Dodaj do ulubionych

Forum towarzyskie

29.12.05, 16:04
tutaj można pisać właściwie o wszystkim, kazdy temat jest dobry.
Ktoś opisuje swoje orgazmy, ktoś inny szuka porady.
Nigdy wszystkim się nie dogodzi, ale nikt nikogo nie zmusza,zeby pisał z osobą
która go irytuje, do której czuje niechęc. Wolna wola kazdego forumowicza-
piszę lub nie.
Nie rozumiem więc wpisów ośmieszających, zbyt krytycznych, obrażających.
Kogos nie lubie więc z nim nie pisuję, i tyle.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • schizoo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:10
      rozumienie nie jest, jak widać twoją mocną stroną;)
      • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:11
        niestety Schizoo w tym wypadku nie jest...
        ale nie będę nad tym ubolewać ;)
        • schizoo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:28
          wietka napisała:

> niestety Schizoo w tym wypadku nie jest...
          > ale nie będę nad tym ubolewać ;)
          niestety skarbie ,ale tego nie można traktować wybiórczo,albo jest się istotą
          myśląca,albo.............
          • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:03
            > niestety skarbie ,ale tego nie można traktować wybiórczo,albo jest się istotą
            > myśląca,albo.............
            ...nosi się nick schizoo
            • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:11
              myślenie a rozumienie to nie są pojęcia jednoznaczne, Schiziu :)
              • schizoo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:05
                wietka napisała:

> myślenie a rozumienie to nie są pojęcia jednoznaczne, Schiziu :)
                spytaj Kartezjusza;
                • wietka Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 18:40
                  Cogito, ergo sum.
                  Myslę, zastanawiam m.in.się nad motywami postępowania ludzi.
                  Jezeli mówią, robią, lub piszą bzdury, nie czuję się zobowiązana nad tymi
                  głupotami rozmyślać ani je rozumieć.
                  To oni mają problem, nie ja :)

• schizoo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 19:17
                    Ty w ogóle czytasz co piszesz i co się do Ciebie pisze???
                    p.s. nie napisałem ,ze rozumiesz,bo ....sama rozumiesz......
                    • wietka Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 19:30
                      Myślę,że mamy trudności w zrozumieniu się :)
                      Wiem co sobie myślisz i co chcesz powiedzieć...
            • schizoo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:06
              agent006 napisał:

> > niestety skarbie ,ale tego nie można traktować wybiórczo,albo jest się is
              > totą
              > > myśląca,albo.............
              > ...nosi się nick schizoo
              nawet nie głupio to "wymyśliłeś"
    • ax82 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:14
      Łatwiej jest krytykować innych niż obiektywnie ocenić samego siebie.
      ----------
      Asia
      • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:15
        Asiu,święte słowa
        popieram
      • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:16
        ale mozna się również poddać samokrytycę. Proceder niezwykle popularny
        kilkadziesiąt lat temu :)
        • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:17
          Samokrytyka miłe widziana :)
          oczywiscie w granicach zdroworozsądkowych.
        • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:17
          chwilka
          nawet jak ktoś podda się samokrytyce
          to i tak mu dowlają
          • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:18
            bo na to tez trzeba zasłużyć :)
            • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:19
              mianowicie na co??
              • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:20
                na samokrytykę, oczywiście
                • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:21
                  są ludzie co poddają się samokrtyce
                  :P
                  • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:23
                    tak, często nazywają ich masochistami
                    • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:24
                      jak zwał tak zwał
                      ale dlaczego jak ktoś siebie skrytykuje
                      to dowalacie mu
                      nie mówie tu o tobie trexiu
                      • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:26
                        bo czasem warto powiedzieć przepraszam, a nie pisać bzdury :) Myślę, że to może
                        byc powodem :)
                        • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:27
                          no tak
                          masz racje
              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:20
                wesola_kicia napisała:

> mianowicie na co??
                A na to, zeby ci tyłek porządnie obrobili ;)
                • wesola_kicia Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:22
                  może Tobie
                  zresztą mówcie sobie na mój temat co chcecie
                  mam to w ..............
          • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:19
            trzeba więc zastanowic się dwa razy zanim się cokolwiek napisze( zwłaszcza
            krytycznego o sobie):)
            • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:20
              trafiliście w sedno tarczy :)
            • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:22
              Dobra ja zaczynam się krytykować.
              Jestem stara,głupia i beznadziejnie naiwna.....i będe pisać co mi się podoba,bo
              po to to forum jest!!!!
              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:23
                Girl, forum jest po to,zeby sobie popisac, a nie żeby innym ubliżać :)
                • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:24
                  Ale popłakać tu nie mogę...a tak bardzo teraz chcę.
                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:25
                    girl32 napisała:

