Dodaj do ulubionych

Randia!!!!!

23.10.02, 13:57
A co Ty tak sie do tej veny ciagle przyczepiasz???
..........masz jakiś problem???
Obserwuj wątek
    • goraca_kicia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 13:58
      hohohoho, hoho... fju fju... bedzie goraco;))
      • vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 13:59
        goraca_kicia napisała:

> hohohoho, hoho... fju fju... bedzie goraco;))

Wcale nie bedzie!!!!!
        • goraca_kicia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:01
          jako goraca_kicia sadze ze jednak nie... a moze tak? a moze nie?

ps. Vena, nie stresuj sie, warto?:)
          • vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:03

> ps. Vena, nie stresuj sie, warto?:)

Za czesto w wypowiedziach Randii słysze o venie, chciałam sie dowiedziec czy
            moze chce tym samym cos mi przekazac, stad moje pytanie......to wszystko
            • goraca_kicia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:08
              alez Moja Droga, (spoufale sie, jesli pozwolisz)

gdybym ja miala reagowac za kazdym razem na moj rzucany wszedzie nik to nie
              mialabym czasu grzac sie do czerwonosci;))traktuj to z luzem, nie bierz
              wszystkiego "pod siebie", jak mawial moj sp niedoszly;)

ps. btw, Twoj nik prowokuje, ja czesto tez mam vene i co? czy to znaczy ze mam
              Ciebie? ja wole chopcow, jesli wiesz o czym mowie;)
            • randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:08
              Nie, nie mam, to tak z sympati :)))
              Przyjaciele moich przyjaciół, są moimi przyjaciółmi :)))
              Może kiedyś jak się spotkamy zrozumiesz o czym mówię :))))))))
              • vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:22
                > Przyjaciele moich przyjaciół, są moimi przyjaciółmi :)))

............moi przyjaciele sa tylko moimi przyjaciółmi, jezeli kogos nie znam
                nie traktuje go jak ptrzyjaciela. A ciebie nie znam, moze troche o Tobie
                słyszałam, to wszystko.

> Może kiedyś jak się spotkamy zrozumiesz o czym mówię :))))))))

...........moze kiedys sie spotkamy, ale nie predko, kolejnych 10 lat już mam
                zarezerwowsanych.

pozdrwiam
                vena111
                • randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:39
                  Więc mam szansę na następną dziesięciolatkę ????
                  HURRA, dzięki o Pani......

Zachowujesz się jak dzieciak, a Empek mówł, żeś dojrzała i
                  odpowiedzialna................widocznie się mylił.
                  • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:44
                    szanuje was obie, wiec nie klocie sie prosze, ok?

randia napisała:

> Więc mam szansę na następną dziesięciolatkę ????
                    > HURRA, dzięki o Pani......
                    >
                    > Zachowujesz się jak dzieciak, a Empek mówł, żeś dojrzała i
                    > odpowiedzialna................widocznie się mylił.
                    >
                  • vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:47

> Zachowujesz się jak dzieciak, a Empek mówł, żeś dojrzała i
                    > odpowiedzialna................widocznie się mylił.

Zostawiam to bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!
                    • randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:51
                      To po co odpisujesz ???
                      Nie rozumiem o co Ci chodzi.........
                      • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:00
                        znam was lepiej niz wy sie znacie wzajemnie i uwazam ze obie jestescie madre
                        dojrzale, odpowiedzialne i nie ma sensu sie klocic,
                        natomiast mysle Randia piszac w swych postach Vena, nie pila do ciebie lecz
                        bardziej do mnie, zartobliwie z humorem, ale tak naprawde nie miala nic zlego
                        na mysli, przynajmniej ja to tak odczuwam:)))

HOUK :))
                        • randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:05
                          Na szczęście Empi, że Ty masz inteligencje wrodzoną a nie nabytą.
                          Dokładnie oto Mi chodziło :)
                          • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:22
                            Vena tez ja ma, bardzo ja lubie i jest w pewnym sensie autorytetem dla mnie,
                            mysle ze gdybyscie sie dobrze poznaly, obie zmienilybyscie zdanie na swoj
                            temat:)

pokoj z Toba i duchem Twoim:)

randia napisała:

> Na szczęście Empi, że Ty masz inteligencje wrodzoną a nie nabytą.
                            > Dokładnie oto Mi chodziło :)
                            • randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:27
                              Ja przeca kciałam, jak Mi wszyscy święci świadkiem !!!!!Już wcześniej mówiłam o
                              tym.
                              Tylko hrabinia coś niecoś nadwrażliwa..........
            • dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:10
              pozwolę sobie zauważyć... że określenie vena... może oznaczać venę twórczą...
              czyli natchnienie... a w tym kontekście... chyba nie chodzi o ciebie...
              pozdrawiam...
              • szarywilk Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:26
                tak tak doktorku...a zastrzyk już wziąłeś?:))))
              • vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:29

Mysle ze w przypadku Randii miała ona konkretnie mnie na mysli, wie coś czego
                Ty nie wiesz.

pozdrawiam
                vena111
                • dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:38
                  może i ja wiem... ale nie o to chodzi... vena to vena... i już...
                  :)))
                  • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:48

walnij se szpryce i poczuj sie lepiej - ciag sie menelu!:)

dr_mengele napisała:

> może i ja wiem... ale nie o to chodzi... vena to vena... i już...
                    > :)))
                    >
                    • dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:54
                      cicho szczylu...
                      :)
                      • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:03
                        SZCZYL TO CIE ZROBIL!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!!!!!!
                        • dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:11
                          dla mnie to ty gówniarz jesteś... a nie dojrzały i fajny kumpel jak randia mi
                          mówiła...
                          dzieciaku...
                          • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:25
                            jaki ktos jest dla mnie, taki ja jestem dla niego, a o ile dobrze pamietam, ty
                            na dzien dobry miales jakies waty do mnie.
                            • dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:29
                              oj... dzieciątko się obraziło i fochy stroi... weź synku szpadelek i
                              wiadereczko i idź się pobawić...

a ty tak wszystko na poważnie... i do serca... ??? biedactwo...
                              • emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:44
                                ja sie bawie rzucaniem kamyczkami........ chcesz jednym w palke? :))))

dr_mengele napisała:

> oj... dzieciątko się obraziło i fochy stroi... weź synku szpadelek i
                                > wiadereczko i idź się pobawić...
                                >
                                > a ty tak wszystko na poważnie... i do serca... ??? biedactwo...
                                >
                                • dr_mengele w pałkę to mnie można... 23.10.02, 15:55
                                  ...pocałować...
                                  • emperor Re: w pałkę to mnie można... 23.10.02, 15:59
                                    tak, a worek sobie sam wylizesz?

• randia Re: Dzieci...... 23.10.02, 16:02
                                      .....proszę o spokój, bo się zdenerwuję i natrzaskam po tyłkach.... :)))
                                      • dr_mengele mnie natrzaskasz... ??? 23.10.02, 16:05
                                        ...ależ skarbeńku... bo ci będę musiał wyjaśnić co znaczy przemoc w rodzinie...
                                        ;)))
                                        • randia Re: A natrzaskam..... 23.10.02, 16:10
                                          ....jak będzie trzeba!!!!

Nie będę się powtarzać, SPOKÓJ !!!!!!!
                                          • dr_mengele dziubek... 23.10.02, 16:12
                                            ... ty na mnie krzyczysz... ??? za dużo kawy wypiłaś... ???
                                        • randia Re: A natrzaskam..... 23.10.02, 16:12
                                          ....jak będzie trzeba!!!!

Nie będę się powtarzać, SPOKÓJ !!!!!!!
                                          • dr_mengele i dlaczego... 23.10.02, 16:15
                                            ...się jąkasz mój skarbie... ???
                                            • randia Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:25
                                              tak jąkam się, ale tylko jak siem wkurzam !!!! Akawy wypiłam odpowiednią ilość,
                                              ść,ść................. :)))))
                                              • dr_mengele Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:29
                                                skarbie... nie denerwuj się... przecież wiesz... że to ci szkodzi... znów ci
                                                się wrzody odezwą...
                                                :))
                                                • randia Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:35
                                                  Wrzody to nic !!!!!
                                                  Jak siem jąkam, to czkawki dostaję i Mi oko szklane wypada !!!!!!
                                                  A później szukam i szukam..........................
                                                  • dr_mengele Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:43
                                                    tak... tak... już ja znam tą twoją czkawkę...
                                                    ;))
                                                  • randia Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:46
                                                    Kochanie idę do domku :))))
                                                    :)****
                                    • dr_mengele nie liżę wora... 23.10.02, 16:08
                                      wolę być po nim lizany... ale nawet jeśli masz ochotę... nie ma mowy... moja
                                      orientacja seksualna wywołuje we mnie obrzydzenie na myśl... że miałbyś mi...
                                      bleeeeeeeeeee...
                                      • emperor Re: nie liżę wora... 23.10.02, 16:15
                                        ja lizal nie bede, moge ci go jedynie ukrecic lub skopac tylko i wylacznie dla
                                        wlasnej przyjemnosci ktora mi sprawi twoj widok, lezacego i wyjacego z bolu:)))
                                        • dr_mengele o... 23.10.02, 16:23
                                          dostrzegam u ciebie tendencję do zachowań sadystycznych...
                                          pewnie jeszcze wyrywasz muchom skrzydełka... a myszkom wydłubujesz oczy...
                                          powiedziałbym nie przejmuj się... to się leczy... ale zaburzenia psychiczne
                                          mają to do siebie... że chory nie zauważa swoich wad... dla niego to norma...
                                          • emperor Re: o... 23.10.02, 16:31
                                            no i rozszywrowales mnie koles!
                                            teraz sobie podskocz dwa razy i wyjeb sie o sosne:)))))
                                            • dr_mengele Re: o... 23.10.02, 16:37
                                              kolesie to u ciebie na ulicy piwo w bramie piją...
                                              a do lasu mam kawałek... nie chce mi się tak daleko chodzić...
                                              • emperor Re: o... 23.10.02, 16:45
                                                to wez sobie jeblu sznurek i idz sie wychustac na drzewo!!!! hahahahahaaaaa:)))
                                                chuj z toba i duchem twoim!

Adios przyjacielu!!!!!!!!
    • goraca_kicia a nie mowilam? 23.10.02, 15:35
      ze bedzie goraco? hehehehe, goraca kicia wie co mowi!!!

nie stresujcie sie ludziorki, wszystko sie zmienia, ludzie, uczucia, sympatie i
      anty! najwazniejsze to znalezc zloty srodek i umiec trzymac pyszczek na klodke,
      lepiej powiedziec za malo niz zbyt wiele. slowa rania bardziej niz czyny, bol
      fizyczny mija szybko, urazona duma cierpi znacznie dluzej!

przekazcie sobie znak pokoju:)))
      • randia Re: a nie mowilam? 23.10.02, 15:41
        AMEN !!!!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka