Dodaj do ulubionych

Zapraszam was bando na browar

IP: *.arcor-ip.net 01.10.02, 23:49
Dzisiaj kupiłem tyle skrzynek piwa,żeby dla każdego forumka i foremki
wystarczyło i ogłaszam balangę za otwartą.Można chlać piwo/gratis!/,można się
wkurwiać i kłócić orz głos podnosić.Można wyzywać siem,wyżywać,a nawet,przy
wspólnym zainteresowaniu, grzmocić się obopólnie,albo wielopólnie w wolnych
pokojach oraz zakamarkach albo na oczach wszystkich,bo i tak nikt,najebany do
obucha,nie zrozumie właściwie,co ci ludzie ze sobą robią.Można rzucać
niewybredne komentarze pod adresem gospodarza,oraz gości i nawet nie będzie
dzisiaj za to z glana w ryj.Dzisiaj będzie balanga-demokratka, kto chce
załapać się na browar gratisowy,niech przybywa.
Wynająłem na tą noc hangar,gdzie normalnie przechowywane są bombowce
B-52,oraz ich wiecznie najebana obsługa naziemna.
Żeby już nie pierdolić za dużo głupot i nie mędzić-zapraszam na
browar.Chlajcie,aż kurwa,oślepniecie.I wszystko za darmo,dzisiaj stawia
Leziox.No.
Obserwuj wątek
    • crimen Re: Zapraszam was bando na browar 01.10.02, 23:54
      Browar nie może się marnować, choć ostatnio najlepiej mi się go pije przez
      słomkę:)))
      • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 01.10.02, 23:58
        Dzisiaj nie ma przez słomkę,dzisiaj jest wiadrami,biada temu,co przybywszy na
        balangę,będzie symulował picie i kombinował jakieś zboczone rzeczy ze słomkami
        itd.Takich osobników upijać się będzie karnie na balandze,a potem to niech
        sobie tacy gadają co chcom.
        • Gość: samanta Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 00:01
          a reddsa dla mnie masz? Jak nie to siem bujaj;)
          • crimen Re: Zapraszam was bando na browar 02.10.02, 00:09
            Mogę pić i z wiadra, byle nie Redsa;)))
          • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 00:12
            No dobra,kurwa,niech będzie i redds,dla weteranów pójdę specjalnie do mojej
            znajomej hurtowni i przyniosę reddsa 30 flaszek,mam nadzieje że dla Samci
            apetytów wystarczy na wieczorek.
            • Gość: samanta Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 00:15
              dzienks ,na jeden wieczorek od biedy ale starczy.A teraz ide spac...o suchym
              pysku niestety. Panu,ktory cierpi na bezsennosc zycze ladnych snow dzisiaj....
              • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 00:46
                Pani,która ciągle może spać życzę też wielu dobrych i miłych chwil w objęciach
                Morfeusza.A co ty mnie kurwa mać panujesz,nie obrażasz mnie ty czasem?
                • Gość: bizon Re: Zapraszam was bando na browar IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 02.10.02, 00:50
                  Leziox, Ty zlamasie kutany ! A moje, kurwa, zdjecia ? To tak dotrzymuje sie
                  obietnicy ?
                  • Gość: samanta Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.10.02, 00:56
                    leziak,moglam ci zyczyc wzorem Bizona ale chcialam tak ladnie do ciebie
                    powiedziec;))))
                    • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 01:53
                      a ty dotrzymałeś swojej pierdolonej obietnicy danej przy świadkach,że wyślesz
                      mi adres swojej skrzynki pocztowej gdzieś tam?To dobrze mordę tak kurwa
                      rozwierać i bez powodu na człowieka napadać żabojadzie pierdolony?
                      Czekam do dzisiaj na ten zajebany email,żeby ci foty wysłać,a ty mi przy
                      ludziach,łachu cmentarny,pierdolisz że nie dotrzymałem obietnicy?Ja zawsze
                      swoich obietnic dotrzymuję,ale co z twoją?
                      Powiedziałeś,żeby nie wysyłać na gazetę,bo tam prawie nigdy nie wchodzisz.
                      No to nie wysłałem.I czekam nadal.Zapytaj ludzi będących w Zegrzu,kto nie
                      dostał swoich fotek?Co?
                      Odzywasz się po takim czasie i od razu z mordą,kurwa?Pierdolę ja to,który z
                      twoich zajebanych klubów wygrał albo przegrał i że masz zły humor.Ale nie rób
                      ze mnie idioty w tłumie,bawole łysy.
                      • Gość: bizon Re: Zapraszam was bando na browar IP: 5.1R* / *.net81-65-32.noos.fr 02.10.02, 01:58
                        :-
                        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                        janem@noos.fr, Ty chujowizno !
                        • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 02:02
                          To kurwa tyle trzeba było się nagadać żeby to zdobyć?
                          Dziękuję uprzejmie za to co powinienem dawno już dostać.
                          • kitek1 ty lezio, nie rob smaka porzadnym ludziom......... 02.10.02, 09:35
                            tylko nastepnym razem,
                            od razu te B-52 podstawiaj,
                            • ulalka Re: ty lezio, nie rob smaka porzadnym ludziom.... 02.10.02, 19:59
                              ze przyklasnem Kitusiowi :-))))) nio wlasnie :-))
                              • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 02.10.02, 20:58
                                A ja tez te Twoje zdjecia moge dostac? Taka reklama, zem
                                cholernie ciekawa.
                                • Gość: leziox Re: do leziox IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 21:47
                                  Martucha,naturalnie możesz dostać zdjęcia.Ale tylko takie,na których figurujesz
                                  ty.Więc ja mogę cię obfotografować i potem wywołać fotki.
                                  Te fotki możesz dostać.
                                  Jeśli natomiast rozchodzi się o fotki z ostatniego spędu zboczeńców,to dostają
                                  je tylko osoby zainteresowane.Nie byłaś-nie ma fotek.Sorry.:-) ._.
                                  • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 02.10.02, 21:51
                                    Gość portalu: leziox napisał(a):

> Martucha,naturalnie możesz dostać zdjęcia.Ale tylko
                                    takie,na których figurujesz
                                    >
                                    > ty.Więc ja mogę cię obfotografować i potem wywołać fotki.
                                    > Te fotki możesz dostać.
                                    > Jeśli natomiast rozchodzi się o fotki z ostatniego
                                    spędu zboczeńców,to dostają
                                    > je tylko osoby zainteresowane.Nie byłaś-nie ma
                                    fotek.Sorry.:-) ._.

Szkoda, bardzo zaluje. To moze umowimy sie na te prywatna
                                    sesje zdjeciowa, ze mna w roli modelki. Brzmi obiecujaco
                                    i intrygujaca. Jakies szczegoly? ;))))
                                    • Gość: leziox Re: do leziox IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 22:18
                                      Jasne.Potrzebna jesteś Ty,skrzynka piwa,znakomite plenery i aparat.
                                      O 3 ostatnie rzeczy mogę się postarać,tak jak o mnóstwo filmów do późniejszego
                                      ich wywoływania.Niestety,co do ciebie,to już musisz sama dojść.Znaczy do
                                      atelier,żeby nie było,że coś sugeruję.
                                      • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 02.10.02, 22:22

> Jasne.Potrzebna jesteś Ty,skrzynka piwa,znakomite
                                        plenery i aparat.
                                        > O 3 ostatnie rzeczy mogę się postarać,tak jak o mnóstwo
                                        filmów do późniejszego
                                        > ich wywoływania.Niestety,co do ciebie,to już musisz
                                        sama dojść.Znaczy do
                                        > atelier,żeby nie było,że coś sugeruję.

A dokladnie gdzie i jak mam dojsc? Poprosze o adres i
                                        narysowanie mapki, bo jakem kobieta, kiepko u mnie z
                                        orientacja w terenie;))). A znakomite plenery, to wedlug
                                        Ciebie jakie? Musze zadbac o odpowiedni stroj/stroje. ;))
                                        • ulalka Re: do leziox 02.10.02, 22:35
                                          Marteczka :-)))))) a u mnie to najbardziej rozwinieta jest inteligencja
                                          przestrzenna ;-)))))) moglabym byc Picassem ;-))))))) gdyby nie spodnica ;-)))))
                                          • Gość: leziox Re: do leziox IP: *.arcor-ip.net 02.10.02, 22:37
                                            Stroje?Ubiory?A to nie miały być nagie zdjęcia?
                                            • ulalka Re: do leziox 02.10.02, 22:53
                                              za ziiiiiiimmmmmmno ;-))))))
                                            • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 03.10.02, 07:24

> Stroje?Ubiory?A to nie miały być nagie zdjęcia?

Nie mowie nie ;)))) ale nie tak od razu. To moze najpierw
                                              (na rozgrzewke) jakies fotki w bieliznie? Gdzies tu byl
                                              watek o przyjemnym dla oka kolorze takowej. A co bedzie
                                              dalej.... nie chce wyrokowac. ;))))
                                              • ulalka Re: do leziox 03.10.02, 19:43
                                                Marteczka :-)))))))) to Ty sobie szukassz innego fotografa?? toz ja juz kupilam
                                                film do aparatu ;-)))))
                                                • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 03.10.02, 20:16
                                                  ulalka napisała:

> Marteczka :-)))))))) to Ty sobie szukassz innego
                                                  fotografa?? toz ja juz kupilam
                                                  >
                                                  > film do aparatu ;-)))))

Nie innego, ale moze drugiego, skoro mam juz kariere
                                                  modelki robic, to z rozmachem i na wielu frontach. Jaka
                                                  ja sie robie prozna ;))))
                                                  • ulalka Re: do leziox 03.10.02, 21:05
                                                    ale ja mam pierszenstwo!!!.. bylam pierwsza :-))))
                                                  • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 03.10.02, 21:57
                                                    ulalka napisała:

> ale ja mam pierszenstwo!!!.. bylam pierwsza :-))))

Oczywiscie, ze tak, nigdy nie twierdzilam inaczej!!!
                                                  • Gość: leziox Re: do leziox IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 00:16
                                                    Ulalka,przystopuj deko dziewczyno,przecież każdy wie,że fotograf z
                                                    aparatem/aparaturą/zawsze lepszy jezd niż nawet laureatka nobla w
                                                    fotografii,no,co ,mam dalej wyjaśniać?Martucha,robimy sesję,krzynkie piffka już
                                                    mam!
                                                  • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 04.10.02, 13:55

> Ulalka,przystopuj deko dziewczyno,przecież każdy wie,że
                                                    fotograf z
                                                    > aparatem/aparaturą/zawsze lepszy jezd niż nawet
                                                    laureatka nobla w
                                                    > fotografii,no,co ,mam dalej wyjaśniać?Martucha,robimy
                                                    sesję,krzynkie piffka już
                                                    >
                                                    > mam!

Jasne, ze robimy. Tylko gdzie i kiedy? Dostosuje sie ;)))
                                                    Ale bedzie fajnie!!! Nie mige sie doczekac. Pozdrawiam
                                                  • ulalka Re: do leziox 04.10.02, 20:30
                                                    buuuuu... :-(((((( mnie to Leziu nie chciales fotografowac :-(((((
                                                    ;-)))))

a tak w ogole, to juz mam te odnozne zdjecia.. ale trzeba by siem jakos
                                                    zasluzyc ;-))))
                                                  • Gość: martucha Re: do leziox IP: *.chello.pl 04.10.02, 20:43
                                                    ulalka napisała:

> buuuuu... :-(((((( mnie to Leziu nie chciales
                                                    fotografowac :-(((((
                                                    > ;-)))))
                                                    >
                                                    > a tak w ogole, to juz mam te odnozne zdjecia.. ale
                                                    trzeba by siem jakos
                                                    > zasluzyc ;-))))

To moze nas razem sfotografuje. Bedzie weselej, a moze
                                                    cos z tego ciekawego wyjdzie? ;)))) Moge sie podzielic.
                                                  • ulalka Martka ;-)))) 04.10.02, 20:48
                                                    cio TY chcesz trojkata?? ;-))))) heh.. moze lepiej czworokata ;-)))) zaraz
                                                    kogos dospiewamy ;-))))))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 20:50
                                                    ulalka napisała:

> cio TY chcesz trojkata?? ;-))))) heh.. moze lepiej
                                                    czworokata ;-)))) zaraz
                                                    > kogos dospiewamy ;-))))))

Np. Crimenka? Ty znasz go lepiej ode mnie, wiec daj znac
                                                    czy to dobry pomysl i czy bylby, ewentualnie,
                                                    zainteresowany. ;))) Choc moze to pytanie do samego
                                                    Crimenka. Jak je przeczyta, to sam sie ustosunkuje. ;)))
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 04.10.02, 20:57
                                                    nio.. juz mu poddalam ta mysl, zaraz poczyta :-))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 20:58
                                                    No, ciekawosc mnie zzera, hi hi hi ;)))))
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 04.10.02, 21:09
                                                    juz leci Crimek :-)))
                                                  • Gość: crimen Re: Martka ;-)))) IP: *.smlw.pl 04.10.02, 21:12
                                                    Obawiam się że mógłbym dostać po łbie z piątej strony w tym czworoboku;)))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 21:14
                                                    Gość portalu: crimen napisał(a):

> Obawiam się że mógłbym dostać po łbie z piątej strony w
                                                    tym czworoboku;)))

Nigdy nie jest tak zle, zeby nie moglo byc jeszcze
                                                    gorzej. Przekonalam sie o tym na wlasnej skorze niejeden raz.
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 04.10.02, 21:23
                                                    nio.. widzisz?? mowilam nie caluj Crimenika w usteczka ;-))))))) nio!.. nie
                                                    bruzdzic panu R.!!!... ;-)))))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 21:25
                                                    ulalka napisała:

> nio.. widzisz?? mowilam nie caluj Crimenika w usteczka
                                                    ;-))))))) nio!.. nie
                                                    > bruzdzic panu R.!!!... ;-)))))

Ale ja nie o tym ;), a Crimenka chcialam calowac tylko w
                                                    policzki. A propos, sa szorstkie, ogorzale czy rumiane?
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 04.10.02, 21:30
                                                    wole nie skladac takich oswiadczen w necie ;-)) nie chcem,zeby Go kto
                                                    zboksowal ;-))))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 21:34
                                                    ulalka napisała:

> wole nie skladac takich oswiadczen w necie ;-)) nie
                                                    chcem,zeby Go kto
                                                    > zboksowal ;-))))
                                                    to moze malego smsika z odpowiedzia z bramki ... (wpisz
                                                    tu moja siec)? ;))))
                                                  • Gość: crimen Re: Martka ;-)))) IP: *.smlw.pl 04.10.02, 21:44
                                                    Gdy jutro się ogolę, to będę gładziutki;)))
                                                  • Gość: leziox Re: Martka ;-)))) IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 21:47
                                                    Ja tu nieśmiało rzuciłem propozycję zdjźciowej sesji,a rzeczywistość i tak
                                                    przerosła moje oczekiwania,bo raz,że miałbym dwie panie do fotografii i to
                                                    nagich,a n adodatek jeszcze jakaś orgietka się zapowiada,czyli przyszłość
                                                    świetlana się rysuje też.
                                                  • Gość: crimen Re: Martka ;-)))) IP: *.smlw.pl 04.10.02, 21:51
                                                    Menele wszystkich krajów łączcie się;)))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 21:51

> Ja tu nieśmiało rzuciłem propozycję zdjźciowej sesji,a
                                                    rzeczywistość i tak
                                                    > przerosła moje oczekiwania,bo raz,że miałbym dwie panie
                                                    do fotografii i to
                                                    > nagich,a n adodatek jeszcze jakaś orgietka się
                                                    zapowiada,czyli przyszłość
                                                    > świetlana się rysuje też.

Trzeba wzajemnie sobie pomagac;))) W dzisiejszych czasach
                                                    jest malo altruistow, ale, mam nadzieje, ze jeszcz nie
                                                    naleza do gatunku zagrozonego ;)))) Poza tym, co dwie
                                                    panie to nie jedna
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 04.10.02, 22:08
                                                    nio... Leziu :-)))))) heh.. moje oczekiwania tez przerosles ;-))))) kcesz
                                                    zdjecie malpy z zoo Stuttgarckiego?? ;-))) tak na zgode.. ;-))))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 22:13
                                                    ulalka napisała:

> nio... Leziu :-)))))) heh.. moje oczekiwania tez
                                                    przerosles ;-))))) kcesz
                                                    > zdjecie malpy z zoo Stuttgarckiego?? ;-))) tak na
                                                    zgode.. ;-))))

czy ta malpa ze zdjecia w ZOO to ja? ;)))) czy masz na
                                                    mysli te okropne zwierze, ktore nas tak wspaniale
                                                    powitalo w pawilonie? ;)))
                                                  • Gość: leziox Re: Martka ;-)))) IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 22:17
                                                    A na cholerę mnie małpa jaka,lepiej na zgodę to cię obfotografuję,potem
                                                    Martuchę,potem was razem,potem nas razem,a Crimena nie obfotografuję bo i tak
                                                    już mam jego zdjęcia różnego rodzaju więc nie będę się powtarzać.No.
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 22:21
                                                    Przeslij pare fotek Crimena i swoich!!! Jezeli chodzi o
                                                    planowana sesje zdjeciowa, to prosze bardzo, mozemy sie
                                                    wzajemnie obfotografowac. Filmow ci u mnie dostatek ;))))
                                                  • Gość: crimen Re: Martka ;-)))) IP: *.smlw.pl 04.10.02, 22:33
                                                    Takich fotek Lezio przysłać nie może, bo są nieprzyzwoite i tendencyjne:)))
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 22:34
                                                    Ale ja wlasnie takie lubie i takich oczekuje. Im bardziej
                                                    tendencyjne, tym lepiej ;))))
                                                  • Gość: leziox Re: Martka ;-)))) IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 22:35
                                                    Spokojnie z tym wysyłaniem fotek niby,fotki pozostaną u mnie spokojnie leżąc w
                                                    archiwum,filmów ci u mnie jeszcze więcej więc nie będzie problemów z
                                                    zaopatrzeniem a i browar mam,jak wspominałem więc trza organizować sesję,ja tam
                                                    mogę nawet się zgodzić na tło w postaci grubej Kaśki,albo ciepłowniczego węzła
                                                    siekierkowskiego,no coś jeszcze znajdziemy.Ale najbardziej pasowałaby mi jako
                                                    tło moja stojąca lampa z ciepłym światłem i proszę bez żadnych aluzji co do tej
                                                    lampy,bo istnieje ona naprawdę i naprawdę jako lampa.
                                                    Ach,Martucha,osoby zainteresowane i tak wiedzą jak ja wyglądam,a nowo poznanym
                                                    ludziom nie wysyłam fotki,a to z powodu przyjemności,jaką odczuwam,kiedy
                                                    kolejny delikwent na widok mojej mordy w realu,ucieka w niewiadomym
                                                    kierunku,nie pojawiając się już wcale.
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 22:38
                                                    Szkoda! Ale to bylo powiedziane! Z jaka satysfakcja! To
                                                    ta sesja to koniecznie. Jezeli w Wawce to moge Ulalke
                                                    przyciagnac ze soba nie pozniej i nie wczesniej niz w
                                                    przyszly weekend ;)))
                                                  • Gość: crimen Re: Martka ;-)))) IP: *.smlw.pl 04.10.02, 22:48
                                                    Widoku Lezia w realu nie odda żadna fotografia:)))
                                                  • Gość: leziox Re: Martka ;-)))) IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 22:51
                                                    Dziękuję ci Crimen,wiedziałem że z ciebie to taki prawdziwy koleżka.
                                                  • Gość: martucha Re: Martka ;-)))) IP: *.chello.pl 04.10.02, 22:52

> Widoku Lezia w realu nie odda żadna fotografia:)))
                                                    Az tak zabojczo przystojny jest? To moze niech nie wysyla
                                                    fotek, bo jeszcze sie rzuce na ekran komputera i go przy
                                                    okazji niechcacy zdemoluje ;)))))
                                                  • Gość: crimen Re: Martka ;-)))) IP: *.smlw.pl 04.10.02, 22:58
                                                    Robi wrażenie nie tylko na kobietach.Na jednym ze zdjęć trzymam go za nogę;)))
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 05.10.02, 16:27
                                                    heh.. Lezio :-)))) a coz to znaczy "nas razem"? ;-))))))))) niby Ty i ja?? ;-))
                                                  • ulalka Re: Martka ;-)))) 05.10.02, 16:34
                                                    dodam jeszcze Martuszko, ze ja dostapilam zaszczytu obejrzenia Lezia na
                                                    zdjeciu, mam je nawet, ale nie da sie go sforwardowac, wiec nie dostaniesz..
                                                    zreszta nie bede msciwa ;-)))))) tu juz obywatel Lezio wyciaga jednak reke na
                                                    zgode, chce mnie fotografowac, nie chce malpy (nie Ciebie, tej z siusiakiem, w
                                                    pawilonie ;-)))))), wiec....

pozdrawiam cale mile towarzystwo, a szczegolnie Martuche, Crimenika i Lezia,
                                                    czyli wspolczlonkow przyszlej (niezlej ;-)))) imprezki,
                                                    duza buzka :-))))))**
    • zlosnica__ns Re: Zapraszam was bando na browar 04.10.02, 22:35
      ale ja nie chcę być foremką!!
      • Gość: crimen Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.smlw.pl 04.10.02, 22:50
        Za późno.Nosisz na sobie piętno Menika:)))
        • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 22:57
          Crimen,nie marudź,jak Złośnica nie chce to nie musi być foremką,przymusu ni ma.
          Dziewczyny za to chętne są do fotografii,zaproszą koleżanki swoje i się zrobi
          większa impreza,niż te co roku w Playboyu drobne i niewarte wzmianki orgietki.
          A żelazo kuć trza niby póki gorące,dla zainteresowanych,jakby co,to krótka
          informacja że i tam na gadu gadu to ja leziox jezdem,jakby kto chciał ponawijać.
          • Gość: crimen Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.smlw.pl 04.10.02, 23:00
            Ja tylko chciałem Karince wytłumaczyć, że bycie Foremką to zaszczyt:)))
            • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 04.10.02, 23:01

> Ja tylko chciałem Karince wytłumaczyć, że bycie Foremką
              to zaszczyt:)))
              A czy ja tez zasluguje na to zaszczytne miano?
              • Gość: crimen Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.smlw.pl 04.10.02, 23:13
                Martucha, czy Ci się to podoba, czy nie, zostałaś Foremką;)))
                • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 05.10.02, 08:41

> Martucha, czy Ci się to podoba, czy nie, zostałaś
                  Foremką;)))

Chcialabym podziekowac za to szczegolne wyroznienie
                  Akademii, przy okazji chce powiedziec, ze tytul
                  zawdzieczam ciezkiej pracy wielu osob, ktore ze mna na
                  codzien musza wytrzymac. Chce wyrazic swoja wdziecznosc
                  rodzicom, przyjaciolom i kolegom.... (tu be continued)
                  and now let's take a short commercial break.
            • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 04.10.02, 23:02
              I ja to wiem przecie,ale jak nie chce kąpać się w blasku sławy,to przecież nie
              zmusisz jej do tego za cholerę,wiesz jak to jezd,jak babole się uprą.Nie ma
              rady i tylko nowa książeczka czekowa w prezencie pozwala je czasem przebłagać...
              • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 04.10.02, 23:04
                Czyzby bylo az tak zle?
              • Gość: crimen Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.smlw.pl 04.10.02, 23:15
                Ale nasze Foremki to takie bardziej altruistki.W końcu litują się nad nami
                biednymi;)))
                • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 06.10.02, 00:23
                  No tak,trochę się litują i w końcu tam z litości wskoczą nam do łóżka,albo
                  litościwie odchylą kołderkę w łóżeczku swoim.Tak,co ja,w przeciwieństwie do
                  innych niedorobów,wcale nie narzekam na foremki,a nawet je sobie chwalę.
                  A na razie za oknem napierdala zwariowany deszcz i gdyby to były tropiki,to
                  powiedzieć można byłoby,że to monsum nadszedł.Ale co
                  mnie,kurwa,monsum.Podgrzałem właśnie piffko z miodzikiem i troszkiem
                  cynamonka,bo zimno jakie i delira zaczęła po domu chodzić,aż mi się narząd
                  skurczył i tera leję w gardło gorący,złocisty płyn,rozkoszując się aromatem i
                  smakiem tegoż.
                  Więc,bando,w górę szklanki,flaszki,kufle i kielichy-pijemy nadal,a co,melina u
                  Lezia otwarta całą dobę.Zresztą,nawet gdyby Lezio chciał,to i tak nie mógłby
                  jej zamknąć,bo niedawno zajebali z drzwi ostatni zamek.
                  To na zdruffko,menele i meneliki.Tu lepiej,niż w nocnym.No.
                  • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 06.10.02, 17:13
                    A ja wczoraj nie skorzystalam z zaproszenia, bo gdzie
                    indziej mialam okazje wlewac w siebie szlachetne trunki,
                    wzglednie napoje bogow. Tym razem nie w kolorze zlota,
                    tylko przezroczyste.
                    A co do lozeczka, hmm... jak odchyle kolderke, to
                    przyrzekniesz, ze nie uciekniecie? ;)))))
                    P.S. Milego wieczora, mimo paskudnej aury wszystkim zyczy
                    poimprezowo Martucha.
                    • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 06.10.02, 21:55
                      No a czemu mamy uciekać po odchyleniu kołderki?Wszyscy wiedzą,że Polki są
                      najładniejsze na świecie,więc co mamy uciekać.
                      Przyrzekniesz,że nie będziesz się śmiała,jak po wypiciu 3-ch skrzynek browara
                      nie będę mógł?
                      • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 07.10.02, 07:31

> No a czemu mamy uciekać po odchyleniu kołderki?Wszyscy
                        wiedzą,że Polki są
                        > najładniejsze na świecie,więc co mamy uciekać.
                        > Przyrzekniesz,że nie będziesz się śmiała,jak po wypiciu
                        3-ch skrzynek browara
                        > nie będę mógł?

Moge obiecac, ze po wypiciu 3 skrzynek browara przeze
                        mnie nie bede sie smiala, bo nie bede wiedziala o co
                        chodzi. Poza tym rano i tak nic nie bede pamietac.Ale
                        skrzynki przywiez, z zawartoscia, rzecz jasna.
                        • motor Cześć Leziu 07.10.02, 08:28
                          Mam do Ciebie pytanie a za razem ogromną prośbę - w jaki sposób mogę pożyczyć
                          od Ciebie negatyw by zrobić odbitki ze zdjęć z wycieczki turystycznej?
                          • Gość: leziox Re: Cześć Leziu IP: *.arcor-ip.net 07.10.02, 17:33
                            Motor,w żaden sposób nie możesz pożyczyć negatywów,bo ich nie wysyłam.Ale kiedy
                            w wawce będę,to mogę je mieć ze sobą,tyle że nie wszystkie zdjęcia są dla
                            wszystkich,jeżli rozumiesz,o co chodzi.Jest też możliwość odbicia tych fotek,na
                            których jesteś tutaj,powiedzmy w formacie 10x15 a kasę podrzucisz dla mnie jak
                            się już tam zjawię,to może byłoby prościej.
                            Zresztą jak masz względem tego pytania,to pisz do mnie na pocztę,na leziox.

Martuchna,co do skrzynek,to już czekają przygotowane w piwnicy na
                            transport,teraz tylko jeszcze termin orgii ogłosić,ściągnąć ze świata Crimena i
                            Ulalkie i można się zbaczać.No.A masz ty w ogóle jakiś adres na który można by
                            ci wysyłać nieprzyzwoite propozycje?Jak masz to prześlij mi go na pocztę.
                            • Gość: ulalka Re: Cześć Leziu IP: 195.116.200.* 07.10.02, 18:16

> Martuchna,co do skrzynek,to już czekają przygotowane w piwnicy na
                              > transport,teraz tylko jeszcze termin orgii ogłosić,ściągnąć ze świata Crimena
                              i
                              >
                              > Ulalkie i można się zbaczać.No.A masz ty w ogóle jakiś adres na który można
                              by
                              > ci wysyłać nieprzyzwoite propozycje?Jak masz to prześlij mi go na pocztę.

Lezio :-))) to Ty siem powaznie moja kolezanka zajales?? ;-))))) heh.. nio
                              dobrze, chlopie, dobry wybor ;-)) to ja juz poinformuje Crimena o terminie i
                              zamiarach, bede miala okazje ;-)))))
                              pozdroovki Leziaczku :-)))))))
                            • Gość: martucha Re: Cześć Leziu IP: *.chello.pl 07.10.02, 18:22
                              Spotaknko umowione, przyciagne Ulalke, wiec sie spotkamy.
                              Gdzie i o ktorej godzinie? No i co z bielizna, jakis
                              kolor/fason, a moze bez?
                            • Gość: martucha Re: Cześć Leziu IP: *.chello.pl 07.10.02, 20:20

>
                              > Martuchna,co do skrzynek,to już czekają przygotowane w
                              piwnicy na
                              > transport,teraz tylko jeszcze termin orgii
                              ogłosić,ściągnąć ze świata Crimena i
                              >
                              > Ulalkie i można się zbaczać.No.A masz ty w ogóle jakiś
                              adres na który można by
                              > ci wysyłać nieprzyzwoite propozycje?Jak masz to
                              prześlij mi go na pocztę.

Leziu, juz do Ciebie napisalam i z niecierpliwoscia
                              czekam na odpowiedz ;)))))))
                              • Gość: crimen Re: Cześć Leziu IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:23
                                No i choćbym nie chciał, to znowu muszę pić;)))
                                • Gość: leziox Re: Cześć Leziu IP: *.arcor-ip.net 07.10.02, 22:38
                                  Ty,kurwa,Crimen,nie narzekaj.Ostatnio też miałeś smętną minę na mazurach,jak
                                  cię spotkałem po raz pierwszy w życiu,kiedy przechodziłeś obok mnie po
                                  konsumpcji 10 browarków i też coś tam narzekałeś.
                                  A potem wyczyniałeś tajemnicze rzeczy z tajemniczymi kobitami.
                                  No tak,człowiek załatwi browar,ładne laski,o lokalu pomyśli,a ten nic,tylko
                                  wiecznie narzeka.To jak masz tak przy orgii narzekać,to może daj sobie
                                  spokój,nie zamierzam mieć kłopotów z potencją tylko z twojego powodu.
                                  • Gość: crimen Re: Cześć Leziu IP: *.smlw.pl 07.10.02, 22:44
                                    Jak to kurwa nic.Przecież dałem się namówić, pomimo że moje sumienie wyje z
                                    rozpaczy.Ale widać tak musi być:)))
                                    • Gość: leziox Re: Cześć Leziu IP: *.arcor-ip.net 07.10.02, 23:01
                                      Lepiej nie mów tego dziewczynom,że ty tak tylko z musu na orgię się
                                      zapisujesz,bo jak się babole dowiedzą,to ani chybi dojebią ci zdrowia a potem
                                      ja będę musiał pracować za dwóch,a co ja,ogier jaki,czy inny nosorożec?
                                      • Gość: crimen Re: Cześć Leziu IP: *.smlw.pl 07.10.02, 23:23
                                        A ty myślisz że po jaką cholerę się chowam za twoimi plecami?
                                        Zawsze lepiej wespół w zespół, by żądz moc móc zmóc;)))
                                        • Gość: martucha Re: Cześć Leziu IP: *.chello.pl 08.10.02, 07:18
                                          I tak sie dowiedza, takie rzeczy sie wyczuwa, nazwij to
                                          kobieca intuicja ;)))
                                          • ulalka Re: Cześć Leziu 08.10.02, 10:21
                                            eh.... panowie ;-)))))) na obu liczymy przeca ;-))))))))) wszak to nuda tylko
                                            trojkacik ;-)))))))))
                                            • Gość: martucha Re: Cześć Leziu IP: *.chello.pl 08.10.02, 13:49
                                              ulalka napisała:

> eh.... panowie ;-)))))) na obu liczymy przeca
                                              ;-))))))))) wszak to nuda tylko
                                              > trojkacik ;-)))))))))

Tylko nie przesadz, bo Panowie jeszcze zaproponuja
                                              piecikat dla rozrywki ;)))) nie wiem, czy bym temu
                                              podolala :))
                                              • ulalka Re: Cześć Leziu 08.10.02, 15:51
                                                ale moze panom by to ulzylo??! ;-))
                                                • Gość: martucha Re: Cześć Leziu IP: *.chello.pl 08.10.02, 16:04
                                                  Oj biedne bedziemy! Dla Panow, to pewnie frajda, ale kogo
                                                  my sobie dobierzemy na piatego? Masz jakis pomysl? Jezeli
                                                  juz, to ja stawiam na faceta ;)))
                                                  • ulalka Re: Cześć Leziu 08.10.02, 16:24
                                                    nio... jeden siem tu ofiarowal z buziaczkami dla mnie ;-))))) moze jego??? ;-
                                                    ))))
                                                  • Gość: martucha Re: Cześć Leziu IP: *.chello.pl 08.10.02, 16:26
                                                    ulalka napisała:

> nio... jeden siem tu ofiarowal z buziaczkami dla mnie
                                                    ;-))))) moze jego??? ;-
                                                    > ))))

Aaaa, to zmienia postac rzeczy. Twoje wybory sa zawsze
                                                    sluszne, nie mam pytan.;)))) Tylko jak ja go rozpoznam?
                                                    ;))) Moze jakas charakterystyka zewnetrzna, bo bogate
                                                    wnetrze i intelekt, to murowane, skoro Twoj znajomek ;)))
                                                  • ulalka Re: Cześć Leziu 08.10.02, 16:47
                                                    heh... nio... dluuuuugi jest ;-))))))
                            • motor Re: Cześć Leziu 08.10.02, 08:46

.Jest też możliwość odbicia tych fotek,na
                              >
                              > których jesteś tutaj,powiedzmy w formacie 10x15 a kasę podrzucisz dla mnie
                              jak
                              > się już tam zjawię,to może byłoby prościej.

Leziu - to proszę Cię o zrobienie tych odbitek, które mi przesłałeś, to znaczy
                              moich i Mathi w w formacie 9x13 mat.
                              Kasę i dam Ci przy okazji spotkania w Wawce - bardzo mi na tym zależy.
                              Z góry dziękuję i pozdrawiam.
        • zlosnica__ns Re: Zapraszam was bando na browar 08.10.02, 15:54
          kto kogo piętno nosi ten nosi:)
          • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 08.10.02, 21:52
            Wlasnie otworzylam butle wina, pije wasz zdrowie Ulalko,
            Leziu i Crimenie! I czekam na rozwoj wydarzen ;))))
            • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.arcor-ip.net 09.10.02, 00:53
              No to na zdruffko Martucha.Ja sobie właśnie otworzyłem kobylaka i też popijam
              delikatnie,pieszcząc pyszczek wonią i smakiem i się aż podniecam.
              No znaczy się podniecałbym bardziej,żeby to już jutro była balanga nasza
              wspólna i orgietka znaczy tyż.A wy nic nie gadacie,aspektów nie omawiacie,jak
              tu kurwa z tą młodzieżą gadać,mam koniecznie przemawiać językiem neandertalów?
              • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 09.10.02, 07:11
                Leziu, nie chce wyjsc na jakas kobiete bardzo tego, wiec
                czekam na propozycje meskiej czesci naszego wspolnego
                przedsiewziecia ;))) Zastanow sie nad detalami, a zenska
                czesc albo je zaakcetuje albo nie ;)))
                • Gość: ulalka Re: Zapraszam was bando na browar IP: 195.116.200.* 09.10.02, 14:21
                  kobity z inicjatywa nie sa chiba mile widziane ;-))))) a juz dyskusja na temat
                  spotkanka milego czworokatu, zasluzyly chiba na oddzielny watek, czyz nie? ;-))
                  pozdroovki serdeczne dla
                  Martuchy :-)))))))*
                  Crimena :-))))))))*
                  Lezia :-)))))))))
                  • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 09.10.02, 14:49
                    Witaj Ulalko! Jak sie dzis miewasz? Dzieki za buziaczki i
                    pozdrowionka. Dzis czeka mnie cholerny dzien + wieczor, a
                    moze nawet i noc. Caluski.
                    P.S. To jak to jest, do diaska, czworokacik czy
                    pieciokacik? Musze sie psychicznie i kondycyjnie
                    nastawic!!! ;)))))))))))
                    • ulalka Re: Zapraszam was bando na browar 09.10.02, 18:43
                      ehh.. mysle, ze czworokacik ;-)))))))) nastawiaj sie duchowo na
                      cyfre "cztery" ;-)))) oki doki.. ide na dzioob padac ;-)))))
                      • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 09.10.02, 19:58
                        A jego imie czterdziesci i CZTERY! No dobrze, to niech
                        bedzie sliczny i regularny kwadracik ;)))))))
                        • ulalka Re: Zapraszam was bando na browar 09.10.02, 21:55
                          juz jezdes :-))))))))
                          • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 09.10.02, 21:58
                            Ha, jestem od dawna. Czy to oznacza, ze nie dostalas smsa
                            z tlenu? Wysylalam jak tylko dotarlam do domu, tj. tak
                            gdzies ok 19.30.
                            • Gość: leziox Re: Zapraszam was bando na browar IP: 212.144.170.* 09.10.02, 23:03
                              A ty Martucha to zboczona jaka jezdeś że o takiej porze do domu
                              przychodzisz,zamiast,kulturalnie robiąc za wyuzdaną flądrę,przywlec się na
                              piechotę w ramionach jakiegoś równie najebanego mencizny,potem tuż przed domem
                              pogonić go na zbity ryj,nie oddając mu portfela i rzucając pawia na sąsiadów
                              wycieraczkę,rozedrzeć japę na całą klatkę schodową:-kurwa,rodzice kochani,w
                              chuj,córeczka wasza wróciłaaaaaaaaaa!Otwierajcieeee!!!
                              i tak jeszcze dla fasonu przyjebać kilka razy z glana w drzwi.

A ta wraca o 19.30.Wzgarda boska z taką córką,co sąsiedzi powiedzą,cholera...

• Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 10.10.02, 07:26
                                Postanawiam poprawe! Nastepnym razem sprobuje jeszcze
                                zaspiewac pod balkonem kilka sprosnych piosenek i
                                potarzac sie w pobliskich krzaczkach!
                                • ulalka Re: Zapraszam was bando na browar 10.10.02, 19:24
                                  lepiej nie ;-)))) a co na to uczniowie?? ;-))))))
                                  • Gość: martucha Re: Zapraszam was bando na browar IP: *.chello.pl 10.10.02, 19:35
                                    Wtedy porzadnych uczniow nie spotkam, bo sie beda uczyc w
                                    domkach do klasowki jakiejs. A jak testu nie bedzie to
                                    bedzie duza praca domowa, najchetniej na nastepny dzien!
                                    ;)))) Kazdy orze tak jak moze ;))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka