dzidzia_bojowa 30.09.05, 12:00 Duuuuuuży buziak dla wszystkich, hurtem:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: Dzień POMME 30.09.05, 12:17 czyżby powiła dziecię pci męskiej? a spróbuj dac mu na imię.... JARUŚ albo LESIU !!!! a jak będzie dziewczynka , to mam dobre imię.. -TRADYCJA Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Dzień Chłopaka!!! 30.09.05, 12:17 pani, pani i pani, wszystkich chłopaka, nie wiedziałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Dzień Chłopaka!!! 30.09.05, 12:20 bo to jest taka nowa świecka tradycja:) Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka od dziewczyn:) 30.09.05, 12:19 Z okazji Waszego Święta - my, dziewczyny, życzymy każdemu chłopcu: - Dziewczyny - tylko tej najfajniejszej, - Ciastek - tylko tych najsłodszych - Samochodów - tylko tych najszybszych - Zabaw - tylko najweselszych - Przygód - tylko najciekawszych ... i butów - takich, co najlżejsze w których wszędzie mógłbyś dotrzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 12:26 siekuje sie upsiejmie sie taki menski sie czuje..bożżżż Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 12:34 drzejms-buond napisał: > siekuje sie upsiejmie > > sie taki menski sie czuje..bożżżż hehe - powiedział odgarniając włosy z czoła Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 12:55 > > hehe - powiedział odgarniając włosy z czoła > no bo loczek mi tak jakoś się omsknął się..na czółko...oczko... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:00 drzejms-buond napisał: > > > > hehe - powiedział odgarniając włosy z czoła > > > no bo loczek mi tak jakoś się omsknął się..na czółko...oczko... a czółko długie zaczyna się nad oczkami a kończy na pleckach:) a oczko.. taaa.. w pończoszce jak pójdzie, nie je dobrze...męskość cierpi:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:02 forumowicz_pospolity napisał: > drzejms-buond napisał: > > > > > > > hehe - powiedział odgarniając włosy z czoła > > > > > no bo loczek mi tak jakoś się omsknął się..na czółko...oczko... > > a czółko długie zaczyna się nad oczkami a kończy na pleckach:) > a oczko.. taaa.. w pończoszce jak pójdzie, nie je dobrze...męskość cierpi:) > ach, te niebieskie pończoszki... oczko mi poszło, mówisz? samo? beze mnie? no,brutal,no!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 12:33 Czuje się zaszczycony :) A tak w ogóle to pierwsze słyszę o takim święcie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:02 jak to pierszy raz? ja juz w podstwówce fundowałam chłopakom paczki z tej okazji:-) Dzis stawiam pifko cmok chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:04 POMME?????????? a co tu tu robisz? ja już myślałem że DOKTOR KILDER ODEBRAŁ PARĘ RAZY!!! ty się nie ociągaj...co se będziesz łikęd marnowac...? no a za tydzień z wózeczkiem na wybory... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:06 ja to bym juz chciała ale arbuz chyba nie dojrzał jeszcze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:14 to może go poroś?? gówniarz jeszcze się nie urodził a juz tobą rządzi.. GAŃBA!!! GAŃBA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
doktor_kidler Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 13:59 A co było w tych paczkach, które fundowałaś chłopakom? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 14:08 paczki będą słać??? to ja poproszę dzisiaj taki proszek od BÓLU CZŁOWIEKA... apap nie pomaga... a właściwie czemu ŻDZIŚ takie święto...? u nasz na wsi sie obchodzi 10 marca? dziewiąty jest zarezerwowany dla pci trzeciej...podobno... Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 14:12 To ja Wam chopaki pożyczam zarówno azaliż najlepsiego! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: od dziewczyn:) 30.09.05, 14:33 around_the_sun napisała: > To ja Wam chopaki pożyczam zarówno azaliż najlepsiego! POŻYCZAM... :-/ rozumiem...mamy oddać 8.03. oki doki Odpowiedz Link Zgłoś