chloe30 04.10.05, 15:45 Cholerka, pewnie nikt tu nie zajrzy, ale obowiązek gospodyni spełnię - Chloe, co czasami się nudzi, chciałaby pogadać, a do tej pory nie znalazła miejsca na żadnym forum - to założyła własne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
singelka Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:13 Może jeszcze oprócz mnie ktoś zajrzy. Ja też lubię gadać, tylko niekiedy nie mam z kim, bo forum spi, ajk dzis na przykład. W każdym bądź razie pogadajmy, ot tak sobie:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:18 Naorawdę sie nie spodziewałam że ktoś wpadnie, musze jakąś formę reklamy wymyśleć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:20 to nie jest kiepski pomysł.myslałaś, że nie zajrzę?? zaglądam prawie wszędzie, gdzie można porozmawiać...ja tam wole pomidory, choć ogórki, nie powiem, też są dobre:P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:22 Muszę się z Tobą zgodzić - pomidory rządzą, ogórki to tylko po ogryzienu zewnętrznej twardej warstwy, jak dotrzesz do pestek jest ok :))) Mam nadzieję, że zaraz nie wpadną fani ogórków i nie zrobią tu jatki :) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:30 w razie czego będziemy sie dzielnie bronić...hihihhi...obrzucimy ich pomidorami:P Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:31 singelka napisała: > w razie czego będziemy sie dzielnie bronić...hihihhi...obrzucimy ich > pomidorami:P Ze śpiewem na ustach ich obrzucimy. A piosenka odpowiednia jest i na tę okazję i na porę roku "Adio pomidory, adio ukochane" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:36 tylko czy nam starczy?? co prawda zakupy dzisiaj zrobiłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:37 To ja dokupię. Jutro dostarcze, przytachaj swoje. Pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:46 Prosze, nie rzucajcie.... Ja chcialabym tak w temacie ogorkow... Ostatnio snily mi sie takie kiszone, z babcinej piwnicy. Niestety nie ze wzgledow fizjologicznych;-) tylko z tesknoty coraz wiekszej, bo wygnalo mnie daleko do miejsca gdzie pomidorow wbrod, za to prawdziwego ogorka nie uswiadczysz... Z pozdrowieniami. Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Pomidory 07.10.05, 13:13 to ja bym radziła zjeść, a nie marnować na rzucanie. Uważam, że rzut ogórkiem będzie bardziej efektywny, zwłaszcza ogórkiem w całości, a nie zredukowanym do części pestkowej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pomidory 07.10.05, 13:31 kotbert napisała: > to ja bym radziła zjeść, a nie marnować na rzucanie. Uważam, że rzut ogórkiem b > ędzie bardziej efektywny, zwłaszcza ogórkiem w całości, a nie zredukowanym do c > zęści pestkowej ;) Kotbert, co za perwersja - frakcję ogórkową pobić ogórkiem! :) > Odpowiedz Link Zgłoś
hanunia2 Re: To się przedstawię 17.12.06, 17:04 Cześć Wam wszystkim chciałabym z wami taż pogadać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
made_in_china1 Re: To się przedstawię 03.07.06, 17:24 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=40514 tutaj tez zajrzyjcie, zaloze sie ze kazdy z nas ma na koncie jakies wielkie szalenstwo a czy z dobrym czy zlym skutkiem to juz nie wazne, tylko co zrobilyscie... Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: To się przedstawię 04.10.05, 16:44 No to ja sie zglaszam jako 3 chetna do rozmowy. Narazie nie pogadam bo czas mnie goni ale jak znajde chwilke to wpadne Odpowiedz Link Zgłoś
czarneoczy Re: To się przedstawię 04.10.05, 17:11 A co! Witam się na nowym forum :) i chociaż raz mogę powiedziec że AŻ TAK BARDZO nie jestem spóźniona... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 05.10.05, 08:18 czarneoczy napisała: > A co! > Witam się na nowym forum :) > i chociaż raz mogę powiedziec że AŻ TAK BARDZO nie jestem spóźniona... Załapałaś się na inaugurację :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania19761 Re: To się przedstawię 04.10.05, 17:20 Cześć, reklama na "nienormalnych" to dobry pomysł. Też lubię pogadać, na pewno będę tu wpadać. W kwestiach warzywnych: pomidory górą, ale dobry małosolny nie jest zły;)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: To się przedstawię 04.10.05, 17:47 W kwestiach warzywnych: pomidory górą, ale dobry małosolny nie > jest zły;)) oj tak pomidory górą a w kwesti ogórków ja preferuje w occie i tylko w occie Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: To się przedstawię 04.10.05, 17:54 mnie już trochę znacie... lubię pomidory-ale kiedy ktoś podaruje mi z ogródka bo te kupne...ach, czasem myśle że jabym nie widziała co jem to bym nie wiedziała będe jednak broniła ogórka-potrzebny jest do sałatki z serkiem feta Odpowiedz Link Zgłoś
kleszczo Re: To się przedstawię 05.10.05, 08:36 Pomidory proponuje przerobic na pomidorowa. Pomoca niestety sluzyc nie moge, poniewaz gotowanie zupy nadal stanowi dla mnie sztuke magiczna. Jezeli zas sprawa tyczy sie ogorkow, to wylacznie surowe i wylacznie z miodem. Kto zna wie, ze palce lizac. Kto nie, niech sie nie krzywi, tylko sprobuje. Pozdrawiam Kleszczo Kleszczowski P.S. Dzien dobry wieczor tak a propos:) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Zupa pomidorowa!!! 05.10.05, 08:54 Tak...to jest chyba to co zrobię dzisiaj na obiad....:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zupa pomidorowa!!! 05.10.05, 08:55 singelka napisała: > Tak...to jest chyba to co zrobię dzisiaj na obiad....:) Ale z ryżem czy z makaronem? Ja jestem frakcja makaronowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
singelka Re: Zupa pomidorowa!!! 05.10.05, 09:26 z makaronem...mniam mniam, może muszelki....ryż z zupą pomidorową to nie jest to, co tygryski lubią najbardziej. Ryż to mogę zjeść z potrawką z kurczaka...o tak! wtedy ta, albo risotto..ale do pomidorowej, zdecydowanie makaron..:):) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Jeszcze o pomidorach 05.10.05, 09:44 To np: taka kanapka z grubymi plastrami dojrzałego pomidora, mocno posolona, popierzona i na tym duuużo cebuli. Pasjami uwielbiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: jak mój tata.... 05.10.05, 09:56 Już lubię Twojego Tatę, pozdrów :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: To się przedstawię 05.10.05, 14:00 cześć;) można tu do Ciebie wpadać? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 05.10.05, 14:01 chiara76 napisała: > cześć;) > można tu do Ciebie wpadać? No czekam na Was! :) Odpowiedz Link Zgłoś
f.l.y Re: To się przedstawię 05.10.05, 14:28 no to ja, nie jak ta mucha, a pół nocnego motyla...przylatywać będę :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 05.10.05, 14:31 Może powinnam pierwszą dziesiątkę honorowymi rezydentami ustanowić?? Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: To się przedstawię 05.10.05, 15:34 chloe30 napisała: > Może powinnam pierwszą dziesiątkę honorowymi rezydentami ustanowić?? niezły pomysł : ) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: To się przedstawię 05.10.05, 16:20 ja co rano przeczytam hasło dnia" pewnie nikt tu nie zajrzy..." Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 05.10.05, 16:33 r.kruger napisała: > ja co rano przeczytam hasło dnia" pewnie nikt tu nie zajrzy..." Takie forum dla założyciela :)) Mogłabym gadać sama z sobą :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania19761 Re: To się przedstawię 05.10.05, 16:37 chloe30 napisała: > Może powinnam pierwszą dziesiątkę honorowymi rezydentami ustanowić?? Pewnie! Czujność i refleks powinny być nagradzane;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 05.10.05, 16:41 ania19761 napisała: > chloe30 napisała: > > > Może powinnam pierwszą dziesiątkę honorowymi rezydentami ustanowić?? > > > Pewnie! Czujność i refleks powinny