Dodaj do ulubionych

HEATH.....

07.10.02, 10:54
dobra Ania zakładam..:)),..a spróbuj tu nie siedzieć co dzień to
zamorduje!!:)))))
..Aroska to samo!!!!:)), Ronja też!!!:))

..Anka masz być i koniec!!!, zamień siem z kimś na dyżury żebyś chociaż na
Sobote mogła przyjechać!!!:))

tygrysek...
Obserwuj wątek
    • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: 195.116.92.* 07.10.02, 10:57
      ...mnie też zamordujesz??:))))))))))...i tak się nie boję:))))))
    • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 07.10.02, 10:58
      Kocurze za zalozenie masz 100 glaskow pod wlos!:)))
      bede codziennie, chociaz pewnie krotko.ale bede.
      co do wyjazdu nic nie moge obiecac,niestety.
      ide pod deba pozbierac zoledzie.
      • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: 195.116.92.* 07.10.02, 11:00
        Cześć Aneczko:)))))))
        • tygrysek_ Re: HEATH..... 07.10.02, 11:03
          ciebie Aroska na 2 miejscu!!, zaraz po Ance!!!:))
        • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 07.10.02, 11:03
          witaj Arosko!!!
          to ja sie moi najmilejsi wycofuje na troche. na razie.
          pod debem mozna juz siedziec, pozbieralam zoledzie.:)
          • tygrysek_ Re: HEATH..... 07.10.02, 11:05
            no tak!! wiedziałem!! , namieszała, namieszała ....i poszła!!
            kurde...
            Tajguś jest zły...:)

• Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: 195.116.92.* 07.10.02, 11:15
              ...ale Tajgusiowi szybko przejdzie:))))
              ...a czemu na drugim???...wolę na pierwszym:))))
    • saqqara Re: HEATH..... 07.10.02, 11:23
      a mnie to kurde, Pregusie nie zaprosiles? a chcesz wylysiec w piatek? prosze o
      oficjalne zaproszenie na heath, albo jak mi Bog mily, wypne sie na Ciebie,
      usiade pod krzakiem i zaczne wyc!
      • tygrysek_ Re: HEATH..... 07.10.02, 12:14
        Saqqaruś ma!!,..przeca nie musze ciem zapraszać!!,..toć to wrzosowisko też
        Twoje jezd!!!:)))

..Aroska ciebie na 2 bo na Anke jestem bardziej wkurzony a na ciebie mniej!!:))
        • Gość: kijana Re: HEATH..... IP: 193.74.43.* 07.10.02, 12:27
          Tajguś?! A może TUNDRUŚ!!!!
          • saqqara Re: HEATH..... 07.10.02, 12:30
            moze i moje wrzosowsiko, ale zaproszenia nie dostalam, wiec sie czuje obruszona
            deko. a inni dostali;P
            • tygrysek_ Re: HEATH..... 07.10.02, 12:35
              więc jeszcze raz oficially ciem zapraszam Saqqaruś!!!,..przyłaź!!!!:))

..jaki Tundruś maj słłłiiit????:))

tygrysek...
              • saqqara Re: HEATH..... 07.10.02, 12:48
                przylaz? tak sie do mnie mowi? a cmok w rąsie to gdzie?:)))
                • tygrysek_ Re: HEATH..... 07.10.02, 12:58
                  cmok...!:)
                  • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 07.10.02, 13:03
                    czesc wszystkim raz jeszcze.
                    Tygrys Ty nie badz na mnie zly tylko na mojego s-fa, zamorduj ja i bedzie
                    spokoj, o!
              • Gość: kijana Re: HEATH..... IP: 193.74.43.* 07.10.02, 13:15
                a o tajdze i tundrze to tygrys siem nie uczył tak?

• tygrysek_ Re: HEATH..... 07.10.02, 13:51
                  uczył sie uczył!!:)),nawet czasem zapuszcza siem na tundre na polowanie!!!:))

Anka to zrób tak żebyś przyjechała!!!!:))

• Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 07.10.02, 18:08
                    cholera Tygrys jak mam to zrobic? moze w koncu zalatw ta malpe to cos
                    wyjdzie.inaczej nie.
                    • dr_mengele Re: HEATH..... 07.10.02, 18:27
                      wyjdzie...a lbo wejdzie...
                      • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 07:07
                        witajcie wrzosowiskowcy!!!:)))
                        • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 08.10.02, 10:40
                          czesc Tygrysku!
                          czy Ty masz jakies konszachty z wyzej wpisanym d-rem? moze on zalatwi nam
                          wolnosc?:)))
                          • dr_mengele Re: HEATH..... 08.10.02, 18:31
                            wolność...??? znaczy kogo mam załatwić... ;)))
    • saqqara Re: HEATH..... 08.10.02, 10:42
      dzien dobry wszystkim!
      ma ktos ochote na grzane winko i drozdzowke z budyniem? bo ja mam. i drozdzowke
      i ochote:)))
      • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 08.10.02, 10:45
        witaj Sakarka! drozdzowka tak a winko potem bo kaszlem przybylam na wrzosy:)
        kurde jest tak paskudnie,ze pod debem sie nie da siedziec, trzeba do jakiegos
        zajazdu sie wybrac albo co:)
      • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: proxy / 195.116.92.* 08.10.02, 10:46
        ..ja mam ochotę na to winko...ostatnio piłam i było przepyszne;))))
        ...i cześć Wszystkim;)))))
        • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 10:53
          ta jak zwykle chleje od rana!!:))))

..to idziem baby do gospody!!:))
          • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 08.10.02, 10:59
            tak pogoda ze tylko chlac:)
            czesc Aroska!
            ha jak sie zaczyna rozkrecac to ja sie musze sie wylaczyc kurna chata! prosze
            przy grzancu opracowac plan otrucia jedego s-fa to bede Wam dzwieczna. Tygrys
            wie o co chodzi.:))))
            na razie!
            • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 11:13
              toś my se kurde pogadali wszyscy!
              • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: proxy / 195.116.92.* 08.10.02, 11:36
                ...ja jeszcze jestem:)))))))))...tylko nie wiem gdzie Szaki z tym grzańcem:(((
                • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 11:45
                  bo ja wim,...może siem bała że jej wszystko spijemy!!:))
                  • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: proxy / 195.116.92.* 08.10.02, 11:46
                    ...to po co najpierw mówi...??;))))))
                    • saqqara Re: HEATH..... 08.10.02, 11:52
                      gdzie szaki, gdzie szaki... targam te 100 l beczke grzanca bo przeciez wiem ze
                      po jednym kieliszku to mi ze zlosci bebechy wyrwiecie, wiec sie wole ustrzec:)))
                      dla kazdego mam wiadro grzanca i drozdzowke:))))
                      • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: proxy / 195.116.92.* 08.10.02, 12:01
                        Dzięki Słoneczko:)))))))))))
                        • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 12:51
                          wy se tak czasem za bardzo nie słodzicie he??
                          • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 08.10.02, 13:06
                            aj walsnie poslodzilam. 3 lyzeczki do kawy.mmmm, od razu lepiej.a cukru nigdy
                            za duzo jak mawiano w filmie Mickel:)
                            • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 13:13
                              Anka ty lepiej myśl jak przyjechać do Wawy a nie słodź!!:))
                              • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 08.10.02, 13:15
                                przyjade, nie przyjade slodzic bede:) masz slodkiego batonika Koteczku Ty nasz
                                forumowy, mordko pasiasta, Pregusiu najmilejszy:)))
                                • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 13:19
                                  Ania....I LOVE YOUUUUUUUU !!!!!!!!!:))))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 08.10.02, 13:22
                                    chi, chi, chi slodzenie jest zarazliwe jak widac:) slodzmy dalej bedzie
                                    cieplej:)
                                    a ja musze znikac o Ukochani moi. na wszelki wypadek mowie do jutra!
                                    cukru wor Wam zostawiam, slodzcie do oporu! :)
                                    • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 13:26
                                      o słodyczy Ty nasza wrzosowiskowa come back soon!!!!:))
                                      • saqqara Re: HEATH..... 08.10.02, 13:43
                                        jezoooo, ale tu slodko, moze Wam jeszcze miodu przyniesc, co?:)))

cipulki moje najmilejsze, hehehhe:))))
                                        • tygrysek_ Re: HEATH..... 08.10.02, 13:49
                                          a przynieś , przynieś gołabku ty nasz!:),...już co prawda martwy w Piatek ale
                                          na razie zywy!:)
                                          • saqqara przeciez krzywdy mi nie zrobisz 08.10.02, 15:11
                                            bo niby jak? tymi paznokietkami umalowanymi na czerwono? hehehehe, ale sie
                                            usmialam:)))
                                            • Gość: anka1 Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz IP: 212.33.74.* 08.10.02, 18:07
                                              Tygrysek sobie maluje paznokietki? no , no :)))) chi, chi.
                                              • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 08.10.02, 18:34
                                                czy coś wam wiadomo na temat mniejszości seksualnych wśród tygrysów...???
                                                malowanie paznokci... podrywanie kotowatych tej samej płci... tudzież
                                                przywdziewanie futer innych nacji zwierzęcych...
                                                ps. anka... kto wam tej wolności broni...???
                                                • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 07:37
                                                  cześć Wam!! ,..jakie kurna paznokcie!!?? co wy bredzicie!!???:)
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 08:36
                                                    no właśnie tiger... wyjaśnij nam... po kiego ch..a malujesz paznokcie...
                                                  • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 08:41
                                                    nic kurwa nie maluje!!! baby se cos ubzdurały!!!
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:01
                                                    no już wię teraz nie wypieraj... i tak wszyscy już wiedzą... nie zaprzeczaj
                                                    więc niepotrzebnie tylko wyjaśnij nam ładnie... pooooooooo cooooooooooo... ???
                                                  • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:10
                                                    kurna jak juz te babska se coś ubzduraja to amen!!:)
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:19
                                                    to nie trza było się lakierować... nie miałyby się do czego czepiać...
                                                  • saqqara Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:28
                                                    aha, w piatek maja byc ulakierowane na czerwono, bo ja mam czerwony plaszczyk;P
                                                  • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:30
                                                    Saqqaruś ty na serio teko owitania nie przetrzymasz babo!!:))
                                                    cześć tak w ogóle!:)
                                                  • saqqara Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:38
                                                    czesc Pregusie:)) witam wszystkich!:)

ja sobie umaluje, a Ty to co?! tez masz umalowac! na czerwono, pod kolor mojego
                                                    plaszczyka i mojej szmineczki:)))
                                                  • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:44
                                                    taaaa..i jeszcze coo?? może se kokardke we włosy wepne!!!??
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:42
                                                    tygrys... to może jeszcze futro na czerwono przemaluj...
                                                    będziecie robić za czerwonego kapturka z czerwonym tygryskiem... ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:47
                                                    czerwonego kapturka to ja moge ze sobom przywieźć!, ..o smaku poziomkowym..:))
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 09:53
                                                    a bez kapturka to co... serowo-cebulowy... ??? ;)))
                                                  • Gość: Aroska Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 10:00
                                                    Boszzzz...o czym Wy gadacie......:\\\\

Ale witam Wszystkich;))))))
                                                  • tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 10:02
                                                    a ja juz sam nie wiem miśku...głowa mnie boli....przechodze teraz intensywny
                                                    kurs odchamiania!:))
                                                    ale cześć!!!:)))))))
                                                  • Gość: Aroska Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz IP: proxy / 195.116.92.* 09.10.02, 10:06
                                                    ...no tak...musisz się komuś pokazać jeszcze z innej strony...tej lepszej;))))
                                                  • saqqara upieram sie przy czerwonym 09.10.02, 10:08
                                                    mozesz malowac paski, ale niekoniecznie! przy pazurkach jednak sie upieram:)))

• tygrysek_ Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 10:14
                                                    komu!!????
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 10:15
                                                    sobie... na ptaku...
                                                  • Gość: anka1 Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz IP: 212.33.74.* 09.10.02, 10:54
                                                    a witajcie moi Slodziutcy!:))))
                                                    poniewaz to glupawa sz-wica zagraza mojej wolnosci to wpadlam sie tylko
                                                    przywitac i zaraz znikam.
                                                    Tygrysek z kokardka bedziesz wygladal zabojczo! prawda Dziewczyny? :)))
                                                    Doktorze o jakiej szprycy mowa?:)))
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 11:03
                                                    o szprycy... od której... świat piękniejszym się staje...
                                                  • Gość: anka1 Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz IP: 212.33.74.* 09.10.02, 13:06
                                                    masz na mysli, przepraszam za naturalizm :), odoodbytnicze wlewy
                                                    alkoholowe?:))))
                                                  • dr_mengele Re: przeciez krzywdy mi nie zrobisz 09.10.02, 13:10
                                                    doodbytnicze wlewy... ??? hmmm... może być... ;))
                                                    głodnej chleb na myśli...
    • saqqara Re: HEATH..... 09.10.02, 13:17
      jaki piekny dzien.. slonko swieci, Tygrys sie maluje na czerwono a mnie glowa
      boli, sjuper!
      • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 09.10.02, 13:19
        Doktorze a mnie glowa boli od myslenia co masz na mysli z ta szpryca.i kuzwa
        bez insynuacji bitte!!!:))
        • tygrysek_ Re: HEATH..... 09.10.02, 13:31
          a ja mam kurna oczoplons dzisiaj...

Saqqaruś odpisałem Ci...

• dr_mengele Re: HEATH..... 09.10.02, 13:50
          to powinnaś sobie wybrać jakieś zajęcie nie wymagające myślenia... tam mogłabyś
          zrobić karierę...
          • saqqara Re: HEATH..... 09.10.02, 14:17
            co za dzien! sypia tym piaskiem i sypia, juz nic nie widze
            Tygrys
            dam znac jak bede wiedziec!:)))
            • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 09.10.02, 17:41
              sek w tym Doktorku ze ja lubie myslec. i co pomoze na to twoja szpryca?:)
              • dr_mengele Re: HEATH..... 09.10.02, 17:53
                czyli sama sobie bóle głowy wywołyjesz???
                po mojej szprycy... twoje problemy z bólem głowy odejdą na zawsze...
                z myśleniem zresztą też...
                • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 08:16
                  aha bo na bol glowy to gilotyna najlepsza ?:)))
                  czesc wszystkim ! u Was tez przymrozilo ?
                  • tygrysek_ Re: HEATH..... 10.10.02, 08:20
                    cześć Ania!!:),..u mnie upały!! przeca na południu mieszkam!!!!:)))
                    • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 08:26
                      znaczy z RPA teraz nadajesz? przeca tam Tygrysow nie ma :))))
                      • tygrysek_ Re: HEATH..... 10.10.02, 08:30
                        no aż tak bardzo na południe to siem nie zapuściłem!!:))
                        • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 08:33
                          ale w ogole to sie zapusciles ?:)))
                          • tygrysek_ Re: HEATH..... 10.10.02, 08:38
                            zapuściłem sie to zdrowo!! do sufitu pietrzą mi siem graty!!:)))
                            • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 08:49
                              mi to sie ostatnio pietrza gary w zlewie :)))
                              • tygrysek_ Re: HEATH..... 10.10.02, 08:58
                                hehe..to weź siem do roboty a nie randkowac ino dzień w dzień!!!!:))
    • saqqara Re: HEATH..... 10.10.02, 10:53
      a dzisiaj sloneczko swieci i chociaz jest zimno, czlowiekowi chce sie zyc!
      buziaczki cieplutkie!

ps. ma ktos ochote na wscieklaka? tak po cichu pytam, bo znowu bedzie ze od
      rana pije;)))
      • tygrysek_ Re: HEATH..... 10.10.02, 11:04
        jutro siem napijemy Saqqaruś!!:))
        • saqqara Re: HEATH..... 10.10.02, 11:07
          jutro to bedzie Twoje kolorowe futro:)))

Pregus
          dopadlam wiesz kogo z samego ranca w wiadomej sprawie i czekam na odzew, bo sie
          okazalo, ze to gupia cipka jest... ech, z kim ja sie kiedys zadawalam. szkoda
          gadac....
          • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 13:39
            napijmy sie zatem!:)
            Tygrys ja ciezko pracuje a nie randkuje co dnia o!:)
            • tygrysek_ Re: HEATH..... 10.10.02, 14:12
              taaaaa..Ania! juz Ci wierze!!! nie bajeruj kobieto Tygrysa!!:))))
              • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 10.10.02, 15:29
                Tygrys a Tobie to ostatnio tylko piesni w glowie:) a to zapuscilem sie a to nie
                wierz nigdy kobiecie :)
                • saqqara Re: HEATH..... 11.10.02, 09:36
                  dzien dobry! Tygrys to romantyczna dusza jest:))
                  • dr_mengele Re: HEATH..... 11.10.02, 09:46
                    a najbardziej lubi romantyczne posiłki...
                    czyli romantyczki na posiłki...
                    • saqqara Re: HEATH..... 11.10.02, 09:57
                      taaaak? to teraz rozumiem dlaczego Tiger ciagle tak mieskiem rzuca. siedzi
                      tutaj nonstop a przeciez nawet jednej romantyczki tu nie uwidzisz, a wiadomo,
                      Tiger-glodny to Tiger-zly!
                      • dr_mengele Re: HEATH..... 11.10.02, 10:03
                        no dokładnie... i w ten oto sposób rozebrałaś tygrysa...
                        ;)))
                        • saqqara Re: HEATH..... 11.10.02, 10:08
                          hahaha, raczej zdarlam z niego paski:)))
                          • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 11.10.02, 10:53
                            czesc Kobietki, Mezczyzni i Doktorki! :) bardzo zadyszana wpadlam sie przywitac
                            i pozyczyc milego weekendu! a Pasiasty to juz w Warszawie siedzi,ze Go nie
                            widze w uroczym gronie ?
                            • tygrysek_ Re: HEATH..... 15.10.02, 07:24
                              witajcie!:), kurna troche sie nałaziłem żeby wrzosowisko znaleźć!!:)
                              ..bo Ance sie wczoraj nie chciało!!!!:)
                              • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 15.10.02, 08:32
                                jako zalozyciel to Ty o wrzosy powinienes dbac!:) czesc !!!
                                jakos nie mam nastroju na siedzenie na forum, bardzo paskudnie zaczal sie ten
                                tydzien (((
                                • tygrysek_ Re: HEATH..... 15.10.02, 09:03
                                  dlaczego!?? co siem stało Ania!????
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 15.10.02, 15:29
                                    napisze Ci jutro w mailu Tygrysiu. i przepraszam ze dopiero teraz sie odzywam,
                                    ale znow u nas cyrki z laczami (((
                                    • saqqara Re: HEATH..... 15.10.02, 15:44
                                      witam sie pozno i od razu sie zegnam. milego popoludnia zycze, Kochane Miski:))
                            • dr_mengele Re: HEATH..... 15.10.02, 15:58
                              bardzo spóźnione cześć... dla anek1 od doktorków...
                              :)))
                              • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 16.10.02, 08:33
                                czesc! w kolejnosci alfabetycznej Doktorkom , Sakkarkom i Tygryskom i Wszystkim
                                co sie tu zjawia :)))
                                • tygrysek_ Re: HEATH..... 16.10.02, 08:41
                                  witaj Aniu maj sweet love!!:))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 16.10.02, 08:43
                                    czesc Tiger! jaki maj? pazdziernik przeciez jest!:)))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH..... 16.10.02, 08:55
                                      ale dla mnie maj!!:))
    • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: proxy / 195.116.92.* 16.10.02, 11:47
      Witajcie:)))))))
      Cześć Tajguś:))))...u mnie właśnie Wuthering....:)***
      • tygrysek_ Re: HEATH..... 16.10.02, 11:56
        cześć Miśku!:)*****
        ..kurde jak sobie przypomne Wuthering to....buuuuuuu...:((((
        • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: proxy / 195.116.92.* 16.10.02, 11:58
          ...przestań!!...ale to dla mnie też wspomnienia....
          ...idę do drugiej pracki...pa;)))
          • tygrysek_ Re: HEATH..... 16.10.02, 12:05
            co mam przestać!???
            • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: 212.127.78.* 16.10.02, 13:05
              ...buczeć;)
              • tygrysek_ Re: HEATH..... 16.10.02, 13:13
                eeee...już dawno nie bucze!:))
                • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 16.10.02, 13:37
                  jak maj to wyc z radosci a nie buczec:)) podejrzewam Tygrys ze Ty jednak w RPA
                  siedzisz, przyznaj sie!:)
                • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 16.10.02, 13:43
                  jak maj to wyc z radosci a nie buczec:)) podejrzewam Tygrys ze Ty jednak w RPA
                  siedzisz, przyznaj sie!:)
                  • tygrysek_ Re: HEATH..... 16.10.02, 14:03
                    maj to tylko Ty jestes!!!:)),..nie jestem w RPA!!!
                    • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 08:08
                      witam wrzosowiskowe babeczki!:)))
                      • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 17.10.02, 10:53
                        czesc Wrzosowy Chlopczyku! :)
                        • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 10:55
                          a gdzie buzi!!???? :)))
    • saqqara Re: HEATH..... 17.10.02, 11:11
      czesc wszystkim!

czy u Was tez jest tak zimno i mokro? u mnie jest...:((
      • aroska Re: HEATH..... 17.10.02, 11:13
        ...u mnie nie:)))))...cześć i buzi;)***
        • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 11:16
          widze że sie strzygi wrzosowiskowe schodzom!:)))
          ..i przynajmniej jedna buzi dała!!:)))
          • aroska Re: HEATH..... 17.10.02, 11:19
            ...dała, dała...i chyba na kredyt;))))
            • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 11:23
              tzn. że mam oddać????:))
              • aroska Re: HEATH..... 17.10.02, 11:27
                ...jak chcesz;)***
                • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 11:30
                  masz ino sie nie uduś!:))****************************************************
                  • aroska Re: HEATH..... 17.10.02, 11:32
                    ....powietrza!!!!!!!!!!!!!!!!!.......coś taki brutalny??;))))
                    • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 11:36
                      bom głodny!! a Tygrys głodny jezd zły!!!)*****
                      • aroska Re: HEATH..... 17.10.02, 11:37
                        ...głodny czego??;))))))
                        • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 11:58
                          antylopki młodej mi sie zachciało!:))
                          • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 17.10.02, 13:01
                            czesc Wrzosowe Dziewuszki!
                            u mnie mokro, ale cieplo. 13 stopni toz to upal!:))))
                            Tygrys nie dam Ci buzi, bo jem!:)))
                            • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 13:10
                              a co jesz!?? antylopke??:))
                              • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 17.10.02, 13:12
                                a co ja Tygrysowa jezdem???:)))
                                salatke warzywna mmmmmmmmmmmm pycha, pycha mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
                                :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                a ze zaraz bede znikac to i tak Ci nie dam.
                                salatki :))))))))))))))))))))))))))))))
                                cmok !
                                • tygrysek_ Re: HEATH..... 17.10.02, 13:25
                                  Ania nie znikaj!!!:(((,...dzięki za buzke!:))
                                  • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 17.10.02, 18:12
                                    ja Ci buzki nie dalam tylko cmoka:)))
                                    a na znikanie nic nie poradze. chyba ze wiesz jak komus niedlugo po 30-stce
                                    emeryture godziwa zalatwic:))))
                                    • tygrysek_ Re: HEATH..... 18.10.02, 07:17
                                      wiem!!:)),przyjade do ciebie z siekierom i zrobie z ciebie rencistke 1 grupy!!:)
                                      • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 18.10.02, 08:32
                                        dzin dybry! fajnego weekendu zycze !
                                        Tygrys taki sposob to ja moge byc rencistka w ramach zrob to sam :)))
                                        • Gość: Aroska Re: HEATH..... IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 18.10.02, 08:57
                                          Cześć Wam:))))))))))
                                        • tygrysek_ Re: HEATH..... 18.10.02, 09:11
                                          no niby możesz, ale przyjade w razie jakby Ci brakło odwagi sie okaleczyć!:))
                                          buźka !:)***
                                          • tygrysek_ Re: HEATH..... 18.10.02, 09:15
                                            cześć Arosiu nasza! duszku forumowy khmmm khmmm...:)))**
    • saqqara buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 10:14
      dla Pan i dla Kocurka:))
      • tygrysek_ Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 10:23
        cześć Szaki!:))) buziaki dla Ciebie!!:))
        • saqqara Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 10:29
          czesc PRegowany:)))

wole jak mowisz do mnie saqqarus, to mi sie tylko z Toba kojarzy, reszta mowi
          szaki.
          • tygrysek_ Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 10:34
            wiem Saqqaruś!!:)) specjalnie tak napisałem żeby zobaczyć co powiesz!!:))**
            • Gość: anka1 Re: buzialki piatkowe przesylam IP: 212.33.74.* 18.10.02, 13:35
              Tygrys dzis w nastroju testujacym :))) chi, chi
              • saqqara Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 13:37
                hehehe, wie, ze mi sie bateryjki wyczerpuja i sprawdza na ile moze sobie
                pozwolic:))
                czesc Aniu, jak zycie? o szefa i sasiada nie pytam!;)
                • tygrysek_ Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 13:48
                  Ania już szefa zgwałciła!"
                  • Gość: anka1 Re: buzialki piatkowe przesylam IP: 212.33.74.* 18.10.02, 14:12
                    Tygrys chcesz zebym pawia na klawiature puscila?
                    Sakarka jak bez tych dwoch to jest ok !:)))
                    • saqqara Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 14:18
                      tak myslalam, to zycze weekendu bez tych dwoch!:)))
                      • tygrysek_ Re: buzialki piatkowe przesylam 18.10.02, 14:38
                        to pa! do Poniedziałku!:)))
                        • Gość: anka1 Re: buzialki piatkowe przesylam IP: 212.33.74.* 18.10.02, 15:38
                          trzymajcie sie i do posmierdzialku!:)))
    • mathildae Re: HEATH..... 18.10.02, 17:51
      prosze mnie powiadomic, jak Tygrys bedzie mordowal - chce popatrzec;)
      zawsze to jakas rozrywka.... a moze mi sie spodoba i sie przylacze....?
      • Gość: anka1 Re: HEATH..... IP: 212.33.74.* 19.10.02, 08:49
        Mathi nie ma sprawy, jesli masz sposob na zadawanie wyrafinowanych mak to witaj
        w clubie:)))
        • Gość: samanta :))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.10.02, 10:05
          Obiecalam Tygryskowi zagladac czasami na FT. Nie chce sie gdzies tam wpisywac
          by znowu nie wynikla jakas dziwna dyskusja wiec wskoczylam tu.mam nadzieje ,ze
          nie popelnilam przestepstwa ?:))) Milego dzionka zycze bywalcom tego
          wateczku:)))
          • Gość: anka1 Re: :))) IP: 212.33.74.* 19.10.02, 13:11
            Sam zagladaj tu jak tylko bedziesz mogla. ten watek to azyl dla tych co chca
            byc na forum a nie widza na nim dla siebie miejsca.
            pozdrawiam ! i zapraszam serdelecznie :)))
            • tygrysek_ Re: cześć Wszystkim!!!!:))) 21.10.02, 07:10
              Samcia dzięki że tu zajrzałaś!!!:))),..zaglądaj jak tylko będziesz miała czas!:)
              czasem sie coś chlipnie, czasem podeżre!:)
              ..no a Tygrys jejt strażnikiem wrzosów i nie da nikomu krzywdy zrobić!!:)

Anka, a co to są wyrafinowane maki??? jakieś kwiaty!!??:))

tygrysek...
              • Gość: anka1 Re: cześć Wszystkim!!!!:))) IP: 212.33.74.* 21.10.02, 10:43
                czesc Wszystkim w posmierdzialek!!!
                Tygrys mialam na mysli wyrafinowane mąki:))) czyli tortury. ale jak lubisz mak
                pod roznymi postaciami to warum nicht ?:)))
                • tygrysek_ Re: cześć Wszystkim!!!!:))) 21.10.02, 10:54
                  to powinnaś napisać "męki" :))))
                  • Gość: anka1 Re: cześć Wszystkim!!!!:))) IP: 212.33.74.* 21.10.02, 11:03
                    o makach to sie pisalo w dawnych dobrych czasach:)))
                    na zrazie Kocurze, musze znikac (((
                    • tygrysek_ Re: cześć Wszystkim!!!!:))) 21.10.02, 11:07
                      kurcze,.. zawsze jak zaczniemy gadać to musisz znikać...buuuuuuuu....
    • saqqara czy ja juz kiedys wspominalam? 21.10.02, 11:26
      ze nienawidze poniedzialkow?! nie? to nadrabiam:

NIENAWIDZE PONIEDZIALKOW!!!!! A BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
      • tygrysek_ Re: czy ja juz kiedys wspominalam? 21.10.02, 11:32
        a ja PIERDOLE Poniedziałki!!!!!:)
        • saqqara Re: czy ja juz kiedys wspominalam? 21.10.02, 11:35
          i jak? fajnie jest?;)))
          • woland? pozdrawiam! 21.10.02, 12:46
            wszystkich!
            <bez wyjątku>
            • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 21.10.02, 13:02
              Wolandzik my Ciebie tezzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zjawiaj sie czesciej!!!!!
              ja tez nie lubie posmierdzialkow !!!!!
              • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 21.10.02, 13:06
                jasne że fajnie było Szaki!!:)) Poniedziałki pierdoli siem najlepiej!!!:))))
                • saqqara Re: pozdrawiam! 21.10.02, 13:09
                  hm... to zastanawiajace. poniewaz jestes procentowym facetem to powinienes
                  preferowac srode i sobote, bo to kobity sa, ale skoro wolisz poniedzialki, to
                  ja nie wnikam:))))
                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 21.10.02, 13:14
                    Sakarka On chyba przyjal zalozenie ze w liczbie mnogiej poniedzialek jest
                    zenski:)))
                    • saqqara Re: pozdrawiam! 21.10.02, 13:35
                      chcesz mi powiedziec ze Tiger z dwoma poniedzialkami na raz?!! fju fju, to sie
                      nazywa wyuzdany sex:)))
                      • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 21.10.02, 13:48
                        a co sie bede kurna rozdrabniał!!!, dwie na raz i po sprawie!!:))
                        • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 21.10.02, 18:05
                          to nic dziwnego ze Cie potem glowa boli. dwa posmierdzialki na raz:)))
                          • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 22.10.02, 07:09
                            witejcie u nos!!:)))))
                            • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 08:41
                              Tygrys kogo tak witasz?
                              czesc, czolem, dzien dobry !!!
                              • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 22.10.02, 08:44
                                no jak to kogo!! Was!!!!:)) cześć Ania-bania!:))
                                • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 09:17
                                  czesc Kocurze suszony na sznurze:)))
                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 13:33
                                    hej wyschles na amen?:)))
                                    • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 22.10.02, 13:46
                                      cze Aneczko-du....eczko!:))))), jaki wysuszony?? i czemu na sznurze??:)))
                                      • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 13:48
                                        zeby do rymu bylo:)))) Tygrys ktos Ci cos wygryzl:)))
                                        • saqqara Re: pozdrawiam! 22.10.02, 13:51
                                          hehehe, Ania, dobre to:)))
                                          witam sie, ale bez rymow bo mi nie wychodza!
                                          • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 13:52
                                            czesc Sakarka ! nie wierze:)))
                                            • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 22.10.02, 13:57
                                              oj Ania ty chyba na głowie masz bania, od tego pisania!:))

Szaki!! ja Ci dam dobre zaraz!!:))
                                              • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 13:59
                                                nieprawda Tygrysie! to Ty masz przerwy w zyciorysie!:)))
                                                • saqqara Re: pozdrawiam! 22.10.02, 14:05
                                                  hehehe, przerwe ma pewnie po sobocie:))

dla saQQary rymowanie
                                                  to powolne zabijanie
                                                  ;)))
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 22.10.02, 14:13
                                                    wiecie co wam powiem! przerwy to wy macie!! i sie po nich drapiecie!!:))))
                                                    ja mam dzwonek!!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 15:35
                                                    podrapal sie Tygrys w dzwonek i zobaczyl ze zgubil ogonek:)))) he, he ,he :)))
                                                  • saqqara Re: pozdrawiam! 22.10.02, 15:45
                                                    Tygrys zaczal dzisiaj dzionek
                                                    myslac ze ma nadal dzwonek
                                                    zdziwil sie niestety troche
                                                    gdy zobaczyl ze ma broche:))))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 22.10.02, 15:47
                                                    cha cha cha jutro Tygrys bedzie zly:)))
                                                    pa Sakarus!do jutra! a mowilas ze Ci rymy nie wychodza :)))
                                                  • saqqara Re: pozdrawiam! 22.10.02, 15:57
                                                    aha, nie wychodza, a jesli juz to bokiem:))
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 23.10.02, 07:21
                                                    wwwwwwwwwwwwrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!! o wy wstrętne baby!!!!!!
                                                    dzisiaj to macie obie macie obie przechlapane!!!!!!!!!!!!!

Anka ty już lepiej dzisiaj w ogóle tu nie właź!:)))))))
                                                    a Szaki to już nie powiem co!!!!:)))))

tygrysek...
                                                  • Gość: Aroska Re: pozdrawiam! IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 23.10.02, 07:41
                                                    ...a ja??;))))))...witaj Tygrysku:))))
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 23.10.02, 07:47
                                                    a właśnie sie zastanawiam... bo w końcu Ty też baba jezdeś!!:)))))
                                                  • aroska Re: pozdrawiam! 23.10.02, 07:54
                                                    ...nie jestem baba...to po pierwsze...a po drugie też chyba zacznę rymować...w
                                                    końcu będę chociaż wiedziała czym zasłużyłam na takie traktowanie...
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 23.10.02, 08:01
                                                    niczym nie zasłużyłaś, aleś też baba więc ja tak z rozpędu!:))
                                                    a umiesz rymować ??:))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 23.10.02, 08:49
                                                    Tygrys za sojusz zawarty z adminem i niewpuszczanie mnie na forum przemaluje Ci
                                                    paski na krzyzyki !!!:) od 8 rao usiluje tu wejsc i zostalo mi juz tylko 10 min
                                                    na gadanie (((
                                                    czesc !!!
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 23.10.02, 09:22
                                                    kurcze Ania!! powiedziałem mu żeby cie zabanował na 10 min, ale chyba o Tobie
                                                    zapomniał!!!:)))))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 23.10.02, 13:43
                                                    twoja strata, nie miales przyjemnosci sobie ze mna pogadac:)))
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 23.10.02, 13:50
                                                    no fakt! twe rymy cudne som!:))
                                                    a ci u ciebie tak w ogóle?? żyjesz??, pijesz?? nie tyjesz???
                                                    ..kurna sami tu zostaliśmy... Szaki pracuje nad nowym mężem, Ronja na roli a
                                                    Arosa chla na w ątkach z obcemi!!:)))

tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 23.10.02, 13:54
                                                    sami mowisz hmmmm :))) a co Kijana na to , he?:)))
                                                    strasznie tesknie za Ronja (((
                                                    a w ogole to zyje, pije tylko od czasu do czasu ( z forsa krucho choc akcyza
                                                    polazla na dol), a co do tycia to musialbyc zasiegnac opinii mojej Drugiej
                                                    Polowki:))))
                                                    Dziewczyny na Wrzosowisko, bo Tygrys smutny !!!
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 23.10.02, 14:36
                                                    alez Aniu!:))),..mnie siem z Tobom samemu też dobrze gada!:))
                                                    a Kijana na to jak na lato!:))))
                                                    ..mi tez Ronki strasznie brak,....strasznie!!!!!! buuuuuuuuuuuuu....
                                                    buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....

tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 23.10.02, 15:31
                                                    trzeba zawolac : Rooooooooonja wraaaaaaaacaaaaaaaaaj!!!!
                                                    do jutra Tygrysie! zjawie sie w okolicach 11.00 jak mnie wpusci.
                                                    pa!
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 24.10.02, 07:14
                                                    cześć Ania!:)) bede czekał na Ciebie!:))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 24.10.02, 10:46
                                                    czesc Tygrysiu! juz jestem!:)
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 24.10.02, 11:41
                                                    jesteś jeszcze Ania??? bo wcześniej nie mogłem wejść...:((((
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 24.10.02, 12:58
                                                    jestem. ale tylko na pol godziny. a jutro bedziesz???
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 24.10.02, 13:09
                                                    będę!!!:))),.. a dzisiaj coś mi net powoli chodzi..:((
                                                    ..a masz jakie ś wieści od Ronki??? co z nia w ogóle sie dzieje???

tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 24.10.02, 13:12
                                                    to fajnie. a mi dzis dobrze chodzi, tfu! odpukac.
                                                    nie mam nic od Ronji ((((
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 24.10.02, 13:20
                                                    Tygrysiu bede sie zegnac powoli ((( do jutra!
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 24.10.02, 13:29
                                                    do jutra Aniu!!:)) może jutro sobie wiecej pogadamy!!:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 24.10.02, 18:03
                                                    jesli portal nie zwariuje :)
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 25.10.02, 08:16
                                                    czesc Tygrysku! u mnie wariuje. laduje sie dlugo, wyrzuca, znow sie
                                                    laduje,wrrrrr jestem zla!
                                                    ale dobrego weekendu pozycze!
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 25.10.02, 08:41
                                                    cześć Aniu!!:)) u mnie też nie lepiej...((((
                                                    ale mam nadzieje że siem poprawi i pogadamy troche!!:))
                                                    a jakby co to super weekendu!!!:)))

tygrysek...
                                                  • anka1 Re: pozdrawiam! 25.10.02, 08:51
                                                    buuu Tygrysiu ja zaraz musze sie wylaczac,a ta s... znow zablokowala net w czyt.
                                                    zjawie sie ok. 13.30 bedziesz?
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 25.10.02, 08:57
                                                    pewnie że będe Ania!!:)), czekam więc...:))
                                                  • Gość: anka1 Re: pozdrawiam! IP: 212.33.74.* 25.10.02, 10:24
                                                    Tygrysku wylalam Ci maila. mam nadzieje ze doszedl. odezwe sie w poniedzialek.
                                                    weekend bedzie niewesoly u mnie.
                                                    trzymaj sie!
                                                  • Gość: Aroska Re: pozdrawiam! IP: *.tonagro.com.pl / 192.168.8.* 25.10.02, 10:30
                                                    Cześć Wam:)))))))))
                                                    Aneczko!!...czemu niewesoły???:((((...ale trzymaj się...zawsze jakoś będzie:))))
                                                    Buziaki:)*****
                                                  • tygrysek_ Re: pozdrawiam! 25.10.02, 10:57
                                                    kurcze Ania,... strasznie mi przykro,... strasznie!!!!
                                                    ..naprawde nie wiem co Ci powiedzieć...
                                                    ...jeżeli będziesz chciała pogadac to zadzwoń do mnie...

tygrysek...
    • saqqara ja tylko przelotem na miotle 25.10.02, 11:19
      mowie dziendobry i znowu znikam:))

caluje wszystkich, szczegolnie Kocurowatego:)))
      • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 28.10.02, 10:58
        znow portal robi glupie figle. watek strasznie trudno znalezc,pogoda pod psem i
        w ogole jest ponuro ((((
        • saqqara Re: czesc Kochani ! 28.10.02, 15:07
          witam witam, wiem ze portal sie dzis wieszal, caly dzien probowalam i nic, nie
          mozna sie bylo dostac.
          pozdrawiam cieplutko i do ustukania!:)))
          • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 07:14
            cześć wszystkim!!! Ani szczególnie!!!:))))****
            ..wczoraj wejść tutaj było niemożliwością!!!!!!!

tygrysek...
            • Gość: martucha Re: czesc Kochani ! IP: *.chello.pl 29.10.02, 07:23
              to ja sie wetne, bo nigdzie Cie Tygrysku zlapac nie moge,
              zeby tradycji stalo sie zadosc, pozdrawiam Cie serdecznie
              i sciskam na powitanko :)))) hihihi, naprzekor aurze ja
              mam dobry humor i tryskam energia! to sie jeszcze troche
              pousmiecham do wszystkich :)))))))))))))
              • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 29.10.02, 08:15
                czesc !
                • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 10:07
                  cześć Ania!!:)) a co tak oschle dzisiaj????:)
                  • saqqara Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 11:38
                    Witam WSZYSTKICH a Martuche speszyli, bo chyba pierwszy raz na nasze
                    wrzosowisko zajrzala?;))

Tiger, a czego sie spodziewasz? ze Ania wskoczy na Ciebie okrakiem i potraktuje
                    jak konika?;))))))
                    • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 11:47
                      nie..ale mogłaby z 2 zdania więcej napisać!:)))
                      • saqqara Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 11:57
                        jak bedzie miaa ochote lub czas to napisze, nie boj zaby, Tiger chyba jestes,
                        nie?:)))
                        • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 29.10.02, 13:40
                          2 zdania :
                          juz jestem. i jem.
                          wystarczy?:)
                          • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 14:17
                            a to ja piernicze takie wrzosowisko!!!!!
                            • saqqara Re: czesc Kochani ! 29.10.02, 14:53
                              a sprobuj tylko!!!! natychmiast mi tu wracaj i sie bierz do roboty!!! co to ma
                              sie znaczyc?

a moze ja mam zalozyc watek-odpowiedni "CMENTARZ"? he? co wolicie?
                              • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 29.10.02, 15:47
                                Sakarus zaloz cmentarz na wrzosowisku a Tygrysa zatrudnij w charakterze
                                grabarza jak tak pierniczy.:)
                                Tygrys nie piernicz tylko siedz tu czesciej zamiast z Kijana gruchac w kaluzy:)
                                a to jak ja sie zjawiam to nikogo nie ma i co tu sie sie dziwic ze tak to
                                wyglada.:)
                                • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 30.10.02, 07:23
                                  Ania!! kurna nie drażnij Tygrysa!!!!:)), zawsze jak sie tylko tutaj pojawisz to
                                  Ci odpisuje!!!, jedynie w Poniedziałek nie odpisałem bo nie mogłem sie dostać
                                  na wrzosy w ogóle!!!!
                                  ..i dlatego uważam że jak już tu przychodzisz raz na jakiś czas to przynajmniej
                                  napisz coś więcej!:))

..Szaki a Ciebie juz nie kocham bo poznałem cud kicie gorącą!!!!:)))

tygrysek...
                                  • Gość: martucha Re: czesc Kochani ! IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:25
                                    No to cze, Tygrysku!!! dziendobry, dziendobry, cmok, cmok w pyszczek na mily poczatek dnia :))))
                                    • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 30.10.02, 10:55
                                      Tygrys Ty sie niemozliwie rozpieszczony przez inne Baby zrobiles!:)
                                      czesc!
                                      czy u Was tez tak po chamsku portal traktuje proby wejscia?
                                      • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 30.10.02, 11:32
                                        kurcze Ania!! jaki rozpieszczony!!??:))
                                        ..to że chce abyś napisała coś więcej niż cześć!!??:))
                                        ..kiedyś to więcej pisałaś...:(
                                        • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 30.10.02, 13:10
                                          dobra dobra Tygrys gruchasz sobie z Innymi a potem narzekasz ze wrzosowisko
                                          wyglada jak wyglada:)))
                                          w takim razie bede pisala :dzien dobry, czesc, aloha itp.:))
                                          • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 30.10.02, 13:15
                                            ależ Aniulko!! po pierwsze nie grucham tylko o pierdołach gadam!! a po drugie
                                            co miałem zrobić jak Tyś miłość moją dozgonną odrzuciła, zdeptała i przez
                                            dzrzwi wypchała!!:))

tygrysek...
                                            • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 30.10.02, 13:22
                                              Tygrys nie chrzan !:) Kotom to szkodzi na zoladek:) ja niczyim uczuciem nie
                                              gardze, ale wierna jestem o! :) masz buziaka a ja znikam do jutra, bo mi ten
                                              babol znow net w czytelni odcial.
                                              czesc Wam, bawcie sie dobrze! do jutra!
                                              • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 31.10.02, 07:16
                                                cześć Ania!!:), i cześć Wszystkim w ogóle!!!!:)))
                                                ...na wrzosach jesień na całego.. trza by troche pograbić lisci!:)
                                                ..Ania!! bierz grabki!!:)))))

tygrysek...
                                                • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 31.10.02, 08:10
                                                  czesc Wrzosowiskowcy !
                                                  Tygrys a co Ty tak z rana do pracki sie bierzesz, moze najpierw cos na
                                                  rozgrzewke?:)))
                                                  • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 31.10.02, 08:30
                                                    a masz coś dobrego Ania??
                                                    ..kiedyś to nam nosiłaś kotlety, rolady, kanapki...buuuuu....

tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 31.10.02, 08:34
                                                    a dzis mam bule z makiem:) chcesz?:)
                                                  • saqqara Re: czesc Kochani ! 31.10.02, 08:44
                                                    czesc :)))
                                                    bula z makiem? zalapie sie chociaz na mak?;))

Tiger, nie kochasz mnie juz? jasne, nie dziwie sie, ta kiciunia rodem z kurnika
                                                    miauczy tak, ze sie wszystkie koty z okolicy zbiegly, dziwne ze jeszcze futra
                                                    jej nie rozerwaly, hehehehe:)))
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 31.10.02, 08:46
                                                    to ja Wam zostawiam buly a sama lece do pracy jedzac po drodze nalesnika z
                                                    wisniami.mmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!
                                                    na razie Mordeczki !:)))
                                                  • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 31.10.02, 09:36
                                                    ależ Saqqaruś!!! of korse że cie kocham!!!!:))

..kurde zjadłbym takiego naleśniczka..:))

tygrysek...
                                                  • Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 31.10.02, 13:42
                                                    Tygrys na wegetarianizm przechodzisz?:))))
                                                  • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 31.10.02, 13:57
                                                    nieeeee... no coś ty!!:)), ale czasem naleśniczek nie zaszkodzi na zemba
                                                    wrzucić!!!:)))
                                                    ..Ania kurcze nie wiem czy dam rade tutaj jeszcze wejśc bo strasznie długo sie
                                                    otwiera , ale na wszelki wypadek życze miłego weekendu, wypoczynku i co sobie
                                                    jeszcze zyczysz!!!!
                                                    pa! i do Poniedziałku!!:)), buziaków 10000!!!!!!:))

tygrysek...

• Gość: anka1 Re: czesc Kochani ! IP: 212.33.74.* 31.10.02, 13:59
                                                    pa Tygrysiu ! do poniedzialku! moze zrobie nalesniki z mieskiem !:)
                                                    do napisania !
                                                  • tygrysek_ Re: czesc Kochani ! 04.11.02, 08:09
                                                    witaj Aneczko!!:)) i cała reszto!:))
                                                    ..zrobiłaś te naleśniki????:))
    • saqqara Cmentarz na wrzosowisku.... 04.11.02, 09:00
      zakladam, pierwszym klientem bede. zatem klade sie do dolka, wience i kwiaty
      prosze klasc obok, bo mam alergie, swieczki jedynie w kolorze czerwonym, innych
      nie przyjmuje;))

pozdrawiam kochane Robaczki:))))
      • tygrysek_ Re: Cmentarz na wrzosowisku.... 04.11.02, 09:04
        buuuuuuuuuu.... a czemu cmentarz????
        • saqqara Re: Cmentarz na wrzosowisku.... 04.11.02, 09:10
          a co? cyrk mialby byc? widziales wampera spiacego w cyrku? bedzie cmentarz i
          juz! ja musze miec mozliwosc polozenia sie w spokoju. kto widzial wampera bez
          trumienki?

ps. wolisz trumienke na katafalku? moge ustapic i bedzie jedynie katafalk...
          • tygrysek_ Re: Cmentarz na wrzosowisku.... 04.11.02, 09:17
            nie bedzie żadnego cmentarza!!!! najwyżej jeden nagrobek dla ciebie!:)))
            ..pod dębem naszym! pasuje!!??:))))
            • saqqara pod debem ogromnym.... 04.11.02, 09:29
              maly nagrobek dla wampera.... moze byc, ale obiecasz ze bedziesz liscie
              sprzatal!
              • tygrysek_ Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 09:35
                jasne że bede!!:)), dla ciebie wszystko!:))))
                • saqqara Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 09:51
                  aha, a swieczke postawisz? i pomodlisz sie?:))))
                  • tygrysek_ Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 09:54
                    no jeszcze siem pytasz!!!!?? jasne że tak!!!
                    ..i jeszcze ciem na koniec przelece w tej trumience ze dwa razy!!!:))))

tygrysek...

• saqqara Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 10:07
                      o zesz!!! i jak ja sie mam teraz klasc, jak Ty tylko czekasz zebym legła?:)))
                      • tygrysek_ Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 10:11
                        Sqqaruś nie bój siem!!! bendzie ci cudownie zobaczysz!!:))))
                        • saqqara Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 10:21
                          tego to akurat pewna jestem, ale ciekawe czy Ty nie bedziesz narzekal, wiesz,
                          robie tu za wampera dziewice;))

i co na to Twoja kocurzyca? oczu nie wydrapie?;))))
                          • Gość: anka1 Re: pod debem ogromnym.... IP: 212.33.74.* 04.11.02, 10:30
                            czesc!
                            nalesnikow nie zrobilam bo przez 3 dni siedzialam za kolkiem (((
                            Sakarka a co z koleczkiem osinowym?:)))
                          • tygrysek_ Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 10:33
                            spróbuje jej wytłumaczyć że robie to dla dobra ogółu!!:)))))
                            ..acz kolwiek z przyjemnością!:))
                            • saqqara Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 10:57
                              Ania
                              no co Ty z tym koleczkiem, co???:)))

Tiger

uaaaaa, chyba jestem spiaca:)))))
                              • tygrysek_ Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 11:17
                                cześć Ania!!!!:)) a coś ty za kólkiem 3 dni robiła?? przymarzlaś czy co!!!??:)

Saqqaruś ona miała na myśli mój kołeczek!:))eee..ogonek znaczy siem...:)
                                • saqqara Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 11:40
                                  i ze niby Ty tym swoim koleczkiem mnie w trumience milabys ten... tego???!!!!
                                  o kuzwa!!! nie klade sie!!!!!!
                                  ;))))
                                  • tygrysek_ Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 11:53
                                    ale ja ten kołeczek wbije nie w serce tylko gdzieś indziej!:))
                                    w przyjemniejsze znacznie miejsce!:))

tygrysek...
                                    PS..może założyc nowe HEATH bo te sie długo otwiera...:((
                                    • saqqara Re: pod debem ogromnym.... 04.11.02, 12:04
                                      jesli chce sie wampera ubic to sie kolki w serce wbija a nie gdzie indziej:)))

zakladaj, fakt, dostanie sie tutaj to meczarnia:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka