drzejms-buond 03.11.05, 11:53 wczoraj we wserialu był taki motyw operowy w tle. BŁAAAAAAAAAAAAAGAM , co to było? bo się zanucę na śmierć!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:06 no heeeeeeeeeeeeeeelp krzyczę..heeeeeeeeelp!!! Odpowiedz Link Zgłoś
xemxija Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:08 Nie ma!! Jutro bedzie swieza dostawa! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:13 jak nie ma -MUSI BYĆ BO MIĘU SKRĘCI!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:13 drzejms-buond napisał: > no heeeeeeeeeeeeeeelp krzyczę..heeeeeeeeelp!!! nie jęcz tu po forach:) dawaj tego fajla jak to jakis standard to ci powiem moze:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:14 standard, standard...słyszałem to już jako dziecię.. ino dopiero WCZORAJ zrobiło wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:47 Drzejms daj nam szansę... Zanuć chociaż, jak to szło? Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:57 ....taaaaaaaaaaaaaaa ta da tam > taaaaaaaaaaaaaaa ta da tam > TAA Ta ta ta ta ta ta ta ta > taaaaaaaaaaaaaa ta da tam..... > > leciutko, zwiewnie, żeńsko ze smykami w tle ech.... Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 12:57 drzejms-buond napisał: > ....taaaaaaaaaaaaaaa ta da tam > > taaaaaaaaaaaaaaa ta da tam > > TAA Ta ta ta ta ta ta ta ta > > taaaaaaaaaaaaaa ta da tam..... > > > > leciutko, zwiewnie, żeńsko ze smykami w tle > ech.... :))) hehe fajl is coming? bo nie widze coś Odpowiedz Link Zgłoś
tw_muza Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 13:01 gdyby nie te smyki, powiedziałabym że to hejnał... Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 13:36 ja ci dam kurde hejnał ale plama nawet GWIZDNĄĆ PORZĄDNIE NIE POTRAFIĘ.... Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 14:35 Przegapiłam!!! Pokazali Seagala to wyłączyłam TV i zapomniałam!!! AAAAAAA!!! To był ten odcinek o bliźniaczkach? pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 14:40 tych zrośnietych syjamsko? to tak...jeśli nie-to nie... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 15:59 Tych, tych. O tych innych to był inny film;) pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 16:15 a ta, ta..tamto to była "PELNA CHATA" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 18:10 I jeszcze "Siódme niebo":-) pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: BEZ SKAZY- help łąted 03.11.05, 18:16 A muzycznie w tym odcinku było tak: "Don't Fear The Reaper" - Blue Oyster Cult "Flower Duet" from 'Lakme' opera - Leo Delibes "Deacon Blue" - Steely Dan "Can We Still Be Friends" - Todd Rundgren "Flower Duet" from 'Lakme' opera - Leo Delibes więcej na www.niptuckshow.com/music.htm (Pewnie te kwiatki Ci po głowie chodzą, bo to strasznie upierdliwe kwiatki są:))) pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 04.11.05, 09:45 AGA!!!!!!!!!!!!!!!! ZŁOTO MOJE!!!!!!!!!!! JAK JA MAM CI SIĘ ODDŹWIĘCZYĆ????????? bożżżżżżżżżz FLOWER DUET? bożżż ide GOOOOOOOOOOGLAĆ w poszukiwaniu dźwięku!!!!!! bo to już nie zwykłe kwiatki... to jakies NATRĘCTWO!!!chyba naprawdę jestem szajbnięty.. :-/ norrrrrrrrrmalnie oddaję ci się w całości... ustal dzień i godzinę Odpowiedz Link Zgłoś
aga.p.p Re: BEZ SKAZY- help łąted 04.11.05, 12:42 No kurka, teraz nie wiem czy się bać, czy skorzystać;-) pzdr, A. Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 04.11.05, 14:14 skorzystaj-potem będziemy się bać...przez trzy miesiące... :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 07.11.05, 10:14 tłumacz!! tłumacz!!! czy na sali jest TŁUMACZ? rotfl?łot? Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: BEZ SKAZY- help łąted 07.11.05, 11:34 drzejms-buond napisał: > tłumacz!! tłumacz!!! czy na sali jest TŁUMACZ? > rotfl?łot? służe;) Ruszaj Ogierze To Flirtniem Letko! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 07.11.05, 13:05 tłumaczysz? czy służysz? :-D))) Odpowiedz Link Zgłoś
forumowicz_pospolity Re: BEZ SKAZY- help łąted 07.11.05, 13:20 drzejms-buond napisał: > tłumaczysz? czy służysz? :-D))) służe tłumaczeniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: BEZ SKAZY- help łąted 07.11.05, 14:23 eeeeeeeeeeee tam, już liczyłem na jakiś forumowy szkaaaaandal :-/ phi... Odpowiedz Link Zgłoś