iwusia 25.10.02, 09:38 kochani kilka osób juz wyraziło chęć na wspólne spozywanie złocistych trunków przy mile wyjących grajkach. Jeśli ktoś chciałby do nas dołączyć to przyłaźta do dekady dzisiaj koło 20. Dziękuje za uuwage:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 09:47 no co wy ludzie, nikt nie ma ochoty na piwo?!!!!! e tam!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 09:48 iwusia napisała: > kochani kilka osób juz wyraziło chęć na wspólne spozywanie złocistych trunków > przy mile wyjących grajkach. Jeśli ktoś chciałby do nas dołączyć to przyłaźta > do dekady dzisiaj koło 20. > Dziękuje za uuwage:))) Ja, ja sie przyłaczę!!!! mogę???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 09:51 witaj Iwuniu!:)) , masz może zeskanowane już te zdjęcia???:)) Odpowiedz Link Zgłoś
czort Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 09:55 a jutro? dzis po pracy trochem zmeczeni bedziemy! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 10:27 ja akurat jutro nie moge, ale może inni bedą chętni, a akurat dzisiaj mam troche czasu. ps. Tiger jak tylko bede miała to wyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie IP: *.chello.pl 25.10.02, 10:28 ha!!!!!! to bedziemy z Ulalka!!! szykujcie sie do reanimacji nas po trunkach! Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 10:48 dzięki czorcie:) Martucha Ulalka milusio że będziecie:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 10:49 Nie macie kiedy się spotykać ????? Kurcze,tylko wtedy jak mnie nie ma ??? a w dupie z tym............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie IP: *.net 25.10.02, 10:52 randia napisała: > a w dupie z tym............. Tobie tylko jedno w głowie ...pieszczoszka :))) --- rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 10:56 ok. rozbawieś mnie :)))) Ale Ja kcem siem z wami zobaczyć!!!! A mnie nie ma !!! I co mam zrobić ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robsonick Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie IP: *.net 25.10.02, 11:15 randia napisała: > ok. rozbawieś mnie :)))) > Ale Ja kcem siem z wami zobaczyć!!!! A mnie nie ma !!! > I co mam zrobić ??? przyjechac :))) a dr mengele poczeka hihihih --- rob@ :) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 11:23 ok. zostawie go w domu, jeszcze nakaze posprzatać, ugotować, poprać, a Pani pójdzie się bawić ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 10:55 Kurna a co ty nie możesz?!!!!!! Randia co jak co ale myślałam że na cuiebie moge liczyć!:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Spotkanie dzisiaj w dekadzie 25.10.02, 11:01 Jestem u darka :))) Ale na przeyszły tydzień, musimy zrobić jakąś rezerwacje!!!! A jeszcze chciałam ta dwie wariatki poznać :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 13:07 No kochani miło sie zapowiada, w takim razie bedzie: 1 Saqqara 2 Ulalka 3 Martucha 4 Robson 5 ja ludziska no decydujcie się dzisiaj piątek poczatek weeckendu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 14:09 kurna to niech mengele przyjedzie i przywleczcie swe tyłki razem! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 14:15 On ma dyżur w sobotę i nie może, ale będzie u nas za 2 tyg. i wtedy gdzieś się umówimy, albo my przytargamy się do Ciebie :)))) Buziak kochanie :)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: zapowiadam ze krolewna czyli IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:20 Randia, jakie dwie wariatki masz na mysli? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 14:22 Zgadnij.............................wariatko :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: zapowiadam ze krolewna czyli IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:24 hehe, to nie widze problemu, tyleczek w troki i do Dekady :))), tylko nie wiem, czy bedzie Ci tak milo mnie poznac, bo Ulalka to.... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 14:27 A bardziej po polskiemu nie możesz ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: zapowiadam ze krolewna czyli IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:33 wiesz, tresc podana w taki zawoalowany sposob daje mozliwosc do interpretacji na wiele sposobow :))) wybierz ten najbardziej korzystny dla Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 14:49 Przeca tłumaczyła już zem prosta kobita i woalki som mnie obce, jak oglądanie przez swinię, nieba.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martucha Re: zapowiadam ze krolewna czyli IP: *.chello.pl 25.10.02, 14:52 nio tak, zapomnialam, zes niemiastowa ;))) woalkie zedre jak sie spotkamy, to sama zrozumiesz :))) co ja tam bede uprzedzac fakty! Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 15:08 Przyszłym razem napewno, choć nie wiem kiedy :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Randia :-))) 25.10.02, 15:29 jesli mowiac "wariatki" mialas na mysli Martuche i mnie, to.... milo mi Cie poinformowac, ze za dwa tygi tez bede szalec w Wawie, o!.... :-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia :-))) 25.10.02, 15:59 no to siuper :)))) Ja tam już będę bawić wcześniej :))))) Ale za 2 tyg., będzie mój Pan i władca :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia :-))) 25.10.02, 16:01 Musiełam tak napoisać, bo juz pracy wrócił i wertuje wszystki wątki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
randia Re: Randia :-))) 25.10.02, 16:03 I kurwa klawiature zabiera!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: zapowiadam ze krolewna czyli 25.10.02, 15:31 iwusia napisała: > No kochani miło sie zapowiada, w takim razie bedzie: > 1 Saqqara > 2 Ulalka > 3 Martucha > 4 Robson > 5 ja > > ludziska no decydujcie się dzisiaj piątek poczatek weeckendu:)))))) nio i jak milo, pozdroovki i do zobki :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś