IP: *.unregistered.formus.pl 11.04.01, 14:05
czytam i czytam i czytam, szukam kogos dla siebie do
pogadania,do "bycia z", bo czlowiek tak naprawde
potrzebuje "byc z" i wslasnie wpadlam w duzy dol, bo
wyraznie widze, ze nie nie mam na to szans (chyba
raczej). strasznie to wasze gadanie jest mialkie i
potwornie bezosobowe. Pewnie dlatego, ze anonimowe, na
dobra sprawe. Siedze u tego komputera juz ze dwie
godziny (albo i wiecej), zawalam robote na calego,
szukam czegos zeby sie gdzies jakos zaczepic i widze
wyraznie, ze chocbym sie zesrala, to i tak nigdzie nie
pasuje. Co ja mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • Gość: lew Re: smutno mi IP: *.iservice.pl 11.04.01, 14:33
      Ameryki nie odkryłas,większoś tematów jest takich ze mi terz sie chce sra..
      • Eksperymentalny sex (15) 11-04-2001, 14:22:32

• Zwyczaje godowe pawianów (3) 11-04-2001, 13:45:59

• Romantyczka (59) 11-04-2001, 13:21:20

• szukam mężczyzny do tańca (5) 11-04-2001, 13:12:47

• dziewczyna na seks (12) 11-04-2001, 12:39:4

• Małżeństwo 36latków poszukuje innej pary otwartej na nowe przeżycia .. (8)
      ci ludzie udają ,że poszukuja tylko mocnych wrazen a w życiu są pewnie szarymi
      ludzmi ,kochaja sie po bożemu raz na miesiąc i do dyspozycji maja tylko mażenia
      Rozpocznij jakis konkretny temat to chetnie z toba podyskutuje........
      CZEKAM
      • Gość: Bizarre Re: smutno mi IP: *.matrix.pl 11.04.01, 14:37
        A co Ty wiesz o moim życiu seksualnym...nic, bo jesteś tylko marnym teoretykiem
        erotomanem, robiącym dziwne rzeczy sam ze sobą pod kołderką...
        • Gość: lew Re: do Buraka(bizarre) IP: *.iservice.pl 11.04.01, 14:55
          Gość portalu: Bizarre napisał(a):

&#62 A co Ty wiesz o moim życiu seksualnym...nic, bo jesteś tylko marnym teoretykiem
          &#62
          &#62 erotomanem, robiącym dziwne rzeczy sam ze sobą pod kołderką...

mam dla ciebie burku propozycje, długi rozbieg i mocny baranek w sciane , ręcze
          że ci pomoże a jak nie to sory pozostaje ci jeszcze powiesić sieale tego ci9 nie
          polecam przy tym trzeba myślec i bedzie cie dardzo bolała głowa.
          • Gość: Bizarre Re: do Głąba(lew) IP: *.matrix.pl 11.04.01, 15:02
            Od Buraków to mozesz wyzywać swoich znajomych albo swoje dzieci (o ile
            potrafisz dokonać cudu poczęcia). To naprawdę nie jest ludzi wina, że nie masz
            inwencji w zyciu intymnym i przejawiasz nietolerancję wobec innych, którzy nie
            postępują jak Ty (nie mówię o myśleniu, bo ta czynność wydaję się dla Ciebie
            obca). I jak Drogi Lewku czujesz się jako GŁĄB?
            • Gość: lew Re: do Buraka(bizarre) IP: *.iservice.pl 11.04.01, 15:15
              Ty mi bardziej Przypominasz Buraka niż ktokolwiek, kogo znam, ale niech żyje
              wolność i nieskrępowana miłośc.Może ci się uda kogoś poznać w sieci masz
              przecież tak wielkie potrzeby ze nie wystarcza ci poznać laskę musisz napisać
              wszem i wobec ogłosić, jaki to z ciebie ogier i bzykacz.b Proponuje ci
              wycieczkę do lasu tyle wolnych dziupli i sęków tylko najpierw kopa w taka
              dziuple żeby cię szerszenie nie pokąsały bo wtedy będziesz miał sprzęt
              największy na świecie i media się już nigdy nie odczepią
              • Gość: Bizarre Re: do Głąba(lew) IP: *.matrix.pl 11.04.01, 15:18
                Czyżbyś Drogi Lwie miał problemy natury fizjologicznej? Brak porannego wzwodu?
                Czy też może, "mały strażaku" kompleks małej sikawki?
                Swoje frustracje wyrzucaj w łazience przed lustrem, a nie publicznie.
                Co do sęków w lesie...widzę, ze masz w tym niejakie doświadczenie...
      • Gość: hawu Re: smutno mi IP: *.unregistered.formus.pl 11.04.01, 14:48
        nie szukam mocnych wrazen i szare zycie zycie jest wedlug mnie zupelnie o.k.
        Tylko, ze na dobra sprawe nie bardzo dobrze wiem jak ono w praktyce wyglada, bo
        moje nie tylko, ze nie jest szare, to nie jest nawet ciemno szare (raczej
        czarne w brudne plamy).Wlasnie mi sie ono totalnie rozwalilo. Nie bardzo mam z
        kim pogadać (właściwie nie mam w ogóle z kim pogadać) stąd ten dol i ... no i
        nie wiem, czy to pisanie ma sens, kazdy ma swoje problemy.
        • Gość: lew Re: smutno mi IP: *.iservice.pl 11.04.01, 15:00
          jasne ze mozesz pisac , o wszystkim ja jetrsem optymista i może uda mi sie wlac
          w ciebie troche mojego optymizmu( nie przejmuj sie tym co napisałem do tego
          bizarre, denerwuja mnie takie typki)
          Ja terz miałe kilka ciężkich chwil w zyciu i mój potymizm pozwalał mi poradzic
          sobie z tym.
          • Gość: zarazka Re: smutni, że aż Bogu smutno... IP: 10.10.41.* 11.04.01, 15:08
            Jak nie macie co robic uczcie sie ortografii, drogie dziatki...

serdeczne pozdrowienia z okazji nadchodzących świąt
          • Gość: Bizarre Re: smutno mi, że Lew nie potrafi pisać po polsku IP: *.matrix.pl 11.04.01, 15:09
            Gość portalu: lew napisał(a):

&#62 jasne ze mozesz pisac , o wszystkim ja (co to jest za wyraz)jetrsem optymista i
            może uda mi sie wlac
            &#62
            &#62 w ciebie troche mojego optymizmu( nie przejmuj sie tym co napisałem do tego
            &#62 bizarre, denerwuja mnie takie typki)
            &#62 Ja terz (pisze się też) miałe kilka ciężkich chwil w zyciu i mój (jakieś nowe
            określenie z dziedziny psychologii?) potymizm pozwalał mi poradzic
            &#62 sobie z tym.

Drogi Lewku...może klawiatura to jednak zbyt skomplikowane urządzenie dla Ciebie?
            • Gość: lew Re: Przepraszam wszystkich grafomanów IP: *.iservice.pl 11.04.01, 15:21
              pisałem lewa ręką i trochę nie wyszło, a wy zamiast napisać cos ciekawego
              (Zarazka) nic tylko poprawiasz wszystkim ortografie
            • Gość: hawu Re: smutno mi, że Lew nie potrafi pisać po polsku IP: *.unregistered.formus.pl 11.04.01, 15:30
              no, teraz przynajmniej widac wyraźnie, jakie to
              wszystko jest żałosne.
              dzięki za lekcję.
              • Gość: Bizarre Re: smutno mi, że Lew nie potrafi pisać po polsku IP: *.matrix.pl 11.04.01, 15:36
                Hawu, nie załamuj się...Skoro Ciebie to nie bawi znak, że nie jest z Tobą
                jeszcze tak źle. Załóż różowe okulary i nie zwracaj uwagi na rzeczy, które Ci
                nie pasują. Uszy do góry.
                P.S. Przepraszam za wymianę poglądów, z Wielce Szanownym Lwem, ale nie zgadzam
                się z jego słowami. Pozuje na kogoś kim nie jest i próbuję mu to uświadomić. Ja
                przyznaję się do tego, że mam czasami "odchyły" i dobrze mi z tym. Nikt nie ma
                prawa mi tego odebrać ani ubliżać mi z tego powodu.
                • Gość: lew Re: Masze poglądy IP: *.iservice.pl 11.04.01, 15:55
                  do "Blizarre" nie ubliżam ci tylko nie podoba mi się twoja postawa i mam prawo
                  to manifestować.(chodzi o temat Eksperymentalny sex).
                  Ja terz nie jestem świętoszkiem , choć tak to odbierasz i uwielbiam sex inny
                  niż po bożemu ale nie afiszuje się z tym, mam partnerkę której odpowiadają moje
                  upodobania i jesteśmy razem szczęśliwi.
                  A ten temat brzmi :smutno mi i może zamiast pluć na siebie zajmiemy się tym
                  aby „hawe” nie było już smutno.

• Gość: hawu Re: Masze poglądy IP: 212.45.232.* 11.04.01, 16:05
                    no właśnie.
                    Ale wygląda na to, że muszę raczej liczyć sama na siebie.Chyba pójdę do kibla
                    (przepraszam wszystkich delikutasińskich, - och, znowu ta moja niepoprawność:
                    delikatnych)- toalety i porobię sobie miny do lustra. Często pomaga. Bo forum
                    się nie sprawdziło.
                    • Gość: Bizarre Re: Masze poglądy IP: *.matrix.pl 11.04.01, 16:07
                      Hawu...skoro musisz...chyba jednak masz problem sama z
                      sobą...od razu podeszłaś do forum w ten sposób, ze Ci
                      ono nie pomoże, więc się nie dziw, ze tak się właśnie
                      stało.
                      Powinnaś nieco inaczej spojrzeć na innych ludzi....
                      • Gość: hawu Re: Masze poglądy IP: *.unregistered.formus.pl 11.04.01, 16:35
                        Tak, mam problem sama ze sobą.
                        Ale pisząc do forum MIAŁAM nadzieję na pomoc i ją
                        dostałam, w pewnym sensie.
                        A jeśli chodzi o ludzi, to w pewnym wieku bardzo
                        trudno zmienić przekonania i przestać się bać.
                  • Gość: Bizarre Re: Masze poglądy IP: *.matrix.pl 11.04.01, 16:06
                    W porzadku....zgoda. A co do ekperymentalnego sexu...ja mam żonę, z która w
                    sprawach łózkowych tez się dogaduję, ale jakies nowe doświadczenia (na tym
                    polegają eksperymenty) mogą wnieść do naszego zycia intymnego coś nowego, nowe
                    bodźce i doznania.
                    • Gość: lew Re: Masze poglądy IP: *.iservice.pl 11.04.01, 16:17
                      Hawu, ale ty nawet dokładnie nie zmierzyłaś się ze swoim problemem,alternetywa -
                      -idę do kibla- jest tak prosta i łatwa do wykonania, że nie wymaga od ciebie
                      żadnego działania?
                      Baczność, pierś do przodu i do boju.Jak coś cię męczy nie układa to olej to
                      zajmij się czymś, co sprawia ci przyjemność, nie wierzę ze nie masz żadnej
                      pasji i nic Ci nie sprawia przyjemności, na kino nawet sama (można tam poznać
                      ciekawych ludzi- też samych) albo coś w tym stylu?
                      • Gość: hawu Re: Masze poglądy IP: *.unregistered.formus.pl 11.04.01, 16:39
                        Mierzenie się z problemami budzi we mnie paniczny strach, wszystko budzi we
                        mnie paniczny strach, chociaż walczę z nim ze wszystkich sił.
                        Muszę kończyć i iść w diabły nie wiem jeszcze dokąd.
                        • Gość: lew Re: Masze poglądy IP: *.iservice.pl 13.04.01, 11:29
                          Żyjesz hawu czy nie?
                          • Gość: Bizarre Re: Masze poglądy IP: *.matrix.pl 13.04.01, 11:30
                            Może sobie coś zrobiła? Powiesiła się?
                            Życzonka Wielkanocne!
                            • Gość: lew wesoło na swięta IP: *.iservice.pl 13.04.01, 13:55
                              Tak z takim nastawieniem do życia całkiem możliwe.
                              dzięki za Życzonka, wszystkim tez WSZYSTKIEGO NAJLEPRZEGOI i NIEKONTROLOWANIA
                              NADWAGI - luz to tylko święta później będzie czas na siłownie i biegane a nie
                              ma to jak wielkanocne jajeczka mmm..... miodzio,(a po jajkach się
                              chce .............. ) J
                              • Gość: Bizarre Re: wesoło na swięta IP: *.matrix.pl 13.04.01, 14:04
                                Hi,hi..pozdrowionka!
                                A propos...pomalowałeś już jajka? (hi,hi)
                                • Gość: hawu Re: wesoło na swięta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.01, 19:16
                                  nie żyję, powiesiłam się dwa razy (raz na skakance, raz na komputerze), a w
                                  święta będę popełniać samobójstwo raz u moich rodziców, raz u teściów (chociaż
                                  może zrezygnuję z tego drugiego na rzecz zadławienia się jajkami na twardo)albo
                                  też włączę komputer i popełnię samobójstwo później, kiedy mąż odmówi płacenia
                                  rachunków telefonicznych.
                                  No, to narazisko i Wesolutkich Jajeczek, chłopaki!!!
                                  • meteoteo Re: szukam człowieka 18.04.01, 00:01
                                    Tak umiera potrzeba "bycia z", dyskusji, szukania bratniej duszy, rozmów o
                                    świecie czy odnajdywania siebie. Cicho, z dnia na dzień, w tłumie wyczekujących
                                    na człowieka ludzi, którzy obrzucają sie inwektywami. Przykre. Wieści rychły
                                    koniec cywilizacji. G.
                                    • Gość: hawu Re: szukam człowieka IP: *.unregistered.formus.pl 18.04.01, 12:52
                                      Trafiłaś(eś) w sedno. Pozostaje rozczarowanie i rozgoryczenie, dlaczego tak
                                      jest? Czy tak musi być? Jedno jest pewne - rozmowa o tym na forum nie ma sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka