paula245 09.10.05, 19:09 Ale czasami...mozna zobaczyc cos takiego: www.virgintrains.co.uk/thereturnofthetrain/default.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond dwadzieśśśścia dwaaaa, dwadzieśśśśścia dwaaaa 10.10.05, 10:50 ale ze co w sęęęsie? byłem , widziałem trzy obrazki kolejek i ...? NIC NIE PRZEBIJE OSTATNIEJ REKLAMY LOTTO , z gadającymi piłeczkami- pękałem ze śmiechu!!! "dwadzieśśścia dwaaaaa...." Odpowiedz Link Zgłoś
lulu29 Re: dwadzieśśśścia dwaaaa, dwadzieśśśśścia dwaaaa 10.10.05, 13:07 oj zgadzam się, zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: dwadzieśśśścia dwaaaa, dwadzieśśśśścia dwaaaa 10.10.05, 14:43 i teraz , jak ta idiota..ogladam wszystkie reklamy na polszmacie żeby znowu usłyszeć.. "dwaaadzieśśśścia dwaaaa, dwadzieśśśśścia dwaaaa...." Odpowiedz Link Zgłoś
lulu29 Re: dwadzieśśśścia dwaaaa, dwadzieśśśśścia dwaaaa 10.10.05, 14:55 to zupełnie jak ja, wczoraj zobaczyłam ja po raz pierwszy i póxniej śledziłam wszystkie reklamy żeby tylko zobaczyć "ale ty głupia jesteś wiesz..." Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek pociag... 10.10.05, 15:11 ale ta reklama jest piekna... poznajecie z jakich filmow te kadry pochodza? a jacy to aktorzy? super:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pociag... 11.10.05, 10:13 jaka reklama? jakie pociagi? jakie super? chyba mam dzisiaj niżżżżż psychofizyczny... JA NIC KURDE NIE ROZUMIEM ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: pociag... 11.10.05, 10:21 kl;ikles, 007, w linke? to tera na tej stronie klikaj w napis: television ad... wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pociag... 11.10.05, 12:04 kiedy właśnie klikłem i w jedno i w drugie ..nawet w trzecie..i nic... NIC!!!!! NIC!!!!!!!!! po temu pytam... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: pociag... 11.10.05, 14:04 to ja nie wiem co Ty chlopie robisz.... co Ty nazywasz klikaniem.... mnie sie, kurde, otwiera i juz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pociag... 12.10.05, 09:55 może ty masz lepszy POCIĄG ?...w sensie "virgin" bo jo już nie "virgin" :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: pociag... 12.10.05, 11:12 ja rozpoznałem "Pół żartem pół serio" Jack Lemmon i Tony Curtis i Alberta Finneya jako Herculesa Poirot w "Morderstwie w Orient Expressie" Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: pociag... 12.10.05, 11:14 pol zartem pol serio to jasne morderstwo w orient ekspresie tez zajarzylam... ale ta para, ktora sie caluje to....? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: pociag... 12.10.05, 11:25 ale macie fajnie..możecie sobie dialogi nawiazać.. a ja już wiem czemu nie ma u mnie tych trejnów.. one musi w popupach są a ja mam BLOCKEEE na popupy i se nie umiem odpopupić... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Takie coś znalazłem 12.10.05, 11:40 wklejka The Return of the Train The new Virgin Trains commercial includes classic train movie scenes in which film stars marvel at Virgin Trains? 125mph tilting Pendolino train as it speeds through some of Britain?s most stunning scenery. Cary Grant, Eva Marie Saint, John Mills, Jack Lemmon, Tony Curtis, Albert Finney, Margaret Lockwood and other stars appearing in films including Murder on the Orient Express, Some Like it Hot, North By Northwest, The Railway Children and The Lady Vanishes are CGI'd seamlessly into the ad. Marvellous it is too. I just wish there was more elbow room on the actual trains. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Takie coś znalazłem 12.10.05, 11:44 no to piękne musi być... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Takie coś znalazłem 12.10.05, 12:06 drzejms-buond napisał: > no to piękne musi być... > :-( sprawdź @, train powinien nadjechać Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Takie coś znalazłem 12.10.05, 12:13 czulam ze to Polnoc polnocny zachod.... ale o Starszej pani, ktora znikla to zupelnie zapomnialam.... Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Takie cos´ znalaz?em 12.10.05, 12:31 sorry,ze sie Wam nie chce otworzyc,mnie tez sie nie chce na glupim Mac'u ale ja to czesto w TV widze.A Pociagi Virgin sa naprawde ekstra,obsluga przemila,tylko drogie cholery...trzeba z niezlym wyprzedzeniem rezerwowac,a jak komus wypadnie niespodziewany wyjazd,to lepiej nie myslec,stracilam 1500 zlotych za bilet dla 2 osob w obie strony..:( Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond :-) miodzio 12.10.05, 13:15 PIĘKNE JEST...DZIĘKI, NIE-POSPOLITY!!!! oj, przejechałbym se tym "dziewictwem" ech... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond :-) miodzio 14.10.05, 12:11 "Buuuuuuuuuuuu" piwo dla orłów... :-D)) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa reklama z radia 14.10.05, 17:57 samochodów (nie pamiętam marki) - pan domu pyta kto wziął pieniądze, małżowinka odpowiada, że nie ona, przyznaje się synek (ale szybko tłumaczy, że to połowa wpłaty na superbrykę). Na co tatuś: "to pół lania dostaniesz dzisiaj, a pół za rok" Odpowiedz Link Zgłoś