Dodaj do ulubionych

Zwyczaje godowe pawianów

IP: *.matrix.pl 11.04.01, 12:41
Która z miłych Pań, zechce wybrać się do ZOO, aby poznać zwyczaje godowe
pawianów i sprawdzić, czy w przypadku gatunku ludzkiego można je zaadoptować...?
Obserwuj wątek
    • Gość: chetna Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 13:39
      A czy sprawdzać mielibyśmy potem razem?
      A jeśli tak, to czy Twoja pupa jest dość różowa?
      • Gość: Spongo Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: *.matrix.pl 11.04.01, 13:45
        Oczywiście, ze razem...Moja pupa jest różowa jak pupcia niemowlaka. A Twoja?
        Jakie masz piersi?
        • Gość: chetna Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.01, 15:00
          zanim przejdziemy do piersi powiedz jak Twoja sierść,
          masz jakieś paski?
          • Gość: Spongo Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: *.matrix.pl 11.04.01, 15:06
            oczywiście, że mam...lateksowe i skórzane
            • Gość: mesco Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.01, 01:00
              mocne owlosienie u faceta to jeszcze, nawet lubie nie moge zaprzeczyc,
              szczególnie nogi......
              • Gość: minnie Re: Uwielbiam gody pawianów IP: *.p.lodz.pl 07.05.01, 10:53
                To ja!!!
                To fantastyczna propozycja - podglądać ...i uczyć się od pawianów. Jak bysmy
                byli szczęśliwi gdybyśmy tak beztrosko korzystali z tego co dała nam natura...
    • flash_back Re: Zwyczaje godowe pawianów 10.01.02, 20:05
      hmm, 80 000 zasluguje na chwile wspomnien :)
      czy ktoras z Pan sie wybrala ?
    • czort Re: Zwyczaje godowe pawianów 10.01.02, 20:11
      a modzele widzieli, a?
      • Gość: Dude Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: *.rsk.pl 10.01.02, 23:08
        czort napisał(a):

> a modzele widzieli, a?

????????? a cio to?
        • Gość: czort Re: Zwyczaje godowe pawianów IP: 195.136.69.* 11.01.02, 00:40
          to dlatego musicie isc do zoo, by zobaczys zachecajace modzele u pawianic. to
          jezd te podwojne czerwone na dupie - posladki znaczy siem.
          • Gość: XpOver Zwyczaje godowe KRABÓW! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 00:45
            Radzę Wam mieć podobne autorytety w tych sprawach co ja.
            Do dziś dźwięczą mi w uszach słowa Czubówny, komentującej film przyrodniczy:
            "kraby - potrafią trwać w miłosnym uścisku nawet do dwóch tygodni!"
            • Gość: Dude Re: Zwyczaje godowe KRABÓW! Phiii... IP: *.rsk.pl 11.01.02, 00:56
              Phi , ja i tak wole po swojemu.Jest jeden, naprawde niezawodny sposób:
              na głuszca;-)
              • Gość: XpOver Re: Zwyczaje godowe KRABÓW! Phiii... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.01.02, 14:52
                jeśli chodzi o głuszce, to wiem o nich jedynie, ze głuchną na dźwięk godowy...
                sprecyzuj!

• Gość: mysliwy Re: Zwyczaje godowe KRABÓW! Phiii... IP: 192.168.5.* 11.01.02, 14:53
                  Jak to zrobi, jak on gluchy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka