meduza4 25.09.02, 10:29 czy bywa na tym forum ktos z Katowic lub najblizszej okolicy ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emperor Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:31 ja, mieszkam przy spodku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:35 a ja myslalem, ze kolo Smoczej jamy :o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:39 A mozesz powiedziec o sobie cos wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:41 Ja go znam, to Ci powiem: mieszka na Koszutce (rzeczywiscie kolo Spodka) ma 189 cm wzrostu, 90 kg wagi, jest mlodziencem w wieku lat 42. Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:32 meduza4 napisała: > czy bywa na tym forum ktos z Katowic > lub najblizszej okolicy ??? ja nie z katowic ale witam meduze na towarzyskim serdecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:38 Witaj Robsonick -miales racje, gdzie dwoch sie bije... Wkurzyly mnie juz te Grzmotniki, Szkodniki i inne sprawy. A ty skad jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:50 meduza4 napisała: > Witaj Robsonick -miales racje, gdzie > dwoch sie bije... > Wkurzyly mnie juz te Grzmotniki, Szkodniki > i inne sprawy. > A ty skad jestes? Cmokale medyzka milo mi ze mnie pamietasz a niemniej milo ze podzielilas moje zdanie nie zawsze w koncu ma sie racje :) skad jestem no coz obecnie jestem w Warszawie choc wyprowadzilem sie stad ale za to codziennie dojezdzam do tu [pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:35 te, dziolcha, a po co ci sam hanysow szukac, niy mosz ich dosc na placu. Wejrzyj sie- mogom sie hustac na klopsztandze, eli za hasiokiem grac w szkata i jabcoka popijac! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:38 ja mieszkam niedaleko!:), Mario potwierdzi!:) ale jak jesteś podobna do meduzy to lepiej zapomnijmy o tym!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:39 Tygrys, gdzie Katowice, gdzie Tarnowskie Gory- 2 tygodnie wolami trzeba jechac :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:42 co Ty kurwa!! 820 40 min i już jestem jakby co!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:44 uhm, kaj zes jest? Chyba w Piekarach, abo tam to pichty depczesz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:54 widze żeś przez ten pobyt w wawie zapomniałeś jak działa komunikacja na Śląskiej ziemi!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 10:55 Wołami nigdy nie jeżdzilem :o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 10:41 Nie jestem podobna do zadnej Meduzy! A pytam sie dlatego, ze chcialam kogos poznac blizej -no nie wiem, moze na piwo by tak... czy po prostu niezobowiazujaco pogadac... Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 10:43 Yno kaj dziolcha, w Katowicach- to pod Strzechom, a moze w Chorzowie, eli we swientochlowicach? Godej ino drabko kaj Ty mieszkosz? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 10:44 a to i owszem mogiemy na pifffko siem przejść!:) oczywiście Ty stawiasz!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 11:07 tygrysek_ napisał: > a to i owszem mogiemy na pifffko siem przejść!:) > oczywiście Ty stawiasz!:)) No nie, a ja myslalam, ze istnieje jeszcze jakas tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 11:09 meduza4 napisała: > tygrysek_ napisał: > > > a to i owszem mogiemy na pifffko siem przejść!:) > > oczywiście Ty stawiasz!:)) > > No nie, a ja myslalam, ze istnieje jeszcze > jakas tradycja... NO własnie jestes swiatkiem narodzin nowej tradycji ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 11:10 Nowej swieckiej tradycji, takiej z filmu Barei :o) Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 11:51 mario2 napisał: > Nowej swieckiej tradycji, takiej z filmu Barei :o) dokładnie taką mialem na mysli :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 11:19 dobra to jak siem spotkamy to ustalimy, kto, co, za czyje i ile!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do publicznej wiadomosci! 25.09.02, 11:45 niestety nie, bo ma za daleko....a tak bym chciał żeby była!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: Przepraszam, ze pytam... 25.09.02, 11:12 No to co dziolcha? Strzecha, abo Drink-bar na Stawowej? Mozno je tam jeszcze co godnego polecynio? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:25 mario2 napisał: > No to co dziolcha? > > Strzecha, abo Drink-bar na Stawowej? > Mozno je tam jeszcze co godnego polecynio? > > > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:27 Mozesz sie jeszcze nauczyc, bo wchodzac miedzy wrony... :o) P.S To mozna powiedziec, ze jestes typowa "gorolica" ? :o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:29 mario2 napisał: > Mozesz sie jeszcze nauczyc, bo wchodzac miedzy wrony... :o) > > > P.S To mozna powiedziec, ze jestes typowa "gorolica" ? :o) > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:47 eee...jaki tam z niego mistrz!:) już Ty siem lepiej od niego nie ucz!!!:) nic dobrego sie nie nauczysz!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:58 tygrysek_ napisał: > eee...jaki tam z niego mistrz!:) > już Ty siem lepiej od niego nie ucz!!!:) > nic dobrego sie nie nauczysz!!:) A ty moglbys mnie czegos nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 12:10 Jesli jestes Bulgarka i spotkasz sie z nim w parku, to nauczy cie jak go gonic, bu uregulowal naleznosc :o) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 12:23 ten zaś z tymi Bułgarkami!!, Mario to było dawno i nieprawda!!!:) naucze cię wielu ciekawych rzeczy meduza!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 12:28 To ja juz Ci Meduzko wspolczuje :o) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:49 Zadanie nr 1: dowiedz sie, jak sie nazywaja skarpetki po slasku :o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 11:59 tygrysek_ napisał: > ad1. fuzekle!!:))) Popsules zabawe :((( Niepotrzebnie maila do kolezanki wyslalam..... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 12:01 meduza4 napisała: > tygrysek_ napisał: > > > ad1. fuzekle!!:))) > > Popsules zabawe :((( Niepotrzebnie maila > do kolezanki wyslalam..... Tygrys qde nie spodziewalem sie ze konczysz przed czasem hihih :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do ewentualnych chetnych 25.09.02, 12:08 A prawdziwego mezczyzne ponoc poznaje sie po tym jak (kiedy konczy) :o) Pyt. 2 : jak sie nazywa kalarepa ( tego nawet Tygrys nie wie :o) ) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 12:13 No nie wyglupiaj sie, nie bede przeciez co piec minut maila do dziewczyny pisac... Niech sie Tygrys glowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 12:21 ad2. ouberiba:)) mario, mario wymyśl kurwa coś trudniejszego chopie! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 12:29 no mario, mario! bendziemy teraz sie w zgadule bawić!?:)) lepiej nauczmy coś meduze!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 12:39 tygrysek_ napisał: > no mario, mario! bendziemy teraz sie w zgadule bawić!?:)) > lepiej nauczmy coś meduze!!:)) No dobra -czego chcecie mnie nauczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 12:52 mario! nie pierdol!!, ja tu z imienia nie powiem kto menikowi dupsko liże ale...!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 13:02 tygrysek_ napisał: > np. stania na rencach!!:)) Uuuuuuuuuuu :(((((((( A ja mialam nadzieje na cos wiecej -powiedzmy stanie na uszach :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 25.09.02, 13:07 mozesz sie nauczyc kobelitek, jak chcesz...:o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 13:10 mario2 napisał: > mozesz sie nauczyc kobelitek, jak chcesz...:o) > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 13:13 znając maria to na 100% jakaś pozycja seksualna!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 13:17 tygrysek_ napisał: > znając maria to na 100% jakaś pozycja seksualna!!:)) > Przeciez forum Erotica tuz za rogiem... Pewnie stad mu sie to wzielo :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 25.09.02, 13:26 z gorolami nie ma o czym godac :o) A jesli Tygrys sie du... robiac kobelitki, to jo mu wspolczuja! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 13:27 no bo musze ci coś wyjaśnić, tutaj na towarzyskim istnieje pewien swojego rodzaju slang, otóż gdy facet pisze jedno to ma drugie na myśli. np. masz fajny nick - chciałbym się z tobą kochać skad jesteś - lubisz sie kochać to całkiem blisko ode mnie - musze sie z Tobą kochać ciekawie piszesz - masz duże piersi?? podoba mi sie Twój styl - musisz byc niezła może poszlibyśmy na kolacje - może poszlibyśmy do łóżka może do teatru - może poszlibyśmy do łóżka może do kina - na pewno do łóżka! tak - nie nie tak itp. itd....:))) tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: do Mario IP: *.net 25.09.02, 13:32 tygrysek_ napisał: > no bo musze ci coś wyjaśnić, tutaj na towarzyskim istnieje pewien swojego > rodzaju slang, otóż gdy facet pisze jedno to ma drugie na myśli. np. > > masz fajny nick - chciałbym się z tobą kochać > skad jesteś - lubisz sie kochać > to całkiem blisko ode mnie - musze sie z Tobą kochać > ciekawie piszesz - masz duże piersi?? > podoba mi sie Twój styl - musisz byc niezła > może poszlibyśmy na kolacje - może poszlibyśmy do łóżka > może do teatru - może poszlibyśmy do łóżka > może do kina - na pewno do łóżka! > tak - nie > nie tak > itp. itd....:))) AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to ja teraz rozumiem ten belkot ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 13:54 Gość portalu: robsonick napisał(a): > tygrysek_ napisał: > > > no bo musze ci coś wyjaśnić, tutaj na towarzyskim istnieje pewien swojego > > rodzaju slang, otóż gdy facet pisze jedno to ma drugie na myśli. np. > > > > masz fajny nick - chciałbym się z tobą kochać > > skad jesteś - lubisz sie kochać > > to całkiem blisko ode mnie - musze sie z Tobą kochać > > ciekawie piszesz - masz duże piersi?? > > podoba mi sie Twój styl - musisz byc niezła > > może poszlibyśmy na kolacje - może poszlibyśmy do łóżka > > może do teatru - może poszlibyśmy do łóżka > > może do kina - na pewno do łóżka! > > tak - nie > > nie tak > > itp. itd....:))) > > AAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa to ja teraz rozumiem ten belkot ;)))) AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa to ja juz nic nie rozumiem :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 14:00 jak to nie rozumiesz!!?? przeca ci napisalem co znaczy co!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 14:33 tygrysek_ napisał: > jak to nie rozumiesz!!?? przeca ci napisalem co znaczy co!!:)) no dobra -to moze poszlibysmy do teatru :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 14:44 mario2 napisał: > Z tygrysem? > Chyba do teatru cieni :o) > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: do Mario 25.09.02, 14:50 właśnie!!!:)), i tak trzymaj kobieto!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 25.09.02, 14:52 Tak trzymaj- Tygrysa na smyczy- zrobisz furore, tylko Kijanka o zgode popros :o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 14:56 mario2 napisał: > Tak trzymaj- Tygrysa na smyczy- zrobisz furore, tylko Kijanka o zgode popros :o > ) > Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: do Mario 25.09.02, 15:05 Zazdrosny nie bywam ( o nieznajomych) wiec spox, natomiast nigdy nie mieszkalem w Tychach! I nie wiem, czy akurat te sama uczelnie konczylismy no i wydaje mi sie, ze jestes hmmm, za mloda.. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 15:14 mario2 napisał: > Zazdrosny nie bywam ( o nieznajomych) > wiec spox, > > natomiast nigdy nie mieszkalem w Tychach! > I nie wiem, czy akurat te sama uczelnie konczylismy > no i wydaje mi sie, ze jestes hmmm, za mloda.. :o) > Odpowiedz Link Zgłoś
meduza4 Re: do Mario 25.09.02, 16:07 Gość portalu: mario2 napisał(a): > duzo! To znaczy -ile? 50, 60 czy cos kolo tego? Odpowiedz Link Zgłoś