08.02.04, 18:58
troszku mi sie ostatnimi czasy przytylo, chociaz to chyba normalne zima,
wiec az z ciekawosci kupilem sobie dzis wage lazienkowa (do tej pory nie
posiadalem) zwazylem, zmierzylem i policzylem swoj BMI czyli Wskaźnik Masy
Ciala wyszlo = 25.1278 hmmm czyli ze mam nadwage :( az wstyd sie
przyznawac, ale trzeba zaczac z tym walczyc, a jakie wam wychodza wskazniki
BMI ? mozna to sobie obliczyc na stronce:

www.optymalni.waw.pl/idealna%20waga.htm#bmimetric
tam tez jest jest tabelka gdzie mozna sobie sprawdzic gdzie sie lapiemy ?

18,5 - 24 = NORMA
25 - 29 = NADWAGA
30 - 39 = OTYLOSC
40 - 50 = CHOROBLIWA OTYLOSC

*ryza maupa sila rzeczy wylaczona jest z rankingu, od reszty licze na
uczciwe pomiary i pochwalenie sie swoimi wynikami
Obserwuj wątek
    • mike79 Re: Dieta 08.02.04, 19:01
      tutaj jeszcze jedne link do kalkulatora BMI:

zywienie.fotomodelka.cz/bmi.php
      • kendo Re: Dieta 08.02.04, 19:30
        o!,ja moge sie pochwalic,
        ze mam prawidlowy BMI = 21,6
        jeden klopot z glowy przed letnia plaza.....
    • jetbang Re: Dieta 08.02.04, 22:53
      19,44444

niby oki ale kochanego ciałka nigdy za dużo!!!
      • kendo Re: Dieta 08.02.04, 22:56
        cialko moze byc w nadmiarze u innych
        mi to wcale nie przeszkadza
        byle nie na mnie usch,,,,:))))
        • rena_gd bez diety, pliiiiizzzzzzzzzzzz ;)) 08.02.04, 23:49
          ja nie liczę, bo nie muszę, wiadomo;)) wszyscy wiedzą, że się nie łapię w
          żadnych statystykach.. i najgorsze, że nie chce mi się z tym walczyć...
          pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, ja tak lubię jeść;))
    • zo_h Re: Dieta 09.02.04, 10:17
      Chroniczna otyłość mózgowa i zadne BMI ani inne takie tam nie przemawiają do
      mnie.
      • naer Re: Dieta 17.02.04, 15:41
        Zosiek... patyczaq... :P Eeee mi wyszlo 20.9572742022715... hm chyba licnik
        jest zepsuty :P
    • ryza_malpa1 Re: Dieta 09.02.04, 11:29
      20.06 ...ciekawe jak dlugo??
      • jetbang Re: Dieta 09.02.04, 12:54
        do wesela ;-)))
    • ejno Re: Dieta 09.02.04, 20:36
      Renka jestem z taba:) Tyje i tyje i chyba Ryza przebije:)Cha cha cha:)
      Wychodzi mi niby, nie mam nadwagi ale ja to widze troche inaczej:)Ale chyba
      dieta odpada bo jak ja widze pizze ale chipsy to poprostu wymiekam i pozeram :)
    • jetbang Re: Dieta 12.02.04, 15:13
      chce ktoś ???

kumpel schudł przez dwa tygodnie 7 kilo ???
      • zo_h Re: Dieta 14.02.04, 18:08
        Ja byłem lepszy ... w mniej więcej tym samym okresie zrzuciem ok 10 kg. Ciężka
        praca zrobiła swoje. Hehehe robilem dach na domku rodziców :D.
    • koleandra Re: Dieta 15.02.04, 21:49
      Jak to dobrze ze nie posiadam wagi. To do depresji jeszcze daleko. Anka.
    • mike79 Re: Dieta 16.02.04, 16:42
      wlasnie sie lekko zalamalem jak kolezanka opowiedziala mi o diecie swojej i jej
      kolezanki :(
      1) pila przez tydzien TYLKO coca-cole light i skakala na skakance przez co
      najmniej 1h dziennie, nie pila innych napojow typu kawa, herabta i soki, zero
      jakichkolwiek profuktow zywnisciowych

2) druga to samo, tylko ze zamiast coca-coli light pila tylko wode mineralna

pierwsza schudla w tydzien 5kg druga 6kg !! az sie przerazilem
      • koleandra Re: Dieta 16.02.04, 17:34
        Tez stosowalam podobna diete. Przez tydzien pilam tylko wode mineralna, z ta
        roznica ze poranna kawa byla konieczna bo inaczej nie mialabym sily chodzic. A
        zamiast skakac na skakance buszowalam po necie i gadalam na gg, a to wszystko
        po to a by nie pamietac o glodzie. Dieta poskutkowala, mieszcze sie w spodnie
        sprzed ciazy. Anka.
        • lodbrok Re: Dieta 17.02.04, 15:01
          Nie ważne jak jest zaraz po diecie tylko wazne jak będziemy wygladac np za pół
          roku. Wiekszośc diet powoduje po ich zakończeniu efekt jojo. Szczegolnie te
          oparte na różnych papkach kislach i zupkach. Widzialem takie przypadki i nie
          wygląda to zachecająco.
    • mike79 Re: Dieta 17.02.04, 15:07
      minelo 8 dni i jest maly krok naprzod, schudlem 1,4 kg :)) oby tak dalej, moze
      zaplanwoanych 5kg w 30 dni sie nie uda, ale cel jest dlugoterminowy i tak jak
      pisze lodbrok, zeby pozniej po schudnieciu 4kg nie przytyc 8kg, czuje sie tez
      jakos lepiej :))
    • mella5 Re: Dieta 17.02.04, 18:29
      19,3 więc w normie, ale nogi mam patykowate :)) to dla pocieszenia tych co im
      się wydaje ze mają za dużo i zmarszczki później się wam robią ;)
      ---
      Gdzie jest Bob?
    • kurczeno Re: Dieta 19.02.04, 23:19
      18.0
      niedowaga ale ja od zawsze mam taki numer i nie zamierzam tego zmieniać na
      wiekszą liczbe.
      pozatym nie ten wskaźnik daje pełny obraz jak kto wygląda, najważniejsze dobrze
      czuć się we własnym ciele.
    • czarna33 Re: Dieta 19.02.04, 23:33
      21.56 czyli w normie..a to brzuszysko jak się uparło tak nic nie chce
      zjędrnieć.Ale wiem ,leń ze mnie wychodzi i już.To ja może od jutra wrócę do 200
      brzuszków??
      • slotna Re: Dieta 20.02.04, 15:10

A mnie Marzena przywiozła oscypki;(((((
        I jak tu się odchudzić?
        • mike79 Re: Dieta 20.02.04, 15:14
          mozna sie podzielic z innymi forumowiczami :)) chociaz ja akurat za oscypkami
          nie przepadam
          • slotna Re: Dieta 20.02.04, 17:17
            Ja uwielbiam po prostu. Niestety.
    • kokolores Re: Dieta 04.05.04, 00:29
      No mam mocne postanowienie,zeby sie odchudzic.Chociaz wedlug tego BMI jestem
      normalna.Zaczynam dokladnie 6 maja 2004 o godzinie 10.00.Trzymajcie kciuki.
    • kokolores Re: Dieta 05.05.04, 16:39
      Jeszcze tylko kilka godzin .....Zaczynam odliczanie 100,99,98,97....
      • swojadroga Re: Dieta 05.05.04, 16:53
        A czy jest jakaś dieta działająca w drugą stronę???Aby lekko przybrać...Koko
        może się podzielimy...Ja zabiorę coś od Ciebie, a Ty mi dasz coś od siebie:P
        • kokolores Re: Dieta 05.05.04, 17:27
          Nie ma sprawy!!!!
          • swojadroga Re: Dieta 05.05.04, 17:39
            No to musimy jakes szczegóły transakcji ustalić...:P
            • to.ya Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ;)) nt 05.05.04, 17:43
              :)))))))))))))
              • swojadroga Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 17:46
                Przyjmę;)))))
                • to.ya Gdzie przesłać? :)))) /nt 05.05.04, 17:47

• kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:08
                Jak juz bedziesz oddawac (te kilogramy ) to daj znac gdzie ,to ja tez swoje
                oddam.Pa.
                • to.ya Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:08
                  kokolores napisała:

> Jak juz bedziesz oddawac (te kilogramy ) to daj znac gdzie ,to ja tez swoje
                  > oddam.Pa.

Mogę choćby i na ten tychmiast !!!!! :))))
                  Tylko kto je weźmie? ;))
                  • kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:13
                    No jak to kto ,Swojadroga chce to niech bierze!!
                    • to.ya Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:14
                      kokolores napisała:

> No jak to kto ,Swojadroga chce to niech bierze!!

Chce, tylko jak przyszło do konkretów, to zniknął ;))))
                      Heh!
                      • kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:15
                        No wlasnie,chyba sie boi,hehe!
                        • to.ya Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:16
                          kokolores napisała:

> No wlasnie,chyba sie boi,hehe!

Się nie dziwię! Jak dam tyle ile chcę się pozbyć, to...
                          ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
                          • kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:20
                            to.ya napisała:

> kokolores napisała:
                            >
                            > > No wlasnie,chyba sie boi,hehe!
                            >
                            > Się nie dziwię! Jak dam tyle ile chcę się pozbyć, to...
                            > ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
                            >
                            .....PLUS MOJE ....KILOGRAMOW.....O DZISUS
                            • to.ya Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:22
                              kokolores napisała:

> to.ya napisała:
                              >
                              > > kokolores napisała:
                              > >
                              > > > No wlasnie,chyba sie boi,hehe!
                              > >
                              > > Się nie dziwię! Jak dam tyle ile chcę się pozbyć, to...
                              > > ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
                              > >
                              > .....PLUS MOJE ....KILOGRAMOW.....O DZISUS

Chyba poszedł z rozpaczy sam powalczyć z oną półlitrą, którą chciał niedawno
                              oddać...

Bidulek... ;))) ;PPPP
                              • kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:23
                                to.ya napisała:

> kokolores napisała:
                                >
                                > > to.ya napisała:
                                > >
                                > > > kokolores napisała:
                                > > >
                                > > > > No wlasnie,chyba sie boi,hehe!
                                > > >
                                > > > Się nie dziwię! Jak dam tyle ile chcę się pozbyć, to...
                                > > > ;)))))))))))))))))))))))))))))))))
                                > > >
                                > > .....PLUS MOJE ....KILOGRAMOW.....O DZISUS
                                >
                                > Chyba poszedł z rozpaczy sam powalczyć z oną półlitrą, którą chciał niedawno
                                > oddać...
                                >
                                > Bidulek... ;))) ;PPPP A TO TYLKO KALORIE!! HEHEHE
                                • to.ya Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:25
                                  kokolores napisała:

> > Chyba poszedł z rozpaczy sam powalczyć z oną półlitrą, którą chciał niedaw
                                  > no
                                  > > oddać...
                                  > >
                                  > > Bidulek... ;))) ;PPPP A TO TYLKO KALORIE!! HEHEHE

Te z butelki w dodatku puste!!!!! ;PPPPPPPPPPPPPPPP hihihi
                                  • swojadroga Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 06.05.04, 09:44
                                    Nie przestraszyl sie!!!:)
                                    POLlitrowka nadal czeka!!!:)
                                    DaM to pol litra i zabieram zbedne kilogramy od nieszczesliwych wlascicielek
                                    zbednego balastu:D
                                    Ja czekam w Rybniku:D Nooo, do Katowic tez moge dojechac:D
                                    Czekam na ruch posadaczek tego co ja chce...:P
                  • kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:14
                    Ja to nawet doplace!!!
                    • to.ya Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:15
                      kokolores napisała:

> Ja to nawet doplace!!!

Robimy aukcję? ;)))
                      • kokolores Re: Zbędne kilogramy w dobre ręce oddam-GRATIS! ; 05.05.04, 18:17
                        No,no,dobry pomysl!!To ja zaczne : oddam ... w dobre rece za jedyne 99 groszy
                        (no juz jestesmy w EU to moze tez byc 99 centow)Kto chetny??
                        • to.ya Licytacja! 05.05.04, 18:19
                          kokolores napisała:

> No,no,dobry pomysl!!To ja zaczne : oddam ... w dobre rece za jedyne 99 groszy
                          > (no juz jestesmy w EU to moze tez byc 99 centow)Kto chetny??

Ło matko! W którą stronę ma iść licytacja? ;)))
                          Daję 1,01 !!!
                          • kokolores Re: Licytacja! 05.05.04, 18:21
                            To chyba ci co chca to od nas maja licytowc,to my mamy ten TOWAR!!
                            • to.ya Re: Licytacja! 05.05.04, 18:23
                              kokolores napisała:

> To chyba ci co chca to od nas maja licytowc,to my mamy ten TOWAR!!

Oszzzzzzz, słusznie!
                              Tylko jakoś ich mało, buuuuuu :))
                              Ty, a może wybierzemy się na Turbacz z przystankiem na Długiej Polanie?
                              (vide wąt o tym, kim chcielismy być...)
                              Może coś po drodze samo zginie... jakie kilo czy cóś? ... ;)))
                              • kokolores Re: Licytacja! 05.05.04, 18:28
                                Ja narazie po kontuzji kolana(gdyby kozka nie skakala ....),a gory owszem
                                lubie........ogladac.A od jutra zamierzam djetowac,zobacze co z tego wyjdzie.
                                • kokolores Gdzie.... 05.05.04, 18:29
                                  ...Ci zainteresowani??Tylko nie wszyscy na raz!!
                                  • to.ya Re: Gdzie.... 05.05.04, 18:30
                                    kokolores napisała:

> ...Ci zainteresowani??Tylko nie wszyscy na raz!!
                                    Patrz, pchają drzwiami i oknami!!!
                                    Komitet kolejkowy mnie tu robić, psze Państwa i nie pchać się, bo każden
                                    dostanie!!!
                                    :)
                              • to.ya a najśmieszniejsze, 05.05.04, 18:28
                                że wyszło mi, że mieszczę się w normie...
                                :)))))))))))))))
                                • kokolores Re: a najśmieszniejsze, 05.05.04, 18:30
                                  Ja tez ,ale to jakas dziwna norma.I tak musze cos zrzucic.
                                  • to.ya Re: a najśmieszniejsze, 05.05.04, 18:31
                                    Też mi wypadałoby, bo od siedzenia za biurkiem nijak schudnąć się nie da, buuuu.

Co do gór: jak powiedział ŚP Kolega Ratownik: "Gorce to dziwne góry. Jak byś
                                    nie szedł: zawsze pod górkę."
                                    Święte słowa!
                                    Hej!
                                • kokolores Re: a najśmieszniejsze, 05.05.04, 18:30
                                  Wiec chyba nie jest z nami tak zle,co??
                                  • to.ya Re: a najśmieszniejsze, 05.05.04, 18:33
                                    kokolores napisała:

> Wiec chyba nie jest z nami tak zle,co??

Ja myślę!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                    Panowie, czekamy na słowa potwierdzenia!!!!!!!! I uznania!!!!!!!!!!!
                                    I uwielbienia!!!!!!!!!!Ale już!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                • kokolores Swoj droga... 05.05.04, 18:32
                                  ...tez nie licytuje??
                                  • to.ya Re: Swoj droga... 05.05.04, 18:34
                                    mówię Ci, z wrażenia się opił chyba. Albo co...
                                    • kokolores Re: Swoj droga... 05.05.04, 18:36
                                      Dwie baby ,kazdy by sie bal.Chociaz niektorym sie podoba,hehe!!
                                      • to.ya Dwie baby... 05.05.04, 18:38
                                        tylko powiedz komu się podoba, bo jak na razie to samiuteńkie jesteśmy!!! :)
                                        • kokolores Re: Dwie baby... 05.05.04, 18:40
                                          Bo oni narazie tylko obserwuja.Udawaj ,ze ich nie "widzisz".
                                          • to.ya Re: Dwie baby... 05.05.04, 18:41
                                            Udawać nie muszę. Ślepa od słońca jak krecik jestem! ;)))
                                            • swojadroga Re: Dwie baby... 06.05.04, 09:59
                                              Dwie baby mnie maja wystraszyc?? Eeeeee... Rozmowa kwalfikacyjna z kobeta mnie
                                              nie przerazila, a tu dwie baby z czyms co ja chce maja, maja mnie przerazic???
                                              Bez przesady...Ja daje flache za kilogramy...Przystepuje do licytacji...:D
                                              • to.ya Re: Dwie baby... 06.05.04, 15:57
                                                swojadroga napisał:

Przystepuje do licytacji...:D
                                                >
                                                Co dajesz w zamian????????? :)))))
                                                • swojadroga Re: Dwie baby... 06.05.04, 16:13
                                                  Dzisiaj daje "luksus":P W sobote przyjdzie pewnie drugi "luksus", to go pewnie
                                                  doloze jak bedzie potrzeba...:D
    • kokolores Wracajac do ... 05.05.04, 18:39
      ..tematu, od jutra zaczynam djetowac.Trzymajcie mi kciuki!!
      • to.ya 3mam... 05.05.04, 18:40
        MOCNO i z całych sił!!!!!!!!!!!!!!
        Uda Ci się, zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
      • to.ya BTW ... 05.05.04, 18:41
        dlazego od jutra?? ;PPP
        • kokolores Re: BTW ... 05.05.04, 18:46
          Tak tylko.Palic przestalam 14 lutego 2003 ,wiec odchudzac sie bede od 6
          maja ,proste nie.
          • to.ya Re: BTW ... 05.05.04, 18:47
            kokolores napisała:

> ,wiec odchudzac sie bede od 6
            > maja ,proste nie.

No. Jak pięć metrów sznurka..... w kieszeni! ;P
    • to.ya Papatki! a za odchudzających się 3mam kciuki! nt 05.05.04, 18:46

• kokolores Re: Papatki! a za odchudzających się 3mam kciuki! 05.05.04, 18:47
        CIAU!!!Dzieki!!
        • to.ya Re: Papatki! a za odchudzających się 3mam kciuki! 05.05.04, 18:48
          kokolores napisała:

> CIAU!!!Dzieki!!

Nie za ma co!! :D
          • zo_h Re: Papatki! a za odchudzających się 3mam kciuki! 05.05.04, 21:47
            Ja też będę trzymał kciuki ... a sam mam mocne postanowienie ćwiczenia sobie i
            jak daję radę to dymam sobie ciężarkami. Mam nadzieje, że mój zapał nie zniknie
            zbyt szybko, więc fajnie będzie jak i za mnie będziecie trzymać kciuki :D.
            • to.ya Zo_h, :)))))) 05.05.04, 22:05
              zo_h napisał:

> więc fajnie będzie jak i za mnie będziecie trzymać kciuki :D.

My, z Bożej łaski, królowa Polski obiecujemy: będziemy za Ciebie trzymać kciuki!
              ;))))
            • to.ya A tak wogóle.... 05.05.04, 22:07
              ... to przyjedźcie w Gorce (serdecznie zapraszam!)- poprowadzę Was taką drogą
              na Turbacz, że parę kilo mniej gwarantowane!!!!!!!!!!!! :)))))
              (a i ja przy okazji coś zrzucę!!!)
              • zo_h Re: A tak wogóle.... 05.05.04, 22:42
                Ani myśle zrzucać jakieś kilogramy ... ale z zaproszenia i tak bardzo chętnie
                skorzystam jak tylko będzie okazja, bardzo lubię piesze wędrówki :).

Pozdrawiam
                • to.ya Re: A tak wogóle.... 05.05.04, 22:44
                  zo_h napisał:

> ale z zaproszenia i tak bardzo chętnie
                  > skorzystam jak tylko będzie okazja, bardzo lubię piesze wędrówki :).
                  >
                  > Pozdrawiam
                  >
                  Czy Ty wiesz, na co się piszesz? POstaram się znależć xtra trasę... a i koledzy
                  z GOPR-u coś pomogą... :)))))))))))))))))))))
                  • swojadroga Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 10:01
                    Pisze sie na to pod warunkiem, ze ktos mnie bedzie nosil, bo ja mam przybrac, a
                    nie tracic...:D
                    • to.ya Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 15:56
                      swojadroga napisał:

> Pisze sie na to pod warunkiem, ze ktos mnie bedzie nosil,
                      >
                      Tja... i jeszcze zeby ktoś wachlarzem ze strusich piór ochładzał, co?
                      ;PPPPP
                      • swojadroga Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 16:11
                        Po glebokim namysle z wachlarza moge zrezygnowac...:P I zalezy kto mnie chce
                        nosic...:P
                        • to.ya Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 16:24
                          Jak zaraz pogonię, to nawet na Mount Everest w pięć minut będziesz!!!
                          ;)))))))
                          A Gorce takie śliczne są o tej porze roku..., ZAWSZE są śliczne!!!!!!!!!! O!!!
                          • swojadroga Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 16:33
                            Ja powtarzam!!! JA CHCE PRZYTYC!!! NIE SCHUDNAC!!!
                            :D
                            • to.ya Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 16:38
                              swojadroga napisał:

> Ja powtarzam!!! JA CHCE PRZYTYC!!! NIE SCHUDNAC!!!
                              > :D
                              >
                              I krzyczy jeszcze na mnie, buuuu...
                              Oscypki + żętyca = kalorie!!!!
                              A (jak wiadomo) najlepsze oscypki są na... :)))

(Żył raz gazda w mieście Sącz,
                              co z żętycy robił poncz
                              Gdy kto tego nie chciał pić
                              Nieboraka kopał w rzyć
                              I doduszał obu-rącz!

W.Szymborska)
                              • swojadroga Re: A tak wogóle.... 06.05.04, 16:44
                                Nie krzycze... Ja chcialem tylko przylaczyc sie do milej wycieczki, pomoc
                                stracic zbedne kilogramy poprzez dodatkowy wysilek w postaci mojej osoby:D A tu
                                mnie ktos chcial gonic na Mount Everest...BUUUU...
                                • to.ya wysiłek.... 06.05.04, 16:52
                                  to będzie samo wejście, a nosić Waszmości kto inny będzie! ;PPPP My nie!Bunt!
                                  • swojadroga Re: wysiłek.... 06.05.04, 16:56
                                    z zejsciem moscpan sobie juz poradzi:D
                                    • to.ya Panocku.... 06.05.04, 16:58
                                      jak już rzekłak, to pewien Kolega Ratownik, hej!, pedzioł kiedyś
                                      piyknie: "Gorce to ciekawe góry,bo jak byś nie szedł to zawsze masz pod górę"
                                      (czy jakosik tak rzekł)
                                      Heeeeeej!!!
                                      :))))))
                                      • swojadroga Re: Panocku.... 06.05.04, 17:01
                                        Czyli ciagle mnie ktos poniesie...:D Jestem za...:)))
                                        • to.ya Re: Panocku.... 06.05.04, 17:05
                                          ło matko! Akcję chcesz? Dobra, tylko żeby później nie było, że jazda TRXem
                                          niewygodna i poobijany będziesz...
                                          ;) :P
                                          • swojadroga Re: Panocku.... 06.05.04, 17:07
                                            Trzymam za slowo...:)
                                            • to.ya Nie chcę Cię martwić.... 06.05.04, 17:11
                                              ale TRXa prowadził będzie ktoś inny, nie ja... to nie ya...
                                              ;))) ;PPP
                                              • swojadroga Re: Nie chcę Cię martwić.... 06.05.04, 17:12
                                                Nadal jestem za...:)
    • to.ya Się chyba 06.05.04, 17:41
      zagalopowałam w onym wątku.
      Założyciela onego serdecznie za to przepraszam,
      I pozdrawiam słonecznie :)
      • swojadroga Re: Się chyba 06.05.04, 17:43
        ja tez bede musial chyba uchylic czola zalozycielowi i nie tylko jemu, ale
        wszystkim, ktorych to rozdrazni...
        • to.ya Re: Się chyba 06.05.04, 17:47
          Jak mi jest smutno robię się gadatliwa zbyt lub zbyt milcząca...
          Sama nie wiem co gorsze dla otoczenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka