Gość: XXX IP: *.centrala.kbsa / 10.2.1.* 17.10.02, 16:53 Hej! Czy ma ktoś ochotę na króciutki "romansik" ????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Romansik........... IP: *.centrala.kbsa / 10.2.1.* 17.10.02, 16:54 ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, ŻE CHODZI MI O MĘŻCZYZN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Romansik........... IP: *.net 17.10.02, 17:04 Gość portalu: X napisał(a): > ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, ŻE CHODZI MI O MĘŻCZYZN! W sumie co za różnica jak to mówią "Żeby życie miało smaczek raz dziewczynka raz chłopaczek" :) ---- rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Romansik........... 18.10.02, 14:01 Gość portalu: X napisał(a): > ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, ŻE CHODZI MI O MĘŻCZYZN! Ja osobiście nawet w krótkich zawsze preferuję kobiety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Romansik........... IP: *.centrala.kbsa / 10.2.1.* 18.10.02, 14:04 mawyr napisał: > Gość portalu: X napisał(a): > > > ZAPOMNIAŁAM DODAĆ, ŻE CHODZI MI O MĘŻCZYZN! > Ja osobiście nawet w krótkich zawsze preferuję kobiety ;) > > Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Romansik........... 18.10.02, 14:07 Gość portalu: xxx napisał(a): > Domyślam się, że jesteś facetem! Gratulacje, choć mogę być i kobietą na forum ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Romansik........... IP: *.centrala.kbsa / 10.2.1.* 18.10.02, 14:15 Cholera wie kim Ty tak naprawdę jesteś... Tutaj jest wszystko możliwe! Ale cóż, mam ochotę poflirtować z jakimś facetem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mawyr Re: Romansik........... 18.10.02, 14:25 Gość portalu: xxx napisał(a): > Cholera wie kim Ty tak naprawdę jesteś... > Tutaj jest wszystko możliwe! > Ale cóż, mam ochotę poflirtować z jakimś facetem.... Dla tego należało by się określić bo na flirt z facetem to mogą mieć ochotę też i faceci ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Romansik........... IP: *.centrala.kbsa / 10.2.1.* 18.10.02, 13:56 A co, masz ochotę na flircik??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: Romansik........... 18.10.02, 14:12 ja mam ochotke na romansik z prezesowa centrali kbsa...... Odpowiedz Link Zgłoś