malutkaa8 03.12.05, 17:14 hej,czy podobnie jak ja nie macie jeszcze sylwestrowych planów?moze zrobilibyśmy takiego wielkieeeego Sylwestra dla singli,najlepiej w Wawie,co wy na to:)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huberto80 Re: Sylwester dla singli.... 03.12.05, 17:41 dajade-) jak bedzie duzo osob tzn singli-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf71 Re: Sylwester dla singli.... 04.12.05, 01:34 dajade nawet ze szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
asiaa85 Re: Sylwester dla singli.... 04.12.05, 14:04 ja oczywiście tez się piszę,tylko gdzie my zrobimy taką imprezkę? Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: Sylwester dla singli.... 04.12.05, 16:12 Asia koło Ciebie gdzieś-))) Wawa to najlepsze miejsce-))) Odpowiedz Link Zgłoś
gandalf71 Re: Sylwester dla singli.... 04.12.05, 16:18 kto podejmie się organizacji? może będziemy zbierać e-maile? Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Sylwester dla singli.... 05.12.05, 12:26 Przeczytaj tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=35248 Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczny_chlopak Re: Sylwester dla singli.... 06.12.05, 09:05 Pomysł jest napewno świetny. Tylko tak podjąć sie organizacji sylwestra dla np. ok, 20 osób nie jest sprawą prostą. Zwłaszcza dle osób, których się nie zna, nie wie jakie mają oczekiwania. Dobrze byłoby jakby zajął się tym ktoś kto ma jakieś doświadczenie, najlepiej właściciel jakiejś restauracji, czy kawiarni. Można byłoby wystąpić z taką propozycją do właścicieli lokali w Warszawie. Zaproponować zorganizowanie imprezy pt. " Wieczór sylwestrowy dla singli i singielek " Co o tym sądzicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
malutkaa8 Re: Sylwester dla singli.... 06.12.05, 10:12 myśle,że to byłby naprawdę dobry pomysł,bo raczej nikt nie zdecyduję się zrobis sylwestra np u siebie w domu-nie znamy się nawzajem;najlepiej byłoby się spotkac w jakimś miejscu i razem się poznać i pobawić Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: Sylwester dla singli.... 06.12.05, 20:19 ja zapraszam do siebie.... tylko prosze o ksero dowodu osobistego, gdyby w razie komus przyszlo do glowy wyciac mi nerke;-)))))) no i zapraszam moje ulubione przeurocze panie z watku powyzej;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Sylwester dla singli.... 06.12.05, 23:42 marcin_25 napisał: > ja zapraszam do siebie.... > no i zapraszam moje ulubione przeurocze panie z watku powyzej;-))))))) to byłby dopiero szalony sylwester, gdyby twoje wszystkie fanki z Asia na czele przyjechałyby do ciebie:DDD te świętowanie Nowego Roku z szampanem picolo w ręku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_25 Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 07:48 spodziewałem się tego;-))))))) uwielbiam Was!!!!!!! nie ma to jak doświadczenie w piciu importowanego alkoholu.... a Asię proszę zostawić w spokoju!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 14:42 marcin_25 napisał: > spodziewałem się tego;-))))))) i właśnie dlatego nie mogłam ciebie zawieść:)))) > uwielbiam Was!!!!!!! ciebie może nie uwielbiam, ale uwielbiam za to czytać twoje posty:))) w ostatnim czasie nikt mi tak bardzo nie poprawia humoru jak ty:))) > nie ma to jak doświadczenie w piciu importowanego alkoholu.... akurat to co wymieniłam jest szampanem dla dzieci, wiec nie jest to alkohol:P ale jakies doświadczenie w piciu importowanego alkoholu mam, poniewaz lubię pić malibu z mlekiem, francuskie wina:))) > a Asię proszę zostawić w spokoju!!!!! oooo widze , że mamy tutaj rycerza na wirtualnym koniku:)))) wow:) Odpowiedz Link Zgłoś
ax82 Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 10:13 No przegięłaś Maraiss. Nie powiedziałam że nie pije alkoholu.Dla towarzystwa lampke dobrego wina-zawsze. Czy ja powiedziałam ze jestem fanką Marcina??Wybacz ale chyba Nie. Wogóle mnie nie znasz więc nie wiem na jakiej podstawie wyciągasz takie wnioski. Może za dużo wypiłaś alkoholu i źle poskładałaś literki. Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 14:47 nie denerwuj sie tak, bo to urodzie szkodzi:DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ax82 Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 15:16 Podobno szkodzi :)))) Maraiss,posiadam również inne cechy oprócz tych wymienionych w poście(wiadomo jakim). Nie uważasz że jeśliby doszło do spotkania np. na Sylwestrze, to mogłoby się nam miło rozmawiać przy lampce dobrego wina?? ------ Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
maraiss Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 21:24 ax82 napisała: > Podobno szkodzi :)))) > Maraiss,posiadam również inne cechy oprócz tych wymienionych w poście(wiadomo j > akim). Nie uważasz że jeśliby doszło do spotkania np. na Sylwestrze, to mogłoby > się nam miło rozmawiać przy lampce dobrego wina?? może, nie przeczę:-) > ------ > Pozdrawiam Asia Odpowiedz Link Zgłoś
cyni Re: Sylwester dla singli.... 07.12.05, 15:20 A czy nie single też mogą się przyłączyć? Odpowiedz Link Zgłoś
carolina80 Re: Sylwester dla singli.... 12.12.05, 19:44 Witajcie!!! pomysł świetny! mogę dołączyć?... Odpowiedz Link Zgłoś
k.j Re: Sylwester dla singli.... 15.12.05, 09:22 pomysl swietny, ale Wawa?? Jesli o mnie chodzi, to niestety za daleko, a o urlop ciezko zarowno na koncu roku, jak i na poczatku kolejnego. Czy wszyscy z Wawy jestescie? Ja wolalabym juz Wroclaw-miasto tez duze, jest gdzie wyjsc i mam kupe blizej Odpowiedz Link Zgłoś
maga113 Re: Sylwester dla singli.... 17.12.05, 20:51 Fantastyczny pomysł! Wsiadam w pociąg i jadę, tylko jak my się spotkamy? Czy ktoś ma konkretny pomysł organizacyjny? Odpowiedz Link Zgłoś
spey Re: Sylwester dla singli.... 19.12.05, 19:05 Na jakimś forum znalazłem informację że w Warszawie sylwestra dla singli organizuje restauracja Monetta www.monetta.prv.pl Kurde, może to niezły pomysł żeby się tam spotkać?..... Odpowiedz Link Zgłoś