Dodaj do ulubionych

Crimen na podrywacza forum,

14.10.02, 15:40
bez komentarza :)
Obserwuj wątek
    • kitek1 menik na odbijacza forum, 14.10.02, 15:44
      cos menik dzisaj w konkursowym nastroju:)
    • Gość: crimen Re: Crimen na podrywacza forum, IP: *.smlw.pl 14.10.02, 15:49
      A uzasadnienie?Chyba z pomocą Kitusia muszę powyciągać stare wątki.Ciekawe
      która Foremka nie była rwana przez Menika?:)))
      • ulalka Re: Crimen na podrywacza forum, 14.10.02, 15:56
        ja nie bylam!!... buuuuu... :-((
        ;-)))
        • Gość: crimen Re: Crimen na podrywacza forum, IP: *.smlw.pl 14.10.02, 15:58
          To brzmi jak wyzwanie;)))
          • ulalka Re: Crimen na podrywacza forum, 14.10.02, 16:01
            Gość portalu: crimen napisał(a):

> To brzmi jak wyzwanie;)))

ale chiba nie dla Ciebie, Rycerzu??? ;-)))*
            • Gość: crimen Re: Crimen na podrywacza forum, IP: *.smlw.pl 14.10.02, 16:06
              Ja jestem fanem Menika;)))
              • ulalka Re: Crimen na podrywacza forum, 14.10.02, 16:10
                a ja myslalam, ze moim :-(((
                :-))
                • Gość: crimen Re: Crimen na podrywacza forum, IP: *.smlw.pl 14.10.02, 16:14
                  Oczywiście, ale tego nie mogę mówić przy Meniku, bo on bardzo się złości;)))
                  • ulalka Re: Menik :-)))))) 14.10.02, 17:48
                    musisz sie pogodzic, ze Crimenik zaklada moj fanklub ;-))))))
                    • crimen Re: Menik :-)))))) 14.10.02, 18:34
                      I proszę o modlitwę za spokój mojej duszy;)))
                      • ulalka Re: Menik :-)))))) 14.10.02, 18:44
                        heh.. Demoniczna modlitwe?? ;-)))
                        • crimen Re: Menik :-)))))) 14.10.02, 19:08
                          I ostatnie namaszczenia.Ja chyba już nie żyję;)))
                          • ulalka Re: Crimus :-))) 14.10.02, 20:33
                            to czym Cie namascic?? ;-)))
                            • crimen Re: Crimus :-))) 14.10.02, 20:35
                              Nie chciałbym Cię narażać na koszty, ale lubię piwo;)))
                              • ulalka Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:15
                                mhmmm.. namaszczanie pyffkiem?? ;-))))) niech Ci bedzie.. oliwa to bylo by tak
                                bardziej starozytnie ;-)))
                                • crimen Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:18
                                  Ja o namaszczeniu, a Tobie zaraz body massage w głowie;)))
                                  • ulalka Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:23
                                    he he he... a kto takie tematy do rozmowy wymysla?? ;-)))))))
                                    • crimen Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:31
                                      To można sprawdzić, czytając wpisy;)))
                                      • ulalka Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:36
                                        na forum tylko jednej osobie proponowalam.. ale zostalam ustawiona.. ;-)))
                                        • crimen Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:39
                                          I zaraz zaproponowałaś drugiemu??? ;)))
                                          • ulalka Re: Crimus :-))) 14.10.02, 22:48
                                            nieeee... skad.... ;-)))))))
                                            • crimen Re: Crimus :-))) 14.10.02, 23:00
                                              I kto zrozumie kobietę? ;)))
                                              • ulalka Re: Crimus :-))) 15.10.02, 09:38
                                                sproobuj szczescia ;-)))))
                                                • dr_mengele witaj kozo... 15.10.02, 10:40
                                                  i nie zapieraj się... bo sam widzę... zostałaś jak to sama
                                                  określiłaś "ustawiona"... i od razu poleciałaś proponować swoje usługi komuś
                                                  innemu... jesteś jakąś maniaczką masażu... ??? nie możesz wytrzymać aby bez
                                                  niego...
                                                  no to może opowiedz nam jak to z tobą jest...
                                                  ;)))))
                                                  • ulalka Re: witaj kozle ;-))) 15.10.02, 15:21
                                                    nic mi o tym nie wiadomo,zebym miala jakas manie ;-))) a Twoje poczucie
                                                    hjumorku chiba kuleje w zwiazku z powyzszym oswiadczeniem ;-)))
                                                    a zreszta.. chiba Ty nie doktor, tylko ksiadz, skoro takich oswiadczen chcesz,
                                                    hi hi hi ;-)))))
                                                  • dr_mengele słuchaj kozo... 15.10.02, 15:34
                                                    nic mi kurwa nie kuleje... nawet poczucie humoru... to po pierwsze...
                                                    a po drugie nie mam i nigydy nie miałem nic wspólnego z czarnymi...
                                                    trzymam ich na odległość... kija baseballowego...
                                                    ;))
                                                  • ulalka Re: słuchaj ksiadzu ;-))) 15.10.02, 15:47
                                                    sam sie o to prosiles ;-))))))))))) he he... kustyk, kustyk ;-)))))
                    • men_ Ulalka :))) 14.10.02, 18:40
                      On wszystkim Wam zakłada, a potem podobno .łada, ..łada, ...łada :)

ulalka napisała:

> musisz sie pogodzic, ze Crimenik zaklada moj fanklub ;-))))))
        • pom Re: Crimen na podrywacza forum, 14.10.02, 15:58
          Z przykrościa stwierdzam, że nie byłam rwana...:))) na długo przez erą
          Uneczki:)))
          • Gość: crimen Re: Crimen na podrywacza forum, IP: *.smlw.pl 14.10.02, 16:00
            Jesteś wytłumaczona, Pom.Na długo przed erą Uneczki zostałaś czyimś
            przeznaczeniem;)))
            • pom Re: Crimen na podrywacza forum, 14.10.02, 16:02
              Chrzanienie - Menikowi nic by nie przeszkodziło!!:))
              • Gość: crimen Re: Crimen na podrywacza forum, IP: *.smlw.pl 14.10.02, 16:08
                Ale Ty jesteś.A może Menik bał się Twojego przeznaczenia? ;)))
                • men_ chrzanienie o szopenie :))) 14.10.02, 18:13
                  to wazeliniarstwo :)

Gość portalu: crimen napisał(a):

> Ale Ty jesteś.A może Menik bał się Twojego przeznaczenia? ;)))
                  • ulalka Re: chrzanienie o szopenie :))) 14.10.02, 18:23
                    yo maaan ;-))))
                  • crimen Re: chrzanienie o szopenie :))) 14.10.02, 18:27
                    Pomci też się boisz?Nie przesadzasz?A tak btw powiedz, ile bierze Killer za
                    jedno zlecenie? ;)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka