aga5577 23.11.05, 19:31 Czy Szczecin zachorował na brak '"wolnych" facetów". Moze to juz epidemia:). Chyba, ze sie tu przyjemnie rozczaruję:) A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kosmiczny1 Re: szczecin....gdzie "wolni" faceci ???????? 23.11.05, 19:37 Jestem ze Szczecina ale wyemigrowałem do Wawy :/ Ale chcę stąd zwiać, bo tu nie ma normalnych, fajnych dziewczyn ;) Widzisz, myślę, że kumaci ludzie trafiają się wszędzie i wszędzie są w mniejszości. Pozdrawiam krajankę. Niebuszewo rulez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: szczecin....gdzie "wolni" faceci ???????? 23.11.05, 20:08 wróc jak najszybciej, ja juz tez "zaliczyłam"Wawe i powróciłam do Sczecina. Zmarnuje sie tutaj, jak nie znajde normalnego, wolnego faceta. Takze masz motywacje do SZYBIEGO powrotu...do mnie hihi Bukowe rulez Pozdrawiam krajnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 mmmm... kuś mnie kuś :))) 25.11.05, 19:47 co porabiasz w piątkowy wieczór w Szczecinie??? Ja chyba idę w Wawce na jakieś bro; się zobaczy :) Pozdrawiam Cię cieplutko, może spikniemy się na Święta?? :))) P. Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: mmmm... kuś mnie kuś :))) 25.11.05, 21:45 kosmiczny, chłopie, poczytaj sobie wątek "sobota" i przybywaj. Jest szansa na party. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: mmmm... kuś mnie kuś :))) 25.11.05, 22:01 sporo wolnych facetów jest w krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
t-rex33 Re: mmmm... kuś mnie kuś :))) 25.11.05, 23:01 a co to wnosi do sprawy, kiciuś? Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: mmmm... kuś mnie kuś :))) 27.11.05, 22:30 pytała gdzie sa wolni faceci z ...... ja tylko podpowiedziałam gdzie jest najwiecej wolnych panów:) pozdrawiam cie t-rex Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: mmmm... kuś mnie kuś :))) 26.11.05, 13:44 Padł mi komp, dlatego nie zajrzałam co napisałes. Dopiero dzis go uzdrowiłam:(( Wczoraj nie byłam nigdzie, sprzątałam:)) Za to teraz się wybieram na weekendową dwudniową impresssskę:)) W święta hm...z przyjemnościa, mozemy sie"zaatakowac"!!! Kusic Cie będę .hm....oj spodoba Ci sie wtedy ...oczywiscie w Szczecinie;)))Nie zechcesz juz wrócic do Wawy.Jestem tego pewna:)) Cieplutko pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: szczecin....gdzie "wolni" faceci ???????? 26.11.05, 13:50 Mój los w twoich rękach, a raczej w Twojej drodze ku szczecinowi:)))))Nie zmarnuj taaaakiej szansy..ja jeszcze z miesiąc poczekam na Ciebie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: szczecin....gdzie "wolni" faceci ???????? 28.11.05, 10:31 KOSMICZNY halo!!Pisze i pisze a Ty nic qrde;) Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 ale niecierpliwy siusiak z Ciebie... :))))) 29.11.05, 19:58 Napisałem Ci dziś maila. Pozdrowionka serdeczne, cmoxxx ;*) P. Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: ale niecierpliwy siusiak z Ciebie... :))))) 29.11.05, 20:13 Juz gnam go czytac..ale jestem ciekawa, tak bardzo jak niecierpliwa :PP.Ja Ci dam siusiaka:)))Policzymy sie ha!!Gnam czytac. Cieplusio pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kosmiczny1 dzióbku, maleńko napisałem :))) 30.11.05, 14:49 Będę odpisywał na @ a tu to musze szukać, się dokopywać, ok? :) Pozdrowionka, noś rajtki bo zimno :) P. Odpowiedz Link Zgłoś
aga5577 Re: dzióbku, maleńko napisałem :))) 30.11.05, 21:34 rajtki juz założone, gnam z psem na spacer. ...nasza zima zła:PPP Oki "atakuj" na @. Szukanie tu, kopanie męczy, za mocno. Odpowiedz Link Zgłoś