kokolores 05.11.05, 23:13 To forum jeszce zyje??? Ale chyba ostatnie podrygi co?? Pozdrawiam . Koko Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dociek Re: Niesamowite! 06.11.05, 10:28 kokolores napisała: > To forum jeszce zyje??? Ale chyba ostatnie podrygi co?? > Pozdrawiam . > Koko To tak jak ze mną. I z wieloma sprawami. Pozdrawiam Cię, Koko. Odpowiedz Link Zgłoś
rena_gd Re: Niesamowite! 06.11.05, 17:25 wy się nie wzdrygajcie, tylko bierzcie w garść i piszcie... leniwce:) Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Niesamowite! 06.11.05, 20:38 Oooo no proszę .... a ja już myślałem że internetowa kariera Koko na forach dyskusyjnych to również denat a jednak jaka niespodzianka. Forum podobnie, niby denat, ale od czasu do czasu kiwnie jeszcze palcem. I podobnie jak Leninowi tak i jemu dalej daleko do rozkładu i trupiego smrodu ... :). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Coś... 07.11.05, 07:22 Coś się zaczyna. Coś się kończy. A jeżeli się skończy i się rusza... to może zombie jest? Tak jak ja? PS. Natomiast niektórzy, zwłaszcza niektóre kończą zupełnie beznadziejnie, gorzej niż ex-premier Miller (który podobno miał być mistrzem "końcówki"). Odpowiedz Link Zgłoś