Dodaj do ulubionych

Mario jest wielki

17.09.02, 01:03
Czasami w srodku nocy budzil mnie cichy szloch. Mój szloch. Lzy same cisnely
sie do oczu z powodu wyobcowania, samotnosci i kompleksów. W koncu i dla
mnie zaswiecilo swiatelko w tunelu. Udalo mi sie spotkac Mario. Co prawda
tylko wirtualnie ale to spotkanie calkowicie zmienilo moje zycie. Mario
bardzo szybko stwierdzil u mnie kompleksy i niedowartosciowanie a nawet
galopujaca megalomanie. Czyz to nie jest wspaniale kiedy Mario po czyims
jednym wpisie okresla ilosc synapsów autora i jest to z reguly
ilosc nie przekraczajaca dwóch synapsów.

Jaki ten Mario jest madry. Przyczajony jak burek, by w odpowiedniej dla
siebie chwili wyskoczyc z budy i poujadac. Jakby ktos mial watpliwosci to
znowu o mnie. Bylo równiez moim zamiarem wylewanie tu na Forum wiader
flaczków doprawianych moimi przemysleniami. Po dodaniu oliwy mozna by sie
rozkoszowac soba, swiatem i okolicami. Cokolwiek by nie splynelo spod mojej
klawiatury to zawsze jestem: mentorski jezuita, o zacieciu mesjanskim. Mario
wykryl równiez u mnie znana metode malkontentów - krytykanctwo. Po prostu nic
nie da sie ukryc przed Mario.

I to nieprawda, co niektórzy wypisuja o Mario. On nie jest infantylny. On
tylko musi sie znizyc do poziomu przecietnego forumowicza. Gdyby pisal
dokladnie to co mysli to nikt by Go nie zrozumial. Kazdy by powiedzial, ze to
chaos. Mnie wzroslaby ilosc kompleksów a nawet megalomania galopowalaby
jeszcze szybciej.

Forum jest dosyc ulotnym medium. Latwo moze zginac wszystko co tu zostalo
napisane. Mysle, ze powinien zostac powolany kronikarz, ktory spisalby losy i
przemyslenia Mario. Moznaby to pózniej wydac jako "Zlote mysli Mario".
Pierwszy rozdzial tej ksiazki to moglaby byc programowa deklaracja
Mario: "Rozwazania na temat kupy. Czyli gdzie,
jak, po co i z jaka przyjemnoscia robimy kupe? " Nastepny rozdzial móglby byc
rozwazaniami na temat kosciola katolickiego: "Nie ma piekla katolu ale strzez
sie". I wreszcie trzeci i budzacy najwieksze kontrowersje rozdzial
pt. "Wszyscy sa glupi". Materialy do tego ostatniego rozdzialu znalezc
najlatwiej na tym Forum.

Mario jestes Naszym Sternikiem. Ty jeden masz racje we wszystkim. Prowadz nas
ku lepszej przyszlosci.

Pozdrowienia od Waszej
Setki (101)
Obserwuj wątek
    • anty_ Re: Mario jest wielki 17.09.02, 03:23
      Setka101! W tym przypadku doskonale sprawdzają się słowa Ortegi y Gasseta, że
      durnia nie sposób wyrwać z objęć jego własnej głupoty, tak samo jak pewnych
      owadów nie da się wydobyć z otworu, w którym żyją, nie sposób otworzyć mu
      chociaż na chwilę oczu i zmusić do porównania własnej skrzywionej wizji świata
      z bardziej subtelnymi i ostrymi sposobami widzenia otaczającej go
      rzeczywistości. Głupiec jest niezniszczalny i nieprzenikniony!
      • missing_link Re: Mario jest wielki 17.09.02, 06:06
        Brawo!

Dostarczasz materiału wskazującego na to, że nie bark Ci przenikliwości
        i jasnego spojrzenia.

ukłony
    • Gość: gość Re: Mario jest wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.02, 06:35
      wielki to on ci jest - ale czy duchem i rozumem, hę ?:)
    • men-tliczek Re: Mario 17.09.02, 07:16
      mojej galazki oliwnej gdzies tutaj nie znalazles?
      Widze, ze to co kiedys wydawalo mi sie dosc oryginalne i zabawne, pospolicieje
      i przybiera ksztalt epidemi.
      Juz jest mniej tak smiesznie niz myslalam.
    • Gość: mario2 Re: Mario jest wielki IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 17.09.02, 07:26
      Droga Setko,
      jestem dziwnie zaskoczony twoja przenikliwoscia. Chociaz nie powinienem. Od
      dawna bowiem wiadomo, iz osoby majace predyspozycje medium, czy tyez
      jasnowidzace niejako odbiegaja norma od ustalonych standardow
      psychosomatycznych. Twojego uposledzenia umyslowego dowiodlas tutaj juz nieraz.
      Zakompleksienia, tudziez niedowartosciowania rowniez.
      Czyz to nie ty pisalas, ze to forum jest nudne i do dupy. Czyz to nie ty
      skarzylas sie na forumowiczow i poziom przez nich prezentowany? Czyz to nie ty
      wykazywalas sie wielkim malkontenctwem li tylko ujadajac i narzekajac.
      Jednoczesnie jednak cztalas tutaj wszystko. Z ukrycia, zza wegla niejako. Widac
      wstret jaki to forum u ciebie wywoluje jest tylko wstretem na pokaz, a moze to
      tylko twoja poza? Zmieniasz nicki jak rekawiczki. Jestes tu stale, tylko po to
      by krytykowac. Czyzby to byly sklonnosci masochistyczne?

Nie dziwie sie poklaskowi dla ciebie od indywiduum pt. Gosc. Jego jest bardzo
      latwo zadowolic byle czym. Wiec nawet nie zazdroszcze ci tej klaki. Co by nie
      napisac, ale to ja spowodowalem, ze gros ludzi z tego forum poznala sie
      osobiscie, zaprzyjaznila i spotyka do dzisiaj. Zrobilem cos pozytywnego,
      konstruktywnego dla nich i dla forum. Co zrobilas ty? Rzucasz haslami i
      sloganami, usilujesz zdeprecjonowac moja osobe. jesli to terapia na twoje
      zakompleksienie, to rob tak dalej, ale radze zmien lekarza, bo ten cie oszukuje!
      • setka101 Re: Mario jest wielki 19.09.02, 04:33
        Lepsza klaka niz kloaka. Kto jest autorem Traktatu o kupie?
        Zrobmy jeszcze mala probe ujadania: hau hau hau. Dobrze bylo?
        Reasumujac: Mario na Prezydenta.

Parafrazujac Wielkiego Mistrza - wyschly flaczki moich przemyslen.
        100-101
        • Gość: samanta Re: Mario jest wielki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 06:32
          Co by nie mowic o mario to nalezy przyznac mu swieta racje,ze wlasnie dzieki
          niemu to forum stala sie banda realnych znajomych.To on wlokl ,namawial na
          spotkania w Vikingu.Czesc mu za to i chwala.Kazdy ma swoje wady i mario i ja i
          rowniez autorka tego watku .Po co wiec obrzucac sie droga setko krytyka ,po
          ch...oceniac kogos ? jesli znasz mario wylacznie stad to moze raczej zamknij
          buzie skarbie i zacznij sie pakowac na ktores kolejne spotkanie .Poznaj
          czlowieka a pozniej zakladaj watki,oki? Pozdr.
          • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 06:59
            Twoj argument kolezanko Samanto, przypomina czasy stalinowskie, kiedy glupcow
            osadzano na stolkach zeby rzadzili krajem, a jak po latch partolenia roboty
            sprowadzili go do poziomu neolitu, na ich obrone wyciagano ich domniemane
            bohaterskie zaslugi na froncie armii radzieckiej.
            Tutaj nie Viking kolezanko.
        • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 06:50
          Setka, maria mozg jest pokryty teflonem.
          Operacje na nim dokonali w drugiej klasie szkoly podstawowej, po makabrycznym
          wypadku zaczopowania sie glowy dziecka maria2 w muszli klozetowej, podczas
          jednej z jego licznych spontanicznych sesji badania kupy. Zabieg ratowania
          zycia maria2 wiazal sie z oteflonowaniem jego mozdzku, gdzie iscie na wzor
          tragedi greckiej, wybrano zycie ponad poziom umyslowym dziecka. Rozwoj maria2,
          czego dowiodl tutaj juz wiele razy, zatrzymal sie na poziomie drogiej klasy
          szkoly podstawoej. Z paru zwrotow, ktore dziecko zdolalo sie nauczyc w wieku
          osmiu lat, najwyrazniej dominuja dwa: deprecjacja i pizda.
          Przeczytaj sobie pare jego wypowiedzi tutaj a zauwazysz, ze ponad dwadziescia
          piec wyrazow nigdy nie udalo mu sie wyjsc.
          Milej zabawy Setka
          • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 17:37
            men-tliczek napisa?:

> Setka, maria mozg jest pokryty teflonem.
            > Operacje na nim dokonali w drugiej klasie szkoly podstawowej, po makabrycznym
            > wypadku zaczopowania sie glowy dziecka maria2 w muszli klozetowej, podczas
            > jednej z jego licznych spontanicznych sesji badania kupy. Zabieg ratowania
            > zycia maria2 wiazal sie z oteflonowaniem jego mozdzku, gdzie iscie na wzor
            > tragedi greckiej, wybrano zycie ponad poziom umyslowym dziecka. Rozwoj
            maria2,
            > czego dowiodl tutaj juz wiele razy, zatrzymal sie na poziomie drogiej klasy
            > szkoly podstawoej. Z paru zwrotow, ktore dziecko zdolalo sie nauczyc w wieku
            > osmiu lat, najwyrazniej dominuja dwa: deprecjacja i pizda.
            > Przeczytaj sobie pare jego wypowiedzi tutaj a zauwazysz, ze ponad dwadziescia
            > piec wyrazow nigdy nie udalo mu sie wyjsc.
            > Milej zabawy Setka
            Przepraszam, zapomnialam sie usmiechnac na koniec
            :))))))))
            • Gość: xp Re: Mario jest wielki IP: *.pl 19.09.02, 17:50
              no tak...
              to co robimy?
              • bellis_parennis Re: Mario jest wielki 19.09.02, 17:54
                budujemy oltarz, albo dajemy na msze:)
                • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 17:58
                  bellis_parennis napisa?a:

> budujemy oltarz, albo dajemy na msze:)

uuuuuuuuuuuu
                  Ciarki mi przeszly po ciele!
                  Wlasnie mialam napisac, zakladamy fundusz budowy pomnkika.
                  Z usmiechem :)))))))
                  • bellis_parennis Re: Mario jest wielki 19.09.02, 18:01
                    zawsze musi byc jakis guru (czytaj guru:) zeby zycie nabralo sensu:)
                    masz jakis projekt pomnika?
                    • Gość: samanta Re: Mario jest wielki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 18:19
                      droga mentliczko ,pojebalo ci siem forum z rzadem biedactwo .moze by tak jakas
                      malenka terapia?
                      ;)
                      • Gość: oona Re: Mario jest wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.02, 18:25
                        a ja pozdrawiam Cię men-tliczko,dziś
                        ssss okazji czwartku,na ten przykład:)
                        • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 18:32
                          Gos´c´ portalu: oona napisa?(a):

> a ja pozdrawiam Cie˛ men-tliczko,dzis´
                          > ssss okazji czwartku,na ten przyk?ad:)

Sss sokazji sdziekuje i sbez sokazji sciebie i siebie spoadrawiam stez.
                      • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 18:35
                        Dlaczego nie jestem zaskoczona twoja reakcja kolezanko?
                        Jeszcze chwile pomysle.
                        Niczewo nie poniala?
                        To bylo porownanie i tego nie bierze sie doslownie.
                        Pojebalo sie i pizda:)))))))
                        • Gość: samanta Re: Mario jest wielki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.09.02, 19:26
                          jak dla mnie to mozecie sie obrzucac gownami,obrazac ,wyzywac...Jest mi to juz
                          dokladnie obojetne.Nie jestes w stanie ani mi dokuczyc ani
                          urazic ....Luz,totalny luz .
                          • men-tliczek Re: Mario jest wielki 19.09.02, 19:38
                            Nie mialam zamiaru Ci dokuczyc ani obrazic. Gownami z zasady nie rzucam.
                            Co powiedzialam to powiedzialam.
                            Niczego nie zamierzam cofac co dotyczy tego smiesznego wirtualnego malutkiego
                            ludka, pasozyta spolecznego, rasisty, mizogenika i parodi mezczyzny mario2. Ty
                            masz prawo do swojej o nim opini.
                            • Gość: leziox Re: Mario jest wielki IP: *.arcor-ip.net 19.09.02, 23:27
                              Mario jest nie tylko wielki.Mario jest też ciężki.I może przypierdolić.
                              • men-tliczek Re: Mario jest wielki 20.09.02, 06:32
                                Gość portalu: leziox napisał(a):

> Mario jest nie tylko wielki.Mario jest też ciężki.I może przypierdolić.

Leziu, twoj udzial w dyskusji na temat ciezkiego mario jest bardzo mile
                                widziany. Mowisz, ze on ciezki jest? To sie da zauwazyc w jego stylu myslenia.
                                Twoje potiwerdzenie bardzo nam pomoze poznac i lepiej zrozumiec naszego idola.
                                Jego ciezkosc umyslowa dodamy do notki biograficznej, ktora zamierzamy umiescic
                                na pomniku poswieconym wielkiemu mario2. Rownie cenna informacja, ktore
                                wtraciles tak mimo chodem jest jego upodobanie do bicia kobiet. Domyslalam sie
                                tego pocichu, ale skoro tak bliski jego kolega jak ty to mowi, to musi to byc
                                prawda. Babski bokser, wpiszemy na tabliczke. Co jeszcze? Powiedz nam?
    • setka101 Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyjaciol 20.09.02, 04:59
      SAMANTA
      > Po co wiec obrzucac sie droga setko krytyka ,po ch...oceniac kogos ?
      Swietna rada tylko adres niewlasciwy.

> jesli znasz mario wylacznie stad to moze raczej zamknij buzie skarbie i
      zacznij sie pakowac na ktores kolejne spotkanie.
      Skarbie? Cos to falszywie zabrzmialo. Mam jechac na spotkanie? A po co?

> Poznaj czlowieka a pozniej zakladaj watki,oki? Pozdr.
      Rady o poznawaniu czlowieka mozesz dawac Twojemu Idolowi. Robie co chce i gdzie
      chce.

LEZIOX
      > Mario jest nie tylko wielki.Mario jest tez ciezki.I moze przypierdolic.
      Juz sie boje. Czy tu tylko Mario bije?

Czy to mozliwe:
      100 - 101 = ?
      • Gość: leziox Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja IP: *.arcor-ip.net 20.09.02, 06:17
        A co setuchna?Tak bardzo zazdrościsz Mario,że on też może mieć przyjaciół?
        W twoim wypadku jest to raczej pobożne życzenie,sądząc po twojej upierdliwości.
        Czepiasz się i na tym usiłujesz zdobyć punkty.Ciekaw też jestem,jaki jest twój
        prawdziwy nick,bo nikim nowym tu nie jesteś,sądząc po twoim stylu
        pisania.Jeszcze jeden kameleon,nie mający odwagi przyznania się do swojego
        prawdziwego nicka.
        • Gość: mario2 Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 07:25
          To bardzo proste Leziu:
          zauwaz nicki Wawka, Messja, Men-tliczek, Wredny-typ, a ostatnio Menik, ktory do
          tego towarzystwa doskonale pasuje. Czy widziales, by wypowiadaly sie w innych
          watkach, lub na inny temat niz moj? Nie! Styl podobny, upierdliwosc wielka i
          chec leczenia swoich kompleksow przemozna. Tak to juz jest ze frustraci i
          niedorobieni intelektualisci probuja blysnac wylazac na wierzch jak syfy- na
          czyichs plecach. Najgorsze, ze masz racje- to te same osoby, ktore [pod innymi
          nickami wlaza bez wazeliny w dupe. Wielce musza byc nieszczesliwe i bardzo
          cierpiace, skoro w taki sposob musza sie dowartosciowywac, a jednoczesnie
          bardzo tchorzliwe, ze chowaja sie pod nowymi nickami. Czytajac te ich
          wybroczyny przypomina mi sie zdanie pewnego madrego czlowieka; "dwie sa rzeczy
          nieskonczone- wszechswiat i ludzka glupota. Jednakze tego pierwszego nie jestem
          pewien".
          • wrew Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja 20.09.02, 10:04
            Gość portalu: mario2 napisał(a):

> To bardzo proste Leziu:
            > zauwaz nicki Wawka, Messja, Men-tliczek, Wredny-typ, a ostatnio Menik, ktory
            > do tego towarzystwa doskonale pasuje.

Paranoik zapomniał już, że to on logował się jako "wrew-dny_typ". I jaka
            świetna była przy tym zabawa.
            • mario2 Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja 20.09.02, 10:25

• men_ Re: Pierdziel się baranie (to do Mario2) 20.09.02, 11:23
            sam w toalecie !!!

Ja sie do ciebie nie przypierdzielałem, a jak normalne, grzeczne uwagi do
            ciebie nie docierają, to musiałem zniżyć się do twojego poziomu.
            Tylko nie wiem, czy przy twojej mani wielkości i nieomylności tym razem
            dotrze ...

do
            >
            > tego towarzystwa doskonale pasuje. Czy widziales, by wypowiadaly sie w innych
            > watkach, lub na inny temat niz moj? Nie! Styl podobny, upierdliwosc wielka i
            > chec leczenia swoich kompleksow przemozna. Tak to juz jest ze frustraci i
            > niedorobieni intelektualisci probuja blysnac wylazac na wierzch jak syfy- na
            > czyichs plecach. Najgorsze, ze masz racje- to te same osoby, ktore [pod
            innymi
            > nickami wlaza bez wazeliny w dupe. Wielce musza byc nieszczesliwe i bardzo
            > cierpiace, skoro w taki sposob musza sie dowartosciowywac, a jednoczesnie
            > bardzo tchorzliwe, ze chowaja sie pod nowymi nickami. Czytajac te ich
            > wybroczyny przypomina mi sie zdanie pewnego madrego czlowieka; "dwie sa
            rzeczy
            > nieskonczone- wszechswiat i ludzka glupota. Jednakze tego pierwszego nie
            jestem
            >
            > pewien".
            • mario2 Menik wytrzezwiales? 20.09.02, 11:29
              a moze jeszcze cie trzyma?
              Mam propozycje, moze nie siadaj do kompa "po"
              wtedy glupstwa wypisujesz i trudno ci sie z nich potem wycofac.
              Brniesz wiec dalej w swoje wlasne łajno!
              • men_ Re: Ty jesteś wiecznie 20.09.02, 11:53
                trzeźwy-narąbany *
                (niepotrzebne skreślić)

"> a świstak siedzi i zawija w te sreberka..."
                • mario2 Re: Ty jesteś wiecznie 20.09.02, 11:59
                  narabany bywam, ale nie pisze wtedy na forum :o)
                  • men_ Re: No to tym bardziej .., 20.09.02, 12:08
                    jeżeli po trzeźwemu piszesz chamskie i głupkowate teksty - po twojemu żarty, z
                    których wszyscy mają się śmiać - na temat kogoś, kogo się znało i piwko piło !

p.s.: a teraz spadam popracować (po twojemu "narąbać się"), także pomyśl dłużej
                    i napisz coś nowego.
                    -----------
                    "praca uszlachetnia ..."
                    • mario2 Re: No to tym bardziej .., 20.09.02, 12:13
                      to tylko odpowiedz jest na twoje teksty pisane w odmiennych stanach swiadomosci!

P.S co ty z tym piwem ( po twojemu praca? ) :o)
                      • men_ Re: No tak, mentalność 20.09.02, 15:50
                        Kalego: jak ty sie przypierdzielasz po chamsku do mnie na okrągło to jest
                        wszystko o.k., ale ruszyć ciebie .., oj to juz nie wolno bo tyś nietykalny,
                        zasłużony, nieomylny etc .., O !:)
                        • Gość: mario2 Re: No tak, mentalność IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 18:00
                          Nie kolego. To zupelnie inna mentalnosc! I nie jest to mentalnosc
                          wiernopoddancza, do ktorej byc moze jestes przyzwyczajony! Byc moze zdaje sie
                          tobie, ze mozesz wszystko wszystkim powiedziec! Ci inni powinni oczywiscie
                          milczec. Nie Meniku, poczuj troszeczke jak to smakuje. Zauwaz, ze jakos nie ma
                          problemow w momencie, kiedy gadasz normalnie. Jesli jednak zaczynasz twoja
                          melodie, robie z toba chorek. A, ze jestes przyzwyczjony do spiewania solo...
                          coz. niekiedy falszujesz... :o)
                          • Gość: men_ Re: tylko wydaje się tobie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 19:40
                            że robisz chórek ze mną - ja to poprostu olewam i nie chcę bezproduktywnie
                            tracić czasu na bzdurne pisanie.

A ten fragment:"Byc moze zdaje sie tobie, ze mozesz wszystko wszystkim
                            powiedziec!" - wypisz wymaluj, cały Mario tutaj, O !:)

> Nie kolego. To zupelnie inna mentalnosc! I nie jest to mentalnosc
                            > wiernopoddancza, do ktorej byc moze jestes przyzwyczajony! Byc moze zdaje sie
                            > tobie, ze mozesz wszystko wszystkim powiedziec! Ci inni powinni oczywiscie
                            > milczec. Nie Meniku, poczuj troszeczke jak to smakuje. Zauwaz, ze jakos nie
                            ma
                            > problemow w momencie, kiedy gadasz normalnie. Jesli jednak zaczynasz twoja
                            > melodie, robie z toba chorek. A, ze jestes przyzwyczjony do spiewania solo...
                            > coz. niekiedy falszujesz... :o)
                            • Gość: mario2 Re: tylko wydaje się tobie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 19:42
                              Z falszujacym nie da sie w chorze spiewac.
                              Wiec trac sobie czas na to co lubisz,
                              tylko nie siadaj potem prosze do kompa :o)
                              • Gość: men_ Re: tylko wydaje się tobie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.02, 19:45
                                i vice versa, a poza tym zabronisz ? "Każdy może sobie tutaj pisać co chce i
                                gdzie chce.." - kto tak nie raz pisał tutaj, hę ?
                                • Gość: mario2 Re: tylko wydaje się tobie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 19:48
                                  To sobie pisz, jak w klawiaturke trafisz,
                                  tylko omijaj mnie, bo rano znow nie bedziesz wiedzial o co chodzilo!
          • men-tliczek Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja 20.09.02, 16:01
            Mario Boska! Swieta Bundesligo! mario krolowo polska!
            Ty, co nad pozimy wylatujesz, dorobiony intelektualnie
            w-f ista, tutaj w tym padole nieskonczonych wybroczyn,
            jak to mawial twoj znajomy medrzec?

A powiedz Pizda, z niemieckim akcentem, mario2.

P.S.
            Nigdy nie mialam syfa i nie wiedzialam, ze syfy wylaza ci
            na plecach. To jak ty spisz?

P.S.2
            Wieszczu moj najmilejszy, powiedz mi prosze, w ktorym to
            miejscu tego co pisze zaczyna sie nieskonczona glupota?
            Obiecuje poprawe, jak sie dowiem. Czy ty tak sobie, bez
            pokrycia w faktach, rzucach inwektywami?

P.S.3
            Dlaczego nazywasz mnie intelektualistka?

Gos´c´ portalu: mario2 napisa?(a):

do
            >
            > tego towarzystwa doskonale pasuje. Czy widziales, by wypowiadaly sie w innych
            > watkach, lub na inny temat niz moj? Nie! Styl podobny, upierdliwosc wielka i
            > chec leczenia swoich kompleksow przemozna. Tak to juz jest ze frustraci i
            > niedorobieni intelektualisci probuja blysnac wylazac na wierzch jak syfy- na
            > czyichs plecach. Najgorsze, ze masz racje- to te same osoby, ktore [pod
            innymi
            > nickami wlaza bez wazeliny w dupe. Wielce musza byc nieszczesliwe i bardzo
            > cierpiace, skoro w taki sposob musza sie dowartosciowywac, a jednoczesnie
            > bardzo tchorzliwe, ze chowaja sie pod nowymi nickami. Czytajac te ich
            > wybroczyny przypomina mi sie zdanie pewnego madrego czlowieka; "dwie sa
            rzeczy
            > nieskonczone- wszechswiat i ludzka glupota. Jednakze tego pierwszego nie
            jestem
            >
            > pewien".
      • Gość: samanta Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.09.02, 07:48
        setka101 napisał:

> SAMANTA
        > > Po co wiec obrzucac sie droga setko krytyka ,po ch...oceniac kogos ?
        > Swietna rada tylko adres niewlasciwy.
        >
        > > jesli znasz mario wylacznie stad to moze raczej zamknij buzie skarbie i
        > zacznij sie pakowac na ktores kolejne spotkanie.
        > Skarbie? Cos to falszywie zabrzmialo. Mam jechac na spotkanie? A po co?
        >
        > > Poznaj czlowieka a pozniej zakladaj watki,oki? Pozdr.
        > Rady o poznawaniu czlowieka mozesz dawac Twojemu Idolowi. Robie co chce i
        gdzie
        >
        > chce.
        >
        > LEZIOX
        > > Mario jest nie tylko wielki.Mario jest tez ciezki.I moze przypierdolic.
        > Juz sie boje. Czy tu tylko Mario bije?
        >
        > Czy to mozliwe:
        > 100 - 101 = ?

SETKA! MYSLALAM ZE MASZ PO PROSTU DOLA A TY JEZDES NAJWYRAZNIEJ CIEZKO
        POKRZYWDZONA PRZEZ LOS CZYLI...TOTALNIE POJEBANA.wSPOLCZUJE CI MALENKA,TO
        STRASZNE PRZEBYWAC Z KIMS TAKIM 24 /DOBE.JAK TY BIEDACTWO WYTRZYMUJESZ ZE SOBA?
        • setka101 Re: Mario jest wielki dzieki pomocy swoich przyja 22.09.02, 04:15
          Smutna mieszanka niekonsekwencji i zlosliwosci.

samanta 19-09-2002 06:32
          > Po co wiec obrzucac sie droga setko krytyka ,po ch...oceniac kogos ?

samanta 20-09-2002 07:48
          > SETKA! MYSLALAM ZE MASZ PO PROSTU DOLA A TY JEZDES NAJWYRAZNIEJ CIEZKO
          > POKRZYWDZONA PRZEZ LOS CZYLI...TOTALNIE POJEBANA.wSPOLCZUJE CI MALENKA,TO
          > STRASZNE PRZEBYWAC Z KIMS TAKIM 24 /DOBE.JAK TY BIEDACTWO WYTRZYMUJESZ ZE
          SOBA?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka