princeza_fijola 16.09.02, 13:44 Kochanie moje, kochanie zielonkawo-sraczkowate wzywam Cię..... To ja, to ja, to ja - słyszysz? Wołam Ciebie - ja Fijoła:) Słodkie fijołki, słodsze niz wszystkie róże.... Kocham Cię:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
motor Re: Kałuża błotna 16.09. 16.09.02, 14:16 Ale z Ciebie wykurwiście romantyczna laska, aż mnie sie w spodniach ciasniej zrobiło - dzitki za te chwile uniesien Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Re: Kałuża błotna 16.09. 16.09.02, 14:32 Oj, nie na ciebie czekałam:(( Sraczku. królu złoty, gdzie jesteś, szczęście moje zielone? Tu jacyś nawiedzeńcy piszą do mnie, a lato mija i ja niczyja! Kochanie! Nie zapominaj o mnie, proszę mój słodki... Już kilka małp Tobie posłałam i nie ma odpowiedzi, co się z Tobą dzieje? Zmieniłeś kałuże? Messjanizm odniósł skutek? I TY, Brutusie? Princeza Fijoła PS. Hipopotam napewno jest mój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kijanka Re: Kałuża błotna 16.09. IP: 193.74.43.* 16.09.02, 14:46 no jestem, czego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
princeza_fijola Re: Kałuża błotna 16.09. 16.09.02, 14:59 Ja wiem, że jesteś zielona, ale nie o taka zieleń mi chodziło:( Porzucił mnie mój kochany, oj, porzucił:((( Dlaczego, mój złoty, dlaczego, mój sraczkowaty, dlaczego, mój uwielbiany! 100 małp masz w swoim ogrodzie:) Prynceza Fijoła PS Hipopotam jest tylko mój! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Kałuża błotna 16.09. 16.09.02, 15:38 Nie przejmuj się tym aż nadto... dziś jest po prostu dzień w którym... wszystkie sraczki chodzą w krzaczki Odpowiedz Link Zgłoś