być nagradzane;) No ale mam nadzieję, że ewentualni rezydenci zdają sobie sprawę, że nobless oblige :))) do podtrzymywania żywotności forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania19761 Re: To się przedstawię 05.10.05, 17:02 chloe30 napisała: No ale mam nadzieję, że ewentualni rezydenci zdają sobie sprawę, że nobless > oblige :))) do podtrzymywania żywotności forum :) Jasne, a swoją drogą dość energicznie się rozkręca. Wczoraj o tej porze były chyba 4 wpisy. Ciekawe co będzie jutro:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 05.10.05, 23:46 Czuje sie bardzo zaszczycona;-) choc dzisiaj mnie nie bylo, ale szybciutko nadrabiam zaleglosci;-) zycze rownoczesnie wszystkim milego i slonecznego czwartkowego poranka;-) buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: To się przedstawię 06.10.05, 10:08 cześć Ula, a ja Cię pamiętam z różnych innych for;) Odpowiedz Link Zgłoś
agnie_szka9 Re: To się przedstawię.... 06.10.05, 10:41 ....i ja. dzień dobry wszystkim:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: To się przedstawię.... 06.10.05, 11:36 czesc laski, jesli moszna to dalącze... nie zawsze mam czas, bo tyram ciezko i stad pseudo w pracy "orka", ale obiecuje sie bede sie starac. trzymajcie sie dziewczyny:) z. Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 06.10.05, 11:50 Na początek witam serdecznie :-) Przepraszam ,że zacząłem tutaj pisać na forum nie pytając o zgodę szanownej Pani Założycielki.Nie wiem wogóle, czy płeć brzydka może tutaj od czasu do czasu wtrącić swoje pięć groszy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 06.10.05, 11:53 djarnez napisał: > Na początek witam serdecznie :-) > Przepraszam ,że zacząłem tutaj pisać na forum nie pytając o zgodę szanownej > Pani Założycielki.Nie wiem wogóle, czy płeć brzydka może tutaj od czasu do > czasu wtrącić swoje pięć groszy :-) No wręcz powinna, bo deficyt mamy :))) Witamy serdecznie ---- Matka Założycielka Odpowiedz Link Zgłoś
tabakierka Re: To się przedstawię 07.10.05, 02:19 też sobie tu looknę czsem, jeśli można:))) i skrobnę czasem, jeśli można;))) Pozdrawiam wszystkich:) Gratulacje chloe z okazji otwarcia nowego forum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert A czy tu można przeklinać? 07.10.05, 12:00 Bo mnie się ciśnie na usta radosne "o kurwa!", gdyż właśnie odkryłam swoją honorową rezydencję. A jak nie można to przepraszam i więcej nie będę :D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: A czy tu można przeklinać? 07.10.05, 12:01 Można, ale rzadziej :))) Bo tu mięszane towarzystwo, nie chcemy nikogo urazić :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert To ja się powstrzymam 07.10.05, 12:10 Moja Mama do tej pory wierzy, że przez moje usta żadne "kwiatki" nie lecą. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To ja się powstrzymam 07.10.05, 12:11 Nie no, może na razie, żeby ludzi nie zniechęcić :) Odpowiedz Link Zgłoś
husasia Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:10 Hej Chloe, powodzenia z nowym forum :). Ty tu będziesz rzadzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:13 Zauważyłem ,że Wy Drogie Panie wszystkie sie doskonale znacie.Tylko jam ten obcy nieznajomy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:14 djarnez napisał: > Zauważyłem ,że Wy Drogie Panie wszystkie sie doskonale znacie.Tylko jam ten > obcy nieznajomy :-))) Prosze opowiedzieć więcej o sobie. Czy mam wysłac ankietę do wypełnienia?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:18 Poproszę ankietę i coś do pisania :-))) Tylko ,żeby pytania nie były za trudne ,takie na poziomie podstawówki :-D Z klasy od 1 do 3. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:20 1. SKąd wiesz o tym ściśle tajnym forum? 2. Wolisz ogórki czy pomidory? Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: c.d. 07.10.05, 13:28 Kolbert jeśli to było do mnie pytanie kwalifikacyjne to odpowiadam ,że nigdzie się bez listy gości nie wybieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: c.d. 07.10.05, 13:50 Naturalnie, że to było pytanie kwalifikacyjne! Wiesz, Niemcy nawet drukują takie specjalne książki gości do kibla. Siadasz, sięgasz bo brulion i wpisujesz datę, godzinę i coś od siebie. Inspirujące jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:26 Odp.1 Mam taką intuicję ,że zawsze coś ciekawego wygrzebię . Odp.2 zdecydowanie pomarańcze Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:29 djarnez napisał: > Odp.1 Mam taką intuicję ,że zawsze coś ciekawego wygrzebię . :)))) to lubię :)) > Odp.2 zdecydowanie pomarańcze A ja mandarynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:36 A jednak cytrusy górą :-))) Więc mogę mieć nadzieję na łagodne potraktowanie przez Szanowne JURY :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:38 Ja nie wiem jak Kotbert, ale ja myślę, że Ty też powinieneś miec swoje miejsce wśród honorowych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:45 No wiesz taki zachłanny to nie jestem :-))) Może zmienisz swoje myślenie jak dowiesz się ,że rocznik jestem 1964 i juz niestety nie kawalerskiego stanu.A imię mam zaszyfrowane w moim nicku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:52 Ja oczywiście głosuję honorowo za uhonorowaniem :) Zwłaszcza, że moją część testu również zdałeś :D Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert o tak 07.10.05, 15:39 od myślenia nad tą zagadką nieomal zlasował mi się mózg :D Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 13:54 Dobrze ,że nie ma dodatkowych pytań :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotbert Swego czasu 07.10.05, 13:56 z koleżankami z mieszkania ułożyłyśmy Złote Myśli. Pamiętacie to? Zestaw pytań w zeszytach z podstawówki? Mieli się tam wpisywać wszyscy nasi goście. Pytań było około 200, może dlatego nikt się na wiwisekcję nie dał namówić. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:01 Ależ! Ja tu męża nie szukam, więc Twój stan to jedynie mnie psychiczny interesuje :) A te 10 lat róznicy, no co to jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:06 Mój stan psychiczny - lekarze orzekli ,że w normie :-))) Jako takich odchyleń brak.A tą dziesiątkę to lepiej przemilczmy :-D Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:27 djarnez napisał: > Mój stan psychiczny - lekarze orzekli ,że w normie :-))) Ale czy Ty byłeś u dobrych lekarzy?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:30 Mówisz ,że powtórne albo dodatkowe badania nie zaszkodzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:31 djarnez napisał: > Mówisz ,że powtórne albo dodatkowe badania nie zaszkodzą :-) To nigdy nie zaszkodzi! Też się wybieram :) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:38 Ale u Ciebie nie widać przejawów żadnej choroby :-))) Tylko profilaktyka ? Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:38 Przepraszam, że się wtrącę. Myślę, że ja bym dzisiaj takich badań nie przeszła pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 07.10.05, 14:45 Mam dziwne wrażenie, że jakby lekarze się dobrze wgłebili, to nikt by nie przeszedł. Zresztą ja zawsze mówię, że przydałby mi się dwutygodniowy turnus rehabilitacyjny w pokoju bez klamek :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rybka_pila Re: To się przedstawię 07.10.05, 22:59 No i ja też nie mam się gdzie podziać...... A tu widzę i roczniki znakomite i także "nie dość zdiagnozowani", tylko że już pewnie wszyscy daawno śpią Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 08.10.05, 01:01 To ja sie tez zglaszam, tyle ze zapisuje sie do grona terapeutow. Powaznie.... Wreszcie wykaze sie zawodowo;-) a jak ktos bedzie grzeczny, to moze jakis relaksacyjny masazyk zrobie;-) terapeutyczny ma sie rozumiec - tylko i wylacznie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: To się przedstawię 11.10.05, 20:59 ah...a ja juz cos napisalam i sie nie przedstawilam :) mam nadzieje ze ulinha nie zdekonspiruje mojego nicku... Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 11.10.05, 23:51 Nio to teraz mam zagadke;-)i co - kolejna nocka zarwana, bo bede dekonspirowac;- ) sie porobilo.... Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: To się przedstawię 12.10.05, 00:07 :-) nie no jak masz pol nocy nie spac... Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 12.10.05, 01:15 Zeby to pol nocy;-) ja tu nocna warte trzymam;-) chyba wiesz ze tu nigdy nie jest za wczesnie zeby isc spac i zawsze za wczesnie zeby wstawac:-) beijinhos z Porto Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: To się przedstawię 12.10.05, 01:33 oj dziewczyno :) wykonczysz sie bjhs, m Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 12.10.05, 01:53 Jeszcze mam zapasy energii;-) zreszta duza ze mnie baba, wiec tak latwo sie nie dam. Wygrzalam sie ostatnimi czasy na plazy w Algarve wiec doladowalam bateryjki i jestem jak ten kroliczek z reklamy;-) a lamiglowki, zagadki i krzyzowki wprost uwielbiam, przynajmniej wiem ze nie "glupieje", wiec sobie mysle, a ze po nocach, no coz, czasem tak juz jest;-) milo Cie tutaj spotkac;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 13.10.05, 03:04 Za pierwszym razem biwakowalismy na campingu miedzy Logos i Praia da Luz. W miedzyczasie zwiedzilismy cale wybrzeze od Logos do Sagres, i jeszcze troszeczke na polnoc od Sagres. Za drugim razem juz "luksusowiej;-)" w apatramenciku z widokiem na ocean, rowniez w moim ulubionym Luz, a zwiedzlismy co sie da pomiedzy Lagos a Faro. Udalo mi sie rowniez "zalapac" na czesc wybrzeza w Alantejo z moja ulubiona Vila Nova de Milfontes. Zyc nie umierac;-) szkoda tylko ze opalenizna juz prawie zniknela... Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: To się przedstawię 13.10.05, 11:32 Vila Nova de Milfontes to ulubiona miejscowosc mojego meza :-) Ja jestem zdecydowana fanka Zambujeira do Mar Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: To się przedstawię 04.01.06, 17:18 a delfinarium? byliscie? byłam w Portugalii2 razy-raz zimą w samej Lizbonie-cudne miastro a d4rugi raz to już mieszana impreza-Algarve-wesele w ichnich "górach":), znowu Lizbona ogólnie Portugalia mnie nie rzuciła na kolana, ale Lizbone uwielbiam Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To się przedstawię 13.10.05, 11:21 Witam! Poczytalam co i jak i podoba mi sie. Bede pisac i 'porozmawiac'. Nie moge sie zdecydowac tylko co do frakcji. Na pewno makaronowa a jesli wolno byc dwupartyjnym, to chyba pomidorowa (pomidory ze smietana, cytrynka i cebulka, mniaaaammmm), ale bynajmniej nie bede wojujaca pomidorowka, bo ogoreczki tez uwielbiam! Z racji miejsca zamieszknia zapisalam sie tez do partii soczystych pomaranczy i koneserow dobrego porannego swiezego soku pomaranczowego, ktore to na razie sa zielone, ale juz za chwileczke, juz za momencik... Pozdr.Conejito. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: To się przedstawię 13.10.05, 11:51 cześć! Widzę, że łączy nas rocznik;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 13.10.05, 13:22 Witam nową forumowiczkę serdecznie. Pomidorówka górą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: To się przedstawię 13.10.05, 13:34 uff przebrnęłam :)) no dobra, to teraz ja oczywiście spóźniona, standard, reklama na n,njn mnie chyba ominęła bo NIC nie wiedziałam Chloe, no wiesz co?? w kwestii pomidory vs. ogórki to pomidory rulez!!! pomidorówka, spagetti, same, z cebulką , soki, w przecierach, ketchupy.... i długo tak jeszcze mogę, naprawdę a co do frakcji to tylko MAKARONOWA!!!!! yeee Witam wszystkich, no i jak pozwolicie to zaglądne czasem :)) YOGA- moja nowa pasja img410.imageshack.us/img410/1346/yoga9fq.gif Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 13.10.05, 13:38 Witaj Katimai :)) Reklama była skromniutka, bo co tak się pchac będę :) Cieszę się, że dotarłaś i w dodatku pomidorową opcję zasilasz. A może tu dlatego taki słaby ruch, bo ogórkowi się wystraszyli???? Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: To się przedstawię 13.10.05, 13:58 mięczaki hhehe boją się stawić czoła pomidorowym mordercom :-) Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger dla odmiany 13.10.05, 14:10 wczoraj pomidorowa-dziś ugotuje ogórkową...a że po raz pierwszy trzymajcie kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: To się przedstawię 13.10.05, 14:09 a ja sie oczywiscie w materii pomidorowej nie wypowiedzialam a lubie bardzo :-) byle by byla zabielona. Bez zabielenia... pomidoraowa pozbawiona jest sensu istnienia to jest moje motto i tego sie trzymam Odpowiedz Link Zgłoś
katimai Re: To się przedstawię 13.10.05, 14:12 oj zgadzam się andorinha zabielona obowiązkowo innej w sumie nie próbowałam ;) bo to wtedy tylko czerwona woda jest nie? czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
andorinha Re: To się przedstawię 13.10.05, 14:14 > bo to wtedy tylko czerwona woda jest nie? > czy jakoś tak otoz to o tym stanowi moje motto ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 13.10.05, 14:33 No tośmy się dobrały jak w korcu maku! Zabielona musowo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
amaretta1 Re: To się przedstawię 18.11.05, 01:37 chloe,przed chwila znalazlam na forum zwierzaki ,fotke twojego kroliczka.,wiesz ja tez mam i nawet sa prawie identyczne, chialabaym z Toba porozmawiac na ich temat! Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To się przedstawię 13.10.05, 16:15 Witam! Tak, z tego wynika:) Szalejace prawie trzydziechy! Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 13.10.05, 17:06 do tego klubu tez sie zapisuje;-), o-malo-co trzydziecha:-) moze urzadzimy wspolne opijanie urodzin? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To się przedstawię 13.10.05, 17:55 Dobry pomysl nie jest zly:) Tylko w godzinach popracowych. No i niestety, pewnie jak zwykle ja najwczesniej bede pijana... 7 stycznia juz...buuuuuuuuu. Ale jak kto chce, to ja chetnie poleje jakims dobrym hiszpanskim winkiem lub innym tutejszym mocniejszym truneczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: To się przedstawię 13.10.05, 18:02 Ja dobarku dostawie pare butelek porto, tutejsze vinho verde i irlandzkiego Jamesona:-) ale bedzie bal..... Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: To się przedstawię 13.10.05, 18:12 bosz... to ja zabiore M., bo on jest fanem Jamesona, Cardhu i Paddiego irlandzkiego, tylko i wylacznie irlandziego! Ja za whiskaczami nie przepadam. Ale za to ostatnio bedac w miejscowosci Peñiscola zakupilam likierek zwacy sie Papa Luna, pochodzi od imienia samozwanczego papieza, ktory po wygnaniu z Watykanu tam sie schronil (czy jakos tak...). W kazdym razie likierek - miodzio, smakuje troche jak baileys, tylko lepiej:) I tez mozna z mlekiem pic. No na prawde fajny, z lodem szczegolnie! A wogole to to wino jest na prawde zielone czy tylko tak sie nazywa i dlaczego? Albo wogole cos myle 'vihno verde' - zielone wino, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 W kwestii pomidorow:) 13.10.05, 16:24 To tutaj 31 sierpnia mamy taka fieste polegajaca glownie na nwalaniu sie pomidorami. To jest dopiero niebo dla frakcji pomidorowej. Bylam, zaliczylam. Polecam, choc sama juz drugi raz nie pojde, bo czlowiek poobijany wraca jak po paintballu, choc nie powiem, pomidory calkiem rozklapciane sa. Ale mimo to... Dostac takim w czolko to srednia przyjemnosc, ale jak czlowiek zalozy sobie porzadne okulary (np.narciarskie) to ujdzie:) Po tym przezyciu nie spojrzalam na pomidory chyba ze dwa miesiace. Ale jak to prawdziwa milosc, powrocila potem ze zdwojona sila:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: W kwestii pomidorow:) 14.10.05, 08:31 A czy do klubu przyjmowane są też około-trzydziestki, które przekroczyły tę magiczną linię? PS: na bitwę pomidorową to bym chętnie poszła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: W kwestii pomidorow:) 14.10.05, 08:54 Lo Boziu, wszyscy, wszyscy na bitwe! Dawajta!:):) Granice wieku i tak sie zacieraja (tak mowia) w pewnym wieku, nie ma strachu ze poznamy, he he... Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay_79 Re: To się przedstawię 04.11.05, 20:04 pierwej ukłon w stronę Matki Założycielki- dziekuję za zaproszenie :) o mnie: wrocławianka, lat 26, z przychówkiem w liczbie 1, jeszcze studenktka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Witam 09.11.05, 09:25 Czasem podczytuje (chyba nawet od pierwszego dnia) i zapewne czasem coś skrobnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
intrygantka1 Re: To się przedstawię 10.11.05, 20:25 wpisuję się :-). A ponieważ jestem zachłanna i chcę mieć wszystko, to wybieram pomidory i ogórki (postać obojętna) Odpowiedz Link Zgłoś
makoba Re: To się przedstawię 05.01.06, 22:36 Czesc dziewczyny, tu Makoba. Uprzedzam, ze gadula ze mnie:) Dzieki Ci R. Kruger za zaproszenie na to forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: To się przedstawię 01.02.06, 12:26 A tak się martwiłaś, Chloe, że nikt tu nie zajrzy... i proszę tłumy aż miło. To pogadam z wami, jak czas mi na to pozwoli ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sonrie Re: To się przedstawię 15.02.06, 22:21 Jako że akurat mam pracować (...), klikam sobie gdzie popadnie, i tak trafiłam do Was :) Jeśli mnie przyjmiecie, czasami wpadnę na pogaduchy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
problematycznazonka Re: To się przedstawię 01.03.06, 02:14 Asia jestem :) ---------------------------------------------------------------------------- jak masz pół minuty to pomóż i poklikaj: www.pajacyk.pl - daj 5gr dla głodujących dzieci! www.polskieserce.pl - daj 5gr na budowe polskiego sztucznego serca! www.thehungersite.com - daj 1,1 ciepły posiłek dla głodujacych na świecie! www.therainforestsite.com - uratuj 10m2 lasów tropikalnych! www.thechildhealthsite.com - pomóż chorym dzieciom! www.theanimalrescuesite.com - daj 6 misek pokarmu dla głodujących zwierząt! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: To się przedstawię 02.03.06, 17:00 to piszę ja, mateusz. Urodziłm się we wrześniu, to znaczy w pierwszej połowie września. Tak dokładnie to 10 września. Dawno, jak Was jeszcze nie było na świecie. Witaj Chloe, witaj Krugerku, resztę też witam, ale nie znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 02.03.06, 17:04 mateuszwierzbicki napisał: > to piszę ja, mateusz. Urodziłm się we wrześniu, to znaczy w pierwszej połowie > września. Tak dokładnie to 10 września. Dawno, jak Was jeszcze nie było na > świecie. Witaj Chloe, witaj Krugerku, resztę też witam, ale nie znam :) Witaj Mateusz :))) reszta jest BARDZO fajna :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marjanna1 Re: To się przedstawię 07.03.06, 17:29 To i ja sie przedstawie. Skoro juz odpowiedzialam na jeden post:) marjanna, lat prawie 28, mieszkanka Holandii, oryginalnie z Warszawy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 08.03.06, 09:31 Witamy Marjannę :)) Ależ nam się międzynarodowo robi, no no... Odpowiedz Link Zgłoś
mami2 Re: To się przedstawię 15.03.06, 15:31 Mami2. Mama dwojga. Lat 31. Sląsk. Polska. Nie uzywa czasem polskich znaków, a czasem tak. Gorliwa fascynatka ebizesu i wszystkiego co sie z tym wiaze. Poki co- tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
nane1 Re: To się przedstawię 19.03.06, 09:21 witam z Misia przychodze nieco poklikac o pomidorach i ogorkach Odpowiedz Link Zgłoś
