menk.a 12.12.05, 14:29 pozdrawiam krwiożerczo:] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:30 ja juz nie licze tych głów.... Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:30 hi, hi ,hi :))) smacznego, czekam na następne odgryzione, części ciała ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:33 no i masz - zgłodniałam :P Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:34 tylko ze mój mikołaj okazał sie kobieta:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:59 no i masz: zżarłam drugiego ot, dziś betią jestem :P Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:01 a ja mikołajke popijam kawa Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:04 a ja herbatą czerwoną:P Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:06 ja roz************m komórke za 500zł nadodatek nie moją Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:06 czkolada z herbata... Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:06 no i przez Ciebie podobno dziwnie przyglądałam się przed chwilą koleżance z pokoju - zaznaczam, że pod ręką nie mam nic jadalnego :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:16 patrzysz na nią .. łakomym wzrokiem??:P Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:22 łakomym, a nawet rzekłabym, że pożądliwym :PP i jeszcze zaczyna mi burczeć w brzuchu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:31 mnie te 2 Mikołaje wystarczą:P wiecej nie tknę i więcej nie mam, więc na podzielenie sie nie ma szans głodny sytego nie zrozumie, więc polecam jakiś obiad;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:38 plany obiadowe są, a jakże - tylko najpierw muszę odrobić pańszczyznę... a głodna anahita = zła anahita, więc lepiej żeby mi nic nie stanęło w międyczasie na przeszkodzie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:40 to ja tak z innej becki pochwalę sie choinką 3-metrową, która stoi u mnie w sekretariacie prawdziwa, pachnąca, z Wisły, mniejsza siostra tej, która stoi przed PKiN- em ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:45 rozumiem, że nie jest do jedzenia? :PP a czy świeci równie uroczo, co jej większa siostra? matko, jakie ja bzdury tu wypisuję - to chyba z tego głodu :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:46 jeśli podchodzi Ci ta choinka to zapraszam, żywicą pachnie lampek na niej brak, ale kilka bombek wisi:P Odpowiedz Link Zgłoś
zosia500 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:09 menk.a coś Ty narobiła??? prezentów nie będzie :((( Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:13 mam ochote na na bajadere Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:34 a co to kurcze jest? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:33 upssssss ale ja i tak rózgę mam zarezerwowaną:P Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:40 JA I TAK MAM MIKOŁAJOWĄ .... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:41 a powiedziałeś, że ją zjadłeś i popiłeś :P Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:42 ALE PIRAMIDKI ZOSTAWIAŁEM NA KONIEC BO SA MARCEPANOWE Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:43 A ja lubie marcepan, mmmmhmm:) Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:44 ALE TE PIRAMIDKI SA SŁODKIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:45 ja w ogóle lubie słodkości, co widać na załączonym obrazku;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:45 dobrze wiecej dla mnie .... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:48 jak dla Ciebie? przecież ja też lubie słodkości i zcasem sobie nie żałuję:P Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:50 PODZIELE SIE ZE WSZYSTKIMI I WINEM URODZINOWYM...... Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:50 Masz dzisiaj urodziny? Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:51 ja miałam równo miesiąc temu:P Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:51 no jeśli ma to ja sie tez wpraszam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:52 ZAPRASZAM MOZE SAM NIE BEDE.... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 16:10 a z kim? że zapytam z ciekawości? rodzina i przyjaciele zajączka?:P Odpowiedz Link Zgłoś
nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 16:14 NIESTETY ... SPUSZCZE ZASŁONE MILCZENIA NAD RODZINA ..... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 08:54 czekolada z orzechami:P A pamietam z dzieciństwa wedlowską z nadzieniem w 3 kolorach: truskawkowym, waniliowym i kakaowym. Jakie miłe wspomnienie. Wieki temu to było. I oczywiście pomarańcze , zwykle tylko na święta. Potrafiłam grać kolędy na dzwonkach albo flecie. :D:D:D: Utalentowana byłam, ale talent diabli wzięli:P Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 08:57 z tego opisu widzę, że jesteśmy w podobnym wieku... fakt zapach pomarańczy jescze teraz czuje, juz nigdy nie będzie taka jak wtedy ;) sentymentalny sie człowiek robi na starość Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:10 wspomnienia są zazwyczaj miłe i wspaniałe, ludzka pamięć jt dziurawa, wybiórcza i zaciera się. Wtedy moze nie doceniałam tego co było, w ogóle nie miałam wielkiego pojęcia o świecie (dziś niewiele więcej wiem), ale wspomnienia są miłe i pamiętam raczej to co miłe. Pamiętam ja byłam już dużo starsza, miałam jakieś 13 lat i przez całe święta objadałam się mandarynkami. Przejadłam się, rozchorowałam. Potem przez kilka lat sam zapach wywoływał we mnie dziwne reakcje. Do dziś nie jem mandarynek, a minęło 14 lat.:P Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:13 a co zrobic taki to był czas, jak człowiek sie do czegoś dorwał to bez opamiętania... ja tak miałam z bananami ;) taki to był czas Odpowiedz Link Zgłoś
asja103 Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:23 no tak ale co lepsze, byc młodym i głupim, czy starym i mądrym (chociaż to też wątpliwe;) miłego dnia, teraz musze spadać, do popołudnia Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:25 znam starych i tak samo głupich;) długa broda nie zawsze świadczy o mądrości;) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:53 stara glupota jest też z reguły trudniejsza do wyplenienia - młodemu chyba jednak łatwiej przychodzi przyznanie się do niewiedzy albo do błędu... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:59 Ludzie pokorni są skłonni przyznać się do błędu. Tak samo przyznać komus rację. Mnie niemal do wszystkiego można przekonać, o ile użyje się właściwych argumentów.;) Ciagle szukam odpowiedzi na wiele pytań. Ana, ale tu wątek o słodkościach a weszło nawet na święta. Żn sama wparadowałam na ten temat. Podziel się wspomnieniami ze swojego krótkiego, ale jakże kolorowego zycia:P Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:10 Haha - a jak wyjdzie na jaw, że moje krótkie życie było i jest jałowe i nudne jak przysłowiowe flaki z olejem? :PP A poważnie, to stwierdzam nieskromnie, że jako dziecko byłam niemal ideałem, bo szczerze cieszyłam się z każdego prezentu - bardziej liczył się dla mnie gest i cała ta otoczka, chwila niepewności niż to, co znajdowało się w środku ;) Teraz się to trochę zmieniło, chociaż nadal jestem w stanie docenić dobre intencje obdarowywacza, tylko moje zdolności aktorskie jakby trochę straciły na intensywności :PP To tyle akcentu świątecznego z mojej strony. Idę po ciastko, bo mi znowu narobiłaś smaku :P Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:20 heheheh czyli Loża Szyderców jak najbardziej dobrana również pod względm słabości do smaku słodyczy w ustach tylko dodam, że każdej SŁODYCZY:P Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:23 hehe - zdecydowanie tak :) dobrze, że czasem odzywa się we mnie głos rozsądku, bo inaczej byłabym już gigantyczną toczącą się kulą :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:29 mówią kochanego ciała nigdy dość :P z tym nigdy to bym polemizowała:PP Można ewentualnie się pocieszać, że te wychudzone wieszaki nie znają smaku czekolady i w ogóle jedyne o czym myślą to : nie jeść:D ale nie jt źle;))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:35 No, nie - z tym kochanym ciałem, to zdecydowanie przesada :PP Moje kobiece samopoczucie jest mocno powiązane z wyczuciem estetyki, więc choć smak czekolady świetnie znam i chętnie pprzypominałabym go sobie znacznie częściej, to jednak lubię duże lustra :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:38 hehehehehhe Ana , ZŁOTA LITERA Ci się należy za te duże lustra:D a dla większych pań mogłyby być krzywe lustra: takie zmniejszające kształty, coby można je było jednak łatwiej obejść niż przeskoczyć: odwrotnie niż normalnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:45 :D Lustra wyszczuplające są w większości przymierzalni, co mnie osobiście doprowadza do szału, bo ostatecznie nigdy nie wiem, czy to, co kupiłam, faktycznie nieźle na mnie leży, czy też po wyjściu na ulicę doprowadzę kogoś do zejścia ze śmiechu :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 11:14 wystarczy, że nałożysz na siebie wszystko co jt pokazywane na wystawach: a więc koronki, kwiatki, piórka, cekiny, futerka, wszystko w żarówiastych kolorach, koniecznie buty z jakimiś klamrami z cyrkoniami i na srebrnym obcasie, koniecznie długie kolorowe pazury i krzykliwy pejzaż na oku:) full wypas:D Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:11 a, nie - tak to ja chodzę na codzień, miałam na myśli coś bardziej zwracającego na siebie uwagę :PP Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:29 np. wieczorowo od rana?????? Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:48 lub porannie wieczorem :PP chociaż w sumie ekstrawagancja zawsze była modna ;D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:50 ekstrawagancja częściej szokuje lub przynajmniej przyprawia o wytrzeszcz oka:P modna jt elegancja i klasyka:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:59 iiitam - klasyka i elegancja są nudne i nijakie, jeśli się ich nie przełamie choćby małym ekstrawaganckim dodatkiem :PP Odpowiedz Link Zgłoś