quarantine 28.10.05, 08:54 Miotam się, łażę tu i tam, staczam i podnoszę. A Wy wciąż tu jesteście:) Bez zmian. To przytulny kąt jednak jest. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
halina501 Re: Dzień Dobry:) 28.10.05, 10:58 Lato sprzyja łażeniu, ale zimą dobrze jest mieć przytulny kącik . Dobrze,że jesteś quarantine :))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 28.10.05, 13:35 przytulny kąt.. jak pod piecem.. lub kominkiem:) maszerując moją ulubioną ścieżką do pracy.. spotkałam wyrzucony stary zielony kafelek ktoś wykupił teren i nawozi na niej gruz już niedługo nie będzie można tam przejść.. ale ja nie o tym.... chciałam.. wśród tego gruzu leżał. zielony kafel z jakiegoś pieca.. taki smutny się wydawał, wyszczerbiony, niepotrzebny nikomu, wyrzucony.. a przecież dawał kiedyś, komuś, tyle ciepła... słuchał żali.. o zimnie grzał ręce i plecy wygrzewał... suszył ubrania i buty... było mu miło, radośnie.. jak ktoś przy nim przysiadał i wydarzenia dnia opowiadał... Witaj ponownie..dzień dobry..:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Dobry:) 02.11.05, 19:58 łaź i właź masz tu swój kąt przecież OLDZŁAWECZKĄ :0) Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: Dzień Dobry:) 04.12.05, 23:09 ten drugi watek na dziendobry jest przydlugi i myszka moze mi sie zlasowac.poza tym pozno juz. dziendobry wieczor. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma nowy tydzień czas zacząć! 05.12.05, 07:59 rzeczywiście późno już... w rytmie stukających kropli deszczu, trzeba maszerować do pracy Dzień dobry:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: nowy tydzień czas zacząć! 05.12.05, 11:46 Witam Za oknem krople wiszą... czekając na sygnał;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nowy tydzień czas zacząć! 05.12.05, 22:17 ..i rozpłakało się niebo...deszczowymi łzami We świętą Barbarę duży mróz, to na zimę gotuj wóz; a jak roztajanie, to przygotuj sanie! Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: nowy tydzień czas zacząć! 07.12.05, 10:37 śniegi i wiatry poszarpały Podbeskidzie cywilizacja ze swym zjełczałym ciepełkiem dostała po pupie piękna i groźna zima zawitała w moje strony pracowity dzień... witajcie :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: nowy tydzień czas zacząć! 09.12.05, 08:13 dni tygodnia nowego.. z deszczem i śniegiem przeleciały, o!..już piątek!..już nadszedł??? w duchu sobie pomyślały:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: dobry... 12.12.05, 22:44 Zazdroszczę Ci nastroju i tylko jednego kroku do spokojnego snu. W. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: dobry... 12.12.05, 23:40 nie ma czego zazdrościć, to tylko bardzo niskie ciśnienie musiałam walczyć ze snem cały dzień a sen i tak dziś będzie niespokojny dobranoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Dzień Dobry:) 16.12.05, 06:41 dobrego dnia wszystkim życzę:)) -- wszystko jest fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Dzień Dobry:) 16.12.05, 15:50 Ale fajnie... piątek !!! Ostatni wolny weekend tego roku !! Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Dzień Dobry:) 16.12.05, 17:30 Lepiej wyjść wcześniej niż tak odliczać. Jeszcze bardzie się wlecze. To jak ze spoglądaniem na zegarek. W. Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Dzień Dobry:) 17.12.05, 00:15 Pewnie,że lepiej wyjśc wcześniej;) Akurat wczoraj wcześniej wychodziłam kilka razy....więc raz przyszło mi wyjśc później;) (rany zagmatwane tooo) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 17.12.05, 11:56 > (rany zagmatwane tooo) znaczy lepiej wcześniej niż później ale raz później nie zaszkodzi, gdy się wcześniej wychodzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_sromotnicza Re: Dzień Dobry:) 17.12.05, 12:35 Wyskoczyć, wysiąść a najlepiej wyjść. Tylko jak? To, że przez drzwi sama wiem, uprasza się więc... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 17.12.05, 13:28 recepty na pewne, dobre wyjście nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 17.12.05, 13:30 wredota_sromotnicza napisał: > Wysiadam. > W. ..już końcowy przystanek? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 29.01.06, 14:19 quarantine napisała: > A Wy wciąż tu jesteście:) > Bez zmian. To przytulny kąt jednak jest. tak..i niech już tak zostanie..:) Odpowiedz Link Zgłoś
usmieszek_bez_noska Re: Dzień Dobry:) 29.01.06, 16:00 Zerowanie---przytulanie---zostawianie---:) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Dobry:) 31.01.06, 07:56 odwilż w moich stronach odgłos kapania przenika wszystko razem z nim wyciekam w nierzeczywistość dzień na sen :0) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma tak... 31.01.06, 17:31 nastał sennej krainy dzień, zaprasza do siebie na sen... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma no ale.. 04.02.06, 10:44 bez przesady z tym spaniem, czas wstawać i nadrobić pisanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień dobry :))) 05.02.06, 10:46 hej, hej:))) img480.imageshack.us/my.php?image=konik4rc.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: Dzień dobry :))) 06.02.06, 21:54 Dobry dzien?Pomyślny? Pospacerowaliśmy sobie z psem Bartem. Zmarzły nam wszystkie odstające części ciała :))) Ale warto było :)) halina02.fajnafotka.pl/?=&15738_pageNo=0 Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma na dobranoc... 06.02.06, 23:50 Halinko, piękna ta Twoja zimowa bajka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: na dobranoc... 07.02.06, 09:51 Dzień dobry:)) Zlikwidowałam galerię,którą zamieściłam wczoraj. Za wiele było w niej "sztuczności upiekszającej" programem "Corel". Jednak to co naturalne jest najpiękniejsze :))) halina03.fajnafotka.pl/?=&15752_pageNo=0 Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: na dobranoc... 07.02.06, 22:29 Piękna zima... Ta zatrzymana w kadrze również;) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dzień dobry:) 08.02.06, 07:50 zatrzymana będzie bieli wspomnieniem..:) od wczoraj deszcz pada i puch biały na błoto rozkłada Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Dobry:) 14.02.06, 20:29 Wieczór.... Dbacie o forum... :0) Miłego wieczoru. OLDPRACUŚ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 15.02.06, 21:04 Wieczór... Dobrze, że jesteś może zmianę nam zrobisz w tym dbaniu? Wzajemnie milutkiego:) urszulka_na_urlopie Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Dobry:) 16.02.06, 06:44 Odwilżowy poranek. Dlaczegom smutny? Bywają takie dni, kiedy nie mogę tego zrozumieć... OLDPRZYGASAJĄC ;0) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Dzień Dobry:) 20.02.06, 11:07 Poznałem przyczynę tamtego smutku. Skąd wiedziałem? Nie wiedziałem, byłem smutny, wydawało mi się, sam z siebie. Odeszła droga mi Staruszka, wczoraj pożegnaliśmy ją po raz ostatni. I jedno puste miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma jest takie miejsce.. 20.02.06, 12:34 chciałoby zatrzymać się czas wstrzymać wszystkie zegary odsunąć to co nieuniknione... posiedzieć razem przy wspólnym stole uśmiechać się i czuć ten czuły dotyk na głowie.. trudno pogodzić się z odejściem z pustym krzesłem, tak ale jest takie miejsce gdzie pusto nie będzie! tam są wszystkie uśmiechy i dobre chwile tam są wspomnienia ciepłego dotyku na głowie.. jest takie miejsce, tak wcale nie puste, nie i Ty je masz, w swoim sercu... Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Dzień Dobry:) 26.02.06, 16:31 A ja pracuję i pracuję, nawet w niedzielę. Chociaż tu powiem dzień dobry:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: Dzień Dobry:) 26.02.06, 21:35 W niedzielę powinnaś odsapnąć;) Witaj Pomponiku;) Witajcie wieczornie;) Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio [...] 27.02.06, 10:19 [Wiadomość została usunięta ze względu na załamanie] ps byle do wtorku ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: [...] 27.02.06, 14:15 hrunio napisał: > [Wiadomość została usunięta ze względu na załamanie] > ps > byle do wtorku > ;))) nie przesadzaj, wyobraź sobie, że nie masz kalwiatury i co wtedy? :))) -- wszystko jest fascynujące Odpowiedz Link Zgłoś
halina501 Re: [...] 04.03.06, 11:31 Martynka (moja wnusia) zdradziła mi doskonały sposób na uaktywnienie niepiszących klawiszy. Klawiaturę należy po prostu "wystukać" i już.:)) Aż się zdziwiłam jak zobaczyłam co z niej wyleciało..;))) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: [...] 27.02.06, 16:50 hrunio napisał: > [Wiadomość została usunięta ze względu na załamanie] > ps > byle do wtorku > ;))) diabełek był i na poniedziałek grzeszył?:) Odpowiedz Link Zgłoś
lubie.pomponiki Re: Dzień Dobry:) 05.03.06, 09:29 hej hej:) dzień dobry wszystkim ps. oldzie: lepiej już u Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 05.03.06, 10:06 wzajemnie, słonecznej niedzieli życzę:) Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: Dzień Dobry:) 05.03.06, 23:14 był niedzielnie leniwy:) ale już odchodzi dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
hrunio hmmm... 07.03.06, 08:45 urszulka_ma napisała: > wtorkowo już słonce świeci:) i MINUS 13 na termometrze !!! :) czy :( - oto jest ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
yoanna Re: hmmm... 07.03.06, 14:59 głosuję za ":)" ze względu na słonko własnie. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma Re: hmmm... 07.03.06, 23:07 a słonko dzisiejszego wtorku było przepiękne:) nawet mi ciemnych okularów brakowało na \<o>-<o>/ Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka_ma dzień dobry:) 14.03.06, 15:16 home.autocom.pl/antidotum/kuchnia/przepisy/kanapkowa_buzia.htm Odpowiedz Link Zgłoś