Dodaj do ulubionych

no ślicznie

31.12.05, 20:57
bo nasz Hedonista sobie po obcych forach łazi i na barszczyki zaprasza..;)
Obserwuj wątek
    • trzpiot_1 Re: no ślicznie 31.12.05, 21:16
      :)) na zdrowie!
      • eevvaa Re: no ślicznie 31.12.05, 21:33

Jaki świat jest mały;)
        ewa
        Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
        • sereni Re: no ślicznie 31.12.05, 21:35
          sąsiadka ?:)
          • trzpiot_1 Re: no ślicznie 31.12.05, 21:41
            Kto wie, może nawet dobra znajoma? :)
          • eevvaa Re: no ślicznie 31.12.05, 21:42

tak - osamotniona bo wszyscy wybyli z forum na Sylwestra :(((
            ewa
            • sereni Re: no ślicznie 31.12.05, 21:43
              OO, jakie to ciekawe ale czuje sie podobnie
              • eevvaa Re: no ślicznie 31.12.05, 21:46

A gospodarz to jeszcze chyba z tego śnieżnego spaceru nie wrócił?;)
                Mam nadzieję, że go nie zasypało w wędrówce po forach.
                ewa
                • sereni Re: no ślicznie 31.12.05, 21:48
                  moze całuje pod latarnia :) Oby ! :)
    • hedonista.oswiecony pod latarnią 01.01.06, 13:30
      pod latarnią byłem, całusy kradłem, uśmiech o oczach był taki jak trzeba, długi
      i radosny, i taki mój, strzał w dziesiątkę, rozczulenie, radość i słodyczy całe
      mnóstwo :)
      jak tam u was?

HO

p.s. a na barszcz to każdego zapraszam... jak nie będę łaził po obcych forach
      to jak inaczej to forum zwiększyć?
      • sereni Re: pod latarnią 01.01.06, 13:34
        U mnie dobrze.Optymistycznie zaczęłam Nowy Rok po trudnym
        Sylwestrze.Skardzionych całusów zazdroszczę a,że hedonia była opuszczona
        rozejrzałam sie troszeczkę i poznałam ludzików odrobineczke :)
        • hedonista.oswiecony Re: pod latarnią 01.01.06, 13:41
          sereni napisała:

> U mnie dobrze.Optymistycznie zaczęłam Nowy Rok po trudnym
          > Sylwestrze.Skardzionych całusów zazdroszczę a,że hedonia była opuszczona
          > rozejrzałam sie troszeczkę i poznałam ludzików odrobineczke :)

i bardzo dobrze, byłym ostatnim człowiekiem, który byłby zazdrosny o
          odwiedzanie innych for... dawaj ich tutaj ;)
          • sereni Re: pod latarnią 01.01.06, 16:50
            Sami przyjdą;-) Poczekajmy tylko:-)
            • eevvaa Re: pod latarnią 01.01.06, 17:06

Jeszcze wszyscy śpią??;)
              ewa
              • hedonista.oswiecony Re: pod latarnią 01.01.06, 17:17
                eevvaa napisała:

>
                > Jeszcze wszyscy śpią??;)

trzeba czasem odespać późne oglądanie TV :)
                • eevvaa Re: pod latarnią 01.01.06, 17:33

nie oglądam telewizji, a nad książką mi nie grozi długie siedzenie, bo samo się
                  zasypia...
                  ewa
                  • hedonista.oswiecony Re: pod latarnią 01.01.06, 17:47
                    ale wczoraj był Lary Flynt... moje samcze serce jest dla niego pełne
                    współczucia bo po zamachu gość nie mógł używać swej najważniejszej części
                    ciała... i nie do końca mówię to w żartach
              • sereni Melduję się:-) 01.01.06, 17:39
                Dziwnie mi jakoś,że jutro do pracy.Troche mało tego wolnego .
                • eevvaa Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:43

Sereni zlituj się i nie przypominaj ;)
                  ewa
                  • sereni Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:45
                    kurna, czego ?:)
                    • hedonista.oswiecony Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:48
                      przecież praca czyni wolnym ;)
                      • sereni Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:53
                        Nie praca, no co Ty ;)
                        • eevvaa Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:56

pracujemy , bo musimy jakoś zarabiać na życie...Wolnym może mnie uczynić coś co
                          robię z własnej ni przymuszonej woli;)
                          ewa
                          • sereni Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:59
                            Pracuje bo lubie a jak mam wolny czas to też pracuje ;)
                            • hedonista.oswiecony to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:01
                              bo ja myślałem, że kasa ;)
                              • sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:06
                                tez ale jeszcze marzenia :)
                                • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:07
                                  marzenia o tym jak wydawać kasę?
                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:14
                                    Ty Hedonisto paskudny ! Nie sprowadzaj wszystkiego do kasy ;)A miłość,
                                    seks,przyjaźń ? :)
                                    • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:21
                                      oczywiście, że ludzie są najważniejsi... ale po co z czegoś rezygnować jak
                                      można mieć wszystko na raz... :)
                                      • sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:27
                                        Nie można
                                        • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:31
                                          sereni napisała:

> Nie można

nie można mieć i pieniędzy i dobrych kontaktów z ludźmi?
                                          • sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:39
                                            Można.Ale to nie jest "wszystko", rozumiesz ?
                                            • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:57
                                              sereni napisała:

> Można.Ale to nie jest "wszystko", rozumiesz ?

w takim totalnym rozumieniu to zgadzam się, że nie tyle nie można co jest dużo
                                              ciężej... ale nie tyle chodzi o to, żeby mieć co żeby się cieszyć, radować...
                                              • sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 19:00
                                                Tak, miałam na mysli właśnie to totalne rozumienie.
                                                Dla mnie "wszystko" znaczy: miłość, przyjaźń, pieniadze, zdrowie,marzenia,
                                                entuzjazm,cele,facynujace zycie seksualne.Można mieć to wszystko jednocześnie ?
                                                • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 20:11
                                                  sereni napisała:

> Dla mnie "wszystko" znaczy: miłość, przyjaźń, pieniadze, zdrowie,marzenia,
                                                  > entuzjazm,cele,facynujace zycie seksualne.Można mieć to wszystko
                                                  jednocześnie ?

hm... ale na pewno można mieć więcej niż twierdzą pesymiści bo oni sobie nawet
                                                  nie dają szany. Sztuką jest umieć przegrywać, a mimo to dalej kombinować :)
                                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 21:01
                                                    O to ja tak mam, zawsze dalej kombinuje ;)
                                                  • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 08:52
                                                    sereni napisała:

> O to ja tak mam, zawsze dalej kombinuje ;)

bo jak sam nie zrobię sobie dobrze to nikt tego za mnie nie zrobi... czyż nie?
                                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 08:56
                                                    Oj nie wiem, nie wiem ;-)
                                                  • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:04
                                                    sereni napisała:

> Oj nie wiem, nie wiem ;-)

hie hie... w sumie nie pisałem o onaniźmie ;)
                                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:08
                                                    W sumie ja tez nie ;-)A moze warto ?:)
                                                  • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:15
                                                    sereni napisała:

> W sumie ja tez nie ;-)A moze warto ?:)

wiesz, staram się unikać ciężkiego grzechu egoizmu ;)
                                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:16
                                                    A to błąd ;)
                                                  • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 18:41
                                                    sereni napisała:

> A to błąd ;)

błąd, że wolę się tym dzielić? a nie w samotności?
                                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 18:48
                                                    "hie hie... w sumie nie pisałem o onaniźmie ;)" w sensie,ze nie zaproponowaleś
                                                    takiego tematu, czy w sensie ze nie miałes onanizmu na mysli ?:)
                                                  • hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 18:56
                                                    pomyślałem o przedostatnim punkcie manifestu ;)
                                                  • sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 19:05
                                                    Wykreśl ten punkt :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka