men_ 16.10.02, 23:49 możemy się ponawalać, chcesz ten telefon tutaj, czy na priva ?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: crimen Re: Dobra, Crimen, IP: *.smlw.pl 16.10.02, 23:52 Masz małą przewagę, ale licz się z kontratakiem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: wstydu oszczedz........... IP: *.smlw.pl 16.10.02, 23:58 Gwardia umiera ale się nie poddaje, albo gówno w wolnym przekładzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: wstydu oszczedz........... 17.10.02, 00:10 gwara nie umiera, ale .., dupy nie daje :) dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ tylko ze względu na Kogoś innego 17.10.02, 04:07 Crimen, nie na Ciebie, nie robię g.wna tutaj :) Gość portalu: crimen napisał(a): > Gwardia umiera ale się nie poddaje, albo gówno w wolnym przekładzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: tylko ze względu na Kogoś innego 17.10.02, 12:15 Doskonale pamiętam Twoje strategiczne odwroty przed Foremkami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: dyplomacja to tylko, tylko .., 17.10.02, 19:24 przyganiał kocioł garnkowi :) crimen napisał: > Doskonale pamiętam Twoje strategiczne odwroty przed Foremkami;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: dyplomacja to tylko, tylko .., IP: 213.241.6.* 17.10.02, 19:40 czyli oona będzie Crimena? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Iksik, pobaw sie komóreczką, 17.10.02, 19:43 albo innym aparacikiem miast komputerem, komputerek dla dorosłych jest :) Gość portalu: xp napisał(a): > czyli oona będzie Crimena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp menik, IP: 213.241.6.* 17.10.02, 19:47 o komputerkach mniej wiesz ode mnie wciąż nie możesz zapomnieć jak trzymałem Ją w ręku? to było niewinne! nie bądź zazdrosny! prawda, że nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re:Iksik, 17.10.02, 19:52 faktycznie na komputerkach znasz sie duzo lepiej, ja nie muszę. p.s.: kazdy jest kowalem swojego losu, nieprawdaż ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Iksik, IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:01 ale nie każdy jest młotem. Dzięki bogu usługi jubilersk9ie znów w cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Iksik, kij w mrowisko ??? 17.10.02, 20:05 zawsze twierdziłem, że masz "szczere intencje". p.s.: a poza tym nie wysilaj się, jestem anielsko spokojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik, kij w mrowisko ??? IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:09 to dla mnie jak śmierć, zaden wysiłek czyli nie uspokajać Cię Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Wyluzuj Iksik, do końca 17.10.02, 20:14 zycia chcesz być pieskiem ogrodnika ? - cholera Ciebie zje, lub szlag trafi w koncu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Oświeć mniemenik, do końca IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:18 czegóż to ja sam nie zjadam a innym nie daję??? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ No popatrz, "uderz w stół .." :)), 17.10.02, 20:23 nietylko Ty plotkujesz poza forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: No popatrz, 'uderz w stół ..' :)), IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:27 ja pytałem jedynie czego nie zjadam a nie czy Ty też plotkujesz! więc jesteś jak baca, ostrzegany, że spadnie z gałęzi, na której siedzi ("prorocy jakieś?") Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Te wstrętne plotkary forumowe ..:) 17.10.02, 20:30 Ja w to oczywiście nie uwierzyłem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Te wstrętne plotkary forumowe ..:) IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:31 że co? że zamieszkasz z nim a one ze sobą? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Iksik, nie znam się na komputerach i 17.10.02, 20:36 równiez na twoich metaforach ! p.s.: tylko myślę, nie ja jeden, że w każdej plotce jest trochę prawdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Crimen,przybywaj! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 20:41 nie widzisz,że się tu Twoje,moje,nasze losy ważą???:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Crimen,przybywaj! - no nie !!!!:) 17.10.02, 20:43 idę z żalu motocykle obejrzeć :) Gość portalu: oona napisał(a): > nie widzisz,że się tu Twoje,moje,nasze losy ważą???:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Crimen,przybywaj! - no nie !!!!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 20:45 to też metafora??:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Crimen,przybywaj! - no nie !!!!:) 17.10.02, 20:47 myśle właśnie :) Gość portalu: oona napisał(a): > to też metafora??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp menik, oona się zna na moich metaforach IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:46 ale Ci nie powie! a nawet jak powie to i tak nie zrozumiesz __________ Nie rozumiesz, ze nie musisz rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Iksik, gdybym rozumiał wszystko tutaj 17.10.02, 20:50 i na tym świecie to byłbym tak mundry jak ty, i tak samo samotny :) "Powiedzą ci sąsiedzi, Co masz wyznać na spowiedzi." Gość portalu: xp napisał(a): > ale Ci nie powie! > a nawet jak powie to i tak nie zrozumiesz > > > __________ > Nie rozumiesz, ze nie musisz rozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik, gdybym rozumiał wszystko tutaj IP: 213.241.6.* 17.10.02, 20:56 przecież ty chłopie jesteś znacznie bardziej samotny niż ja __________ Ty nawet siebie nie masz. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Iksik, może i masz rację ..,:) 17.10.02, 21:01 - mam to co mam w zyciu prywatnym :) - mam pracę, dobrze płatną; - podejrzewam (bez urazy), że na życie wydaje miesięcznie więcej, niż twoje faktury z kilku miesięcy; p.s.: a tak w ogóle: życie to kompromis ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 co za dwa filozofy sie tu spotkaly............. 17.10.02, 21:04 usmiac sie mozna, jak sie was czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Kituś, ale ja cały czas ryczę 17.10.02, 21:07 ze śmiechu :) kitek1 napisał: > usmiac sie mozna, > jak sie was czyta:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: co za dwa filozofy sie tu spotkaly........... IP: 213.241.6.* 17.10.02, 21:18 ach kitek! i jego vis comica! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik, może i masz rację ..,:) IP: 213.241.6.* 17.10.02, 21:13 ach ta moja sytuacja finansowa, Twoja deska ratunku wieczna ale cwaniakowanie jest nie na miejscu, lepsi bardziej umoczyli, tylko że mnie było stać zostawić wszystko. Ty nie potrafisz zostawić jednej rzeczy. nie wiesz jaką kasę zostawiłem, fakt zbyt buńczucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Iksik, jeszcze raz proszę, 17.10.02, 21:42 wyluzuj, raz pod-raz na ..:) p.s.: nie wiesz, jaka ja - głowa by Ci zzieleniała :) Gość portalu: xp napisał(a): > ach ta moja sytuacja finansowa, Twoja deska ratunku wieczna > ale cwaniakowanie jest nie na miejscu, lepsi bardziej umoczyli, > tylko że mnie było stać zostawić wszystko. > Ty nie potrafisz zostawić jednej rzeczy. > > nie wiesz jaką kasę zostawiłem, fakt zbyt buńczucznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xp Re: Iksik, jeszcze raz proszę, IP: 213.241.6.* 17.10.02, 21:48 ale ja z luzem to mówię co mówię po prostu nie rozumiem argumentu "kasowego" wobec mnie, ba nie tyle nie rozumiem co wskazuję jego bezsensowność, wyluzowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Uneczko IP: *.smlw.pl 17.10.02, 21:53 Chyba odrobinę się spóźniłem.Czy zapadły już jakieś wiążące ustalenia? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 21:56 jak zwykle najpierw muszą mieć miejsce burzliwe obrady, może nawet jakaś okupacja mównicy się trafi?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 17.10.02, 21:59 Widzę że skończą nad ranem;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 22:18 chyba,że litościwi admini spuszczą na nas jakąś awarię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 17.10.02, 22:22 Admini wolą udawać że takie forum nie istnieje, zamiat walczyć z lepperiadą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.02, 23:07 może,licząc na utrzymanie jako takiego poziomu na innych forach, traktują FT jako wentyl bezpieczeństwa,tj.przytułek dla szaleńców:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Uneczko 18.10.02, 00:03 Gość portalu: oona napisał(a): > może,licząc na utrzymanie jako takiego poziomu na innych forach, > traktują FT jako wentyl bezpieczeństwa,tj.przytułek > dla szaleńców:)) cos w tym jest:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 13:16 Messyjko, Twoja troska o innych Cię zgubi.W czasie gdy Ty zbawiasz FT, niewdzięcznicy z Romantiki ośmielają się poddawać w wątpliwość Twoje nieomylne wyroki.Skandal :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 13:25 Biednemu(czyt.Dobremu-w przypadku messji czytaj- Najlepszemu)zawsze wiatr w oczy:(( :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Uneczko 18.10.02, 13:27 niwdziecznicy z FT tez nie omieszkaja tego uczynic. z prawdziwa przyjemnoscia nie omieszkaja:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 14:06 nie utrudniajcie koleżanko saqqaro!, messja ma jeszcze tyle innych forów do nawrócenia życia jej nie starczy:(( :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 14:08 Zwłaszcza gdy wszędzie spotyka się z czarną niewdzięcznością:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Uneczko 18.10.02, 14:14 alez ja pomoge na ile mi tylko sil wystarczy! wszedzie podaze i pomagac bede, klody pod nozki itd;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 14:33 Siostro Szakirio, masz moje błogosławieństwo dla swojej ciężkiej pracy messyjnej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 14:40 tu misja goni misję,a my, Crimen, tak sobie tylko zazwyczaj beztrosko i bezideowo konwersujemy:( trzeba i naszym rozmowom nadać jakieś szczytne hasło:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Uneczko 18.10.02, 15:03 ojcze Crimenie, dziekuje za blogoslawienstwo, pozwol pierscien ucalowac i ruszyc w droge, zeby sie zabrac za te tak przyziemna misje, ktora ciezkiej pracy wymaga!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 15:24 Siostro Szakirio, nie całuj w klejnoty, tylko w pierścień, bo siostra Oona nabierze złych wyobrażeń o charakterze działalności misyjnej;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 17:11 mam od dawna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 21:44 Uneczko, czy szczytnym hasłem byłaby walka z naciągaczami typu Killer? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 21:58 z tym lepiej nie ryzykować,bo doczekasz się wymiany killera na profesjonalistę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:02 Ale tyłeczki Foremek, to też nie jest szczytne hasło;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:11 no nie jest,na szczęscie messja poszła do koleżanki(wyczytane na FR):)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:13 To dla nas grzesznych już nie ma nadziei;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:15 wróci,wróci:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:21 To nie jest pewne.Jej własne forum chce ją wyeksmitować.Niewdzięcznicy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:24 czy juz ustalili dokąd?? mam złe przeczucia...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:29 Chyba nie będzie tak źle.Do nas odnoszą się z sympatią, na Erotyce Iwusia też sobie nie życzy odpadów.Może na Kraj ją rzucić?Tam zawsze jest wesoło;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:38 nie,nie,ona dorosła już do naprawiania "Świata":)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:40 To może trzeba jej znaleźć galaktykę, byle odległą;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:43 kurcze,juz czuję na sobie jej karzącą rękę za te nasze dywagacje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:48 Spróbuje na nas swoich jadowitych uśmieszków, ale na takie prymitywy to nie działa.Jesteśmy bezpieczni;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:52 za cholerę,nic do nas nie dotrze, pozostaniemy w błogiej nieświadomości:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crime Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:57 Odrażający, brudni, źli...i lubiący grzeszyć;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 22:59 a ona to dwunastu sprawiedliwych w jednym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: Uneczko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.02, 23:02 ostatnio Ścigany:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 18.10.02, 23:08 I wzrok Bazyliszka:)))Znikam Uneczko.Pora na mnie.Dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2_ Crimen 18.10.02, 22:26 Jestem z mengele na dobre i złe. Podobno nie sprawdziłes sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Crimen IP: *.smlw.pl 18.10.02, 22:31 Właśnie sraczka Iwusia chciała dzisiaj spłukać w kiblu;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Uneczko 19.10.02, 03:20 Gość portalu: crimen napisał(a): > Siostro Szakirio, nie całuj w klejnoty, tylko w pierścień, bo siostra Oona > nabierze złych wyobrażeń o charakterze działalności misyjnej;))) cytat:" przytułek > dla szaleńców:))" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 12:52 Messyjko, a czym jest życie bez odrobiny szaleństwa? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Uneczko 19.10.02, 14:45 Gość portalu: crimen napisał(a): > Messyjko, a czym jest życie bez odrobiny szaleństwa? :))))))) mozna tak szalec, by innym nie przeszkadzac:) jak widac po watku, ktory zalozyl twoj qumpel na romantica, to troche za wysokie wymagania:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cromen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 17:23 Wydaje mi się że Twoi qmple również grzecznością nie grzeszą i mają zadatki na damskich bokserów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Uneczko 19.10.02, 21:13 Gość portalu: cromen napisał(a): > Wydaje mi się że Twoi qmple również grzecznością nie grzeszą i mają zadatki na > damskich bokserów:))) nie wiem o czym mowisz, a poza tym jest roznica, moze dla ciebie niewidoczna, miedzy, niegrzecznoscia, a wloczeniem sie za mna i zakladaniem ublizajacych mi watkow. a ty zarzucales mi, ze ja marysiowi spokoju nie daje:)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 meska, moze jakis donosik walniemy........... 19.10.02, 21:16 jakos nudno dzisiaj, narazie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 21:19 Jeden z Twoich gwardzistów usiłował obrazić Czorta.Nieważne.Istotne natomiast jest to, że Ty równie często bywasz na FT, co Maryś na FR.I bynajmniej nie składasz tu wizyt towarzyskich:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Uneczko IP: 193.129.220.* 19.10.02, 22:14 Gość portalu: crimen napisał(a): > Jeden z Twoich gwardzistów usiłował obrazić Czorta.Nieważne.Istotne natomiast > jest to, że Ty równie często bywasz na FT, co Maryś na FR.I bynajmniej nie > składasz tu wizyt towarzyskich:))))) dobrze, ze napisales: usilowal, a nie: obrazil:))))))))))))) co do czestotliwosci i intensywnosci, to dosc latwo zauwazyc roznice, ty chyba nie chcesz:) a jakie wizyty skladam? przychodze tu w celach dywersyjnych? widze, ze wy sie boicie nawet mojego cienia:)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona zgadłaś:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 22:17 a jeszcze bardziej Twojego śmiechu...:))))))))))))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: zgadłaś:) IP: 193.129.220.* 19.10.02, 22:31 Gość portalu: oona napisał(a): > a jeszcze bardziej Twojego śmiechu...:))))))))))))) > :) usmiech to u mnie przejaw zdrowia. a ty lepiej pilnuj swojego menika, bo schodzi na psy:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: zgadłaś:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.02, 22:35 dzięki za dobrą radę-już mu skracam smycz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Przyganiał kocioł garnkowi Mesyjko, a tak w ogóle 20.10.02, 10:02 to ostatnio częściej kumkasz,czy ujadasz, bo juz nie wiem jak do Ciebie się zwracać: żabciu, czy pieseczku ?:) Gość portalu: oona napisał(a): > dzięki za dobrą radę-już mu skracam smycz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 22:24 Nie zrozumiałaś.Szczeniak bluzgał, ale na razie nikt się nie przejął szczekająctm pieskiem.Tylko niech się w przyszłości nie żali jak sraczek. A Ty nie budzisz specjalnych emocji, ale nie miej pretensji do Marysia za kurtuazyjne rewizyty.Chyba się go nie boisz? ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Uneczko IP: 193.129.220.* 19.10.02, 22:29 Gość portalu: crimen napisał(a): > Nie zrozumiałaś.Szczeniak bluzgał, ale na razie nikt się nie przejął > szczekająctm pieskiem. mowisz o marysiu?:)))))))) Tylko niech się w przyszłości nie żali jak sraczek. > A Ty nie budzisz specjalnych emocji, ale nie miej pretensji do Marysia za > kurtuazyjne rewizyty.Chyba się go nie boisz? ;))))))) a jak myslisz? balbys sie mnie, jakbym bez powodu zaczla na ciebie bluzgac? raczej pomyslalbys, ze zle sie czuje:)))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 22:35 Ja wiem o kim mówię i chłopczyk też się dowie, jeśli jeszcze raz spróbuje. A jak myślisz, dlaczego ostatnia życzliwa Ci osoba na FT, teraz się od Ciebie dystansuje? :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Uneczko IP: 193.129.220.* 19.10.02, 22:39 Gość portalu: crimen napisał(a): > Ja wiem o kim mówię i chłopczyk też się dowie, jeśli jeszcze raz spróbuje. > A jak myślisz, dlaczego ostatnia życzliwa Ci osoba na FT, teraz się od Ciebie > dystansuje? :))))))) jezeli ktos sie teraz dystansuje, to moze nigdy nie byl zyczliwy:) prawdziwych przyjaciol nadal mam i maja sie dobrze, dziekuje:) i takich przyjaciol ci zycze, a nie takich, ktorzy w przypadku braku lojalnosci obrzuca cie publicznie blotem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 22:45 Ilość negatywnych opini też coś mówi o człowieku, a ja na brak przyjaciół nie narzekam i nie są to wazeliniarze:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Uneczko IP: 193.129.220.* 19.10.02, 22:48 Gość portalu: crimen napisał(a): > Ilość negatywnych opini też coś mówi o człowieku, a ja na brak przyjaciół nie > narzekam i nie są to wazeliniarze:)))))) szczegolnie o tym, ktory je wypowada:)))))))))))) raczaj dresiarze:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 22:54 Gdy ktoś Ci mówi że jesteś chora, możesz go wyśmiać.Gdy usłyszysz to od drugiego, lepiej się zastanów czy to prawda.Gdy usłyszysz to od trzeciego, lepiej idź do lekarza:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: messja Re: Uneczko IP: 193.129.220.* 19.10.02, 22:57 Gość portalu: crimen napisał(a): > Gdy ktoś Ci mówi że jesteś chora, możesz go wyśmiać.Gdy usłyszysz to od > drugiego, lepiej się zastanów czy to prawda.Gdy usłyszysz to od trzeciego, > lepiej idź do lekarza:))))))) sporo lekarzy tu u was na ft:))))) jesli zachowuja sie jak chuligani, ktorzy uciekli z poprawczaka, to nie bede od nich prosic recepty:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crimen Re: Uneczko IP: *.smlw.pl 19.10.02, 23:01 Komu się tu nie podoba, ten odchodzi.My się nie zmienimy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Uneczko 20.10.02, 00:00 Gość portalu: crimen napisał(a): > Komu się tu nie podoba, ten odchodzi.My się nie zmienimy:)))))) pewno, w koncu jak wykonczycie wszystkich "zewnetrnych wrogow" bedziecie sobie sami skakac do gardla, juz to widac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Uneczko 20.10.02, 00:10 Jeśli tak naprawdę uważasz, to nie wtrącaj się.Stań z boku i patrz z satysfakcją jak się wykańczamy:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Uneczko 20.10.02, 00:22 crimen napisał: > Jeśli tak naprawdę uważasz, to nie wtrącaj się.Stań z boku i patrz z > satysfakcją jak się wykańczamy:)))))) dobrze:) ciekawe, ze tak szybko zmieniasz zdanie - poprzednio uwazales, ze powinnam zagladac tu czesciej:) mimo wszystko dobranoc i samych zyczliwych przyjaciol:) Odpowiedz Link Zgłoś
crimen Re: Uneczko 20.10.02, 00:33 Bo mnie Twoje wizyty tutaj absolutnie nie przeszkadzają, ale Ty z kolei nie dziw się rewizytom na Romantice.Dobrej nocy :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś