bad_habit 21.12.05, 18:41 styczeń- luty- marzec- kwiecień- maj- czerwiec- lipiec- sierpień- wrzesień-nekroskop88 październik- listopad- grudzień-Święty Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Chłopcy z rozkładówki kopytkokalendarza 2006; 21.12.05, 18:44 wrzesień to Makbrajd, naprawdę, jak mogłas sie tak pomylić! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chłopcy z rozkładówki kopytkokalendarza 2006; 21.12.05, 18:48 nekroskop88 napisał: > wrzesień to Makbrajd, naprawdę, jak mogłas sie tak pomylić! ;) > >no dobra,to zróbmy to jeszcze raz:propozycje styczeń-morfi luty-vanhogen marzec-koczisss kwiecień-? maj-heldbaum czerwiec-zewsi lipiec-nekroskop sierpień-kamilar wrzesień-makbrajd październik-? listopad-? grudzień-? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit sceneria 21.12.05, 19:05 być może mało oryginalna...Proponuję:basen lub siłownię,ewentualnie może być sauna-do wyboru,do koloru...:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: MARZEC;) 21.12.05, 18:51 dlaczego przy marcu jest takie ";)" a przy styczniu, lutym, kwietniu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: MARZEC;) 21.12.05, 18:53 nekroskop88 napisał: > dlaczego przy marcu jest takie ";)" a przy styczniu, lutym, kwietniu nie ma? > > BO MARZEC TO MIESIĄC BAD_HABIT;) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: MARZEC;) 21.12.05, 18:53 aha:-) dlatego sobie wybrałaś Koczisssa Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: MARZEC;) 21.12.05, 18:55 nekroskop88 napisał: > aha:-) > dlatego sobie wybrałaś Koczisssa > > NIE,wypisywałam w miare po kolei wszystkich facetów z Kopytka,+realizacja życzeń:Twoich i Maka,kilka miejsc jest wolnych bo nie wiem,kto jescze moze być???niczym się nie sugerowałam...:( Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: MARZEC;) 21.12.05, 18:58 nekroskop88 napisał: > jasne, jasne:-) > > myślisz,że tu jest jakaś płatna protekcja?Kurcze,i tak sie pomyliłam,bo listopad jest nie na swoim miejscu.. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: MARZEC;) 21.12.05, 18:57 nie wybrałam sobie,tylko wszystkim na forum zaproponowałam,a te miesiące są wpisane po to,żeby każdy wpisał kandydata,ten,który uzyska najwięcej głosów,dostanie miejsce na rozkładówce.:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit sceneria 21.12.05, 19:08 model pozuje w biurze,np.przy drukarce.Ma na sobie krawat i ewentualnie inne dodatki odzieżowe...(wybór dowolny) Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: sceneria 21.12.05, 21:56 I pachnie Farenheit'em. I najleiej żeby stał tyłem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: sceneria 21.12.05, 22:02 zewsi napisał: > I pachnie Farenheit'em. I najleiej żeby stał tyłem. ;-) hmmmmmmmmmm,może być,może też być z profilu! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: SIERPIEŃ 21.12.05, 19:44 bad_habit napisała: > Ja jezdem Sierpniowy... uzurpuję sobie prawo do tego miesiączka hej Wyobrażam sobie ; Ja później długo długo nic.... kobieta / Kubanka / rum zachód słońca merliny i barakudy wędka i...może!!! morze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: SIERPIEŃ 21.12.05, 20:07 no dobra,masz tę rolę!to kamilar ma do wyboru pozostałe miesiące;0 Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: WRZESIEŃ 21.12.05, 19:22 strony.aster.pl/senq/blog/rum/rum3.jpg myślę, że tak mógłbym zapozować... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Chłopcy z rozkładówki kopytkokalendarza 2006; 21.12.05, 18:59 ale jeszcze opisz jakie zdjećia mają być, w jakim ujęciu, scenerii:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Chłopcy z rozkładówki kopytkokalendarza 2006; 21.12.05, 19:00 makbrajd napisał: > ale jeszcze opisz jakie zdjećia mają być, w jakim ujęciu, scenerii:) > ok,a potem każdy doda swoje pomysły i wyboerzemy te najlepsze,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Oto moja propozycja, klubowicze są proszeni o... 21.12.05, 19:06 ...dopisanie odpowiednich osób do załączonych obrazków:) styczeń - mister stycznia, czyli trzej królowie luty - mister lutego... marzec - mister marca... kwiecień - mister kwietnia... maj - mister maja... czerwiec - mister czerwca... lipiec - miaster lipca... sierpień - mister sierpnia... wrzesień - mister września... październik - mister października... listopad - mister listopada... grudzień - mister grudnia... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit koczisss,czy wszystkie miesiące muszą się nam 21.12.05, 19:09 kojarzyć z pifem? Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: koczisss,czy wszystkie miesiące muszą się nam 21.12.05, 19:12 No przecież to kopytkowa rozkładówka, a tu sami alkoholicy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: koczisss,czy wszystkie miesiące muszą się nam 21.12.05, 19:13 koczisss napisał: > No przecież to kopytkowa rozkładówka, a tu sami alkoholicy:))) > nie wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: koczisss,czy wszystkie miesiące muszą się nam 21.12.05, 19:50 bad_habit napisała: > koczisss napisał: > > > No przecież to kopytkowa rozkładówka, a tu sami alkoholicy:))) > > > nie wszyscy... > Właśnie... -AAAAAAAAAAAAA...ryba piła??? -Ależ skądże znowu. Odpowiedz Link Zgłoś