pixie65 Re: To się przedstawię 24.03.06, 11:55 To sem jaaaa...Pixie, myszka malutka...WIOSNA IDZIEEEEE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: To się przedstawię 12.04.06, 09:11 Witajcie :).Myślę, że przytulę się u Was w jakimś kątku. Chloe - dziękuję za zaproszenie :))). A co do pomidorów i ogórków...Pomidory zdecydowanie. A już pomidory faszerowane...niebo w gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To się przedstawię 12.04.06, 09:37 Witamy :)) Przepis na pomidory faszerowane obowiązkowo prosze podać! Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Hellouu 18.05.06, 10:49 Można???????? Żywię nadzieję, że i moja skromna osoba znajdzie tu możliwość porozmawiania. Niedawno odkryłam to forum i widzę tu dużo znajomych nicków, więc sobie pomyślałam, że będę zaglądać częściej. Apropos warzyw: uwielbiam pomidory, nie cierpię soku pomidorowego. Ogórki - w każdej postaci, nawet jako mydło Dove :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Hellouu 18.05.06, 11:01 No witamy, opcja pomidorowa mile widziana :))) Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia.g Re: To się przedstawię 22.05.06, 20:04 to i ja sie wpisze :) witajcie ... ona /25 / wawa :) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_piet To i ja 26.05.06, 22:25 Przycupnę jeśli można :) Aga, Tczew, pomidory ok. w każdej postaci. Ogórki - wolę kiszone lub małosolne. Świeże tylko w cacykach. Odpowiedz Link Zgłoś
lunarei Re: To i ja 22.06.06, 11:47 To i ja. Ja, 26 lat. Pomidory rozsmażone, rozgotowane z czosnkiem, bazylią i oregano + makaron. Ogórki kiszone aż do pierwszego bólu zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: To i ja 22.06.06, 12:09 Ogórki kiszone moja koleżanka w ciązy wcina - Lunarei, może zrób test :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rrooda dzień dobry 25.07.06, 12:37 dziś jest za gorąco na opowiadanie o sobie ale żeby nie było, że jestem skrytoczytaczem, to się witam uprzejmie ;> Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Rrooda :))) 25.07.06, 15:06 Witam w moich skromnych progach :))) Dopiero zauważyłam, że tu trafiłaś, zapraszamy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia76 No to jestem:) 03.08.06, 09:44 Przyszłam tu za sygnaturką conejito13 i zamierzam się dobrze bawić:) Witajcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: No to jestem:) 03.08.06, 10:24 aurelia76 napisała: > Przyszłam tu za sygnaturką conejito13 i zamierzam się dobrze bawić:) Witajcie:) Witamy i życzymy miłej zabawy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mam_to_w_nosie Re: Witam 21.09.06, 13:26 i pozdrawiam z Krakowa. Zaglądam tutaj czasem ale nie piszę, może czas najwyższy to zmienić ;)) Podpisuję się pod wyższością ogórków nad pomidorami, chociaż te drugie też są ok, zwłaszcza w postaci zupy pomidorowej :PP Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Witam 21.09.06, 13:31 mam_to_w_nosie napisała: > i pozdrawiam z Krakowa. Zaglądam tutaj czasem ale nie piszę, może czas najwyższ > y > to zmienić ;)) No najwyższy czas :)))) Podpisuję się pod wyższością ogórków nad pomidorami, chociaż > te drugie też są ok, zwłaszcza w postaci zupy pomidorowej :PP Zupa pomidorowa rulez :DDDDD > Odpowiedz Link Zgłoś
r.kruger Re: Witam 04.10.06, 10:28 w moim pierwszym poscie mam jeszcze suwaczek w sygnaturce śiat się kręci i wiruje Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Witam 04.10.06, 10:38 A w najbliższym czasie dojdą nam nowe bachorki :)) Czy ja sie przebiję z polityką przez hemoroidy :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Witam 26.10.06, 10:59 Witam - pozwolę sobie tu do Was wpadać czasami:) o mnie - w wizytówce:) Odpowiedz Link Zgłoś
conejito13 Re: Witam 26.10.06, 16:40 hola!:) serdecznie witamy. zapraszamy do rozruby. Odpowiedz Link Zgłoś