Dodaj do ulubionych

Kobieta – cud ewolucji

07.10.05, 21:34
wiadomosci.onet.pl/1252755,2679,kioskart.html
Obserwuj wątek
    • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:38
      Jednym slowem pochwala kobiety,
      dziekuje:)
      mowie w imieniu wszystkich prawdziwych kobiet:)
      • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:44
        O, nawet nie wiedzialam, ze sa NIE prawdziwe kobiety, ale informacja :)
        • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:47
          Prawdziwi mezczyzni tez istnieja, dlaczego mamy byc gorsze?
          • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:52
            No nie moge :)) dzis dostaje same nowe informacje: to nieprawdziwi mezczyzni
            tez istnieja? widze, ze z moja wiedza jest cos nie tak :P :))
            • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:53
              A zwrot: "homo nie wiadomo" nigdy nie slyszalas?
              • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:56
                :))
                A to trzeba zaczac od definicji: prawdziwy? :))
                • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:01
                  st.anne, masz naprawde ochote o tej porze na takie wywody?
                  • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:02
                    :))))))))
                    Nie :)) tylko mi sie takie glupoty same pisza :)
                    • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:04
                      humorek dopisuje, a mnie ciagnie powoli juz do lozka...
                      • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:05
                        A czemu to juz? jutro do pracy?!
                        • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:07
                          Bron Boze! weekend nalezy do mnie:)
                          • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:08
                            Aha, a to mozna spytac, co cie juz ciagnie do kolderki? jutro cos waznego,
                            milego? :))
                            • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:10
                              Nie nic waznego, jutro zapowiada sie "smierdzace lenistwo":))
                            • konrado80 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:10
                              a może po prostu coś, a raczej ktoś jest w tym łóżku ;)
                              • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:11
                                KONRADO!!
                                odrobine przyzwoitosci sie po Tobie spodziewalam:))
                                • konrado80 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:14
                                  a co w tym złego że ktoś na Ciebie czeka w łóżku?? ;)
                                  ja np bym chciał żeby ktoś na mnie czekał ;)
                                  • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:15
                                    Ale nie tak publicznie!!
                                    • konrado80 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:16
                                      przepraszam, ale nie wiem co takiego złego zrobiłem
                                      • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:17
                                        Oczekujesz ode mnie, ze tutaj wszem i wobec opowiem, kto na mnie czeka w lozku?
                                        • st.anne riese:) 07.10.05, 22:18
                                          Nie, nie :) ale o moje oskrzela i o moje zdrowie tez mozesz sie zapytac:))
                                          • riese44 St.anne 07.10.05, 22:25
                                            Napisz mi prosze, jesli oczywiscie masz na to ochote jak sie czujesz? Jak Twoje
                                            kobiece oskrzela? Daja soebie jeszcze rade czy potrzebna bedzie ingerencja
                                            farmakologiczna? Z troska w glosie Riese:))
                                            • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:29
                                              Niniejszym oglaszam, ze moje szanowne oskrzela czuja sie dobrze. ale gardlo
                                              niegrzeczne boli, i szare komorki oglaszaja raz po razie strajk.
                                              Z powazaniem,
                                              Saintanne:))
                                              • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:33
                                                Czyli mamy maly problem laryngologiczny...Hmmm
                                                St.anne proponuje ssac ile wlezie!!!! ;)
                                                • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:34
                                                  Taaaaaaaak, problem mamy, bo moje gardelko jest baaardzo delikatnie
                                                  zbudowane:)))))))))))))))))
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:39
                                                    Jak zaradzic, jak zaradzic, mysl czlowieku... wiem! Musisz ssac no nie ma rady,
                                                    wez cos takiego rownie delikatnego, co powoduje tymczasowa ulge, ale na dluzsza
                                                    mete pomoze:)
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:41
                                                    Hmmmm, juz znalazlam: mam "neoangin" juz wlasnie wzielam :)
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:46
                                                    O widzisz! Teraz brzmisz rozsadnie! Ssij nie zaluj sobie bo w koncu delikatne
                                                    gardlo ma sie jedno:)
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:49
                                                    A to ciekawe? Hm...:)
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:51
                                                    A i tak nie lubie Ciebie :P
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:52
                                                    Bede szczery!
                                                    I co z tego:) Myslisz ze sie rozplacze?
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:53
                                                    Nie, naturalnie ze nie!
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:55
                                                    Mam wrazenie ze sie celowo tak ze mna droczysz. Ale wiedz ze jeszcze dluga droga...
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:57
                                                    Sie nie drocze :P jak bym tak mogla?! z Toba sie droczyc?!! :P
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:59
                                                    Moglabys i to wlasnie robisz;)
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 23:02
                                                    A nie, bo jestem bardzo powazna osoba, i zeby Cie przekonac: sie wynosze, aby
                                                    Cie juz nie denerwowac :P
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 23:03
                                                    Powazna osoba...
                                                  • leziox Re: St.anne 08.10.05, 01:00
                                                    Nie dość że kobiety mają lepsze orgazmy,a czasami po kilka,to jeszcze lepiej
                                                    wyglądają od facetów,przynajmniej na pierwszy rzut oka.I gdzie tu sprawiedliwość?
                                                  • riese44 Re: St.anne 07.10.05, 22:51
                                                    A jak migdalki? Nie sa objete zapaleniem??
                                                  • st.anne Re: St.anne 07.10.05, 22:52
                                                    Sie nie podmilaj :P jak ja mowilam: mea culpa, to mnie nadal wyganiales, o i
                                                    nie lubie Cie! czlowiek tak sie stara, a tu o...:PP :)
                                        • st.anne bettina:)) 07.10.05, 22:19
                                          No ale jezeli juz idziesz spac, to o ktorej masz zamiar wstac?! z kurami o
                                          swicie? :))
                                        • konrado80 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:20
                                          a czy ja postawiłem znak zapytania na końcu mojego stwierdzenia?? ;)
                              • riese44 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:12
                                Konrado! No kto jak kto ale Ty powinienes trzymac klase! Co innego ja....:P
                                • st.anne riese:) 07.10.05, 22:14
                                  Aha...:)
                                  to moge Ci powiedziec, ze mnie tez grypa meczy, brrr...:)
                                  • riese44 Re: riese:) 07.10.05, 22:16
                                    Czyli mam z tego rozumiec ze czujesz sie zaczepiona i gotowa...?:)
                                • konrado80 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:15
                                  a co ja takiego zrobiłem że opadła mi klasa? :)))
                      • riese44 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:05
                        Jest tu konrado? Pytam bo chcialem dowiedziec sie jak jego oskrzela!
                        • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:06
                          Jestem na innym watku, zobacz tam :)
                          • riese44 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:07
                            To jestes Konrado rowniez pod postacia st.anne?? Przedziwne
                            • st.anne Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:08
                              No co TY!!!!!!!! ja to ja, tylko, ze tam go tez widzialam :)
                              prosze mnie nie podszywac pod niego!!!!!!!:))))
                              • riese44 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:09
                                No dobrze juz dobrze!
                                Tak Cie chcialem zaczepic;))
                              • konrado80 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 22:09
                                st.anne napisała:

> prosze mnie nie podszywac pod niego!!!!!!!:))))
                                nie lubisz mnie? :))
                                • st.anne konrado 07.10.05, 22:15
                                  A co? mam lubiec? :PP
                                  • konrado80 Re: konrado 07.10.05, 22:16
                                    nie musisz :P
                                    • riese44 Re: konrado 07.10.05, 22:19
                                      Konrado! Mniemam ze dzieli nas roznica 7 lat. To tak po znajomosci napiszew ten
                                      oto sposob: Nie nalezy pisac tak wprost kobietom (mimo ze tak bardzo chcesz to
                                      napisac) lepiej napisac to dwuznacznie liczac na inteligencje rozmowczyni.
                                      Osiagasz w ten sposob dwie dane. 1. Informacje czy jest inteligentna
                                      • st.anne Re: konrado 07.10.05, 22:20
                                        Konrado nalezy do typu mezczyzn, ktorzy sami rozdaja informacje :))
                                    • riese44 Re: konrado 07.10.05, 22:20
                                      2. Jestes facetem z klasa bo nie piszesz wprost zeczy oczywistych:)
                                      • riese44 Re: konrado 07.10.05, 22:20
                                        *rzeczy
                                      • konrado80 Re: konrado 07.10.05, 22:22
                                        ale ja napisałem "może..." i nawet to nie było zapytanie, tylko taka myśl
                                        • riese44 Re: konrado 07.10.05, 22:23
                                          Konrado, jestem Ci przychylny i rozumiem ze pewne rzeczy przychodza z wiekiem.
                                          Mnie to nie boli, ale jak zauwazyles kobiety sie buntuja troszke:)
                                        • bettina75 Re: konrado 07.10.05, 22:23
                                          o.k mysl pozostanie mysla:))
                                          i temat zawartosci mojego lozka jest zalatwiony:))
                                • st.anne bettina:)) 07.10.05, 22:15
                                  Ale nadal nam nie wytlumaczylas, co Cie tam ciagnie? :P :))
                                  • bettina75 Re: bettina:)) 07.10.05, 22:16
                                    Proza zycia, zmeczenie itp..
    • bettina75 Re: Kobieta – cud ewolucji 07.10.05, 21:42
      ......i inteligentnych, kobiet:)
    • czarna_rozpacz ale to chyba, nie o kazda kobiete chodzi.......... 07.10.05, 22:28
      znam takie,
      ktorym do cudu,
      bardzo daleko:(
    • zgrywusik Re: no pewnie.., 07.10.05, 22:43
      popatrzmy na geniusz Kopernika :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka