Dodaj do ulubionych

TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!!

26.09.01, 08:00
albo inny karabinek. musze naprawde kogos zabić. przebili mi opony w kaszlaku. jak bedziesz
dzis na forum to sie odezwij!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 14:13
      Nie daje sie broni palnej osoba tak zdenerwowanym, to oficjialnie.
      Nie oficjialnie, wysylam 2 kalasznikowy, 4 granaty reczne oraz przenosny pojazd
      opancerzony.Dalsze dostawy w zaleznosci od rozwoju sytuacji.

Pozdrawiam
      • Gość: samanta1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 14:14
        Mam wiatrowke ale ...nie przyda sie chyba co??? :(
        • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 14:17
          Wszystko sie przyda w tak kryzysowej sytuacji.

Pozdrawiam
          • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 14:19
            trochę mi przeszło ale broń przyjmę z wdziecznością! coś mi się zdaje ze jeszcze się przyda!
            • Gość: samanta1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 14:21
              Tylko jak Ty to wszystko dzwigniesz???????????????
          • Gość: samanta1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 14:20
            W takim razie dorzucam noz mysliwski.Bedzie uzbrojona jak Rambo! :)
            ja tez pozdrawiam!
            • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 14:24
              dzieki! Trapszo nie masz przypadkiem jeszcze jakiejś biologicznej?
              • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 14:28
                Mam denaturat, moze byc?

Pozdrawiam
                • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 14:37
                  chodzi o coś bardziej zjadliwego! może ebola?
                  • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 14:42
                    Ide do piwnicy, zobacze czy jeszcze mam. Tylko musisz byc ostrozna bo wytrujesz
                    cale miasto. Narazie wykop okop dookola kaszlaka i zaminuj granatami.

Pozdrawiam
                    • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 14:43
                      ok. idę po saperkę!
                      • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 14:48
                        Instrukcjia: okop na glebokosc 3m. szerokosc 4m. co 100m. stanowisko z
                        karabinem maszynowym. Nie zapomniec o workach z piaskiem.

Pozdrawiam
                        • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 14:52
                          o matko kochana sama tego nie wykopię bo padnę ze zmeczenia! Neo nie wezwę, bo i tak
                          musi biedak skakać z wątku na wątek. a bazooka zamiast ckm może być?
                          • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 14:58
                            Zebrac wszystkich wolnych, ktorzy sie po forum szwendaja.
                            Okop powinien byc gotowy jak najszybciej. To rozkaz sierzancie A.

Pozdrawiam
                            • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 15:06
                              a ja nie chcę być sierżantem! bo mi się to z kawałami o wojsku kojarzy bu(((. mogę być
                              kapitanem?
                              • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 27.09.01, 15:11
                                W porzadku awansowalas na kapitana. A teraz idziemy wszyscy do kantyny na
                                gulasz z kasza.

Pozdrawiam
                                • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 15:21
                                  tylko nie gryczana bo nie znoszę!
    • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 27.09.01, 15:35
      panie generale Trapszo musze sie odmeldowac! do jutra! albo poniedziałku!
    • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 28.09.01, 14:53
      generale Trapszo! czekam na wątku w poniedziałek ok. 18.00.
      • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 28.09.01, 14:58
        Nie jestem generalem, ale szeregowcem z bulawa generalska w plecaku.
        Przepustki udzielam. Odmaszerowac! Do poniedzialku.

Pozdrawiam
        • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 28.09.01, 15:02
          odmeldowuję się ale jeszcze będę dziś na innych wątkach!
    • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 01.10.01, 10:36
      Trapszo czekam tu ok. 18.00 dziś! odezwij się jak bedziesz mógł!!!
      • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 01.10.01, 17:51
        Czolem kapitanie A. Szeregwy melduje sie na rozkaz.
        Jak tam kaszlak, czy jeszcze dycha. Moze byl w spitalu, po tak ciezkich ranach
        ktore mu zadano???

Pozdrawiam
        • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 01.10.01, 18:05
          witaj! kaszlak ma się już dobrze. ma nowe opony i dętki. dostał nowe porcje smaru i oleju
          tam gdzie trzeba i mruczy mu silnik jak gdzieś jedziemy.
          • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 01.10.01, 18:12
            To dobrze,ze nie trzeba juz prowadzic wojny. Moge znowu zakopac swoj arsenal.
            Ale o okopie albo dobrym garazu ponysl jeszcze.

Pozdrawiam

• anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 01.10.01, 18:24
              Trapszo jak będą chcieli coś zlego zrobić to nic nie pomoże. on stał na podwórku gdzie jest
              ochrona i też nic nie pomogło. chyba,że nauczę go wierzgać!
              • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 01.10.01, 18:35
                I koniecznie warczec, grysc, jak skunks zapachy wydzielac. Po tym zapachu
                poznasz tego co kaszlakowi robi na zlosc.

Pozdrawiam
                • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 01.10.01, 18:37
                  to jest pomysł! dawno chcialam przygarnąć jakiegoś zwierzaka. może być skunks! :)))
                  • Gość: trapszo Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! IP: *.access.nacamar.de 01.10.01, 18:52
                    No widzisz, jak ladnie rozwiazalismy ten problem. Tylko musisz w kaszlaku
                    zalozyc ogrzewanie, zeby skunks nie mial zimno.

Pozdrawiam
                    • anka1 Re: TRAPSZO!!! POZYCZ MI SWOJE AK-44!!! 01.10.01, 19:06
                      pomyślę o tym! do jutra! będę tak jak dziś! trzymaj się!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka