leziox 24.10.05, 00:12 Wy powinniście wiedzieć,dlaczego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czort Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:13 z Korwinem byłoby zabawniej. a moze zrobilby chociaz ze dwie konkretne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:17 Ano ja też nie głosowałem.Zeby potem kto nie powiedział,że lezio wszystjiemu winien... Odpowiedz Link Zgłoś
avventura Re: Wyrazy współczucia Polsko 29.10.05, 00:13 leziox napisał: > Ano ja też nie głosowałem.Zeby potem kto nie powiedział,że lezio wszystjiemu > winien... no i wlasnie szkoda ze nie glosowales i dlatego jestes winien:P Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:17 only:)))) kogo widza moje piekne oczy:)))) a teraz zamias querwa mozna by pisac kwa, kwa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:19 a "spieprzaj dziadu" zamiast dzien dobry...:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:20 ee, ale to nie bylo do ciebie, jakby co...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:21 wiem, ze mnie kochasz:)) ze skrzydelkami:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:23 a nawet na kaczych lapach...:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:21 "Spieprzaj dziadu" to będzie panu prezydentowi towarzyszyło przez całą kadencję,bo wdzięczni rodacy nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 16:28 pakuje manatki i stad wyjezdzam. normalnie kaczokracja i katocenzura nas czeka. ludzie! Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 21:42 a myslalam, ze powiesz mi - spieprzaj dziadu! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 21:48 no to pakuj sie i "spieprzaj dziadu".....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 21:59 Irish,nie powtarzaj znowu że mam wyluzować,bo doradzasz tu z tym wyluzowywaniem zbyt często-ten twój zwrot już mnie się nieco opatrzył.Nie zauważasz tego,że w innych narodach są również miliony nietolerancyjnych?Polska nie jest jakimś wyjątkiem.Ale wracając do sprawy-najbardziej tragiczne jest to,że nie istnieją u nas alternatywy i wybiera się takie osoby,które wybierać się musi,a nie takie które może chciałoby się wybrać.I wiesz co?Chciałbym już teraz wiedzieć,co powiesz za lat 5. Odpowiedz Link Zgłoś
krzys23-1986 Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 00:16 no i co??ja mam czyste sumienie bo na kaczke nie głosowałem!! to prezydent wsi i ludzi z niskim wykształceniem!! Odpowiedz Link Zgłoś
majteczkiwkropeczki Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 08:50 zlituj sie WIEMY CO NAS CZEKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
irish76 Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 11:06 tak. wyrazy wspolczucia. w zadnym narodzie jak w naszym nie ma takiego braku akceptacji dla pogladow innych. kazdy jest namadrzejszy i tylko jego poglady sa sluszne i dobre dla narodu :)) wyluzuj lezio i pomysl co by bylo jakby wygrala samoobrona lub sld Kaczor jeszcze ujdzie. plakac bedziemy najwyzej za 4 lata Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 17:04 leziox napisał: > Wy powinniście wiedzieć,dlaczego... Koszmar !!!!! "magister" za 60 dni opuści urząd Cóż się stanie z nami i z Polską gdy jego zabraknie???? Odpowiedz Link Zgłoś
nieswietymikolaj Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 18:20 5 lat kaczej sraczki Żółto zielone w modzie Odpowiedz Link Zgłoś
julita4 Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 19:27 julita4 napisała: > pis'da papierek toaletowy 1 rolka na kooperek! Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 19:38 A ja patrzę na księżyc i....ciągle na swoim miejscu:) Współczuję Polsce, a Polakom? Zawsze wiatr w oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 20:07 emilka222 napisała: Współczuję Polsce, a > Polakom? Zawsze wiatr w oczy. ????? czego Emilko miła :)) współczujesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 20:05 nieswietymikolaj napisał: > 5 lat kaczej sraczki Żółto zielone w modzie To bardzo inteligentna wypowiedź Charakterystyczna dla elektoratatu wiejskiego ,Który g ł o s o W A Ł !! NA!!...... Odpowiedz Link Zgłoś
emilka222 Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 20:35 Witaj Bob:) Jak miło Cię znowu czytać:)))Dobrze wiesz na czym to współczucie polega:) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 21:00 Za cholerę (wybacz ;) ) nie mogę tego zrozumieć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 22:56 leziu,kondolencje przyjete;) Kaczogrod "opłakuje"odejscie i nadejscie jednoczesnie:( moze jest miejsce na Ziemi wolne od podatków i dyktatury maluczkich???:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 23:17 Jest.Papua Nowa Gwinea.Tylko tam podobno jeszcze do dzisiaj sąsiedzi zjadają się nawzajem ze stressu. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 23:23 nie wiem czy byłabym samcznym kaskiem na kolacje??;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 23:24 Zawsze można byłoby z ciebie zrobić jakieś wykałaczki albo żerdzie na płot... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 23:28 dzieki,na Ciebie zawsze mozna liczyc;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 23:49 Wiem skarbeńku,nie masz na coś sposobu-pytaj Lezia ... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: Wyrazy współczucia Polsko 24.10.05, 23:53 ...a pozniej lezio zrobi ze mnie ogrodzenie w panstwie ludozerców:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 lol 25.10.05, 00:04 polecam mp3 na tej stonie rotfl.pl/link-418e.html tytul"kaczor" mp3 he,he,he ......Kwa,kwa,kwa,kwa..... Oraz nasz nowy hymn tu: rotfl.pl/link-417b.html Blahahahahahahahaha.............;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: lol 25.10.05, 00:16 Trzeba korzystać póki stronki jeszcze nie zamknęli a twórcy też...w kazamatach. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Oleksy głosował na Kaczyńskiego 25.10.05, 09:06 bez komentarza :D:D:D:D: wypisuję sie z tego narodu:D Odpowiedz Link Zgłoś
usual1 glupota nie zna granic 28.10.05, 14:51 Alez z ciebie duren leziox ! sobie mozesz wspolczuc a nie Polsce, osle jeden, i to z tego prostego powodu, ze rozpaczasz i jednoczesnie sam sie przyznajesz, ze nie glosowales :))))) trzeba bylo ruszyc dupsko i pofatygowac sie do urny, przestan wiec teraz lac te krokodyle lzy. no, za to mozesz sie pocieszyc, ze jestes zajebiscie "trendy" i "politically correct" bo tak milo sie wali w Kaczke jak w beben, prawda ? a teraz zacytuje mojego kandydata : "spieprzaj dziadu ! " :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: glupota nie zna granic 28.10.05, 14:57 Tak, masz rację - głupota nie zna granic. Pomyśl trochę następnym razem jak będziesz coś pisał. Życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: glupota nie zna granic 29.10.05, 00:06 Wal sie trendy na pyszczek,bo wielki ryjek moze miec kazdy,nawet taki chloptas jak ty,nie dowidzacy,nie doslyszacy tylko umiejacy drzec ryjka.Koltunstwa nie da sie niestety wyplenic,no ale co zrobic,w koncu takich biedakow jak ty z moherowych zastepow spotyka sie na ulicach wiecej.A moze bys tak na magaskar sie wybral?Do wspoltowarzyszy?tych co na drzewach? Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: glupota nie zna granic 29.10.05, 00:09 No i nie wyzywaj mnie publicznie lachu cmentarny od durniów i oslów lachudro bo nie tylko ci do kaczek intelektualnie daleko ale nawet do zwyklej ameby pare kilometrow masz. Odpowiedz Link Zgłoś
usual1 Re: glupota nie zna granic 29.10.05, 02:22 otrzyj se piane z pyska i wyluzuj pijaczku Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: glupota nie zna granic 29.10.05, 09:20 a usual1 to nikt inny jak pewna zawiedziona panienka ......lol Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 11:31 "oddali" swój głos wygranym. Ci, co nie głosowali nie mają moralnego prawa do jakiejkolwiek teraz krytyki. ----------- Przeżyliśmy milicję, przeżyjemy i obecną koalicję :) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 17:05 Usual tak musi bo inaczej sie udusi.Brak czegokolwiek do powiedzenia nadrabia pyszczeniem.Pierwotniak z ciebie po prostu i nic wiecej.Ale podniecaj sie nadal donaldowem,podniecaj.Za pare lat bedziesz sie brzydzil spojrzec w lustro. Coz,szkoda,ze nie mozesz tego pojac,tepaku. Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.tutka Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 17:23 Cholera, 10 lat pod nierobem, utracjuszem, komuchem, obiadowiczem, ZEREM-kwasem wytrzymali, jeszcze jolci chcieli, a teraz niezadowoleni. Kaczynski jest prezydentem z woli narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 17:41 prosta.tutka napisała: > Cholera, 10 lat pod nierobem, utracjuszem, komuchem, obiadowiczem, ZEREM-kwasem > wytrzymali, jeszcze jolci chcieli, a teraz niezadowoleni. Kaczynski jest > prezydentem z woli narodu. Mądrość narodu polega na tym że kocha lewych magistrów. Profesor (prawy) to obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.tutka Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 19:40 Czy wszyscy na forum towarzyskim sa "bez jaj"? Nikt nic? Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 19:56 prosta.tutka napisała: > Czy wszyscy na forum towarzyskim sa "bez jaj"? Nikt nic? Czy wszyscy.... to ja niewiem ale rozumiem Prostatutko droga ;)) że tacy Cie nie interesują :) Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.tutka Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 20:03 bob-dywan, czy Ty tak samo dobrze spiewasz jak piszesz? Ta sama relacja. jestem KOBIETA 1000+ nickow. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Tucia, wyluzuj sie, wyprostuj 29.10.05, 20:09 I zobaczysz od razu, ze bedzie Ci lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
bob_dywan Re: Ci, co nie głosowali 29.10.05, 20:15 prosta.tutka napisała: > bob-dywan, czy Ty tak samo dobrze spiewasz jak piszesz? Ta sama relacja. > jestem KOBIETA 1000+ nickow. Prostatutku miła ;) a co ma śpiewanie do jaj w tym wypadku moich? chyba że szukasz chórzysty ;) to nie to forum :)) Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: do twarzy ci kaczuszko z tym 30.10.05, 11:16 pomarańczowym dziobkiem :) onlyania napisała: > kwa, kwa... > > > :P Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: do twarzy ci kaczuszko z tym 30.10.05, 11:18 menik jak zawsze subtelny, boi sie dowalic wprost, w ten kaczy dziob:) Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: zawsze się przypindrolisz kitkowaty.., 30.10.05, 11:20 z pewnością ładniej jej z kaczym dziobkem, niż z dziobem pelikana pazernego zawsze na szprotki :) coitusik napisał: > menik jak zawsze subtelny, > boi sie dowalic wprost, > w ten kaczy dziob:) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: zawsze się przypindrolisz kitkowaty.., 30.10.05, 11:30 a to o onlontko chodzi, to sorrki, faktycznie ma ladny dziobek, prawie do calowania tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: pewnie, że o onlontko, 30.10.05, 11:33 tylko kiedyś tak smętnie nie kwakała :) coitusik napisał: > a to o onlontko chodzi, > to sorrki, > faktycznie ma ladny dziobek, > prawie do calowania tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pewnie, że o onlontko, 30.10.05, 11:35 ja, ją rozumiem, tez mam ochote sie napic:) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: pewnie, że o onlontko, 30.10.05, 11:38 kitek, zdazysz jeszcze sie napic, masz na to cale piec lat.... Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pewnie, że o onlontko, 30.10.05, 11:40 sadzisz, ze te kaczki wczesniej nie odfruna ? Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: pewnie, że o onlontko, 30.10.05, 11:38 przeżyliśmy duet leszka&olka, przeżyjemy i ten nowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: pewnie, że o onlontko, 30.10.05, 11:37 a to ty menik nie ten trzeci z kaczorow?? ooo, a taki podobny..... :P Odpowiedz Link Zgłoś
menik Re: no, no onlontko !!! 30.10.05, 11:40 Bo jak sobie przypomnę takiego pelikana obciągającego rum - oczywiście z filmów dla dzieci - no, no...:) onlyania napisała: > a to ty menik nie ten trzeci z kaczorow?? > ooo, a taki podobny..... > > > :P Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 20:35 jakby leziaczek zostal prezydentem, Odpowiedz Link Zgłoś
usual1 Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 22:36 Wdzisz leziox, te twoje "ameby" i "tepaki" to typowa reakcja spienionego z wscieklosci prymitywnego abeesa. Zastanow sie czy rzeczywiscie jestem takim tepakiem skoro doskonale rozszyfrowalem interakcje zachodzaca miedzy twymi dwoma, niezle znieksztalconymi przez alkohol, neuronami: zachowujesz sie jak ktos, kto klnie w zywe kamienie bo nie wygral nic na loterii, jednoczesnie przyznajac, ze do lba mu nie przyszlo, iz trzeba wykupic los :-)))))) Wracaj na drzewo i nie zapomnij o skrzynce piwa :-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 22:50 Twoj belkot jako zywo przypomina mi wielu innych oszolomow,ktorzy uparcie bronia ciemnogrodu ze strachem w oczach iz ubedzie im jeszcze pare przywilejow. Partie moherowe,rydzyk&co,LPR itd,itp.Gdanie o rozszyfrowaniu interakcji w mojej glowie mozna byloby zmienic w przeszlosci na interakcje zachodzace w lbach zaplutych karlow reakcji,zgnilych kapitalistow,elementow wywrotowych dazacych sila do obalenia systemu socjalistycznego.Popatrz na to i pomysl co ty wlasciwie piszesz,matole?Chetnie wroce na drzewo,bo po ziemi,po ktorej stapaja ty i twoi koledzy,jakos brzydze sie chodzic.A skrzynke piwa zabiore ze soba,jasne,bede mial material na plucie wam na pyski. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_rozpacz Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:02 po piwie, to sie raczej sika, pitolisz leziaczku jak typowy PiSior w helmnie MO:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:16 Kitek,kitek.Mniej napiecia w sieci bylo.elektrowstrzasy za slabe,ze tak sennie pleciesz?Gdzie twoja wena?Starzejesz sie chyba,bo ognia ani siarki juz nie ma w twojej gadanince.. Odpowiedz Link Zgłoś
usual1 Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:33 Rany boskie, czlowieku, wyluzuj! Przeciez padniesz nam tu kiedys na anewryzm ! Skad w tobie tyle jadu ? Poczytaj sie uwaznie i zacytuj mi tu przyklad swej wspanialej tolerancji i otwartosci, dla ktorych zagrozeniem sa wedlug ciebie Kaczki. Przypominasz mi innego pieniacza z tego forum, niejakiego mario, tez demokrate i piewce wolnosci :-))))))) A tak powaznie, to spusc z tonu, daj se siana i przestan obrzucac obelgami tych, ktorzy mysla inaczej niz ty....lub po prostu mysla :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:39 ja tam leziaczka rozumiem, w bardzo obcislym helmnie MO spi:( Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:41 A ty wlaz do budy usiusiu i nie szczekaj,bo jeszcze paszczeka ci sie rozpadnie na dwa kawalki i co potem zrobisz?Co robiles w 1981? Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:43 z tuskiem i rokita zakladalem nzs-y, Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:46 Nie mowie o tobie kitek,stary kolaborancie esbecki tylko o usiusiusiu. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:55 w ramach esbeckiej dzialalnosci opierniczlylem, donalda, ze naraz przypomnial sobie, o slubie koscielnym, z powodu smierci papieza, wzruszajace:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 29.10.05, 23:57 A teraz go juz nie ma.Cos ty jednak w sobie masz,hehehee. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 30.10.05, 00:01 spokojnie, jako esbecja nadal wszystko kontrolujemy, wiec nie strzep pyska nadaremnie, bo ci gogle z helmna typu MO spadna, Odpowiedz Link Zgłoś
prosta.tutka Re: pamietaj Polsko moglo byc gorzej.... 30.10.05, 00:00 Jolcia posowalaby Tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: twoj bełkot nie jest lepszy 29.10.05, 23:38 polaku od siedmiu boleści - teraz jesteś cholernie mądry i udzielasz wielkich rad, walisz krytyką po oczach, jakie to mundre i światowe, szczególnie w tym twoim upadającycm gospodarczo rajchu. A było ruszyć dupe i iść do wyborów -jak się nie chciało to teraz właź pod stół i siedź cicho. leziox napisał: > Twoj belkot jako zywo przypomina mi wielu innych oszolomow,ktorzy uparcie broni > a > ciemnogrodu ze strachem w oczach iz ubedzie im jeszcze pare przywilejow. > Partie moherowe,rydzyk&co,LPR itd,itp.Gdanie o rozszyfrowaniu interakcji w moje > j > glowie mozna byloby zmienic w przeszlosci na interakcje zachodzace w lbach > zaplutych karlow reakcji,zgnilych kapitalistow,elementow wywrotowych dazacych > sila do obalenia systemu socjalistycznego.Popatrz na to i pomysl co ty wlasciwi > e > piszesz,matole?Chetnie wroce na drzewo,bo po ziemi,po ktorej stapaja ty i twoi > koledzy,jakos brzydze sie chodzic.A skrzynke piwa zabiore ze soba,jasne,bede > mial material na plucie wam na pyski. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: twoj bełkot nie jest lepszy 30.10.05, 00:22 na razie glosowanie to jest prawo, nie obowiazek. I mysle ze na tym najlepiej poprzestac. Do tych, ktorzy wyjechali bez zamiaru powrotu, mysle ze czapianie sie ich o nieglosowanie jest bezsennsowne, bo nie wiem czemu taka osoba ma "robic komus dobrze". Siedzisz w Polsce - wiesz najlepiej czego ci brakuje - wiesz na kogo zaglosujesz. Dodatkowo nie sadze ze akurat 50% osob uprawnionych do glosowania siedzi za granica, i to oni tak bardzo przyczynili sie do wyniku. Poszukaj wokol siebie - i wyzyj sie na takim, co nie polazl do wyborow, choc mial pewnie spacerek. Za granica nie bylo lokali wyborczych na kazdym kroku, i dodatkowo nie wiem czemu zeby "zrobic komus dobrze" powinno sie zabrac dupe i spedzic pewnie przynajmniej pol dnia na "wycieczke". I to kurna jeszcze nie dla siebie zrobic przyjemnosc. A akurat Kaczki sa krytykowane poza Polska dosc szeroko - czy tez powiesz zeby zagranica zamknela ryja i wlazla pod stol bo to nie ona glosowala???? Odpowiedz Link Zgłoś
usual1 Re: twoj bełkot nie jest lepszy 30.10.05, 01:16 only, zastanow sie co piszesz, dziecinko :-)))Nikt nie mowi, ze glosowanie jest obowiazkiem (szkoda), chodzi o to, ze ktos kto otwarcie przyznaje sie, iz nie bral udzialu w wyborach bo mu sie nie chcialo, nie ma moralnego prawa do krytyki, powtarzam: MORALNEGO, ok? Poza tym Twoj argument o zagranicznej niecheci dla Kaczek jest o kant dupy potluc, rownie dobrze jak ja wiesz jak politycznie poprawne media zachodnie reaguja na kazdego polityka z prawej strony sceny politycznej, w dodatku jesli ten polityk deklaruje sie jako osoba wierzaca (koszmar!) i traktujaca jako normalne heteroseksualne stosunki plciowe dwojga ludzi ( no, teraz trzeba go rozstrzelac!) Przestan wiec pieprzyc bez sensu, droga only, zapal se jointa i od razu Ci sie rozjasni :-)))) leziox, co ja robilem lub co ze mna robili w grudniu '81 to sprawa miedzy mna a komuna, nie mam obowiazku spowiadac sie przed toba, w kazdym razie moge nie mam powodu do wstydu. No i widzisz jaka z toba dyskusja ? Argument o budzie bardzo trafny, ten o szczece rozpolowionej jest szczytem intelektu, no...miodzio po prostu....A teraz ide na spacer z psem i szczesliwy jestem, ze pogadam sobie z kims inteligentnym nareszcie :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: twoj bełkot nie jest lepszy 30.10.05, 01:23 o, piewca moralnosci sie znalazl.... tylko czemu cos jakos zabraklo odwagi cywilnej zeby pisac pod prawdziwym regularnym nickiem.... oczywiscie ta "dziecinka" sobie tez dodales autorytetu, bo widocznie chyba brakuje w realu.... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: nie czepiam się o "niegłosowanie", 30.10.05, 09:47 bo to też prawo demokracji - ale wkurzają mnie tacy, co nie głosowali, a potem drą jape na całe forum albo jeszcze gdzieś, że Polska źle wybrała. Tacy osobniki powinni siedzieć (powtórzę) cicho pod stołem, sami sobie odebrali moralne prawo do krytyki. Moim skromnym zdaniem ten rząd/władza jest i będzie do kitu, ale szanuję demokrację i demokratyczny wybór niepodległego społeczeństwa/narodu. onlyania napisała: > na razie glosowanie to jest prawo, nie obowiazek. > I mysle ze na tym najlepiej poprzestac. > Do tych, ktorzy wyjechali bez zamiaru powrotu, > mysle ze czapianie sie ich o nieglosowanie jest bezsennsowne, > bo nie wiem czemu taka osoba ma "robic komus dobrze". > Siedzisz w Polsce - wiesz najlepiej czego ci brakuje - wiesz na kogo > zaglosujesz. > Dodatkowo nie sadze ze akurat 50% osob uprawnionych do glosowania siedzi za > granica, i to oni tak bardzo przyczynili sie do wyniku. Poszukaj wokol siebie - > > i wyzyj sie na takim, co nie polazl do wyborow, choc mial pewnie spacerek. > Za granica nie bylo lokali wyborczych na kazdym kroku, i dodatkowo nie wiem > czemu zeby "zrobic komus dobrze" powinno sie zabrac dupe i spedzic pewnie > przynajmniej pol dnia na "wycieczke". I to kurna jeszcze nie dla siebie zrobic > przyjemnosc. > A akurat Kaczki sa krytykowane poza Polska dosc szeroko - czy tez powiesz zeby > zagranica zamknela ryja i wlazla pod stol bo to nie ona glosowala???? > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: nie czepiam się o "niegłosowanie", 30.10.05, 11:12 wspolczucie to jeszcze nie taka krytyka. Jest takie powiedzenie, ze jak sie psa chce uderzyc, to kij sie zawsze znajdzie, pytanie pozostaje z ktorej strony uderzyc. Pewnie gdyby napisal leziox ze glosowal, to tez pewnie nie jeden by sie znalazl, co by twierdzil ze nie mial prawa siedzac w tym swoim rajchu. Wlasciwie mnie to troche wyglada na glupote, bo jest to jakby dawanie prawa o decydowaniu komus, kto nie zamierza w tym uczestniczyc. Czyli robienie komus dobrze, nawet nie wiedzac co ten ktos za to dobre uwaza. Jest troche glupota dawanie prawa do decydowania komus kto w tetrowce wyjechal z polski, a polske obecnie zna tylko z wystepow zespolow ludowych i zdjec babinek w chustach zbierajacych kartofle na polu. A pewnie tacy tez glosowali, i ci sa poprawni politycznie i moralnie, bo zrobili dobrze dla kraju. A takie prawo sie daje. Podam moj ulubiony przyklad europarlamentarzysty, ktory w Polsce nie siedzi od jakis 20 lat, po czym miesiac przed wyborami wstepuje do partii, wplaca dzialke zeby wejsc na pierwsze miejsce na liscie, i to nawet w okregu wyborczym w ktorym nie mieszkal, no i oczywiscie dostaje mandat. Tylko dlatego ze wisial na liscie mieszkancow w jego miescinie przez te 20 lat. Sorry, ale ktos na jego glosowal. I tu niestety wyrazy wspolczucia tez sie naleza, bo cos takiego jest super moralne i politycznie poprawne, zarowno ze strony kandydata, jak i wyborcow. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: nie czepiam się o "niegłosowanie", 30.10.05, 11:14 a co to za cwaniaczek, powiesz raz po ludzku ? Odpowiedz Link Zgłoś
zgrywusik Re: może jakiś amator wciągania onlontka na siłę 30.10.05, 12:35 do polityki ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: może jakiś amator wciągania onlontka na siłę 31.10.05, 02:10 No i usiusia znowu sie wysilil,ale tym razem daruje sobie odpowiadanie na jego zasliniony pisuarniana wsciekloscia ryjek.Wszak poszedl na spacer z psem i nareszcie-ach co za zaszczyt dla niego-ma okazje do rozmowy z odpowiednim partnerem intelektualnym.Czyli wlasnym psem.Nie mozna naturalnie zagwarantowac,ze nawet jego wlasny pies po tej dyskusji nie wscieknie sie,rzucajac sie usualowi do gardla.Nie jest to jednak moim zmartwieniem,chociaz mam nadzieje ze usiusiusiu posiada jako psa ratlerka,a nie bulteriera.W przeciwnym wypadku byl to jego ostatni wpis na tym jakze ostatnio poczytnym poscie... Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 i cos na zakonczenie tej milej rozmowy............ 31.10.05, 15:24 store2005.republika.pl/wygracwyscig.wmv store2005.republika.pl/jakbynamsieudalo.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
usual1 Re: i cos na zakonczenie tej milej rozmowy....... 31.10.05, 17:39 Samanta, swietne to :))))))))) Z przyjemnoscia popatrzylem na moje Kaczki, teksty niezle dobrane, dzienks :))))))) Leziox, ten belkot, ktory uwazasz za poczucie humoru jest zenujacy, onanizujesz sie wlasnymi slowami choc naprawde malo w nich sensu. Ale jesli jestes z siebie zadowolony to najwazniejsze - samozadowolenie to przeciwwaga dla wszelkich frustracji i dzieki temu bedziesz mniej upierdliwy dla najblizeszego otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: i cos na zakonczenie tej milej rozmowy....... 31.10.05, 22:57 Wiec jednak ratlerek... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ...... 05.11.05, 19:04 Komunikaty w dzisiejszej Gazecie: -Rzad wycofuje sie z czesci obietnic wyborczych I jeszcze ciekawszy artykulik na ten temat: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3002136.html Na zdrowie,szczególnie dla usuala. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ...... 05.11.05, 20:27 fajnie ostatnio gadasz lezowino, chyba ci mozg z MO, juz tak na mozg, nie cisnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ...... 05.11.05, 20:28 mialo byc helm z MO:) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ...... 05.11.05, 21:02 Jedyne Kitus czego kiedys szukalem na Mo bylo pojscie od czasu do czasu na przesluchanie.Z tym helmem jednak powinienes chyba zasiegnac porady jakiegos kolegi po fachu.Moze to da sie jeszcze wyleczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
coitusik Re: ŻEBY POLSKA BYŁA POLSKĄ...... 05.11.05, 21:09 no dobra, ale jakos tak mi sie kojarzysz z tym moturem, i z tymi twoimi przechwalkami, prawie jak u marysia, tylko on w helmnie ORMO jezdzil, Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_sru Re: szybciej nawet niż rak 05.11.05, 21:07 i niż te komuszki zaczynają wystawiać wyborców tyłkiem do wiatru, he, he Odpowiedz Link Zgłoś