sereni 31.12.05, 20:57 bo nasz Hedonista sobie po obcych forach łazi i na barszczyki zaprasza..;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eevvaa Re: no ślicznie 31.12.05, 21:33 Jaki świat jest mały;) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: no ślicznie 31.12.05, 21:42 tak - osamotniona bo wszyscy wybyli z forum na Sylwestra :((( ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: no ślicznie 31.12.05, 21:43 OO, jakie to ciekawe ale czuje sie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: no ślicznie 31.12.05, 21:46 A gospodarz to jeszcze chyba z tego śnieżnego spaceru nie wrócił?;) Mam nadzieję, że go nie zasypało w wędrówce po forach. ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony pod latarnią 01.01.06, 13:30 pod latarnią byłem, całusy kradłem, uśmiech o oczach był taki jak trzeba, długi i radosny, i taki mój, strzał w dziesiątkę, rozczulenie, radość i słodyczy całe mnóstwo :) jak tam u was? HO p.s. a na barszcz to każdego zapraszam... jak nie będę łaził po obcych forach to jak inaczej to forum zwiększyć? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: pod latarnią 01.01.06, 13:34 U mnie dobrze.Optymistycznie zaczęłam Nowy Rok po trudnym Sylwestrze.Skardzionych całusów zazdroszczę a,że hedonia była opuszczona rozejrzałam sie troszeczkę i poznałam ludzików odrobineczke :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: pod latarnią 01.01.06, 13:41 sereni napisała: > U mnie dobrze.Optymistycznie zaczęłam Nowy Rok po trudnym > Sylwestrze.Skardzionych całusów zazdroszczę a,że hedonia była opuszczona > rozejrzałam sie troszeczkę i poznałam ludzików odrobineczke :) i bardzo dobrze, byłym ostatnim człowiekiem, który byłby zazdrosny o odwiedzanie innych for... dawaj ich tutaj ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: pod latarnią 01.01.06, 17:06 Jeszcze wszyscy śpią??;) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: pod latarnią 01.01.06, 17:17 eevvaa napisała: > > Jeszcze wszyscy śpią??;) trzeba czasem odespać późne oglądanie TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: pod latarnią 01.01.06, 17:33 nie oglądam telewizji, a nad książką mi nie grozi długie siedzenie, bo samo się zasypia... ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: pod latarnią 01.01.06, 17:47 ale wczoraj był Lary Flynt... moje samcze serce jest dla niego pełne współczucia bo po zamachu gość nie mógł używać swej najważniejszej części ciała... i nie do końca mówię to w żartach Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Melduję się:-) 01.01.06, 17:39 Dziwnie mi jakoś,że jutro do pracy.Troche mało tego wolnego . Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:43 Sereni zlituj się i nie przypominaj ;) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:48 przecież praca czyni wolnym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
eevvaa Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:56 pracujemy , bo musimy jakoś zarabiać na życie...Wolnym może mnie uczynić coś co robię z własnej ni przymuszonej woli;) ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: Melduję się:-) 01.01.06, 17:59 Pracuje bo lubie a jak mam wolny czas to też pracuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:01 bo ja myślałem, że kasa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:07 marzenia o tym jak wydawać kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:14 Ty Hedonisto paskudny ! Nie sprowadzaj wszystkiego do kasy ;)A miłość, seks,przyjaźń ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:21 oczywiście, że ludzie są najważniejsi... ale po co z czegoś rezygnować jak można mieć wszystko na raz... :) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:31 sereni napisała: > Nie można nie można mieć i pieniędzy i dobrych kontaktów z ludźmi? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:39 Można.Ale to nie jest "wszystko", rozumiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 18:57 sereni napisała: > Można.Ale to nie jest "wszystko", rozumiesz ? w takim totalnym rozumieniu to zgadzam się, że nie tyle nie można co jest dużo ciężej... ale nie tyle chodzi o to, żeby mieć co żeby się cieszyć, radować... Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 19:00 Tak, miałam na mysli właśnie to totalne rozumienie. Dla mnie "wszystko" znaczy: miłość, przyjaźń, pieniadze, zdrowie,marzenia, entuzjazm,cele,facynujace zycie seksualne.Można mieć to wszystko jednocześnie ? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 20:11 sereni napisała: > Dla mnie "wszystko" znaczy: miłość, przyjaźń, pieniadze, zdrowie,marzenia, > entuzjazm,cele,facynujace zycie seksualne.Można mieć to wszystko jednocześnie ? hm... ale na pewno można mieć więcej niż twierdzą pesymiści bo oni sobie nawet nie dają szany. Sztuką jest umieć przegrywać, a mimo to dalej kombinować :) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: to co czyni wolnym? 01.01.06, 21:01 O to ja tak mam, zawsze dalej kombinuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 08:52 sereni napisała: > O to ja tak mam, zawsze dalej kombinuje ;) bo jak sam nie zrobię sobie dobrze to nikt tego za mnie nie zrobi... czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:04 sereni napisała: > Oj nie wiem, nie wiem ;-) hie hie... w sumie nie pisałem o onaniźmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:08 W sumie ja tez nie ;-)A moze warto ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 09:15 sereni napisała: > W sumie ja tez nie ;-)A moze warto ?:) wiesz, staram się unikać ciężkiego grzechu egoizmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 18:41 sereni napisała: > A to błąd ;) błąd, że wolę się tym dzielić? a nie w samotności? Odpowiedz Link Zgłoś
sereni Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 18:48 "hie hie... w sumie nie pisałem o onaniźmie ;)" w sensie,ze nie zaproponowaleś takiego tematu, czy w sensie ze nie miałes onanizmu na mysli ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
hedonista.oswiecony Re: to co czyni wolnym? 02.01.06, 18:56 pomyślałem o przedostatnim punkcie manifestu ;) Odpowiedz Link Zgłoś