nekroskop88 Re: ile macie lat? 18.12.05, 20:03 ja mam 17 lat, 2 miesiące i 29 dni Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ile macie lat? 18.12.05, 20:04 nero...co się przyznajesz żeś niepełnoletni...licencję stracisz... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ile macie lat? 18.12.05, 20:20 nie bój żaby, ma się znajomości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: ile macie lat? 18.12.05, 20:26 na jedneych znajomych można nasłać innych znajomych..mocniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:27 Elo Ziomy; Ja najstarszy tu jestem Cepry Sakramenckie 99 wiosen mam,ale na osiedlu nie wiem dlaczego ziomale witają się ze mną tymi słowami; Szacunek Kaliber 44 Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:51 Oka, oka. Jestem dAb, a oto mój brat Joka. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:29 a ja właściwie kłamałem, mam 117 lat :( wstyd się przyznać... wybaczycie? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:44 Nie wierzę,jakbyś miał 117 lat to miałbyś mocniejszą głowę i nie wychodził po wypicu 6 piw z Klubokawiarni pod byle jakim pretekstem. Zostawiasz mnie a ja się z młodymi muszę do rańca bawić opowiadać jak przed wojną bywało,Koczisssa przykrywać jak się zważy kocykiem pod stołem abo makbrajda odprowadzać do przystanku a i inne goście nie lepsze. Jednym słowem nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:48 słuchaj, Ty nie wiesz jak to jest mieć 117 lat, masz jedynie 99, jak bedziesz w moim wieku to pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:54 nekroskop88 napisał: > słuchaj, Ty nie wiesz jak to jest mieć 117 lat, masz jedynie 99, jak bedziesz w > > moim wieku to pogadamy... > > O i tu nawet nie wiesz jak daleki jesteś od prawdziwej prawdy. Zliczając moje cztery poprzednie wcielenia łoooooooooooooooj daleko Ci do mię. Razem...poczekaj...jakieś....376 roków - Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: ile macie lat? 18.12.05, 22:59 Tak? A ja w poprzednim wcieleniu byłem Kleopatrą, ale ugryzłem żmiję i dlatego już nie żyję... Hej. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ile macie lat? 18.12.05, 23:44 z jakiego jestes osiedla dzieciak??? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ile macie lat? 19.12.05, 00:06 tygrysio_misio napisała: > z jakiego jestes osiedla dzieciak??? > > > > lepij czasami za dużo nie wiedzieć > Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ile macie lat? 19.12.05, 00:21 eee no powiedz dzieciak:)) moze sie znamy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ile macie lat? 19.12.05, 00:29 tygrysio_misio napisała: > eee no powiedz dzieciak:)) > > moze sie znamy:)) > > > pewnie że się znamy łod dzisiaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: ile macie lat? 19.12.05, 01:16 tygrysio_misio napisała: > :) > fajny z Ciebie dzieciak:PP > > > i z Ciebie też Dzieciak fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:15 > O rok młodszy ode mnie :-) Dziadku! Dziadku! Opowiedz nam bajeczkę... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:26 Za moich czasów szczytek techniki był komputer Atari 65 XE (albo XL) grało się w River Raid. W telewizji ogłądało He-Mana, Orko i innych. Wiadomości nie było tylko dziennik telewizyjny. W poniedziałek o 16 był Zwierzyniec, we wtorek Michały, w środę Tik-tak, w czwartek Krąg a w piątek Pankracy i w Pankracym był Reksio albo Nikogo nie ma w domu. Żuło się Donalda, a ten którego mama wróciła z Węgier żuł gumę kulkę, albo gumę w kształcie papierosa. Jak chciało się obejrzeć gazety z gołymi panienkami, to szło się na rynek na Bema. Jak chciałeś sprzedać samochód albo kupić jeansy to też szedłeś na Bema. W IV liceum była jeszcze podstawówka nr 25, której uczniowie nie lubili się z uczniami podstawówki nr 6. Na samochód czekało się latami, jak ktoś był zasłużony to dostawał talon na malucha, albo na wartburga (to Ci bardziej zasłużeni dostawali). Były Peweksy i Baltony, w których było wszystko ale za dolary albo bony. Najlepszy Peweks był na Sienkiewicza. Po religii (na którą się latało do budynku w którym teraz mieści się przedszkole katolickie obok Fary) chodziło się oglądać Lego albo resorowce... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:32 Normalnie rozmarzyłem się, jak to przeczytałem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:34 Wiem, że to może trochę niepoprawnie zabrzmi, ale... pięknie wtedy było. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:40 ha ha, co prawda specyficzna ta piękność:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:41 Koczisssie, a Twoje dzieciństwo nie było piękne? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 19.12.05, 00:05 No były dobre strony i złe również, ale bardzo dobrze wspominam czasy handlów węgierskich, a później niemieckich, a i też białoruskich i litewskich:))) Oczywiście tym trudniła się moja mama, a i ojciec czasem, on jeździł na Węgry, a matula w te wszystkie miejsca co wymieniłem. Na Litwę i Białoruś też jeździłem, chyba ze dwa razy, a to co pamiętam, to jak z Grodna do Wilna taryfą jechaliśmy, dla nas to były grosze, a taryfiarz prawie po rękach całował za taki dobry kurs:))) Pamiętam też te gumy o których wspomniałeś, i inne słodycze, których w Polsce nie było, a ja tym się zajadałem, a później handel z Niemcami, ściślej mówiąc Berlin zachodni, jadło się banany, kiwi, piło napoje z puszek itp., w tym czasie, kiedy większość w Polsce nie wiedziało co to takiego jest, a puszki, to miałem bardzo dużą kolekcję, same nowości, i bardzo dużo na wymianę:))) Tyle tak w skrócie pamiętam, to te lepsze strony, tych gorszych nie pamiętam, a raczej nie chcę wspominać:))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:44 stara dupa o 5 lat starsza od mojej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:56 tygrysio_misio napisała: > stara dupa o 5 lat starsza od mojej:))) > Hmmm, taaak. Filozof (może Sokrates, a może Kant) powiedział, że nie wiek ważny, a przebieg. Odpowiedz Link Zgłoś
mirjam30 Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 18.12.05, 23:57 zewsi napisał: > tygrysio_misio napisała: > > > stara dupa o 5 lat starsza od mojej:))) > > > > Hmmm, taaak. Filozof (może Sokrates, a może Kant) powiedział, że nie wiek ważny > , > a przebieg. > to pewnie Seneka Kopernik tez była kobietą! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 19.12.05, 00:00 mirjam30 napisała: > zewsi napisał: > > > tygrysio_misio napisała: > > > > > stara dupa o 5 lat starsza od mojej:))) > > > > > > > Hmmm, taaak. Filozof (może Sokrates, a może Kant) powiedział, że nie wiek > ważny > > , > > a przebieg. > > > to pewnie Seneka > Kopernik tez była kobietą! Masz rację, to na pewno była Seneka, tylko która? Odpowiedz Link Zgłoś
mirjam30 Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 19.12.05, 00:08 ta pierwsza po operacji plastycznej Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 19.12.05, 00:09 mirjam30 napisała: > zewsi napisał: > > > tygrysio_misio napisała: > > > > > stara dupa o 5 lat starsza od mojej:))) > > > > > > > Hmmm, taaak. Filozof (może Sokrates, a może Kant) powiedział, że nie wiek > ważny > > , > > a przebieg. > > > to pewnie Seneka > Kopernik tez była kobietą! Dzień Dobry Zastałem Jolkę... Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: DOMYŚLCIE SIĘ:))) 19.12.05, 00:12 Jolka Jolka, pamiętasz te lato... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit ja na razie 20,ale za niecałe 3 miesiące to się 21.12.05, 10:46 zmieni;) > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 11:14 makbrajd napisał: > > jakaś podpowiedź???:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 11:49 koczisss napisał: > A Ty wiesz? > ile lat ma makbrajd?stawiam na ok 29-32,ale może to być niecelny strzał:) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 11:51 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > A Ty wiesz? > > ile lat ma makbrajd?stawiam na ok 29-32,ale może to być niecelny strzał:) > > on ma 27:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 11:55 koczisss napisał: > Ale ja Maka pytałem:) > więc ja odpisałam:)a myślisz,że nutopia napisała,ile Ty masz lat?Nie jest trudne rozszyfrowanie cyfr rzymskich;) Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 11:58 Niektórzy mają z tym problem jeśli nie znają zasady:) Gdybym ukrywał swój wiek, to bym nie podał nawet cyframi rzymskimi, wcale bym nie napisał. Przecież wiem, ze to da się odczytać, już dzieci w podstawówce się tego uczą, ale później zapominają, tak jak ja. Dopiero niedawno sobie przypomniałem jak to idzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 11:59 koczisss napisał: > Niektórzy mają z tym problem jeśli nie znają zasady:) > Gdybym ukrywał swój wiek, to bym nie podał nawet cyframi rzymskimi, wcale bym n > ie napisał. ja sie i tak wcześniej domyślałam ad. Twojego wieku:)z maili itd. nie wiem,ile lat ma makbrajd,mam tylko nadzieje,że niewiele sie pomyliłam:) > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:15 makbrajd napisał: > nutopia napisała :) > heh,a byłam tak blisko;) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:21 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > nutopia napisała :) > > heh,a byłam tak blisko;) > > pozostaje tylko kwestią otwartą...skąd Nutopia o tym wiedziała?? Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:25 No! I już jest kolejny kandydat do piwerka :D Ja stawiam, wiesz, mam rabacik... Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:26 Wiem, dlatego staram się być dla Ciebie taki miły. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:27 jak zwylko coś za coś... O ja naiwna!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:29 Zrozum mnie. Ja bardzo lubię piwo. Odpowiedz Link Zgłoś
ela0508 Re: a ktoś wie ile ja mam? 21.12.05, 12:31 rozumiem... z naturą nie ma co walczyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: ile macie lat? 07.01.06, 20:24 Kliknijcie w mój nick to zobaczycie :) Odpowiedz Link Zgłoś