woman_in_need 15.10.05, 13:16 inteligentnego, sympatycznego, przystojnego faceta poznam (w w/w kolejnosci). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: poznam 15.10.05, 13:20 a do czego Ci on?? ;) zresztą powiedzmy że znajdzie się takowy, to co Ty jemu zaoferujesz?? Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_need Re: poznam 15.10.05, 13:30 konrado80 napisał: > a do czego Ci on?? ;) po prostu POTRZEBUJĘ z kimś....pogadać;) > zresztą powiedzmy że znajdzie się takowy, to co Ty jemu zaoferujesz?? a, widzisz, nie przemyslałam do konca tematu. musze koniecznie cos oferować? moze ktos przystanie na taki mój egoistyczny, malo intratny interes? Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: poznam 15.10.05, 13:37 woman_in_need napisała: > po prostu POTRZEBUJĘ z kimś....pogadać;) to do tego nie musi być przystojny :P no chyba że to ma być spotkanie w realu? > a, widzisz, nie przemyslałam do konca tematu. musze koniecznie cos oferować? > moze ktos przystanie na taki mój egoistyczny, malo intratny interes? oferować wystarczy że zaoferujesz to co oczekujesz od niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riese44 Re: na doorne ogloszenia.... 15.10.05, 21:20 A co? Przeciez poszla sobie! To wolanie na puszczy!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_need Re: poznam 16.10.05, 18:35 :)))) oj, wiecie co, jakos odechcialo mi sie poznawania facetow. odwoluje watek. ale posiedze sobie troche na tym forum, jesli pozwolicie. Odpowiedz Link Zgłoś
v.i.o.l.a Re: poznam 16.10.05, 18:40 A czemu Ci sie odechciało? Faceci są fajni... Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiot_1 Re: poznam 16.10.05, 18:52 To jest bardzo dobre rozwiązanie, tym bardziej, że najlepiej poznaje się facetów wtedy, kiedy sie o tym najmniej rozmyśla :) Odpowiedz Link Zgłoś