motor 09.10.02, 09:13 LUB INNE OKREŚLENIA DLA DZISIEJSZEJ AURY - JAK MI SIĘ NIECHCE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: KUPA REKSA!!!!! 09.10.02, 09:17 eeee.....hmmmmmm....noooo ten.....e mnie też sie dzisiaj nie chce.Znowu zimno i ponuro, ale siedze sobie w domciu, to chociaż pocieszające. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: KUPA REKSA!!!!! 09.10.02, 09:19 Może trochę masz lepiej - ale nie za bardzo.... czy Ci co im było gorzej powracaja do zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: KUPA REKSA!!!!! 09.10.02, 09:21 tak dzięki, w końcu Miśce temperatura spadła, ale ide jeszcze dzisiaj na kontrol. Bosh taka szaruga że sie nie chce z domu wychodzić a w przychodno mówie wam najazd totalny najazd. Odpowiedz Link Zgłoś
motor Re: KUPA REKSA!!!!! 09.10.02, 09:24 Stary - to już było tyle razy napisane - po za tym z treści można wyraźnie się domyslić - domownicy zaniemogli Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: KUPA REKSA!!!!! 09.10.02, 09:57 na trop tego napisania akuratnie nie trafiłem... a poza tym tego to się domyśliłem;... chodziło mi o jkieś szczegóły... np. urwalo mi nogę... i nie nauczyłam się jeszcze łazić po schodach na jednej... itp. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: KUPA REKSA!!!!! 09.10.02, 09:59 dziecie mi zaniemogło, a ja sama też kiepawo sie czuje:(( chyba doktorku mnie zaraziłes:) a jeśli chodzi o urywanie to zaraz mi sie łeb urwie od kichania. Dobra robaczki spadam do lekarza, narka!:) Odpowiedz Link Zgłoś