Dodaj do ulubionych

kawka .....papierosek...

14.12.05, 11:22
:))))
Obserwuj wątek
    • menk.a Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 11:26
      raczej nie
      ni kawy, ni papierosów;)))
    • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 11:57
      uhmmm, w taki pochmurny dzień czasami nic więcej do szczęścia nie trzeba. A ja
      już dziś po dwóch kawakach a papierosków nie liczyłem :)
      • choclairs Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 11:59
        kawka na śniadanko - błogosławieństwo, bez niej nie ma dnia :)))
      • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 11:59
        Papierosek jak najbardziej, ale zamiast kawki herbata z cytryną.
        Najgorsze jest, że muszę czekać na to do powrotu z pracy:(
        • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:01
          To współczuję - nawet herbatki Ci się nie dają w pracy napić. To co Wy tam
          pijecie ...? :)
          • girl32 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:02
            To ja sie pochwale.Nie palę już 5 miesiąc.
            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:05
              Ja nie paliłem już 5 lat :(.
              • girl32 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:06
                No coś Ty.I co Cie skłoniło do powrotu?
                • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:08
                  Większość z nas rzuca palenie dla kobiety i przez nią ... wraca do nałogu :)
                  • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:10
                    Tak, najwazniejsze to na kogos zwalic wine....
                    • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:14
                      Jeszcze nie spotkałem "nałoga", który by zrzucał winę na siebie a tak nawiasem
                      to lubiłem, lubię i chyba będę lubił palić. Jak powiedziała pewna hrabina,
                      męźczyzna pownien wonieć koniem i tytoniem. Konia nie mam (nie chytać mnie za
                      słówka :) zostją więc papieroski :)
                      • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:17
                        Ja nie cierpie zapachu papierosow, bo nigdy tzn, 1 raz zapalilam, zeby wiedziec
                        co to jest, no i mi nie zasmakowalo:((
                        Widac nie jestem z rodu hrabianek, tylko z ksiazat....:))
                        • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:20
                          Książęta palą oryginalne kubańskie cygara po 100 $ / szt :)
                          • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:22
                            To sa falszercy, z tytulem zdobytym za pieniadze, :))
                            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:26
                              Tak zwykle jest: biedny nie pali choćby nie wiem jakim był księciem. To
                              przywilej zamożnych :)
                              • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:29
                                Zal im kazdego grosika, i moze dlatego sa bogaci????
                      • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:27

Konia nie mam

no szkoda bardzo :) to gdzie masz 1000$ wytatuowane???
                        • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:32
                          Nie lubię się chwalić ale mam tam wytatuowaną jedynkę z o wiele większą
                          ilością zer :)
                          • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:34
                            Który z trzech powodów skłonił Cię do takiej dziarki?
                            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:37
                              Zostało jeszcze trochę miejsca na malutki wpisik. Trzeba było więc je zapełnić.
                              Zresztą na przeczytanie wszystkiego nocy by Ci zabrakło.
                              • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:38
                                to chyba kobyła a nie koń?:)
                                • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:44
                                  Pod ogon nie zagladałem tak, że nie wiem - a co miałabyś ochotę zagladnąć...?:)
                                  • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:04
                                    blee... okropny jesteś:)
                                    • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:22
                                      zosia500 napisała:

> blee... okropny jesteś:)

Wiem o tym:) Pociesza mnie fakt, że brzydota jest tylko inną odmianą piękna a po
                                      za tym jest jedna osoba usatysfakcjonowana, moja „tatuażysta” :)
                                      • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:25
                                        Ty ściemniaczu - ja nie o wyglądzie zewn. mówię :)
                                        • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:29
                                          Wiem, jestem piękny tylko duszę mam okropną :)
                                          • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:30
                                            Tego nie wiemy, a dusze da sie naprawic :))

rysky napisał:

> Wiem, jestem piękny tylko duszę mam okropną :)
                                            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:34
                                              Ja moją już sprzedałem - lekarz dusz musiałby negcjować z diabłem :)
                                              • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:35
                                                intrygujace i jakie wielkie wyzwanie :)))

rysky napisał:

> Ja moją już sprzedałem - lekarz dusz musiałby negcjować z diabłem :)
                                                • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:39
                                                  Widzę, że lubisz wszystko co wielkie... :)
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:41
                                                    Nie koniecznie wszystko :)) ale im wieksze wyzwanie tym wieksza satysfakcja :)))

rysky napisał:

> Widzę, że lubisz wszystko co wielkie... :)
                                                  • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:48
                                                    Jesteś lekarzem dusz? Bo odbieram to jako obiecujący początek behawioralnej
                                                    terapii :)
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:51
                                                    leczac innych lecze siebie :)))
                                                  • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:59
                                                    Wyleczyłaś już kogoś? A swoją drogą miła to cecha, taka rozrzutność w dzieleniu
                                                    się sobą z innymi... :)
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:04
                                                    moze i wyleczylam, moze bardziej zaprzedalam diablu :)))
                                                  • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:11
                                                    Nie wierzę, że sprzedałaś duszę - Za młoda jesteś, nie zdążyłaś jeszcze dużo
                                                    nagrzeszyć :)
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:14
                                                    Ja mowie o duszy ktora mialam leczyc :)))
                                                  • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:19
                                                    W myśl przysłowia "w zdrowym ciele zdrowy duch" - leczenie musiałabyś zacząć od
                                                    dopieszczenia ciała :):):)
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:21
                                                    Swojego czy Twojego? :PPP :)))
                                                  • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:23
                                                    A jak wolisz?
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:29
                                                    Jezeli to ma byc wspolna terapia, to zarowno Twoje jak i moje.
                                                  • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:33
                                                    Proponuje na tym wpisie zakończyć behawioralną terapię i przejść do leczenia
                                                    konwencjonalnego. Poproszę na priv. o miejsce i godziny w jakich Pani Doktor
                                                    przyjmuje :). Pozdrawiam i dziękuję za mile spedzony czas.
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:38
                                                    Dziekuje rowniez :)))
                          • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:24
                            Jednak chwalipieta :PP :)))

rysky napisał:

> Nie lubię się chwalić ale mam tam wytatuowaną jedynkę z o wiele większą
                            > ilością zer :)
                            • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:25
                              jeszcze jaki!!!
                            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:26
                              Nastepna co mi chwali pięty a ja przecież o czym innym :)
                              • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:27
                                ta... już my wiemy czym się tak chwalisz:)
                                • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:28
                                  ciekawe czy to przechwalki czy ma co do pokazania :PP :)))
                                  • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:29
                                    sprawdzimy???
                                    • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:29
                                      pewnie, niech wysyla zdjecie :)))
                                    • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:31
                                      Zapytajcie się Girl 32 - ona wie o mnie wszystko, prawie :)
                                      • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:33
                                        A jej pokazywales? :PP :)))
                                        • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:36
                                          Mam moja fotkę w pełnej krasie :). Jesli ją ładnie poprosicie to może Wam podesle :)
                                          • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:38
                                            prosic nie bedziemy, mozemy tylko podziekowac ze wyslales :)))

rysky napisał:

> Mam moja fotkę w pełnej krasie :). Jesli ją ładnie poprosicie to może Wam
                                            podes
                                            > le :)
                                            • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:39
                                              zboczenica z tej naszej girl:)))))
                                            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:41
                                              Akurat było odwrotnie to ona mi ją wysłała...:)
                                              • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:45
                                                no chyba się już pogubiłam - czyli z Ciebie zboczeniec:)))
                                                • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:55
                                                  Jesli uważasz, ze jak kobieta wysle do męźczyzny zdjęcie to on jest zboczeńcem.
                                                  Musze przyznać dziwna kobieca logika? :).
                                                  • zosia500 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:57
                                                    zdaje się nie piszemy o tym samym:)))
                                                    kończę na dzisiaj bo regres u mnie postępuje :)))
                                                    dobrej zabawy:)
                                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:59
                                                    pa zosiu, do nastepnego razu :)))
                  • girl32 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:11
                    Albo dla zdrowia.
                    A jesłi chodzi o pytanie moje poprzednie to przepraszam.
          • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:06
            Na brak herbaty w pracy nie narzekam, jest tylko problem z przerwą na papierosa.
            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:10
              No to pozostaje Ci wrócić do czasów szkolnych i palić w toalecie - mimo takiego
              miejsca do dziś pamietam smak tam wypalonych papierosków :)
              • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:17
                Na szczęście czasem idę "na miasto" coś załatwić i wtedy mogę się bez problemu
                oddać nałogowi:))
                A w szkole faktycznie palenie w toalecie miało swój niepowtarzalny urok.
                • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:29
                  Też lubię palić na powietrzu pod warunkiem, że temp. są powyżej zera bo inaczej
                  papieros przymarza do ust :)
                  • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:33
                    Dziś jest powyżej zera, więc nie będzie problemu. Na razie szukam pretekstu do
                    wyjścia z firmy
                    • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:34
                      Powiedz, że idziesz zpalić :)
                      • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:38
                        Hehe, na pewno spotka się to ze zrozumieniem.

rysky napisał:

> Powiedz, że idziesz zpalić :)
                        • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:40
                          Wystarczy odpowiednie podejście i każdego można wychować. Ja swoich wychowałem :)
                          • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:54
                            Problem w tym, że w tej firmie pracuję od bardzo niedawna
                            • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:56
                              No to musisz zacząć pracować nad zespołem. Wiesz czym skorupka za młodu....:)
                              • obcylogin Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:03
                                Może faktycznie trzeba spróbować;)
                                • girl32 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:05
                                  Dobrze ,ze u mnie Ci co nie palili zaczeli,zeby głupio nie było.A teraz powoli
                                  wszyscy rzucają.Ale mam szczęscie.
                                  • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:09
                                    A u nas jest zakaz palenia w pokojach, bo jest dla palaczy specjalny pokoj:)))
                                    • girl32 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:12
                                      A taraz dopiero widzę,ze to dobry pomysł.Tylko ,ze w Polsce brak zazwyczaj
                                      takich pokoi.
                                      • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:14
                                        Moze w wiekszych firmach juz jest?
                                  • wesolutka72 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:12
                                    potem znowu kawka i papierosek i czas plynie do przodu hehehe
                                    • girl32 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:14
                                      A bo u nas w dalszym ciągu panuje zasada "czy się stoi czy sie lezy to wypłata
                                      się należy".
                                      • bettina75 Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:16
                                        i dlatego jest w Polsce tak dobrze:)
                                      • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:24
                                        A ci co pala dostają 2 X więcej bo przecież muszą mieć na papierosy :)
                                    • maigre Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:48
                                      jejciu.. kilku palaczy w pokoju na raz i smród... a feeee
        • maigre Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:01
          u mnie tez sie nie pali , ale mamy miejsce do spotkan dla tej elitarnej
          grupy:)))
          • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:03
            Ja u siebie tworzę jednoosobową elitarna grupę a tak to sam plebs :(
            • maigre Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:09
              Elita to zazwyczaj mniejszosc:)))
              • rysky Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 12:18
                Też tam myślę ale my nonkonformiści mamy w życiu bardzo trudno i mimo iż
                rozumiem i szanuję decyzję niepalących to oni za cholerę nie chcą uszanować mojej :)
    • wesolutka72 rysky 14.12.05, 13:45
      to kiedy moge podziekowac? :P :)))
    • wesola_kicia Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:45
      poprosze o kawe
      a papierosy do kosza bo nie pale
      • maigre Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 13:46
        co tak poźno ja juz trzecia pije:)))
        • wesola_kicia Re: kawka .....papierosek... 14.12.05, 14:02
          bo wcześniej nie mogłam
          a pozatym nie miałam ochoty

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka