djarnez 10.10.05, 12:58 Bardzo chwalebne ,że tak naród pracuje uczciwie od poniedziałku :-) A może Panie dały się w "bijatykę " na waszym starym forum ? Czy są już ofiary w ludziach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 13:46 Jest bijatyka i to jaka!!! Nawet chwilę pouczestniczyłam, ale ja pokojowy człowiek jestem, i po całości nie umiem pojechcać, wolę pomilczeć. Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 13:50 Czytałem,czytałem - nieźle sobie poradziłaś :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 13:52 Starałam się być dyplomatką - jakbym napisała wszystko co myślę, to ojej! Ale po co??? Po co sobie wrogów robić? PS: żebym ja taka w realu była - tu nie mam czasu nad pwisem pomyśleć, hehe, i jak nie walnę <prawdy między oczy> Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 13:52 a ja tam się z nikim nie biję...ale mam dziś zły humor, to mi się nawet pisać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:02 Też mam zły humor, bo kazali mi tłumaczenie robić. Jak mozna zaczynać poniedziałek od tłumaczeń??? Skoro wiadomo, że maksimum możliwości pracownik osiąga w środę??? Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:04 No cóż będę musiał poczekać na lepsze dni :-( Może w środę wszystko wróci do normy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:10 E, może jutro. A poza tym, to we dwójkę nie utrzymamy forum przy zyciu. Trza się o reklamę postarać, ale ja juz mam za dużo linków w sygnaturce, a Ty mój drogi (hehe Chloe detektyw) nie piszesz nigdzie indziej. No nie pod tym nikiem. Kto na PR forum sie zgłasza?? Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:15 Ja jestem cały czas dostępny .Przecież tyle koleżanek było w tamtym tygodniu.Napewno się rozkręci :-) Ja ,Moja Droga nie piszę nigdzie indziej ,nawet pod innym nickiem,bo dotychczas nie widziałem takiej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:19 No Mój Drogi, teraz to ja się poczułam wyróżniona!!!! No panieńskim rumieńcem się oblałam wręcz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:32 Chloe, tylko niech Ci tak nie zostanie... ten uśmiech , bo co panieńskości, to się nie martwię.;) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:36 chiara76 napisała: > Chloe, tylko niech Ci tak nie zostanie... > ten uśmiech , bo co panieńskości, to się nie martwię.;) Chiara, toć ja dziewoja poczciwa o pizdolecikach się w wieku (...)dziestu lat dowiaduję, no ja nie rozumiem co Ty sugerujesz :D Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:39 A cóż to ten pizdolecik ? Czyżbym miał zaszczyt ,być tym mianem nazwany ? Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12264&w=30189547&v=2&s=0 też do dzisiaj żyłam w niewiedzy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
djarnez Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:57 Acha :-) Ja raczej do palców nie jestem podobny :-))) Naszczęście !!! Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 14:59 Ale człowiek się całe życie uczy!!! Dzisiaj wracam do domu i żądam pizdoleciku. Po czym szybko robię zdjęcie miny mojego M. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 16:35 A teraz się jeszcze kurde z jakąś walniętą wdałam w dyskusję na emamie. A przeciez powinnam pamiętać - nie dyskutuj z idiotą, najpierw sporwadzi Cie do swojego poziomu, potem wygra doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zapracowane forum :-))) 10.10.05, 16:57 pamiętaj, w razie co Wujek Staszek;) Odpowiedz Link Zgłoś