> Ale popłakać tu nie mogę...a tak bardzo teraz chcę.
                    mozesz popłakać, zawsze znajdą się pocieszyciele :)
                    • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:26
                      Buuuuu,buuuuu,buuuuu.....
                      • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:29
                        girl32 napisała:

> Buuuuu,buuuuu,buuuuu.....
                        " rycz mała, rycz, płacz maleńka płacz..."
                        :))
                        już leppiej ?
                        • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:37
                          Tak lepiej....nie mówić!
                          • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:39
                            biedactwo...
                            można jakoś pomóc?
                            • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:40
                              Hmmm...jak masz na zbyciu gruby,mocny sznur to przyjmę.
                              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:41
                                wiesz, jakbys miala do mnie po ten sznur pojechac, to może cała złość by ci
                                przeszła...?
                                • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:44
                                  to gdzie ty, wietka, mieszkasz? W Wąchocku?
                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:44
                                    Pudło! ;)
                                    • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:45
                                      w pudle mieszkasz :)?
                                      • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:46
                                        mozna tak powiedziec - wieżowiec to betonowe pudło ;)
                                        • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:47
                                          ale z całą pewnością mieszkam w pewnym oddaleniu od Girl, tak mi sie
                                          przynajmniej wydaje :)
                                          • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:49
                                            jak już to jakieś 2 km.Tak daleko od mojego domu stoją wieżowce.A może jesteśmy
                                            sąsiadkami jednak?A masz sznur?
                                            • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:58
                                              a mam! przyjedziesz?
                                            • to-wlasnie-ja Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:32
                                              Girl , zadnych sznurow ! Jak wroce do siebie, to sie odezwe na gg. Masz przed
                                              soba calusienki dobry rok. Zupelnie nowiutki :)) bedzie ok, zobaczysz.
                                              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:33
                                                Ciii, chciałam ją zwabić i wybić jej te sznury z głowy..
                                                • girl32 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:30
                                                  No dobra,przyjdę ale nie po sznur.A ostry "kopniak"by mi się przydał.Za słaba
                                                  jestem żeby sobie coś zrobić.I za bardzo kocham żyć.
              • t-rex33 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:23
                ale niezła z Ciebie laska za to jest :)))
              • schizoo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:30
                girl32 napisała:

> Jestem stara,głupia i beznadziejnie naiwna.....

wiemy,wiemy;
                • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:40
                  no tak , Schizoo się przejął moimi wywodami - nie krytykuje, tylko potakuje ;)
                  • schizoo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:07
                    wietka napisała:

> no tak , Schizoo się przejął moimi wywodami - nie krytykuje, tylko
                    potakuje ;)
                    tak,tak Ty i girl32 to dobrana z Was para;
                • menk.a Re: miejsce dobre jak każde inne 30.12.05, 09:53
                  żeby przyłożyć słownym baseballem

gdyby głupota umiała fruwać całe to forum latałoby niczym klucz żurawi:-/
          • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:21
            Powiedzialabym, z wtedy tym bardziej mu dowalaja. Jednak z moich obserwacji
            wynika, ze zlosliwe zmije gina najczesciej zaplute wlasnym jadem, o ile cos ich
            wczesniej nie rozjedzie :)
            • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:22
              tak , tylko najpierw ile krwi napsują innym...
              • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:24
                Na forum mozna zmije zakwalifikowac do nieprzyjaciol i kazac nie pokazywac jej
                wpisow. Naprawde uzyteczna opcja, zwlaszcza dla bardziej nerwowych i wrazliwych
                na chamstwo.
                • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:28
                  właściwie można...:)
                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:33
                    JAsne,ze mozna;))
                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:33
                    mozna, ale to nie o to chodzi, zeby przyzwoity człowiek jeszcze musial
                    kombinować, ukrywać, strzec sie...
                    frustraci i inni życiem zmęczeni powinni najpierw uporzadkowac swoje sprawy a
                    nie wyzywać sie na innych.
                    • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:34
                      czyli po prostu podleczyc się....trzeba to nazwac
                      po imieniu;))
                      • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:36
                        nie chciałam tak brutalnie :)
                        ja rozumiem Caruzzo,ze ludzie mają problemy, zły dzień, PSM, doła, ale to nie
                        powód, zeby opluwać innych, mam rację?
                        • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:37
                          ZAwsze masz.;))))))))))))
                          • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:42
                            Wiedzialam,ze mnie docenisz ;)
                            • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:45
                              Staram sie jak potrafię))
                              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:45
                                A potrafisz jak sie postarasz...;)
                                • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:24
                                  Myślę,ze tez;))
                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:25
                                    A ja mam wrażenie, że Caruzzo przychodzi to naturalnie, bez starania :)
                                    • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:26
                                      Trudno spierac sie ze znawczynią męskich
                                      charakterow;))
                                      • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:28
                                        Nie no, nie no :) Znawczynią jestem, ale tylko swojego charakteru i to nie do
                                        końca, co do innych, miewam przypuszczenia a czasem nosa :)
                                        • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:29
                                          Czyli cos na rzeczy jest....;))
                                          • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:30
                                            oj, zawsze coś na rzeczy jest :)
                                            • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:33
                                              Jak minął dzień.....mozna zaliczyc do
                                              udanych?.;))
                                              • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:35
                                                Dosyć udany, a będzie jeszcze bardziej udany, jak za chwilkę napełnię żołądek
                                                ogórkową, bo rozumiesz- jak Polak głodny, to zły... :)
                                                • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:40
                                                  To samo dotyczy to Polki...więc zyczę smacznego.....
                                                  zabierz sił ....i daj glos poźniej;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:09
                                                    Muszę stwierdzić, że po posiłkach niezmiennie łagodnieję :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:16
                                                    MAsz to wpisane w charakter chyba;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:17
                                                    Myślisz, że bez jedzenia też jestem trusia? ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:19
                                                    Nie mam powodow ze myslec inaczej;;;))
                                                    Ale jedzenie jak muzyka łagodzi obyczaje;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:21
                                                    Prawdę mówiąc niektóre gatunki muzyki przyprawiają mnie o wścieklicę, zwłaszcza,
                                                    jak serwowane na cały regulator.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:24
                                                    Coz,ja reaguje podobnie .......to jest
                                                    naturalne....nie mozna innych na siłę
                                                    uszczęsliwiać swoimi gustami;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:27
                                                    Otóż to. Tym bardziej, że istnieją takie cudowne wynalazki, jak słuchawki na uszy :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:29
                                                    własnie.........ale niektorym brakuje wprost
                                                    wyobraźni.....i dlatego robią kłopoty innym;))
                                                    glupota to straszna przypadlość.;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:30
                                                    Oj tak, i naprawdę trudno ją uleczyć..
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:33
                                                    skadze,,,,to nie jest do opanowania....
                                                    nabyte.rokuja jakąś nadzieję....ale wrodzone...
                                                    to tragedia;
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:35
                                                    Właściwie, jeśli wrodzone, to nawet trudno mieć do kogoś takiego pretensje...
                                                    No, ale jeśli to tylko zaniechanie myślenia, to co wtedy należałoby zrobić?
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:39
                                                    Pogonic łobuza.........ja w takiej sytuacji dokladnie
                                                    tak zrobiłem.......i chyba sluchawek z glowy nie zdejmuje
                                                    bo nie slyszę zadnych odglosow;))
                                                    Nie pomoglo mu nawet udawanie idioty przed stosownymi organami;l))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:42
                                                    tak, kiedy łagodna perswazja nie odnosi skutków, należy siegnąć po bardziej
                                                    radykalne sposoby, inaczej urwis może się poczuć bezkarny.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:44
                                                    ponad dwa lata pastwili sie....i tak wykazałem
                                                    anielską cierpliwość.........az w koncu ktos
                                                    przemowił im do rozsadku oczywisicie ze wszystkimi
                                                    skutkami ubocznymi....no ale to byl ich wybor;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:46
                                                    Tak, niektórym wydaje się, że są pępkami świata, albo że tylko oni istnieją, a
                                                    innymi nie należy się przejmować.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:47
                                                    w moim przypadku to dosyc ze pijaczyny ubogie
                                                    to jeszcze nie za bardzo rozgarnięte towarzystwo....:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:51
                                                    No tak, to pewnie jeszcze pogarszało sprawę. Chociaż spotkałam przypadki
                                                    upitych, którzy po alkoholu wykazywali się wręcz nadmierną uczynnością i dobrym
                                                    wychowaniem :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:53
                                                    powiem Ci tak.....to wybitnie kwestia charakteru.....
                                                    niektorzy są wrodznonymi awanturnikami....bez względu na
                                                    stan organizmu....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:57
                                                    Trudno się z taką opinią nie zgodzić :)) Chociaż udowodniono,że nadmierne
                                                    spożywanie alkoholu może spowodować wzrost agresji u pijącego.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:59
                                                    dokladnie tak jest.....alkohol uszkadza
                                                    wiele organow..w tym mozg takze......wiec
                                                    z biegiem czasu mozna jedynie spodziewac sie
                                                    gorszych nastęsptw.
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:00
                                                    Receptą na to, jak pewnie na wszystko inne, może byc umiarkowanie :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:01
                                                    no,tez tak mozna ustrzec sie nieszczęscia.....
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:03
                                                    A jak jeszcze, jeśli się nie jest calkowitym abstynentem?
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:05
                                                    niestety najskuteczniejszymsposobem jest
                                                    całkowite zerwanie z tzw. inklinacjami...;))
                                                    takie jest moje zdanie.....metoda malych kroczkow
                                                    jak np w wypadku palenia,nic tu nie daje;
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:10
                                                    No tak, to już mówimy o tych, którzy zaczynają popadać w nałóg lub już w niego
                                                    popadli, choc często granica m. jednym a drugim jest niedostrzegalna.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:12
                                                    tak ..granica jest bardzo plynna....ale wg mnie nie umowna....gdyz
                                                    opracowania medyczne dosc precyzyjnie okreslają początki
                                                    stanu uzaleznienia.;
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:15
                                                    czy one są już wtedy, kiedy alkohol staje się jedynym sposobem rozładowania
                                                    napięcia?
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:19
                                                    wg mojej wiedzy ,jest to juz początek uzaleznienia....
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:21
                                                    Tak myślałam. Bo jeżeli alkohol zaczyna być jedynym lekiem na całe zło, to już
                                                    musi być bardzo źle.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:26
                                                    sluchaj...powiem tak.......kiedys czesciej mi sie zdarzało
                                                    wypic......ostatnio sporadycznie......w barku butelka moze
                                                    przestac i rok i nie budzi moihc emocji......myslę więcze
                                                    ustrzeglem sie takich problemow...
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:30
                                                    Na pewno :) U mnie butelki z trunkami niekiedy stoją latami, o ile wcześniej nie
                                                    przyjdzie mi do głowy lepiej ich wykorzystać :)
                                                    Ogólnie jednak wolę wypić 2-3 kieliszki wódki niż pół butelki wina. Jakoś to
                                                    ostatnie nie bardzo mi pasuje.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:36
                                                    to mamy upodobania podobne......w wypadky gdyby
                                                    trzeba było,pewnie szybko znaleźlibyśmy za
                                                    przeproszeniem .......wspolny język;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:39
                                                    Jeśli chodzi o wybór trunków, zdaje się, że jak najbardziej :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:40
                                                    preferuję raczej tzw. napoje czyste........chociaz jestem
                                                    dosc ugodowy....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:42
                                                    Czasami owe napoje czyste rozcieńczam odpowiednim innym płynem, a właściwie to
                                                    zawsze, bo jak nie rozcieńczę zawczasu, to zaraz potem popijam czymś
                                                    nieprocentowym :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:43
                                                    to widzę postępujesz dosć racjonalnie i
                                                    rozsadnie........;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:44
                                                    To chyba raczej odruchowo, bo bardzo czysta czysta jednak trochę piecze mnie w
                                                    gardło :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:46
                                                    to tez objaw normalny.....ale jakie mile wspomnienia
                                                    są......;))))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:47
                                                    Myślisz o wewnętrznym rozgrzaniu?
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:49
                                                    tak,z uwagi na b.sporadyczne takie dzialania.......
                                                    zawsze kupuję rektyfikowany i rozcienczam w
                                                    stosunku 1;1......efekt drapania po migdałkach
                                                    jest nie zapomniany.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:52
                                                    Ale jakby do tego dodać soku z czaarnych porzeczek, albo z malin...to juz mamy
                                                    prawie kurację przeciwprzeziębieniową :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:54
                                                    dwa w jednym...........przyejmne z pozytecznym;))
                                                    mozna tez zrobic kurację uderzeniową......w koncu raz kiedys...;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:56
                                                    Kurację uderzeniową znam tylko w wersji z pieprzem, kiedy żołądek doskwiera :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:57
                                                    ale zeby mozna bylo ją zastosowac.. to trzeba
                                                    wczesniej trochę pobałaganic.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:58
                                                    Jak to? To ja powinnam chyba codzinnie się kurować, bo co nieco bałaganiara
                                                    jestem, ekhm ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:59
                                                    eeee troche chyba przesadzasz........nie jest
                                                    tak zle jak to oceniasz.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:01
                                                    No może nie tragicznie, ale tornado w mieszkaniu umiem zrobić ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:01
                                                    Trzpiotku.......zbieram zabaweczki i konczę
                                                    dzsiejszy wieczor wspomnien.....;))
                                                    Czas cos zrobic....bo juz noc sie zbliza.;))
                                                    Zyczę Ci spokojnej nocy;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:02
                                                    I wzajemnie :) No i zdrowiej koniecznie!
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:03
                                                    Postaram sie zrobic Ci te przyjemnosc;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:05
                                                    Mniejsza o mnie :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 07:36
                                                    Jezeli mniejsza......niech tak będzie;))
                                                    ALe cos mi sie przypomnialo w związku z Twoją
                                                    sygnatrką..Kiedys cyztałe cos takiego.....
                                                    "tylko pies wie co naszczekał na swojego pana;:))
                                                    Miłego dnia;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 07:52
                                                    Ale to się zmienia, to się zmienia :) Nie wiem tylko, dlaczego naukowcy zabrali
                                                    sie najpierw do rozszyfrowywania języka delfinów, zamiast zabrać się za
                                                    najbardziej oddane nam stworzonka, jakimi są psy. Myślę jednak, że i na nie
                                                    przyjdzie kolej.
                                                    Sciskam serdecznie :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 14:35
                                                    Nie bez powodu istnieje powiedzenie.....
                                                    "pieskie zycie".;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 15:55
                                                    Żeby znosić pieskie życie, trzeba mieć końskie zdrowie ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:29
                                                    I siłę wielbłąda dwugarbnego.;))
                                                    Oooooo zguba sie znalazła;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:44
                                                    Znalazłeś igłę czy odpadnięty od ubrania guzik? :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:45
                                                    Ciebie Trzpiotku w takim gąszczu na forum odnaleźć
                                                    to istny cud........;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:48
                                                    Och, ja się plączę zazwyczaj po już rozpoczętych miło wątkach :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:51
                                                    Blądzic to rzecz ludzka....tym bardziej
                                                    u schyłku roku.......wszystko wtedy wypada;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:53
                                                    Naprawdę? To chyba najwyższy czas obmyślić jakieś szaleństwo!
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:54
                                                    Zeby poszalec,nie trzeba wiele myslec......
                                                    no chyba ze masz na mysli szalenstwa ze
                                                    smakiem tzw.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 16:58
                                                    Jeszcze nie wiem, ale żadnych wybuchowych szaleństw nie planuję, tylko takie
                                                    nieszkodliwe dla zwierząt i ludzi ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:06
                                                    Ja zwierzat tudziez nie planuję jutro straszyc....
                                                    co najwyzej sobie lekko zaszkodzę.....wlasną ręką,ale
                                                    takie juz uroki zycia;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:11
                                                    Ze mną natomiast jest tak, że co planuję sobie zaszkodzić w sposób, który masz
                                                    na myśli, zaraz plany biorą w łeb, bo albo zasypiam zanim cokolwiek zmajstruję,
                                                    albo w połowie chęć mi na to mija. Podejrzewam więc, że kolejnego Sylwestra
                                                    spedze trzężwa, jak przysłowiowa świnka, za to pewnie objedzona jak prosiaczek ;))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:13
                                                    Ja powiem tak.....dosc rzadko stosuję tę
                                                    metodę wiec nie tak łatwo daję się od niej
                                                    odwieść......co nie znaczy ze pozniej nie zaluję
                                                    trochę wlasnego uporu.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:19
                                                    Najwyraźniej mam bardziej "chwiejny" charakter ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:20
                                                    Nie panikuj.....bedzie oki..;))
                                                    a numerek podeslałem.....ale jak dotad
                                                    glucho wszędzie, cicho wszedzie.....;)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:23
                                                    Mnie też to dziwi, dlatego wysłałam prośbę o wszczcie poszukiwań na drugi koniec
                                                    nici :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 17:25
                                                    jest juz oki;)))))))))
                    • ax82 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 16:35
                      Zgadzam się :)
                      -----------
                      Asia
    • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:29
      Poczytałbym o orgazmach ale nie mogę znaleźć ;)
      • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:30
        A przeczyściłes ekran monitora? ;)
        • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:31
          Wcale się jeszcze nie ślinię ;)
          • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:33
            E tam, mnie bynajmniej o ślinę nie chodziło ;)
            • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:34
              Zasadą jest,ze przed włączeniem kompa czysci sie
              monitorek......Dama ma rację;)
            • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:34
              ale Agent tylko czytac chce, a nie...brudzić ekran nieśliną ;)
              • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:37
                Ok, ok, wycofuję się, wyobraźnia pognała mnie za daleko i w nieodpowiednim
                kierunku, a gdybym teraz miała wyjaśnić, o co mi chodziło, to sama bym wyszła na
                nieźle zboczoną świntuszkę ;)
                • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:38
                  a może to mnie tak się pomyslało perwersyjnie? ;)
                  • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:42
                    Eeee, zaraz tam perwersyjnie... ;)
                    • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:45
                      znaczy wszystko w porzadku? ;)
                      • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:49
                        Wszystko :))))
                • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:47
                  Jestem zdecydowanie za kontynuacją...;) Wyobraźni mówię 3xTAK :))))))))
                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:57
                    za kontynuacją czego? wywodów perwersyjnych?! ;)
              • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:41
                No własnie... ;). Pęd do wiedzy, oto co mną kieruje ;)
            • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:38
              Czyli jestem blisko ;) (?) Kręcimy się w okolicach wydzielin...
              • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:41
                Coz przyslowie mowi,ze glodnemu ekran sie brudzi;))
                • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:41
                  chyba sytemu, Caruzzo...;)
                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:44
                    Oj Pani...rozne są szkoły......falenicka
                    i otwocka....ale zalozenia są zblizone;))
                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:48
                    masz rację, ja żle przeczytałam:)
                • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:44

Tudzież: "uderz w stół... " ;)
                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:46
                    Nie slyszalem aby nozyce do takich celow
                    sluzyły;))))))))
                    • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:48
                      Nożycami można się odciąc...od ;)
                      • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:52
                        Wiesz co,obrzydzenie we mnie wzbudzasz.......;(((((
                        • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 17:57
                          ???
                        • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:02
                          W kwestii wydzielin?
                          • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:04
                            chyba zabrnęliście za daleko :)
                            • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:07
                              Wszystko przeze mnie! :((
                              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:14
                                nie, no, nie wszystko...;)
                                • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:16
                                  Tak mówisz, żeby mnie pocieszyć, tymczasem przez moje niefortunne skojarzenia
                                  pokłócili się dwaj panowie. Nie wiem, jak to przeżyję!
                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:17
                                    I to jacy panowie!! ech...
                                    chyba nie poszli sekundantów szukac?
                                    • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:19
                                      Mam nadzieję, że nie, bo strata każdego z nich byłaby niepowetowana.
                                • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:17
                                  Spokojnie..juz po burzy;))
                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:19
                                    Nie będziecie się strzelać? Jak to miło :))
                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:19
                                    Caruzzo żyw!!
                                    ;)
                                    • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:20
                                      a Agent? biedactwo...
                                      ;)
                                      • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:23
                                        Skoro się nie pojedynkowali, to zapewne nic mu sie nie stało :)
                                    • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:20
                                      I żwawy tudziez;))
                                      • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:21
                                        O, czyli stan zdrowia z dnia na dzień poprawia się znacznie :))
                                        • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:23
                                          chyba tak, humorek dopisuje ;)
                                          • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:25
                                            Inaczej.....moze przestałem sie martwic.....
                                            ale do stanu nazwijmy to dobrego,trochę
                                            brakuje..;)
                                            • to-wlasnie-ja Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:27
                                              a czym sie tak martwiles drogi caruzzo ?
                                              • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:31
                                                Swoimi sprawami.;))
                                            • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:28
                                              No, ale ten stan chyba nie pogarsza się?
                                              • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:31
                                                Jak dotąd uwazam,ze sprawy zatrzymaly sie w miejscu..
                                                zobaczę,przelom moze nastapic gwałtownie;))
                                              • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:31
                                                jak Caruzzo tak sobie codziennie z nami chwilkę pogawędzi, to wszelkie troski, a
                                                co za tym idzie - dolegliwości, miną bezpowrotnie:)
                                                • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:33
                                                  Myślisz, że jesteśmy czymś w rodzaju pigułek ? ;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:36
                                                    lepiej.........remedium na wszelkie zło;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:39
                                                    Chciałabym posiadać taką moc! :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:40
                                                    Moze kiedys wpadniesz w ręce ktore leczą.;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:48
                                                    Kto wie? Albo sama w sobie odkryję podobne właściwości? :)
                                                • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:34
                                                  Ooooooo wlasnie seanse jak za czasow
                                                  Kaszpirowskiego...;))
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:35
                                                    swoista terapia forumowa :)
                                                    jak psyche będzie zadowolona to i soma nie zastrajkuje:)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:36
                                                    oczywiscie....tak powinno byc;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:37
                                                    Wiesz, Wietko, że to bardzo trafne spostrzeżenie. Na sobie zauważyłam, że
                                                    odchorowuję wszystkie stresy.
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:38
                                                    bo tak niestety jest,
                                                    stan naszej psychiki odbija się na naszym zdrowiu.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:39
                                                    stress to choroba jak kazda..........
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:43
                                                    powiedziałabym inaczej: ze stres jest przyczyną wielu chorób i częstokroć nie
                                                    pozwala na szybkie wyzdrowienie.
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:44
                                                    Tymczasem na stres jesteśmy w zasadzie bezustannie narażeni, więc jak sie bronić?
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:45
                                                    no przeciez tak mowię.......;)))
                                                    a moze jestem trochę rozkojarzony;)
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:47
                                                    w niewielkich ilościach stres jest czyś dobrym, motywuje, mobilizuje do
                                                    dzialania, ale w nadmiazre - szkodzi, niszczy.
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:49
                                                    no....ja jestem lekko zestresowany....;))
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:50
                                                    teraz? teraz to powinieneś byc zrelaksowany, odpręzony, nienapięty :)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:52
                                                    Hmm. ciekawe, czym się teraz Caruzzo stresuje?
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:54
                                                    ... nami...?
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:54
                                                    i taki jestem....koniec roku sie zbliza...
                                                    staram sie luzno podejsc do wszystkich spraw bez
                                                    wyjątku;)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 18:55
                                                    pewnie ze Wami.....w koncu dwie Damy to juz sie
                                                    są zarty;))
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:01
                                                    a ja naiwna myślałam, ze my ci pomagamy, a tu - szkodzimy :(
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:01
                                                    Och, ale my jesteśmy bardzo łagodnymi Damami :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:03
                                                    Na tyle Was znam,ze tzw. oczopląs mi chyba
                                                    nie grozi.;))
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:04
                                                    Damy z załozenia powinny byc łagodne, dystyngowane, miłe, eleganckie...:)
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:04
                                                    miło więc być damą w oczach Caruzza:)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:04
                                                    I nie wywoływać oczopląsu! ;))
                                                  • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:06
                                                    bo my to dyskretnie tak...jak to damy :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:07
                                                    bardzo sie cieszę z waszej oceny sytuacji....
                                                    trochę urosłem....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:12
                                                    Wcale nie uważam, żebyś musiał urosnąć :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:14
                                                    ale chyba mi tego nie zakazujesz;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:18
                                                    Absolutnie nie :) jednak uznałam za stosowne uczynić powyższą uwagę, żeby nie
                                                    było, że sam w sobie taki nie jesteś, skoro jesteś :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:19
                                                    wlasnie.......jestem jaki jestem;)))))))00
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:22
                                                    No, Ty wiesz to najlepiej, a my z Wietką to odkrywamy :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:29
                                                    no tak.....mozliwe ze jest tak jak mowisz.;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:31
                                                    W dodatku skromny :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:34
                                                    ech Pani.........potrafisz męzczyznę
                                                    podbudowac;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:37
                                                    No bo.. dotąd nie zauważyłam, żebyś był jakimś chwalipiętą :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:38
                                                    chyba tak jest.........taki juz jestem;)))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:40
                                                    Oj ;))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:42
                                                    cos nie tak napisałem?.....;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:43
                                                    Wszystko w największym porządku :))
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:44
                                                    Pozostaje mi jedynie tylko tak postąpic;))
                                                    img395.imageshack.us/img395/7728/rose233uu.gif
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:46
                                                    12 róż dostałam!
                                                    dzięki, niezwykły z Ciebie dżentelmen :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:46
                                                    a to źle zapakowali....miala byc ilosc nieparzysta......;))))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:48
                                                    Nie szkodzi, liczba 12 jest mi szczególnie bliska :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:50
                                                    moze mi byc jedynie miło......;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:51
                                                    No widzisz, jakie zrządzenie losu lub też szczęśliwy traf? :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:53
                                                    poniewaz nic nie wiemy.....nalezy przyjąc obydwa
                                                    warianty;))
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:54
                                                    Bardzo mi się podoba takie wyjście :))
                                                  • zwirek_one Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:54
                                                    Szczęście trzeba mieć !!!!
                                                    Bo jak kto szczęścia nie ma.......
                                                    ..........................trafi!
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:55
                                                    Szczęście się ma raz do tego, raz do tamtego :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:55
                                                    eee tam.... niech sobie trafia Renata Mauer..
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:57
                                                    Ale i ona nie ma monopolu na 10 :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:58
                                                    oj cieniutko trafia........reklamuje wiatrowki;)
                                                  • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 19:59
                                                    No i do tej roli jest wymarzona, bo jakby nie było, specjalistka z niej i
                                                    autorytet od strzelania, a takim się bardziej wierzy :)
                                                  • caruzzo Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:03
                                                    tak....... jest bardziej przekonywująca .niz
                                                    np latający Malysz.;))
    • ax82 Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 18:56
      Nie było mnie 2 godziny a wątek tak sie rozrósł.
      W dwóch krótkich zdankach ładnie prosze o streszczenie. :)
      ----------
      Asia
      • wietka Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 18:58
        o życiu :)
        • ax82 Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 19:00
          To wiem :)
          ---------
          Asia
          • caruzzo Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 19:04
            szczesliwa osoba....wszystko wie;)))))))))))
            • ax82 Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 19:05
              ... Nie do końca szczęśliwa ale sporo wie :)
              ---------------
              Asia
          • trzpiot_1 Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 19:05
            Ucinamy sobie miłe pogawędki towarzyskie o wszystkim, co nam wpadnie do głowy :)
            • caruzzo Re: Prosze ostrzeszczenie :) 29.12.05, 19:07
              ....i z glowy wypadnie....tez....;)))))))))
    • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:37
      Pozwolę sobie zacytować wietkę:

> Nie rozumiem więc wpisów ośmieszających, zbyt krytycznych, obrażających.

i tak w głowę zachodzę skąd ta agresja u niektórych...
      • wietka Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 20:53
        Jak miło być cytowaną przez tak miłego forumowicza :)
        a odpowiadając na pytanie - skąd agresja - myślę,ze z frustracji, żalu, złości,
        co wynika z kolei z niezaspokojenia określonych potrzeb.
        • agent006 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:01
          Prawdę mówiąc myślałem o konkretnej agresji ;). Nic to. Nie ma tego złego ;)
          • ewelinal1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:19
            hmm.. na poczatku o wszystkim.. byc miało ..
            potem .."cuś" jak plotkowanie... obrażanie ...
            potem o cechach..(chyba..)
            potem o Schizo.. Caruzo..
            no.......
            i zgubilam się.......
            "towarzysko.." chyba!
            wiec o czym... te dysputy..?

pozdrawiam... snieznie...:-)

• konrado80 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:27
      wietka napisała:

> Nie rozumiem więc wpisów ośmieszających, zbyt krytycznych, obrażających.

Wieciu, tak piszą tylko wieśniaki, nie zauważyłaś że nic innego nie potrafią??
      kiedyś było normalnie, dobrze że za jakiś czas znikam...
      • trzpiot_1 Re: Forum towarzyskie 29.12.05, 21:28
        A gdzie Ty się wybierasz, Konradko? Wcale mnie to nie cieszy!
        • konrado80 Re: Forum towarzyskie 30.12.05, 08:21
          bądź wieczorem na gg to pogadamy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka