Dodaj do ulubionych

Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całkowicie

05.01.06, 16:42
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15379&w=34445190
Obserwuj wątek
    • monikaannaj Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 05.01.06, 17:06
      No chyba nie chcesz powiedziec że to było serio! Ale jesli faktycznie było - to
      zdziwaczał jest odpowiednim słowem...
      • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 05.01.06, 17:46
        To ja tutaj, bo u Arcysia nie mogę. Do Oka mogę w tej kwestii napisać sama. :-)
        A w kwestii listu do papieża też się przydam - znam niemiecki. :-)
    • kora3 Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 05.01.06, 21:38
      Co Wy Arcysia nie znacie /? Od dawna ma takie "genialne" pomysly:) Jak to
      chodzenie z glowa w dół np. albo gzresznośc depilacji, bo trza pare minut
      pochodzic nago po dobu, a na dachu sasiedniego wiezowca może być 11 latek z
      lornetka :) Pamiętacie /?:P
      • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 05.01.06, 21:50
        kora3 napisała:

> Co Wy Arcysia nie znacie /? Od dawna ma takie "genialne" pomysly:) Jak to
        > chodzenie z glowa w dół np. albo gzresznośc depilacji, bo trza pare minut
        > pochodzic nago po dobu

Jak dla mnie, to raczej stosowania balsamu do ciała - co Arcyś chce depilować
        chodząc nago? ;-))))

A jak się zasłoni okna, to gdzie ten 11-latek może być? W wywietrzniku?

Szczerze mówiąc, nie pamiętam tego cennego pomysłu.
        • kora3 Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 05.01.06, 22:19
          kochanica-francuza napisała:

> kora3 napisała:
          >
          > > Co Wy Arcysia nie znacie /? Od dawna ma takie "genialne" pomysly:) Jak to
          > > chodzenie z glowa w dół np. albo gzresznośc depilacji, bo trza pare minut
          > > pochodzic nago po dobu
          >
          > Jak dla mnie, to raczej stosowania balsamu do ciała - co Arcyś chce depilować
          > chodząc nago? ;-))))

EEE +Kochanico użyłam skrótu myślowego , wiadomo, ze PO derpilacji:), acz trudno
          wydefilowac byłoby strefę bikini w ubraniu :)

>
          > A jak się zasłoni okna, to gdzie ten 11-latek może być? W wywietrzniku?
          >
          > Szczerze mówiąc, nie pamiętam tego cennego pomysłu.
          a bl Ci on, był ...
          • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 00:16

> > Jak dla mnie, to raczej stosowania balsamu do ciała - co Arcyś chce depil
            > ować
            > > chodząc nago? ;-))))
            >
            > EEE +Kochanico użyłam skrótu myślowego , wiadomo, ze PO derpilacji:), acz trudn
            > o
            > wydefilowac byłoby strefę bikini w ubraniu :)

ja sobie strefę bikini depiluję w wannie - w łazience - mam nadzieję, że tam
            się żaden nie zaczaił?

>
            • diabollo Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 01:34

>
              > > > Jak dla mnie, to raczej stosowania balsamu do ciała - co Arcyś chce
              > depil
              > > ować
              > > > chodząc nago? ;-))))
              > >
              > > EEE +Kochanico użyłam skrótu myślowego , wiadomo, ze PO derpilacji:), acz
              > trudn
              > > o
              > > wydefilowac byłoby strefę bikini w ubraniu :)
              >
              > ja sobie strefę bikini depiluję w wannie - w łazience - mam nadzieję, że tam
              > się żaden nie zaczaił?

Tak, Czcigodna, puść wodze fantazji w wannie, pozwól sobie pomarzyć o zaczajonym
              młodzieńcu; nie lękaj się marzyć i dotykać, a zaznasz spokoju i ukojenia...

Kłaniam się nisko.
              • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 18:27

> Tak, Czcigodna, puść wodze fantazji w wannie, pozwól sobie pomarzyć o zaczajony
                > m
                > młodzieńcu; nie lękaj się marzyć i dotykać, a zaznasz spokoju i ukojenia...

Diabollo, co ci odbiło?

Po pierwsze ciało namydlone lepiej się depiluje, a po drugie zakładanie nogi na
                głowę w celu dostania się do depilowanych obszarów też bardziej przystoi w
                łazience...

Mógłbyś się ode mnie od... stosunkować?
                • diabollo Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 18:35

>
                  > > Tak, Czcigodna, puść wodze fantazji w wannie, pozwól sobie pomarzyć o zac
                  > zajony
                  > > m
                  > > młodzieńcu; nie lękaj się marzyć i dotykać, a zaznasz spokoju i ukojenia.
                  > ..
                  >
                  > Diabollo, co ci odbiło?
                  >
                  > Po pierwsze ciało namydlone lepiej się depiluje, a po drugie zakładanie nogi na
                  > głowę w celu dostania się do depilowanych obszarów też bardziej przystoi w
                  > łazience...

Rany... Noga na głowę podczas depilowania "obszarów"...

> Mógłbyś się ode mnie od... stosunkować?

Wiesz, wiedziałem, że się lubimy choć że aż tak?...
                  W każdym razie bardzo mi miło, też jesteś dla mnie atrakcyjna erotycznie.

Pozdrawiam serdecznie i kłaniam się nisko.
                  • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 18:53

> Rany... Noga na głowę podczas depilowania "obszarów"...

No wiesz, nie jesteś kobietą, nie wiesz, jak upierdliwa bywa depilacja.
                    >
                    >
                    > > Mógłbyś się ode mnie od... stosunkować?
                    >
                    > Wiesz, wiedziałem, że się lubimy choć że aż tak?...

Wiesz, chciałam uniknąć brzydkiego słowa...
                • hiperrealizm Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 20:00

> Po pierwsze ciało namydlone lepiej się depiluje, a po drugie zakładanie nogi
                  na
                  > głowę w celu dostania się do depilowanych obszarów też bardziej przystoi w
                  > łazience...
                  ========================================================
                  Hmmmmm..... "Noga za głowę podczas depilowania obszarów".....
                  • niceman1986 Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 20:03
                    To mi już podchodzi pod joge :P
                    • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 20:06
                      niceman1986 napisał:

> To mi już podchodzi pod joge :P
                      >
                      Eee tam. Jestem elastyczniejsza niż więksszość populacji.
                      • niceman1986 Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 20:07
                        najwidoczniej bywa i tak. Poza tym młody jestem więc się nie znam ;)
                        • kochanica-francuza Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 20:09
                          niceman1986 napisał:

> najwidoczniej bywa i tak. Poza tym młody jestem więc się nie znam ;)
                          >
                          a co, Oko nie umie założyć nogi za głowę? :-)
                          • niceman1986 Re: Nasz pustelnmik z sąsiedztwa zdziwaczał całko 06.01.06, 20:10

Eeee, jak na to, że jesteśmy ze sobą już stosunkowo długo - nie mam pojęcia. Jakoś nie potrzebuję takich informacji do szczęścią - wystarcza Ona :)
    • vobiska1 Bronię z2006 05.01.06, 22:01
      Dlaczego tak malo tolerancji, wyrozumialosci, mało zaciekawienia jego nie tyle
      dziwacznym ile ortodoksyjnym podejściem ? Wszelka czystośc dobrze się
      kojarzy.Także wyraziste postawy: zimny lub gorący.
      • oko_jeza Re: Bronię z2006 05.01.06, 22:11
        Grzeszę.

codziennie :)
        • hiperrealizm Re: Bronię z2006 05.01.06, 22:52
          oko_jeza napisała:

> Grzeszę.
          >
          > codziennie :)
          ======================
          To tak jak ja :)
        • niceman1986 Re: Bronię z2006 05.01.06, 22:58

Straszne! niestety ja też
      • hiperrealizm Re: Bronię z2006 05.01.06, 22:52
        vobiska1 napisała:

> Dlaczego tak malo tolerancji, wyrozumialosci, mało zaciekawienia jego nie
        tyle
        > dziwacznym ile ortodoksyjnym podejściem ? Wszelka czystośc dobrze się
        > kojarzy.Także wyraziste postawy: zimny lub gorący.
        ==========================================================
        Słuchaj!
        Ja jego dziwactwa TOLERUJĘ, więcej nawet, one mnie śmieszą :) Ale to nie
        zmienia faktu że dziwactwa pozostają dziwactwami!
        ===
        Co do czystości.
        Z czystością też można przesadzić! Można się dorobić niezłej obsesji na tym
        punkcie!
        • kochanica-francuza Re: Bronię z2006 06.01.06, 00:17

> Co do czystości.
          > Z czystością też można przesadzić! Można się dorobić niezłej obsesji na tym
          > punkcie!
          >
          Podpisuję się obiema permanentnie mytymi rękami! :-)
      • monikaannaj Re: Bronię z2006 06.01.06, 09:56
        Krytyka to brak toleranji? Nie sadzę. A co do postawy z2006 - to zal mi go.
        zmarnuje sobie zycie jak bedzie sie poswięcał głównie szukaniu grzechow dookoła.
        • niceman1986 Re: Bronię z2006 06.01.06, 14:07
          O ile trzeba je szukać :)
          • kochanica-francuza Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 19:17
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15379&w=34539116
            a ktoś wie, jak się likwiduje konto? bo zapomniałam. ta dupa mi już teraz nie
            jest potrzebna (Oko grzeszysz tolerując to słowo na forum!!!)
            • niceman1986 Re: Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 19:48
              Poszta -> "zmień swoje dane / hasło" i tam po prawej jest
              "Wpisz nowe hasło i powtórz je, jeśli chcesz je zmienić.
              Tutaj możesz zlikwidować konto"
              • kochanica-francuza Re: Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 19:55
                niceman1986 napisał:

> Poszta -> "zmień swoje dane / hasło" i tam po prawej jest
                > "Wpisz nowe hasło i powtórz je, jeśli chcesz je zmienić.
                > Tutaj możesz zlikwidować konto"
                >
                Dzięki. :-)
                • niceman1986 ależ nie ma za co :) 06.01.06, 19:56

• kochanica-francuza Re: Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 19:56
                niceman, a jak ci się podoba mój nowy nick? nie widzisz w nim jakichś
                podtekstów? :-)
                • niceman1986 Re: Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 19:57

Ojjj nie, a może mam nie tolerowac rozmowy z Tobą i jej zaprzestać bo grzeszę?
                  Heh, ja nie doszukuję się podtekstu w Twoim nicku ;)
                  • kochanica-francuza Re: Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 20:08
                    niceman1986 napisał:

>
                    > Ojjj nie, a może mam nie tolerowac rozmowy z Tobą i jej zaprzestać bo grzeszę?
                    > Heh, ja nie doszukuję się podtekstu w Twoim nicku ;)

Nie wiem, musisz spytać Arcego. Zanim nie wykopie skąd imienia jakiegoś bożka
                    "podobnego" do Twojego nicka i cię za to nie wyrzuci...

Postulowałabym też wyrzucenie hipera - prawdziwy chrześcijanin nie ucieka od
                    prawdziwej rzeczywistości w hiperrealizm. :-)
                    • niceman1986 Re: Raz, dwa, trzy, próba nowego nicka 06.01.06, 20:12
                      heh... jestem MIŁYM bogiem, co jest najwyższą obrazą i niedopuszczalnym grzechem. Jak widać po mojej dyskusji na jego forum jeszcze mogę pisać, ciekaw jestem jak długo?! no cóż płakać nie będę
                      • kochanica-francuza to mi się też bardzo podoba 06.01.06, 20:26
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15379&w=34417565&v=2&s=0
                        nick ze słowem "zielona" , ech...

a jakbym się nazwała dupa_dupiasta? to jakby arcy określił mój nick?
                        • niceman1986 Re: to mi się też bardzo podoba 06.01.06, 20:30

Trudno powiedzieć, szczerze mówiąc nie znam i nie pojmuje jego toku myślenia. Cóż nie jestem aż tak inteligętny jak mi się wydawało :) dupa_dupiasta może świadczyć o jej "dupiastej" wielkości, zarazem o nieprzyzwoitości i wątku myślowego związanego z dupą :)
                          • kochanica-francuza Re: to mi się też bardzo podoba 06.01.06, 20:35
                            niceman1986 napisał:

>
                            > Trudno powiedzieć, szczerze mówiąc nie znam i nie pojmuje jego toku myślenia. C
                            > óż nie jestem aż tak inteligętny jak mi się wydawało :) dupa_dupiasta może świa
                            > dczyć o jej "dupiastej" wielkości, zarazem o nieprzyzwoitości i wątku myślowego
                            > związanego z dupą :)

MNie chodzi o eufemizmy Arcego. "Dupa-zielona" = "nick ze słowem >zielona<".

Ale dupa_dupiasta? Jak to eufemistycznie określić bez użycia słów brzydkich
                            ("dupa " i "dupiasta")?
                            • niceman1986 Re: to mi się też bardzo podoba 06.01.06, 20:39
                              zawsze mogła by być dupa_ogromniasta? zresztą zielona dupa może odnosić się do stwierdzenia, że ktoś jest "zielony" może skojarzył sobie to z " głupią dupą" trudno mi powiedzieć, pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiemy kochanico :) więc po cóż się doszukiwać rzeczy nieznanych i niezrozumiałych w jego sposobie myślenia :)
                              • oko_jeza Re: to mi się też bardzo podoba 08.01.06, 09:49
                                dzień dobry,

dzisiaj jest niedziela

a ja pewnie znowu nagrzeszę :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka