oko_jeza 10.11.05, 17:31 jeżdzę po gliwicach samochodem z gustownym "L" na dachu... ostrzegam :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maria421 Re: uwaga 10.11.05, 17:44 Szerokich , pustych drog i gumowych drzew zycze:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tom1111 Re: uwaga 10.11.05, 19:03 uuuu , to chyba na jakiś czas rower w kąt odstawię :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a000000 Re: uwaga 10.11.05, 19:37 Po Gliwicach powiadasz? No to jestem bezpieczna hihihi. Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: uwaga 10.11.05, 19:48 aaa, po gliwicach, to nie ciebie wczoraj widziałam:-) hehe nie bój żaby:-) Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok Re: uwaga 10.11.05, 23:29 Oooo, to gratulacje :-)) Wlasnie odkrywasz nowy, niezbadany swiat :-) Mam ten komfort, ze po pierwsze - to juz szczesliwie za mna, a po drugie - kibicuje z bezpiecznej odleglosci ;-) I od razu zacznij wkuwac testy - prawie 500 pytan to nie jest takie hop siup na dwa wieczory. Niestety :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: uwaga 11.11.05, 22:36 testy nie są trudne, już dałam wewnętrzny i się nie boję :P boję się stredu :) a trzymanie kciuków się przyda, mam jazy w niedzielę o 6 rano- będzie ciężko :P Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: uwaga 12.11.05, 08:14 Nie na 2 wieczory? :| hmm... u mnie tak było :P wstęp do testów z zasadami ruchu i było 0 :P Odpowiedz Link Zgłoś
e_wok No tak 13.11.05, 19:35 zapomnialam, ze juz stara jestem. Wy, poki macie pamiec wycwiczona zakuwaniem do roznych egzaminow, faktycznie mozecie opanowac dowolny material w szybkim czasie. W czasie studiow tez moglam nic nie robic przez semestr, a potem nadrobic w jedna nocke. Teraz - niecwiczona pamiec dziala zupelnie inaczej :-( Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: uwaga 12.11.05, 01:18 Na kursie domagaj się, żeby cię nauczyli redukować i puszczać sprzęgło po redukcji biegów, no i że odpowiedni bieg, obroty silnika i pedał gazu, a nie pedał hamulca ma przede wszystkim służyć do kontroli nad autem. A reszta - właściwe rzecz najważniejsza - to dystans do własnych emocji i zdrowy rozsądek. Powodzenia. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: uwaga 13.11.05, 12:46 mam fajnego instruktora więc się nie martwię :) a dzisiaj mało nie przejechałam czterech moherowych beretów zmierzających do kościoła na 6.30 :P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: uwaga 13.11.05, 13:14 oko_jeza napisała: > a dzisiaj mało nie przejechałam czterech moherowych beretów zmierzających do ko > ścioła na 6.30 :P > Wstyd oko! ;-))) Wstyd! ;-))) swoją drogą: w dzień wolny na 6.30... na tę godzinę to ja bym wstała, gdyby od tego zależało życie moich bliskich...(zbieram się 2 godziny i krócej się nie da - takie mam teraz tempo życia) Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 13:09 media.putfile.com/totalcontrol1 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 13:12 hiperrealizm napisał: > media.putfile.com/totalcontrol1 eee myslałam że będzie film jak angelina samochodzikiem jedzie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 13:52 wstałam o piątej, szybki marsz przez uśpione jeszcze misato- i na 5 byłam na placyku :) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 14:56 hiperrealizm napisał: > media.putfile.com/totalcontrol1 wąpię, aby czcigodna Oko_Jeża miała do dyspozycji auto z napędem na tylą oś. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 19:40 niceman1986 napisał: > i o takiej mocy :P > o, kolega niceman się pojawił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niceman1986 Re: oczko patrz i ucz się :) 14.11.05, 18:47 heh, ostatnio pojawiam się przelotem w przerwach pomiędzy pracą, studiami i widzeniami z oko :) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: oczko patrz i ucz się :) 14.11.05, 22:54 niceman1986 napisał: > heh, ostatnio pojawiam się przelotem w przerwach pomiędzy pracą, studiami i wid > zeniami z oko :) > o żesz to ci napięty harmonogram:-) Odpowiedz Link Zgłoś
diabollo Re: oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 20:12 No, właśnie. Czcigodna Oko gdyby tylko miała taki sprzęt to wystarczyłoby jej 20 minut ćwiczeń i też kręciłaby takie kółka i ósemki. To naprawdę nie jest trudne. Czcigodna Oko, najważniejsze w prowadzeniu auta jest przeżyć, nikogo nie zabić i jeszcze cało dojechać do celu. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Zgłoś
oko_jeza Re: oczko patrz i ucz się :) 13.11.05, 21:34 Diabollo- to już mi się udaje. i przestańcie pisać że jestem czcigodna bo się dziwnie czuję... :P ale czas się przyzwyczić, został mi niecały miesiąc niepełnoletności :( niestety :( pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
crusader1 Re: oczko patrz i ucz się :) 15.11.05, 04:27 Jasnie nam panujace Oko! Zycze powodzenia i zdania egzaminow.... Mysle ze ofiar nie bedzie. A propos, ja sobie kupilem moja pierwsza kamere 3CCD (zupelny profesjonalizm). Wiec tez sie ucze. Ostatnia z nia jezdze do pracy, szkoly, na imprezy, a nawet sypiam... Polecam to samo... moze z wyjatkiem sypiania, bo samochody sa nieco wieksze niz kamery.... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś