dora38 10.10.05, 12:59 Ing bank śląski, wcześniej była belgijska reklama piwa. Rozumiem, że ma czwórkę dzieci,które trzeba utrzymać; ale szkoda że ostatnio jest kojarzony ze spotami reklmamowymi a nie z rolami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lulu29 Re: Zamachowski w reklamie... 10.10.05, 13:06 każdy orze jak może w polskim kinie brak dobrych filmów i dlatego brak zamachowskiego w kinie Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zamachowski w reklamie... 10.10.05, 13:08 Za Zamachowskim jakos specjalnie nie tęsknię, ale za Kondratem owszem. W filmie oczywiście, a nie w reklamie. Odpowiedz Link Zgłoś
dora38 Re: Zamachowski w reklamie... 10.10.05, 13:27 around_the_sun napisała: > Za Zamachowskim jakos specjalnie nie tęsknię, ale za Kondratem owszem. > W filmie oczywiście, a nie w reklamie. Around, ja ich obu uwielbiam.Kondrata częściej widać , ostatnio skończył zdjęcia do nowego filmu Koterskiego, a Zibi chyba tylko w teatrze teraz siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zamachowski w reklamie... 10.10.05, 13:28 a sama reklama bardzo mi sie podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: Zamachowski w reklamie... 10.10.05, 17:40 Bo bank ma pieniądze zarabiać, a nie fajny być ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aga_ata Re: Zamachowski w reklamie... 10.10.05, 19:09 jejku, dokładnie to sama chciałam napisać "każdy orze, jak może" :) Ale też wolałabym ich widzieć w dobrym filmie, a nie w konwersacji o ING... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Zamachowski w reklamie... 11.10.05, 12:23 Trochę z innej beczki - szanuję Marka Kondrata także za reklamy ING - po pierwsze dlatego, że jest wierny jednej firmie, po drugie nie robi z siebie małpy (przeciwnie jest bardzo sympatyczny), po trzecie ma odwagę powiedzieć, że zawód aktora to nie jest żadne posłannictwo, po prostu aktor to rodzaj błazna. Odpowiedz Link Zgłoś
wszystkienikizajete Re: Zamachowski w reklamie... 11.10.05, 14:10 Abstrahując od reklamy - jak można było obsadzić Zamachowskiego jako imć Michała Wołodyjowskiego, Pierwszą Szablę Rzeczypospolitej?????????? Co innego rola Potato w "Szczęśliwego Nowego Yorku", ale Kartofel jako Mały Rycerz? Litości! a reklama - cóż z czegoś trzeba żyć - jak sie gra w filmach amatorów, niskobudźetówkach w imię Sztuki, to trzeba na chleb jakoś zarobic;) Odpowiedz Link Zgłoś
around_the_sun Re: Zamachowski w reklamie... 11.10.05, 14:17 Właśnie. Od "Ogniem i mieczem" nie lubię Mumina. Po wcześniejszych wspaniałych kreacjach imć Michała była to totalna porażka. Całe szczęście, że Linda nie zgodził się na zagranie Bohuna, bo to już byłyby szczyty nad szczytami. I bez niego raziło mnie "towarzystwo wzajemnej adoracji" w tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: Zamachowski w reklamie... 11.10.05, 14:14 stary sie robi już mu się nic nie chce:)) Odpowiedz Link Zgłoś