Dodaj do ulubionych

*****odgryzłam Mikołajowi głowę

12.12.05, 14:29
pozdrawiam krwiożerczo:]
Obserwuj wątek
    • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:30
      ja juz nie licze tych głów....
    • asja103 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:30
      hi, hi ,hi :)))
      smacznego, czekam na następne odgryzione, części ciała ;)
    • anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:33
      no i masz - zgłodniałam :P
      • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:34
        tylko ze mój mikołaj okazał sie kobieta:-))
      • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 14:59
        no i masz: zżarłam drugiego
        ot, dziś betią jestem :P
        • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:01
          a ja mikołajke popijam kawa
          • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:04
            a ja herbatą
            czerwoną:P
            • wesola_kicia Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:06
              ja roz************m
              komórke za 500zł
              nadodatek nie moją
            • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:06
              czkolada z herbata...
        • anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:06
          no i przez Ciebie podobno dziwnie przyglądałam się przed chwilą koleżance z
          pokoju - zaznaczam, że pod ręką nie mam nic jadalnego :PP
          • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:16
            patrzysz na nią .. łakomym wzrokiem??:P
            • anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:22
              łakomym, a nawet rzekłabym, że pożądliwym :PP i jeszcze zaczyna mi burczeć w
              brzuchu ;)
              • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:31
                mnie te 2 Mikołaje wystarczą:P wiecej nie tknę i więcej nie mam, więc na
                podzielenie sie nie ma szans
                głodny sytego nie zrozumie, więc polecam jakiś obiad;)
                • anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:38
                  plany obiadowe są, a jakże - tylko najpierw muszę odrobić pańszczyznę...
                  a głodna anahita = zła anahita, więc lepiej żeby mi nic nie stanęło w
                  międyczasie na przeszkodzie :PP
                  • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:40
                    to ja tak z innej becki
                    pochwalę sie choinką 3-metrową, która stoi u mnie w sekretariacie
                    prawdziwa, pachnąca, z Wisły, mniejsza siostra tej, która stoi przed PKiN-
                    em ;))))))
                    • anahita_jedyna Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:45
                      rozumiem, że nie jest do jedzenia? :PP

a czy świeci równie uroczo, co jej większa siostra?
                      matko, jakie ja bzdury tu wypisuję - to chyba z tego głodu :PP
                      • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:46
                        jeśli podchodzi Ci ta choinka to zapraszam, żywicą pachnie
                        lampek na niej brak, ale kilka bombek wisi:P
    • zosia500 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:09
      menk.a coś Ty narobiła??? prezentów nie będzie :(((
      • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:13
        :-)))
      • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:13
        mam ochote na na bajadere
        • asja103 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:34
          a co to kurcze jest?
      • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:33
        upssssss
        ale ja i tak rózgę mam zarezerwowaną:P
        • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:40
          JA I TAK MAM MIKOŁAJOWĄ ....
          • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:41
            a powiedziałeś, że ją zjadłeś i popiłeś :P
            • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:42
              ALE PIRAMIDKI ZOSTAWIAŁEM NA KONIEC BO SA MARCEPANOWE
              • bettina75 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:43
                A ja lubie marcepan, mmmmhmm:)
                • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:44
                  ALE TE PIRAMIDKI SA SŁODKIE.....
                • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:45
                  ja w ogóle lubie słodkości, co widać na załączonym obrazku;))
                  • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:45
                    dobrze wiecej dla mnie ....
                    • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:48
                      jak dla Ciebie? przecież ja też lubie słodkości i zcasem sobie nie żałuję:P
                      • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:50
                        PODZIELE SIE ZE WSZYSTKIMI I WINEM URODZINOWYM......
                        • bettina75 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:50
                          Masz dzisiaj urodziny?
                          • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:51
                            ja miałam równo miesiąc temu:P
                          • asja103 Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:51
                            no jeśli ma to ja sie tez wpraszam :)
                            • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 15:52
                              ZAPRASZAM MOZE SAM NIE BEDE....
                              • menk.a Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 16:10
                                a z kim? że zapytam z ciekawości? rodzina i przyjaciele zajączka?:P
                                • nonmolto Re: *****odgryzłam Mikołajowi głowę 12.12.05, 16:14
                                  NIESTETY ... SPUSZCZE ZASŁONE MILCZENIA NAD RODZINA .....
    • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 08:54
      czekolada z orzechami:P
      A pamietam z dzieciństwa wedlowską z nadzieniem w 3 kolorach: truskawkowym,
      waniliowym i kakaowym. Jakie miłe wspomnienie. Wieki temu to było. I oczywiście
      pomarańcze , zwykle tylko na święta. Potrafiłam grać kolędy na dzwonkach albo
      flecie. :D:D:D: Utalentowana byłam, ale talent diabli wzięli:P
      • asja103 Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 08:57
        z tego opisu widzę, że jesteśmy w podobnym wieku...

fakt zapach pomarańczy jescze teraz czuje, juz nigdy nie będzie taka jak
        wtedy ;)

sentymentalny sie człowiek robi na starość
        • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:10
          wspomnienia są zazwyczaj miłe i wspaniałe, ludzka pamięć jt dziurawa, wybiórcza
          i zaciera się. Wtedy moze nie doceniałam tego co było, w ogóle nie miałam
          wielkiego pojęcia o świecie (dziś niewiele więcej wiem), ale wspomnienia są
          miłe i pamiętam raczej to co miłe. Pamiętam ja byłam już dużo starsza, miałam
          jakieś 13 lat i przez całe święta objadałam się mandarynkami. Przejadłam się,
          rozchorowałam. Potem przez kilka lat sam zapach wywoływał we mnie dziwne
          reakcje. Do dziś nie jem mandarynek, a minęło 14 lat.:P
          • asja103 Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:13
            a co zrobic taki to był czas, jak człowiek sie do czegoś dorwał to bez
            opamiętania...

ja tak miałam z bananami ;)
            taki to był czas

• menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:19
              głupi bo młody:P
              • asja103 Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:23
                no tak ale co lepsze, byc młodym i głupim, czy starym i mądrym (chociaż to też
                wątpliwe;)

miłego dnia, teraz musze spadać, do popołudnia
                • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:25
                  znam starych i tak samo głupich;) długa broda nie zawsze świadczy o mądrości;)
                  • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:53
                    stara glupota jest też z reguły trudniejsza do wyplenienia - młodemu chyba
                    jednak łatwiej przychodzi przyznanie się do niewiedzy albo do błędu...
                    • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 09:59
                      Ludzie pokorni są skłonni przyznać się do błędu. Tak samo przyznać komus rację.
                      Mnie niemal do wszystkiego można przekonać, o ile użyje się właściwych
                      argumentów.;) Ciagle szukam odpowiedzi na wiele pytań.
                      Ana, ale tu wątek o słodkościach a weszło nawet na święta. Żn sama wparadowałam
                      na ten temat. Podziel się wspomnieniami ze swojego krótkiego, ale jakże
                      kolorowego zycia:P
                      • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:10
                        Haha - a jak wyjdzie na jaw, że moje krótkie życie było i jest jałowe i nudne
                        jak przysłowiowe flaki z olejem? :PP

A poważnie, to stwierdzam nieskromnie, że jako dziecko byłam niemal ideałem, bo
                        szczerze cieszyłam się z każdego prezentu - bardziej liczył się dla mnie gest i
                        cała ta otoczka, chwila niepewności niż to, co znajdowało się w środku ;)
                        Teraz się to trochę zmieniło, chociaż nadal jestem w stanie docenić dobre
                        intencje obdarowywacza, tylko moje zdolności aktorskie jakby trochę straciły na
                        intensywności :PP

To tyle akcentu świątecznego z mojej strony. Idę po ciastko, bo mi znowu
                        narobiłaś smaku :P
                        • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:15
                          Łakomczucha:P
                          • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:16
                            i kto to mówi :PP
                            • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:20
                              heheheh
                              czyli Loża Szyderców jak najbardziej dobrana również pod względm słabości do
                              smaku słodyczy w ustach
                              tylko dodam, że każdej SŁODYCZY:P
                              • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:23
                                hehe - zdecydowanie tak :)
                                dobrze, że czasem odzywa się we mnie głos rozsądku, bo inaczej byłabym już
                                gigantyczną toczącą się kulą :PP
                                • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:29
                                  mówią kochanego ciała nigdy dość :P z tym nigdy to bym polemizowała:PP Można
                                  ewentualnie się pocieszać, że te wychudzone wieszaki nie znają smaku czekolady
                                  i w ogóle jedyne o czym myślą to : nie jeść:D
                                  ale nie jt źle;)))
                                  • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:35
                                    No, nie - z tym kochanym ciałem, to zdecydowanie przesada :PP
                                    Moje kobiece samopoczucie jest mocno powiązane z wyczuciem estetyki, więc choć
                                    smak czekolady świetnie znam i chętnie pprzypominałabym go sobie znacznie
                                    częściej, to jednak lubię duże lustra :PPP
                                    • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:38
                                      hehehehehhe Ana , ZŁOTA LITERA Ci się należy za te duże lustra:D
                                      a dla większych pań mogłyby być krzywe lustra: takie zmniejszające kształty,
                                      coby można je było jednak łatwiej obejść niż przeskoczyć: odwrotnie niż
                                      normalnie:D
                                      • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 10:45
                                        :D
                                        Lustra wyszczuplające są w większości przymierzalni, co mnie osobiście
                                        doprowadza do szału, bo ostatecznie nigdy nie wiem, czy to, co kupiłam,
                                        faktycznie nieźle na mnie leży, czy też po wyjściu na ulicę doprowadzę kogoś do
                                        zejścia ze śmiechu :PP
                                        • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 11:14
                                          wystarczy, że nałożysz na siebie wszystko co jt pokazywane na wystawach: a więc
                                          koronki, kwiatki, piórka, cekiny, futerka, wszystko w żarówiastych kolorach,
                                          koniecznie buty z jakimiś klamrami z cyrkoniami i na srebrnym obcasie,
                                          koniecznie długie kolorowe pazury i krzykliwy pejzaż na oku:) full wypas:D
                                          • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:11
                                            a, nie - tak to ja chodzę na codzień, miałam na myśli coś bardziej zwracającego
                                            na siebie uwagę :PP
                                            • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:29
                                              np. wieczorowo od rana??????
                                              • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:48
                                                lub porannie wieczorem :PP chociaż w sumie ekstrawagancja zawsze była modna ;D
                                                • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:50
                                                  ekstrawagancja częściej szokuje lub przynajmniej przyprawia o wytrzeszcz oka:P
                                                  modna jt elegancja i klasyka:PPP
                                                  • anahita_jedyna Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 12:59
                                                    iiitam - klasyka i elegancja są nudne i nijakie, jeśli się ich nie przełamie
                                                    choćby małym ekstrawaganckim dodatkiem :PP
                                                  • menk.a Re: *****dziś też jest słodko 13.12.05, 13:01
                                                    np usta korale:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka