tecumseh13 26.10.05, 00:38 czas już toporki zakopywać i pod kołderkę się wkopywać, czas przytulić główkę do podusi bo niebawem sen milutki skusi, będziem sobie śnili i marzyli abyśmy w szczęściu długo żyli Dobrej nocki wszystkim ludzikom ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Dobranoc :) 26.10.05, 00:41 dobranoc wodzu:) śpijcie spokojnie, niech Wileki Manitou czuwa nad tobą a podstępne kojoty omijają twój wigwam ja to jeszcze z godzinkę nie zasnę adrenalina mnie trzyma po wykopkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dobranoc :) 26.10.05, 00:42 Wymyslaj dalsze pytania do konkursu;) Potrzebuje cos wygrac! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: Dobranoc :) 26.10.05, 00:43 Kurde, odwoluje, odwoluje!! I tak nie wygram...;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dobranoc :) 26.10.05, 00:44 xemxija napisała: > Wymyslaj dalsze pytania do konkursu;) > Potrzebuje cos wygrac! ale tam Romy w towarzystwie mrGooogle'a kładzie mi konkurs;) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: Dobranoc :) 26.10.05, 00:42 ale zara czy Indianie znali kołderki, nie mówiąc o podusiach??:) hmm, przykrywali się jakąś wysłużoną derką i lulu, chyba;) Odpowiedz Link Zgłoś