Dodaj do ulubionych

Dzień dobry bardzo

17.10.02, 08:04
Witam Was bardzo w ten nawet pogodny czwartkowy poranek minęła godzina ósma
(parę minut temu ;) Imieniny obchodzą Ignacy i Wiktor - WSZYSTKIEGO
NAJLEPSZEGO! - zapraszam na kawoosiem i życzę miłego dnia

PS qde jutro już piątek wiecie co to znaczy ? :))))
Obserwuj wątek
    • czort Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 08:23
      jakom kawusiem, jakom kawusiem???? kurde, wscieklaka na dzien dobry trza!!!!
      • Gość: robsonick Re: Dzień dobry bardzo IP: *.net 17.10.02, 08:47
        czort napisała:

> jakom kawusiem, jakom kawusiem???? kurde, wscieklaka na dzien dobry trza!!!!
        >
        • Gość: robsonick Re: Dzień dobry bardzo IP: *.net 17.10.02, 08:50
          > A poza tym to co to za obuzenie ??? ja tu qwa staram sie grzecznie dzien
          Tak qwa fak wiem obuzenie pisze sie przez eRZet OBURZENIE jezdem wtornym
          analfabetom komputerowym i co zagryziesz mnie za to ? :)

----
          rob@ :)
          • saqqara Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 08:51
            nie zagryze, pocaluje:))

ps. lubie, nawet b.
            • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 08:54
              saqqara napisała:

> nie zagryze, pocaluje:))
              >
              > ps. lubie, nawet b.

Wow !!! no to nie wiem czy juz sie mam bac a tak serio to co jest gorsze? :)))
              gryzienie czy calowanie.
            • mawyr Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 08:54
              saqqara napisała:

> nie zagryze, pocaluje:))
              >
              > ps. lubie, nawet b.

A przy okazji to mały drink z tętnicznej ;))))
              • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 09:01
                mawyr napisał:

> saqqara napisała:
                >
                > > nie zagryze, pocaluje:))
                > >
                > > ps. lubie, nawet b.
                >
                > A przy okazji to mały drink z tętnicznej ;))))

Z żyły jest bardziej wytrawne ;)
                >
                • dr_mengele witam... 17.10.02, 09:11
                  ... i ma kolor dojrzalszy... o wyrazistej głębi...
                • mawyr Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 09:11
                  Z rana dobrze jest z dużą zawartością tlenu, wzmacnia i ożywia ;)))
                  • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 09:23
                    mawyr napisał:

> Z rana dobrze jest z dużą zawartością tlenu, wzmacnia i ożywia ;)))

Ożywianie to nie jest to co Szakirki lubia nahbardziej ja nawet podejrzewam ze
                    wprost przeciwnie ;)
                  • dr_mengele Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 09:26
                    ależ duża zawartość tlenu niszczy wiśniowe zabarwienie...
                    • saqqara Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 10:40
                      haha, calowanie czy gryzenie? nic nie powiem, trzeba sie przekonac na
                      wlasnej.... szyjce;))
                      • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 10:41
                        saqqara napisała:

> haha, calowanie czy gryzenie? nic nie powiem, trzeba sie przekonac na
                        > wlasnej.... szyjce;))
                        A ty myslisz ze ja qwa jak wygladam ? jak zyrafa zebym sie we wlasna szyje mogl
                        konsac ? :)
                        • iwusia Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 10:43
                          ja poprosze kawoosie bo nie mam czasu sobie zrobić a zasypiam!!!!!!
                          witojcie :))))))
                          • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 10:47
                            iwusia napisała:

> ja poprosze kawoosie bo nie mam czasu sobie zrobić a zasypiam!!!!!!
                            > witojcie :))))))
                            >
                            • iwusia Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 10:52
                              każdy wariant mnie interesuje byle był skuteczny i mnie nie zabił. Za kawoosie
                              buźka;)
                              • saqqara Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:06
                                Rob
                                a kto powiedzial ze masz sie sam gryzc? ja rowniez moge to zrobic:))

Iwusku
                                prosze, tylko nie o kawie, rano mialam w niej tluste oczka ze smietanki, ktora
                                jeszcze sie potem zwazyla, brrrr..... wole herbatke!:)))
                                • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:11
                                  saqqara napisała:

> rano mialam w niej tluste oczka

szaki mowilem ze trzeba umyc mleczkiem do demakijazu a nie wydlubywac ;))))
                                  • Gość: motor Re: Dzień dobry bardzo IP: *.pkobp.pl 17.10.02, 11:26
                                    Cześć Wam - życzę małej mocnej z ekspresu z kropelką czegoś mocniejszego dla
                                    kurażu
                                    • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:32
                                      Gość portalu: motor napisał(a):

> Cześć Wam - życzę małej mocnej z ekspresu z kropelką czegoś mocniejszego dla
                                      > kurażu
                                      A dziękujemy i zapraszamy na wspolne poranne budzenie ;)
                                      • iwusia Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:36
                                        Szaki ja już ledwo na oczy widze więc mogą być i tłuste oczka, byle kofeine
                                        miala!;))))))))
                                        • saqqara Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:42
                                          Robson!!!
                                          nie przeginaj dzisiaj, serio mowie!;)

Iwus
                                          jakbys zobaczyla te duzeee wielgachneee oczka w mojej kawie to bys sie od razu
                                          na sok przerzucila!:))

• robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:46
                                            saqqara napisała:

> Robson!!!
                                            > nie przeginaj dzisiaj, serio mowie!;)
                                            >
                                            > Iwus
                                            > jakbys zobaczyla te duzeee wielgachneee oczka w mojej kawie to bys sie od
                                            razu
                                            > na sok przerzucila!:))
                                            >
                                            NA Tobie takie wielgachne nie byly! No popatrz jak pozory myla ;))) hihih
                                            • saqqara Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:56
                                              uspokoisz sie? dlaczego dzisiaj mnie ciagle prowokujesz, co?
                                              • iwusia Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 11:58
                                                uwaga uwaga starcie numero uno!!!!!!
                                                w prawym narozniku SZaaaaaaaaaaaaaakiraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! forumowy
                                                wamper:))))))
                                                w lewym narożniku: Roooooooooooooobsoooooonick!!!!!! forumowy prowokator!!!!!!
                                                FIGHT!
                                                ;)
                                                • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:13
                                                  iwusia napisała:

> uwaga uwaga starcie numero uno!!!!!!
                                                  > w prawym narozniku SZaaaaaaaaaaaaaakiraaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! forumowy
                                                  > wamper:))))))
                                                  > w lewym narożniku: Roooooooooooooobsoooooonick!!!!!! forumowy prowokator!!!!!!
                                                  > FIGHT!
                                                  > ;)
                                                  >
                                              • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:10
                                                saqqara napisała:

> uspokoisz sie? dlaczego dzisiaj mnie ciagle prowokujesz, co?
                                                A to nie jest proces constans? przeciez zawsze cie prowokuje i nie widze
                                                podstaw mialoby byc inaczej dzisiaj ;) Czula bys sie zapewne nieswojo w tak
                                                niecodziennej sytuacji hihihi ;)
                                                • iwusia Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:18
                                                  sedzia jakiś musi byc nie?!!!!!!
                                                  chciałbys dwie na jednego? o nie!!!!! takiej przyjemności ci z Szakira nie
                                                  zrobimy nie Szaki?;)
                                                  • saqqara Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:33
                                                    ja sie w trojkaciki nie bawie, wiec prosze nie kombinowac!:))

owszem, prowokujesz mnie nonstop, ale dzisiaj moj prog tolerancji na zaczepki
                                                    rowna sie ZERO!!!!! panial?:))
                                                  • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:37
                                                    saqqara napisała:

> ja sie w trojkaciki nie bawie, wiec prosze nie kombinowac!:))
                                                    >
                                                    > owszem, prowokujesz mnie nonstop, ale dzisiaj moj prog tolerancji na zaczepki
                                                    > rowna sie ZERO!!!!! panial?:))
                                                    To zalezy wg jakiej skali temperament w koncu jak temperaturem mozna mierzyc w
                                                    Kelwinach i Celsjuszach a tam zero zeru nie rowne ;) ja tam jeszcze miejsce na
                                                    zaczepki szaki znajde wszak nieskonczone sa poklady Twojej do mnie tolerancji
                                                    nie ? :)
                                                  • saqqara Kolego R 17.10.02, 12:44
                                                    nieskonczone? chcesz sie przekonac?:)
                                                  • robsonick Re: Kolego R 17.10.02, 12:48
                                                    saqqara napisała:

> nieskonczone? chcesz sie przekonac?:)

Hymmm .........brzmi obiecujaco ;)
                                                  • saqqara Re: Kolego R 17.10.02, 12:52
                                                    tja???:)))
                                                  • Gość: robsonick Re: Kolego R IP: *.net 17.10.02, 14:14
                                                    saqqara napisała:

> tja???:)))
                                                    Tak ;)
                                                  • saqqara Re: Kolego R 17.10.02, 14:51
                                                    :P

;))
                                                  • robsonick Re: Kolego R 17.10.02, 14:57
                                                    saqqara napisała:

> :P
                                                    >
                                                    > ;))
                                                    Oooo sliczny ulubiony jezyczek mojej szakirki ukochanej. Jak ja ubostwiam
                                                    igraszki z tym cudnym Twoim jezyczkiem ...mioooodzio ;)
                                                  • saqqara Re: Kolego R 17.10.02, 15:18
                                                    aha, jeszcze cos?
                                                  • Gość: robsonick Re: Kolego R IP: *.net 17.10.02, 15:23
                                                    saqqara napisała:

> aha, jeszcze cos?

Mąż do żony - "Podaj szybko obiad !!"
                                                    Żona na to - "Może tak magiczne słowo?"
                                                    Mąż - "BIEGIEM!!!"
                                                  • saqqara Re: Kolego R 17.10.02, 15:31
                                                    hehehe, marzyciele sa wsrod nas;)))
                                                  • robsonick Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:34
                                                    iwusia napisała:

> sedzia jakiś musi byc nie?!!!!!!
                                                    > chciałbys dwie na jednego? o nie!!!!! takiej przyjemności ci z Szakira nie
                                                    > zrobimy nie Szaki?;)
                                                    >
                                                  • dr_mengele Re: Dzień dobry bardzo 17.10.02, 12:51
                                                    no niestety stary... nie ma lekko...
                                                    bo w tym cały jest ambaras... żeby troje chciało naraz...!!!
                                                    ;))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka