Dodaj do ulubionych

Mokro wszędzie,

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 07:55
cicho wszędzie...
Słyszycie?
Grzyby rosną! A Wy śpicie???
:))))
Obserwuj wątek
    • zlosnica__ns Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 12:59
      kto wstaje w sobotę przed 8.00????????

dzikus jesteś
      • onlyania Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 13:03
        alez nie wszyscy chodza spac w sobote rano przed 8, wiec maja czas sie wyspac
        nawet do 6......lecz tylko niektorym jest to dane.....
      • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 13:05
        Dzikus jestem!
        Ale bardzo tak lubię :))
        • Gość: samanta Re: Mokro wszędzie, IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 14:29
          kiedy zdazylas zdziczec maryjko?:) pozdrowko.Ciesze sie ze zyjesz
          po ...grzybkach.czy to byly grzybki halucynogenne moze?:)
          • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:27
            Nie wiem, Samcia, spytaj Czorta, czy miała jakieś wizje.
            Ja zjadłam niewiele, prawie nic, bo Mario przepieprzył ( jak dla mnie,
            oczywiście)
            :))
            • ulalka Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:40
              teraz :-(((
              ale jak siedzialam na szkoleniu (tfy, tfy), przez 7 godzow, to slonko
              swiecilo.... no i gdzie tu sprawiedliwosc???!!!!
              • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:43
                Nie ma, poszła gdzies sobie. Tez jej szukam :)
                • Gość: ulalka Re: Mokro wszędzie, IP: 195.116.200.* 05.10.02, 16:46
                  Martucha?? :-))))) jest dzis na weselu, Maryjko :-)))))) weseli siem z innymi ;-
                  ))
                  a to slonko, to zlote nad glowami, swiecilo mi jak siedzialam w
                  pomieszczeniu... bu bu :-(((( a teraz leje u mnie tez..
                  pzdr Maryjko :-))))
                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:49
                    U mnie leje od rana, co za pech! Miałam okna umyć, bo niedługo świata przez nie
                    nie zobaczE :(
                    • Gość: ulalka Re: Mokro wszędzie, IP: 195.116.200.* 05.10.02, 17:04
                      nio... okropna pogoda.. spac siem chce, a moj umysl juz malo co przyswaja...
                      jak tu po takim weekendzie isc do pracy w poniedzialek?? ;-))))

ehh.. narzekam, ale i tak wybrykne wieczorkiem, czego i Tobie Maryjko zycze :-))
                      • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:18
                        dziekuję, choć nie zapowiada się. Ale "fotelowy" wieczór tez ma swoje uroki :)
                        • Gość: ulalka Re: Mokro wszędzie, IP: 195.116.200.* 05.10.02, 17:35
                          ugh.. jak ja bym dzis siedziala, to by mi pewnie niezle odbilo po 7 godzinach
                          siedzenia na szkoleniu ;-))))))
                          wiec pouczem sie teraz i potem... bryk bryk ;-))) bo tygryski lubia brykac ;-)))
                          a ja wedle chinskiego horoskopu tygrysek ;-))))))

cieplutkie promienne pozdroovki i milego fotelowego :-)))
                          • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:58
                            Baw się dobrze, i nie narozrabiaj za bardzo :))
                            • Gość: ulalka Re: Mokro wszędzie, IP: 195.116.200.* 05.10.02, 18:06
                              dziekuje Maryjko :-))))) napewno bedzie dobrze :-))))))
    • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:21
      Maryjko nic nie słyszę -
      Dawna - już nieznudzona
      • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:23
        A, to Ty byłaś?
        O rany, no to chyba pajaca z siebie zrobiłam :)))
        • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:25
          Dlaczego tak myślisz?
          • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:29
            Pamiętam, że Cie do czegoś przekonać usiłowałam nieudolnie - dlatego :)
            No i nie wiedziałam, że jesteś Panterką.
            Czy jesteś też hm?
            • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:31
              Nie, nie jestem hm.
              A mnie się wtedy z Tobą świetnie rozmawiało.
              • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:36
                Mnie z Toba również.
                I mam nadzieję, że nadal tak będzie.
                • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:38
                  no to skoro obydwie tak chcemy...
                  Czemu pomyslałaś, że mogę być hm?
                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:41
                    Podobienstwo nickow. Hm też była czarną panterą, tylko chyba numer na końcu
                    miała inny. Dlatego Cię zapytałam. Podobieństwo nicków, jak sama wiesz, czasami
                    wprowadza pewien zamęt :)
                    • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:43
                      Pewnie Cię mylą z Mario2 ?
                      • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:44
                        Owszem, nierzadko.
                        • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:46
                          No to obrywasz nieraz za niego. Oddajesz mu potem?
                          • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:48
                            Z nawiązką!
                            Chociaż wiesz, tak na prawdę to Mario był pierwszy na forum, a ja się chciałam
                            pod niego "podszyć".
                            • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:49
                              Nie jestem tu od dawna, więc co rozumiesz przez "podszyć"?
                              • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:53
                                Ha, sprawić, żeby mnie z nim mylono, brano za niego.
                                • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 16:55
                                  Żeby go potem tłuc? No to ma cierpliwość.
                                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 16:57
                                    E tam, zaraz tłuc!
                                    Taka jędza to już nie jestem :)
                                    • czarna_pantera_102 Re: Mokro wszędzie, 05.10.02, 17:00
                                      to co mu robisz? tylko mi tu nie pisz jakichś zbereźnych rzeczy.
                                      • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:08
                                        Nic takiego. Umilam mu życie jak mogę. Herbatę robię...
                                        • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:10
                                          A mój men w łazience ciężko pracuje, nawet obiadu nie jadł. Za Twoim przykładem
                                          chyba tez mu "umilę".
                                          • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:13
                                            A co on tam robi od rana?
                                            • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:43
                                              jak to co, pracuje, remontuje, upiększa itp.
                                              • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 17:54
                                                I umiliłaś już tę pracę?
                                                • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 17:58
                                                  Tak, odgrzanym obiadem i masażem pleców.
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 18:12
                                                    I jedno i drugie umilenie na pewno przydało się bardzo :)
                                                  • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 18:23
                                                    trzecie umilenie dopiero nastąpi
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 19:35
                                                    Niespodziewane i znienacka?
                                                  • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 21:50
                                                    niespodziewane tak, ale nie znienacka.
                                                    Pozdrowionka Maryjko.
                                                    Dziecko wygania mnie od kompa i mówi, że teraz jego kolej.
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 05:52
                                                    Moje wyjechało na week-end grzybków szukać, więc jedna osoba mniej do kompa.
                                                  • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 10:41
                                                    Fajnie.
                                                    U mnie od rana leje i jest zimno. Wyłazić się z domu nie chce.

• Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 12:15
                                                    A u mnie od rana nie pada, a nawet od czasu do czasu słonko prześwituje przez
                                                    chmury.
                                                    Lecę myć resztę okien, póki mam na to jeszcze ochotę.
                                                  • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 15:43
                                                    toś Ty pracowita kobitka, mnie ciężko zapędzić do prac domowych.
                                                  • Gość: maryjo2 Re: Mokro wszędzie, IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.10.02, 18:37
                                                    Taka pracowitość domowa dopada mnie tylko od czasu do czasu. Dlatego jak już
                                                    mnie chwyci- to wykorzystuję ją do maximum. Ale na dziś już koniec.
                                                  • Gość: czarnapantera102 Re: Mokro wszędzie, IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.02, 18:41
                                                    To pisz od razu, że miewasz takie epizody. Ja podobnie, na codzień taka
                                                    pracowita nie jestem. A dziś osiągam szczyty nieróbstwa. Mówię Ci max.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka