maszimara 13.10.05, 21:10 czy tylko ja tu przybyłam na nocnom zmiane ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziuta74 Re: Nocna zmiana 13.10.05, 21:12 i ja i ja, ale zaraz ide ogladac gotowe na wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Nocna zmiana 13.10.05, 21:14 Ja sie melduje na stanowisku:-) czujna i zwarta i jak zawsze gotowa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Nocna zmiana 13.10.05, 21:17 no i w miedzy czasie będe zaglądać bo tv mam też w kompie Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Nocna zmiana 13.10.05, 21:15 dobrze, że mi przypomniałaś też zaraz polece oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Nocna zmiana 13.10.05, 21:27 no więc na początek mam pytanie ktoś może czytał książke... znacz tam są 3 tylko jeden tytuł pamiętam (ciekwe dlaczego?)ale to ta sama serja "seks i inne przykrości" autora oczywiscie nie znany bo widzialam na wystawie w empiku i tytuł mnie zaintrygował heheh ale namieszałam no ale do sedna jak ktoś czytał to niech mi powie czy ciekawa ta lub inna z tej serji Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Nocna zmiana 13.10.05, 22:16 >ktoś może czytał książke rozumiem, że nikt... szkoda : ( (\_/) (O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta74 Re: Nocna zmiana 13.10.05, 22:23 sorry nie czytalam:( a propos serialu, to strasznie sie skomplikowal. podoba mi sie. szczegolnie ta co spadla z byka zanim na niego wsiadla heheheh Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Nocna zmiana 13.10.05, 22:31 ja specjalnie nie ogladałam niby coś tam słyszałam ale byłam tak zaferowana czytaniem forum, że zapomnialam o gotowych na wszystko : / Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Maszimaro 13.10.05, 22:34 to chyba Joanna Fabicka i jej cykl o Rudolfie? www.merlin.com.pl/frontend/search/1?q=joanna+fabicka&gdzieSzuk=fraza&oferta=O&dzial=1 słyszłam je jak je czytali w radiowej Jedynce, boki można zrywać, poczytaj sobie streszczenie z Merlina. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Maszimaro 15.10.05, 21:40 kupiłam książke wczoraj rano a dzisiaj skończyłam czytać i już łakne kolejnej części (czemu nie kupiąłam tylko 1?) a i moge z czystym sumieniem polecić choć to może niezbyt ambitna lektura Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Maszimaro 15.10.05, 22:08 ta książka to właśnie chyba coś na jesienne chłody? Wiem, że wszystkie części czytano w radiowej Jedynce i naprawdę była śmieszna. Takie Mikołajki, tylko już doroślejszego Mikołajka, jak Uważasz? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maszimara Re: Maszimaro 15.10.05, 22:17 oj zdecydowanie, uchachałam sie nieżle tylko jak to ja zaczełam od końca a konkretnie od ostatniej części ale nadrobie to jak znajde chwilę na czytanie czyli za 2 tygodnie :/ (jak już wpadne w trans czytania to cięzko mi przeboleć brak czasu na tą przyjemność) Odpowiedz Link Zgłoś