Dodaj do ulubionych

Nie ma tu nikogo?

12.10.05, 22:48
...jak ja po nauce mam czas wpasc na ft i pogadac, to pustka tu wieje :(
Obserwuj wątek
    • nezja Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 22:50
      ...widzisz co sie tu porobiło ?! hehhe;-) Cześć st.';-))
      • st.anne Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 22:51
        O Nezjo :)) tez tu nikogo nie widzisz? gdzie oni wszyscy dzis? zostawili nas
        same :(
        witam cie serdecznie :)
        • nezja Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 22:53
          Nie ma co narzekac pewno niebawem sie zjawią , ja tez dopiero przyszłam ;-).Jak
          dzionek?Ja mam dziś cudny nastrój , nie pytaj skąd bo sama nie wiem hiehie;-)
          • st.anne Nezja 12.10.05, 22:55
            Ciesze sie, ze mialas mily dzien!! oby tak zawsze, zycze :) a ja jestem po
            godzinach "ciezkiej" nauki, znaczy: juz w trakcie wypoczynku :)
    • pistolett Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 22:52
      st.anne napisała:

> ...jak ja po nauce mam czas wpasc na ft i pogadac, to pustka tu wieje :(

********************************************************************************
      Leniwy zawsze przy drodze,pracowity wciąż w polu więc pusto i nie ma co sie
      dziwić
      • st.anne pistolett 12.10.05, 22:54
        ...ze co? :))
        • nezja Re: pistolett 12.10.05, 22:56
          to ,ze masz wziąsc latarenke w dłon i na pole marsz hahahahahahhahahahahaa;-)
          • st.anne Re: pistolett 12.10.05, 22:57
            Aaaaa, a co mam na tym polu dzialac? :))
            • nezja Re: pistolett 12.10.05, 22:58
              a to juz nie do mnie pytanko ;-))
              • nezja Re: pistolett 12.10.05, 22:58
                ...ino wiem , ze nie przózniowac heheh;-)
                • st.anne Re: pistolett 12.10.05, 23:00
                  Co Wy o tej porze jeszcze wymagacie? czytac miedzy..., ja juz nie moge czytac,
                  juz puscilam szare na luz...:))
                  • nezja Re: pistolett 12.10.05, 23:01
                    e tam , cała zabawa na tym polega ze bierzesz tekscior i przerabiasz na swój i
                    nasz uzytek;-))))
        • pistolett Re: pistolett 12.10.05, 22:57
          Nic tak mi sie powiedzialo.....Paradoks
          • pistolett Re: pistolett 12.10.05, 22:58
            Trzeba umiec czytac między wierszami nawet przy latarce buhahhaa......
          • st.anne Re: pistolett 12.10.05, 22:59
            Coz za paradoks? bo znowu mi chyba "mgla" na mozg padla? :)) czy to znaczy, ze
            jak ja mam juz wolne, to Wy sie uczycie? :))
            • nezja Re: pistolett 12.10.05, 23:00
              tzn . ze my mamy cięzką orke hehehehehe;-))))
              • st.anne Re: pistolett 12.10.05, 23:00
                Aha, a co Wy tam porabiacie? :))
                • nezja Re: pistolett 12.10.05, 23:02
                  W sumie tak w jednym słowie ewentualnie -zdaniu sie nie da tego powiedziec ;p;-)
                  • nezja ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:02
                    • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:03
                      O la la la...:)) za to widze, ze Twoje szare dzis w takim tancu, widac, ze
                      mialas wspanialy dzionek :))
                      • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:06
                        " .. biec byle jak , byle jak najdalej stad ....lecz gdzie to jest gdzie konczyu
                        sie ten bieg ....byle jak najdalej .............najdalej ...lalalalalallaal";-)
                        • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:07
                          ...byle sie ten bieg nie skonczyl na krawedzi jakiejs skaly...?! :))
                          • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:08
                            jesli sie skonczy na krawędzi to jeszcze nie tak zle ...gorzej jak spadne w
                            dół...leziox a mnie nie wietsz?;p;-( Ty nie dobry;-):P
                            • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:09
                              Nezjo, moze Cie jaki krolewicz uratuje? :))
                              • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:10
                                a na cholere mi " kjójewicz" hiehiehiehie;-))))
                                • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:10
                                  A ja wiem? moze zeby go troszke pomeczyc... :P :)))
                                  • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:12
                                    ...na krawedzi skały?....no nie podejrzewałam ciebie o takie myśli
                                    hehehehehehheheheh;-))))))))
                                    • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:13
                                      ...a co? :P na krawedzi bylo by tak nie codziennie...:P
                                      • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:14
                                        No...nonono, a nawet No!;-))))
                                        • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:15
                                          A spadachron to tak na wszelki wypadek tylko dla siebie przygotuj...:))
                                          • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:16
                                            a " kjójewicz" ...wisz bo jakby sie okazał ..no ...teges to szkoda by było ,
                                            nie?!;-))))
                                            • st.anne Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:18
                                              To wiesz..., niech on ten krolewicz Tobie najpierw fotki zamku i numer konta
                                              poda, to bedzie latwiej podjac mozliwa decyzje :)))
                                              • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:19
                                                a to takie istotne????...wszystko popsułas;-(
                                              • leziox Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:21
                                                Czyżby odbywała się tu giełda kjujewitschuff?
                                                Poszukujecie kogoś skromnego znaczy ale najlepiej banku dyrektora lub podobnie
                                                skromnego jegomościa z kasą pod pachą?A zalety to jakieś wy macie?Umiecie
                                                chociaż gotować?
                                                • st.anne Nezja 12.10.05, 23:22
                                                  No to jak poznasz, ze krolewicz, he? masz inny wyprobowany sposob? :))
                                                  • nezja Re: Nezja 12.10.05, 23:23
                                                    tak ...po muchach w nosie heheheheheheehheh;-))))
                                                  • st.anne Re: Nezja 12.10.05, 23:24
                                                    Jak moglam zapomniec...:)) no i o tych groszku pod kocem nie zapomnij!! :P
                                                  • leziox Re: Nezja 12.10.05, 23:30
                                                    Taak ale napisałem o Waszych portfelach a nie o innych.Które miałem
                                                    nadzieję,zostawicie dla mnie.Co do innych rzeczy to nawet nie wiem,czy zwracacie
                                                    się do mnie,czy nie,bo wszystko brzmi tak bezosobowo.Więc i komentować nie mam
                                                    zamiaru...
                                                  • st.anne leziox 12.10.05, 23:40
                                                    No ja osobiscie wole nie zwracac sie dokladnie do Ciebie, bo znowu mi dasz po
                                                    uszach :P
                                          • leziox Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:17
                                            Balansujcie,balansujcie,a ja popatrzę.Tylko zostawcie swoje portfele na brzegu
                                            skały,żeby było za co was poopłakiwać,jeśli niespodziewanie zejdziecie...w dół...
                                            • st.anne leziox 12.10.05, 23:19
                                              leziox, ale my wlasnie sie portfelem krolewicza interesujemy :)) :P
                                              • st.anne Re: leziox 12.10.05, 23:23
                                                No Ty sam o portfelach zaczales, czy zle cos przeczytalam? :)))
                                • leziox Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:12
                                  Powiedziałem że tyle tu innej młodzieży.Ciebie Amnezyjko zobaczyłem dopiero w
                                  chwili jak już naciskałem przycisk "wyślij" i już było za poźno.I tak sobie
                                  pomyślałem-ot,będzie mi pretensić...
                                  • nezja Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:13
                                    zadnej nie mam ...szkoda ze slepniesz tylko na " starosc" ;pp;-(
                      • leziox Re: ( ale bełkot) hehehehe;-) 12.10.05, 23:07
                        Nie ma tu nikogo,z kim by można zgrzeszyć...
                        O Stanna,jak miło cię znowu zobaczyć.I tyle innej młodzieży.
                        • st.anne leziox 12.10.05, 23:08
                          Czesc leziox :) tak sie okropnie za Toba stesknilam...:) :P
    • bebe80 Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 23:43
      chyba zasnal:)
      • leziox Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 23:45
        Królewicze o tej porze nie śpią.Oni się nudzą.
        • st.anne Re: Nie ma tu nikogo? 12.10.05, 23:47
          To jaka oferte nam zrobisz, krolewiczu? :P
    • st.anne Dobranoc Wam :)) kolorowych snow! 12.10.05, 23:52
      • nezja Re: Dobranoc Wam :)) kolorowych snow! 12.10.05, 23:53
        dobranoc st.;-)
      • leziox Re: Dobranoc Wam :)) kolorowych snow! 12.10.05, 23:54
        topranoc.królewicz i tak się nie zgłosił z ofertą,ot jaki sobek jeden z wersalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka