Dodaj do ulubionych

Konrado? Chciałbyś się teraz kochać?

18.11.05, 19:19
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:20
      tak na forum??
      • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:20
        tak
        • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:20
          wole gdzieś z boku
          • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:21
            mmmmm dawaj
            • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:22
              ja mówie że nie na forum, a Ty przy swoim :P
              • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:22
                ok czyli nie?
                • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:24
                  mówiłem że gdzieś indziej i powiedziałęm żebyś zaproponowała coś (tylko nie
                  forum) zreszta do kochania jest real ;)
                  • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:24
                    taaak achaaaaa
                    • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:24
                      więc??
                      • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:25
                        czyli umawiamy się na sex? tak?
                        • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:26
                          chyba tego chciałaś??
                          • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:27
                            Konrad a nie tego szukasz?
                            • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:28
                              może tego, a może czegoś więcej, nie sprawdzisz to się nie przekonasz
                              jak chcesz to możemy się spotkac w realu i wtedy lepiej mnie poznasz
                              więc??
                              • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:29
                                aż tak bardzo???
                                • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:30
                                  co aż tak bardzo??
                                  • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:31
                                    chcesz mnie poznać?
                                    • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:33
                                      no chyba o to chodziło nam na samym początku
                  • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:27
                    No konrado prosze prosze jakas wyposzczona pani sie trafila
                    • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:27
                      jaka?
                      • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:30
                        lavrine napisała:

> jaka?

no jak to jaka napisalam przeciez wyraznie WYPOSZCZONA
                    • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:29
                      lavrine a Ty ilu juz zaliczylas z netu?:D
                    • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:30
                      dopiero zaczynamy znajomość, więc jeszcze nic o niej nie wiem
                      • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:31
                        Nic o niej nie wiesz i juz sie na sex chcesz umowic ? W realu? A jak Ci sie nie
                        spodoba? Jak Cie czyms zarazi??
                        • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:32
                          to przeleci Ciebie O
                          • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:38
                            lavrine napisała:

> to przeleci Ciebie O

ja sie nie oglaszam z propozycja sexu :P nie jestem latwa i znam swoaj wartosc
                            • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:39
                              powiedz to księdzu.
                            • t-rex33 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:40
                              no to ile, bebe? Na ile się cenisz?
                              • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:48
                                t-rex33 napisał:

> no to ile, bebe? Na ile się cenisz?

trex na wiele;)
                                • t-rex33 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:48
                                  Mnie na sporo stać. Ale z czystej ciekawości pytam :)
                                • irish76 bebe 18.11.05, 23:09
                                  no bebe, to pilnuj swojego wartosciowego wianuszka!
                                  jak juz uschnie to wloz w encyklopedie PWN to bedziesz miala na co popatrzec na
                                  starosc he he he
                        • t-rex33 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:33
                          na przykład ptasią grypą. to było dobre bebe
                          • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:33
                            T rex ty takie rzeczy piszesz???? OOOOOOO
                            • t-rex33 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:35
                              ale to było naprawde dobre, bejbe.
                              • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:37
                                nieee nie podobało mi się
                                • t-rex33 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:38
                                  nie gadaj, nie było takie złe :) Ale i tak jestem Twoim fanem, hehehe. Siejesz
                                  niezłą pożogę
                                • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:44
                                  lavrine napisała:

> nieee nie podobało mi się

co Ci sie nie podobalo? ja sie martwie o Ciebie ;)
                                  • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:45
                                    to nie do Ciebie
                                    Ty miałaś iść do ksiedza i powiedzieć że się wysoko ceniszi z pierwszym lepszym
                                    do wyrka nie idziesz
                                    • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:46
                                      lavrine napisała:

> to nie do Ciebie
                                      > Ty miałaś iść do ksiedza i powiedzieć że się wysoko ceniszi z pierwszym lepszy
                                      > m
                                      > do wyrka nie idziesz

heh do ksiedza ? A wiesz ilu ksiezy maja dzieci na boku ? Nawet widzisz ksiadz
                                      by mnie nie zrozumial:P
                                      • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:47
                                        Ty widzisz co piszesz? to jakiś bełkot
                                  • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:51
                                    bebe80 napisała:

> lavrine napisała:
                                    >
                                    > > nieee nie podobało mi się
                                    >
                                    > co Ci sie nie podobalo? ja sie martwie o Ciebie ;)

oj sorki myslalam ze to konrado napisal ... o Ciebie lavrine jasne ze sie nie
                                    martwie Ty sobie poradzisz ;)
                                    >
                                    >
                          • bebe80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:40
                            t-rex33 napisał:

> na przykład ptasią grypą. to było dobre bebe

:) rtex oby tylko ptasia grypa
    • lavrine Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:38
      Konrado pomogę Ci
      • konrado80 Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 18.11.05, 19:39
        hmm??
        • zi_zix Re: Konrado? Chciałbyś się teraz kochać? 19.11.05, 00:13
          Konrad jak ci sie trafiło zwierze mięso bież i sie nie zastanawiaj

pozdrawiam
          ps gris ja swiezy boczek....!!!!
    • kosmiczny1 a może wszyscy na bro skoczymy>? 18.11.05, 19:43
      :)) Ja z Wawki też. Samemu nie chcę przy piątku siedzieć. Hmm...? :)) Piotrek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka