18.11.05, 22:56
Was w dupie;
Obserwuj wątek
    • girl32 Re: mam 18.11.05, 23:00
      O jakie to słodkie...
    • sikorka30 Re: mam 18.11.05, 23:01
      nie Ty jeden..........
      • bebe80 Re: mam 18.11.05, 23:03
        sikorka Ty tez masz nas w dupie?:D ;)
        • sikorka30 Re: mam 18.11.05, 23:07
          Nie Was, jego...;)
      • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:04
        na taka frajde to trzeba zasluzyc. Zrob jaskolke moze wtedy wpadniemy tam wszyscy;)
    • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:06
      Musi byc duza...
      • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:08
        Czy ktos lubi duze dupy??? Nie duzych dup nie lubimy, nieeee! No ale rozne
        ciekawe przypadki sie do dupy przyczepiaja:)
        • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:09
          A czasami jak sie przyczepia, nie chca sie odczepic...
          • schizoo Re: mam 18.11.05, 23:10
            ja lubie dupy;)
            p.s. ale tylko fajne dupy;)
            • sikorka30 Re: mam 18.11.05, 23:11
              ale fajne dupy maja Cie w dupie :) jak sądze....
          • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:10
            wtedy pomaga domestos!:)
            • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:13
              Czy pomoze...? To juz chyba od rodzaju "przyczepki" zalezy:)
              • bebe80 Re: mam 18.11.05, 23:15
                domestos zabija wszelkie zarazki :D
                • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:16
                  Widze wlasnie: zabil naszego zarazka :D
                  • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:20
                    Ale uwazajcie to wszysko trzeba robic w gumowym zabezpieczeniu!
                    Inaczej mozna sobie skore podraznic:)
                    • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:22
                      Jak to?! Mam razem z zarazkiem w gumowym zabezpieczeniu siedziec?!
                      • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:31
                        Gumowe zabezpieczenie zabezpiecza bezpieczna eliminacje niebezpiecznych
                        zarazkow! To proste:)
                        • bebe80 Re: mam 18.11.05, 23:34
                          Michal podraznilo Cie cos ?:)Nie uwazales biedaku?;)
                        • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:34
                          Naprawde?! Nigdy bym na to nie wpadla...
                          • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:35
                            Mam podraznione cebulki wlosowe od miziania:)
                            • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:36
                              ...kotow...
                              • zlodziej_czasu Re: mam 18.11.05, 23:37
                                Oj Dana Dana... myslisz ze tylko koty na to zasluguja? Psik!
                                • danaelle Re: mam 18.11.05, 23:38
                                  Bo koty maja sliczne futerko..., a zarazki nie...
                            • bebe80 Re: mam 18.11.05, 23:38
                              zlodziej_czasu napisał:

> Mam podraznione cebulki wlosowe od miziania:)

ale my tu mowimy o zarazkach a nie o mizianiu bo to podraznienie cebulek to
                              tylko rozkosz nie?:D
                              • danaelle Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:38
                                • zlodziej_czasu Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:39
                                  Solidarnosc jajnikow zaowocowala przymierzem:)
                                  • danaelle Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:40
                                    Kto ma jaja ten ma, a ci ktorzy nie maja, to "piszcza" sopranem po nieba...:P
                                    • zlodziej_czasu Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:41
                                      Oj to sasiedzi musza na Ciebie narzekac:)
                                      • danaelle Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:43
                                        Tak, akustyka jest wyborna :D
                                        • zlodziej_czasu Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:44
                                          Dana a Ty nie wiedzialas ze masz jajniki??
                                          • danaelle Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:45
                                            A Ty nie zauwazyles, ze to nie o mnie? :P
                                            • zlodziej_czasu Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:47
                                              O rany jak gapa jestem!
                                              Widac nie jestem dzis dosc lotny!
                                              Bede musial przestac pisac zeby do konc sie nie skompromitowac na FT:)
                                              • danaelle Dobranoc n/t 18.11.05, 23:48
                                                • leziox Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:49
                                                  Przetransferuj sie zlodziej na czas jakis w gaz jakis i lotny bedziesz niemozliwie.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:52
                                                    Zeby tak mozna bylo... Pstryk i unosze sie wysoko, szybuje ponad ta rzesza
                                                    lotnych... Och, coz za wspaniala wizja...
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:53
                                                    A, nastepny do wyzszych zadan powolany...? :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:54
                                                    Dana, dlaczego mnie krzywdzisz, wypraszajac za drzwi. Przeciez jestem wyjatkowo
                                                    cieply i towarzyski(?)
                                                    Prosze potraktowac mnie z oka przymrozeniem. A dam sie przelknac:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:56
                                                    Boli mnie gardlo, nie mam zamiaru dzis nic przelykac tak ciezko strawnego...:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:57
                                                    Nie wypraszam nikogo, kazdy moze pisac co i gdzie chce...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:58
                                                    A kto powiedzial ze chce byc trawiony? Napisalem tylko o przelykaniu!
                                                    Wyciagam do Ciebie swoja dlon, czysta, higieniczna, pachnaca nie odrzucaj jej
                                                    nieeee!:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:59
                                                    Ale ja wole gumowe zarazki :P
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:02
                                                    uuuuuu! i to sie nazywa obscena!
                                                    Masz w takim razie wiecej z Dany niz z Elle;)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:03
                                                    Blad, mam wiecej z en vogue...
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:04
                                                    Hm, bladzisz dzis, bladzisz...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:05
                                                    Widzisz bo ja chodze, a Ty stoisz w miejscu Dana;))
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:06
                                                    To idz sobie...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:06
                                                    En vogue... myslenie zyczeniowe...:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:07
                                                    Dla Ciebie napewno...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:09
                                                    Gdybys tak zwolala wiecej szarych towarzyszek w swojej glowie, sukces gwarantowany:)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:08
                                                    szkoda ze nie potrafisz mnie przyprzec do sciany! Szczerze mowiac mialas juz
                                                    wiele okazji. I znowu zostaje jedna odpowiedz: idz sobie. No nie jestes za grosz
                                                    ambitna? Nie wierze:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:09
                                                    Mam wolnosc wyboru, i Ciebie akurat nie chce...
                                                    Znowu nie zauwazyles, ze Cie delikatnie poprosilam o cos...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:10
                                                    Nie bo ja cham jestem:)
                                                    Musisz z grubej rury wylacznie!
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:11
                                                    Nie, nie chcialam Cie obrazic, jezeli tak to zrozumiales, to: przepraszam.
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:13
                                                    Teraz mnie urzeklas!
                                                    Jestem Twoj, padam do nog i nawet nie smiem spojrzec w gore!:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:14
                                                    Nabijac to mozesz: proch w dubeltowke :P
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:16
                                                    Jakiez to slowa wypowiedziane spowoduja ze uwiarzysz w szczerosc mych wyznan?
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:17
                                                    Nie ma slow, ktore by pod wplywem pewnych czynnikow nie tracily wartosci...
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:20
                                                    Ranisz me serce.
                                                    No coz czas zmierzyc sie z kolejnymi wiatrakami...
                                                    Zegnaj Dana.....:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:21
                                                    Zycze powodzenia :)
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:21
                                                    Giermka potrzebuje. Reflektujesz?:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:22
                                                    A po co Ci on?!
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:24
                                                    Nie bez kozery Ciebie o to pytam. Noce zimne...:)
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:24
                                                    Ja moge tylko na posade ksiezniczki byc zatrudniona, bardzo mi przykro...:P
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:25
                                                    Groch mi sie caly po drodze wysypal przez dziurke:(
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:26
                                                    O i widzisz, jest w tym problem, bo ja na grochu nie lubie :P
                                                  • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 19.11.05, 00:30
                                                    No skoro nie lubisz to nie ma problemu, bo zgubilem ten problem!
                                                • zlodziej_czasu Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:49
                                                  Dana, ale Ty mozesz pisac! To tylko ja mam dzis ten trudny dzien
                                                  • danaelle Re: Dobranoc n/t 18.11.05, 23:51
                                                    Znowu nie zauwazyles: ja sie nie pozegnalam, tylko Ciebie :P
                                  • leziox Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:41
                                    a schizol nada nie lyka calego wiaderka kolorowych kapsulek od pana dochtora
                                    tylko polowe i stad biora sie jego teksty w tym stylu.Stac go na wiecej,a nie
                                    chce mu sie.
                                    • danaelle Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:42
                                      Moze ma problem z kolorami?
                                    • bebe80 Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:50
                                      A kogo to obchodzi czego sie nalykala i z czym mam problem jak widac ma
                                      wszystkich nas w dupie wiec Ciebie tez
                                      • sikorka30 Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:50
                                        www.mmj.pl/~cichy/motylek.swf
                                        • girl32 Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:54
                                          Dobre sikorka ,dobre.A skąd wiedziałaś,że to schizo?
                                      • girl32 Re: Bebe:)) dokladnie :D 18.11.05, 23:51
                                        Tylko on nie wie ze my go tez mamy...hihihihi
                                        • sikorka30 Re: Bebe:)) dokladnie :D 19.11.05, 00:00
                                          Wie, wie..... tylko sie boi odezwać :D, DDDDDDDDDD.........
                                      • danaelle Bebe, nie rozumiem? tym razem ja?! 18.11.05, 23:52
                                        • bebe80 Re: Bebe, nie rozumiem? tym razem ja?! 19.11.05, 00:11
                                          dana :) nie rozumiesz co motylek mowi?:)
                                          • danaelle Re: Bebe, nie rozumiem? tym razem ja?! 19.11.05, 00:12
                                            Ej, bo ja myslalam, ze to : "ciebie tez ma w dupie" bylo do mnie, dlatego nie
                                            wiedzialam o co chodzi :D
    • danaelle Re: mam 19.11.05, 00:32
      Ale Giermka jak nie masz, tak nie masz, a kto bedzie uslugiwal?
      • zlodziej_czasu Re: mam 19.11.05, 00:34
        Liczylem ze sie zgodzisz... Ale skoro wolisz telepac sie sama to trudno:)
        • danaelle Re: mam 19.11.05, 00:35
          Masz racje, napewno znajdziesz sobie Giermka :)
          Dobranoc
          • zlodziej_czasu Re: mam 19.11.05, 00:36
            Czuwaj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka