vena111 23.10.02, 13:57 A co Ty tak sie do tej veny ciagle przyczepiasz??? ..........masz jakiś problem??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goraca_kicia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 13:58 hohohoho, hoho... fju fju... bedzie goraco;)) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 13:59 goraca_kicia napisała: > hohohoho, hoho... fju fju... bedzie goraco;)) Wcale nie bedzie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:01 jako goraca_kicia sadze ze jednak nie... a moze tak? a moze nie? ps. Vena, nie stresuj sie, warto?:) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:03 > ps. Vena, nie stresuj sie, warto?:) Za czesto w wypowiedziach Randii słysze o venie, chciałam sie dowiedziec czy moze chce tym samym cos mi przekazac, stad moje pytanie......to wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:08 alez Moja Droga, (spoufale sie, jesli pozwolisz) gdybym ja miala reagowac za kazdym razem na moj rzucany wszedzie nik to nie mialabym czasu grzac sie do czerwonosci;))traktuj to z luzem, nie bierz wszystkiego "pod siebie", jak mawial moj sp niedoszly;) ps. btw, Twoj nik prowokuje, ja czesto tez mam vene i co? czy to znaczy ze mam Ciebie? ja wole chopcow, jesli wiesz o czym mowie;) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:08 Nie, nie mam, to tak z sympati :))) Przyjaciele moich przyjaciół, są moimi przyjaciółmi :))) Może kiedyś jak się spotkamy zrozumiesz o czym mówię :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:22 > Przyjaciele moich przyjaciół, są moimi przyjaciółmi :))) ............moi przyjaciele sa tylko moimi przyjaciółmi, jezeli kogos nie znam nie traktuje go jak ptrzyjaciela. A ciebie nie znam, moze troche o Tobie słyszałam, to wszystko. > Może kiedyś jak się spotkamy zrozumiesz o czym mówię :)))))))) ...........moze kiedys sie spotkamy, ale nie predko, kolejnych 10 lat już mam zarezerwowsanych. pozdrwiam vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:39 Więc mam szansę na następną dziesięciolatkę ???? HURRA, dzięki o Pani...... Zachowujesz się jak dzieciak, a Empek mówł, żeś dojrzała i odpowiedzialna................widocznie się mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:44 szanuje was obie, wiec nie klocie sie prosze, ok? randia napisała: > Więc mam szansę na następną dziesięciolatkę ???? > HURRA, dzięki o Pani...... > > Zachowujesz się jak dzieciak, a Empek mówł, żeś dojrzała i > odpowiedzialna................widocznie się mylił. > Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:47 > Zachowujesz się jak dzieciak, a Empek mówł, żeś dojrzała i > odpowiedzialna................widocznie się mylił. Zostawiam to bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:51 To po co odpisujesz ??? Nie rozumiem o co Ci chodzi......... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:00 znam was lepiej niz wy sie znacie wzajemnie i uwazam ze obie jestescie madre dojrzale, odpowiedzialne i nie ma sensu sie klocic, natomiast mysle Randia piszac w swych postach Vena, nie pila do ciebie lecz bardziej do mnie, zartobliwie z humorem, ale tak naprawde nie miala nic zlego na mysli, przynajmniej ja to tak odczuwam:))) HOUK :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:05 Na szczęście Empi, że Ty masz inteligencje wrodzoną a nie nabytą. Dokładnie oto Mi chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:22 Vena tez ja ma, bardzo ja lubie i jest w pewnym sensie autorytetem dla mnie, mysle ze gdybyscie sie dobrze poznaly, obie zmienilybyscie zdanie na swoj temat:) pokoj z Toba i duchem Twoim:) randia napisała: > Na szczęście Empi, że Ty masz inteligencje wrodzoną a nie nabytą. > Dokładnie oto Mi chodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:27 Ja przeca kciałam, jak Mi wszyscy święci świadkiem !!!!!Już wcześniej mówiłam o tym. Tylko hrabinia coś niecoś nadwrażliwa.......... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:10 pozwolę sobie zauważyć... że określenie vena... może oznaczać venę twórczą... czyli natchnienie... a w tym kontekście... chyba nie chodzi o ciebie... pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
szarywilk Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:26 tak tak doktorku...a zastrzyk już wziąłeś?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vena111 Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:29 Mysle ze w przypadku Randii miała ona konkretnie mnie na mysli, wie coś czego Ty nie wiesz. pozdrawiam vena111 Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:38 może i ja wiem... ale nie o to chodzi... vena to vena... i już... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 14:48 walnij se szpryce i poczuj sie lepiej - ciag sie menelu!:) dr_mengele napisała: > może i ja wiem... ale nie o to chodzi... vena to vena... i już... > :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:03 SZCZYL TO CIE ZROBIL!!!!!!!! HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:11 dla mnie to ty gówniarz jesteś... a nie dojrzały i fajny kumpel jak randia mi mówiła... dzieciaku... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:25 jaki ktos jest dla mnie, taki ja jestem dla niego, a o ile dobrze pamietam, ty na dzien dobry miales jakies waty do mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:29 oj... dzieciątko się obraziło i fochy stroi... weź synku szpadelek i wiadereczko i idź się pobawić... a ty tak wszystko na poważnie... i do serca... ??? biedactwo... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Randia!!!!! 23.10.02, 15:44 ja sie bawie rzucaniem kamyczkami........ chcesz jednym w palke? :)))) dr_mengele napisała: > oj... dzieciątko się obraziło i fochy stroi... weź synku szpadelek i > wiadereczko i idź się pobawić... > > a ty tak wszystko na poważnie... i do serca... ??? biedactwo... > Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: w pałkę to mnie można... 23.10.02, 15:59 tak, a worek sobie sam wylizesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Dzieci...... 23.10.02, 16:02 .....proszę o spokój, bo się zdenerwuję i natrzaskam po tyłkach.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele mnie natrzaskasz... ??? 23.10.02, 16:05 ...ależ skarbeńku... bo ci będę musiał wyjaśnić co znaczy przemoc w rodzinie... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A natrzaskam..... 23.10.02, 16:10 ....jak będzie trzeba!!!! Nie będę się powtarzać, SPOKÓJ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele dziubek... 23.10.02, 16:12 ... ty na mnie krzyczysz... ??? za dużo kawy wypiłaś... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: A natrzaskam..... 23.10.02, 16:12 ....jak będzie trzeba!!!! Nie będę się powtarzać, SPOKÓJ !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:25 tak jąkam się, ale tylko jak siem wkurzam !!!! Akawy wypiłam odpowiednią ilość, ść,ść................. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:29 skarbie... nie denerwuj się... przecież wiesz... że to ci szkodzi... znów ci się wrzody odezwą... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:35 Wrzody to nic !!!!! Jak siem jąkam, to czkawki dostaję i Mi oko szklane wypada !!!!!! A później szukam i szukam.......................... Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: i dlaczego... 23.10.02, 16:43 tak... tak... już ja znam tą twoją czkawkę... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele nie liżę wora... 23.10.02, 16:08 wolę być po nim lizany... ale nawet jeśli masz ochotę... nie ma mowy... moja orientacja seksualna wywołuje we mnie obrzydzenie na myśl... że miałbyś mi... bleeeeeeeeeee... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: nie liżę wora... 23.10.02, 16:15 ja lizal nie bede, moge ci go jedynie ukrecic lub skopac tylko i wylacznie dla wlasnej przyjemnosci ktora mi sprawi twoj widok, lezacego i wyjacego z bolu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele o... 23.10.02, 16:23 dostrzegam u ciebie tendencję do zachowań sadystycznych... pewnie jeszcze wyrywasz muchom skrzydełka... a myszkom wydłubujesz oczy... powiedziałbym nie przejmuj się... to się leczy... ale zaburzenia psychiczne mają to do siebie... że chory nie zauważa swoich wad... dla niego to norma... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: o... 23.10.02, 16:31 no i rozszywrowales mnie koles! teraz sobie podskocz dwa razy i wyjeb sie o sosne:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_mengele Re: o... 23.10.02, 16:37 kolesie to u ciebie na ulicy piwo w bramie piją... a do lasu mam kawałek... nie chce mi się tak daleko chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: o... 23.10.02, 16:45 to wez sobie jeblu sznurek i idz sie wychustac na drzewo!!!! hahahahahaaaaa:))) chuj z toba i duchem twoim! Adios przyjacielu!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
goraca_kicia a nie mowilam? 23.10.02, 15:35 ze bedzie goraco? hehehehe, goraca kicia wie co mowi!!! nie stresujcie sie ludziorki, wszystko sie zmienia, ludzie, uczucia, sympatie i anty! najwazniejsze to znalezc zloty srodek i umiec trzymac pyszczek na klodke, lepiej powiedziec za malo niz zbyt wiele. slowa rania bardziej niz czyny, bol fizyczny mija szybko, urazona duma cierpi znacznie dluzej! przekazcie sobie znak pokoju:))) Odpowiedz Link Zgłoś