o_kropka 10.12.05, 11:04 ... przyjmuję, albowiem mam dziś urodziny. ;) Ech... powód do radości to nie jest, więc czekam aż ktoś osłodzi mi ten dzień. :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiak_75 Re: Całusy, cukierki, ciasteczka... ;)) 10.12.05, 15:29 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!! Cukierka ode mnie nie dostaniesz. Jedynie całusa wirtualnie. Odbierz @. Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Całusy, cukierki, ciasteczka... ;)) 10.12.05, 18:02 wszystkiego naj, dużo zdrowia, szczęścia i spełnienia marzeń :* PS. winko cały czas czeka ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
huberto80 Re: Całusy, cukierki, ciasteczka... ;)) 10.12.05, 21:22 Ile jest w drabinie szczebli, Ile złodziej nakradł mebli, Ile ludzi w Ameryce, Tyle zdrowia Tobie życzę!! -)))))))) Z okazji urodzin-) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: Całusy, cukierki, ciasteczka... ;)) 11.12.05, 09:32 Dzięuję Wam wszystkim. :)) Jesteście kochani! :) Gosiu... dzięki za "słodkie cukierczki" z załącznika. ;)Rewelacja! Uśmiałam się... aż do łez! :)) Naprawdę super! Hi, hi, hi. ;) Konrado, cóż za pamięć! Ty jeszcze masz to winko? ;) Pamiętaj, że wino im strasze, tym lepsze. ;) Niech jeszcze troszke na mnie poczeka. ;)) Huberto, Tobie też bardzo dziekuję za sympatyczny wierszyk. :) No, no, no... cóz za twórczość literacka. ;) Tak więc wszystkim razem i każdemu z osobna przesyłam wirtualnego cmoka. :* Odpowiedz Link Zgłoś
konrado80 Re: Całusy, cukierki, ciasteczka... ;)) 11.12.05, 10:26 o_kropka napisała: > Konrado, cóż za pamięć! Ty jeszcze masz to winko? ;) staram się:) ono cały czas czeka na Ciebie ;) > Pamiętaj, że wino im strasze, tym lepsze. ;) tyczy się to też kobiet ;)) > Niech jeszcze troszke na mnie poczeka. ;)) wino jak wino, ale ile ja mam czekać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_kropka Re: Całusy, cukierki, ciasteczka... ;)) 11.12.05, 13:05 Oj, Konrado do Ciebie taka kolejka, że za 10... 20... 50... ba! za 100 lat bym się nie dopchała! ;) A wtedy to już będę napraaawdę stara. ;)) Pozdrawiam. :* Odpowiedz Link Zgłoś