Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 23:24 no Odpowiedz Link Zgłoś
zlosnica__ns Re: oooooooooo nudnooooooooooo 31.10.02, 23:25 i pustooooo wszystkich wywiałooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 23:26 może jakiś fajny film w tv leci?:) Odpowiedz Link Zgłoś
0nly Re: oooooooooo nooooooooooo 31.10.02, 23:37 co o mena sie sprzeczacie???? no trudno zeby mnie tu zabraklo....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 00:11 0nly napisała: > co o mena sie sprzeczacie???? > no trudno zeby mnie tu zabraklo....... z nudów moge sie i posprzeczac o Mena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 31.10.02, 23:41 nawet czytać nie ma coooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 23:53 trzeba by cos więc napisac:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 23:53 dno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 23:54 a tu drugie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 01:00 tak samo nuuuuuuuuuuuuuudne jak kolejne (trzecie?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 01:03 dorzucam czwarte p.s.przepraszam za głupie pytanie: czy to Ty jestes tym który ma kota sierściucha?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 01:17 nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudne pppiąąąąąąąąąąąąąąąąąte koty sierściuchy nie są "wizytówką" ani "tropem" btw - kota mam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 01:21 szóóóóóóóóóste............ nie zamierzam Cię namierzać,tylko przypominam sobie,że z właścicielem takiego kota miałam czekać na zmiane czasu tydzień temu ale na ambitnych planach się skończyło:( chyba zahaczyłam już o siódme?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 01.11.02, 13:26 óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóósme coraz bardziej nuuuuuuuuudne fakt, czekaliśmy razem (ale mi nie do końca wyszło :o(), może wiosenna zmiana będzie bardziej udana ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 14:43 smęęęęęęęętne dziewiąąąąąąąąąąte ja w każdym bądż razie ostro trenuję nocne łazikowanie przed następną zmianą czasu:) Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: oooooooooo nudnooooooooooo 01.11.02, 19:21 znalazwszy sie na dnie uslyszalem pukanie od spodu.... powiedzial jeden taki... czyli zawsze moze byc gorzej, a nawet jesli moze byc gorzej, to na pewno bedzie, jak mawia Prawo Murphy'ego ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.02, 20:44 dzieeeeeeeeesiąąąąteeeeeeee ...i chyba nie ostatnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.02, 20:45 dzieeeeeeeeesiąąąąteeeeeeee ...i chyba nie ostatnie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 22:39 ano nieeeeeeeeeeeeee ale nuuuuuuuuuudno jak zwykleeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.02, 22:49 nuuuudaaaaaaaa bezbreeezeeeeżnaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 22:53 aaaaaaaaalboooooooooo jeeeeeeeeszczeeeeeeeeee gooooooooooorzeeeeeeeeeeej i tak już drugi dzień :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.02, 22:55 dopiero drugi??a mnie sie wydawało,że to trwa wieczność całą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 02.11.02, 22:58 wieczność to trwa nuda innego rodzaju, ale ostatnie dni to już dnooooooooooooooooooooooooooooooooooo (może się wszyscy rozjechali) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.02, 23:04 taaaak,jak oni się sobie rozjechali to jutro tez ich nie bedzie i....trzeci dzien takiej nudy moze grozic naszym rozjechaniem się, psychicznym:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 15:09 nuuuuuuuuudęęęęęęęęęę należy przespać dobranoc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 15:22 teeeeeeż taaaaaaak sąąąądzęęęęę, niestety o 12 wyciagnieto mnie z łóżka:( i znów nuuuuuuuudaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 15:26 kiepską masz rodzinkę ;o) moja "wytrzymała" do 13.00 i poooooooooo coooooooooooooo żeby się dłuuuuuuuuuużeeeeeeeeej nuuuuuuuuudziiiiiiiiiiić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 15:32 i jeszcze pretensje mają,że zachowuję się jak śnięta ryba, po co zrywali z łózka z samego rana?:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 15:32 a pozwolili choć w piżamce zostać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 15:35 a skąd,na spacer wygnali:( a na dworze-tez nuuuuuuuuudaaaaaaaa ...i mrózzzzz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 15:38 no to współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 15:39 nie ma czego,już wróciłam,zawsze to przyjemniej nudzić się w cieple:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 18:02 po krótkim "wietrzeniu" wracam a tu daaaaaaaaaaleeeeeeeeej nuuuuuuuudyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 18:16 całe szczęście,że juz niedługo będzie można znów iść spać-oby tylko nic nuuuuuudneeeeeeeego się nie przyśniło..... Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: oooooooooo nudnooooooooooo 03.11.02, 18:22 Dobrz wiecyor, czy moge sie wlaczyc do tej interesujacej konwersacji? W koncu nuda w 3 osoby jest mniej nudna od tej w dwie... gruszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 18:30 co trzy głowy to nie jedna a nuż coś mniej nuuuuuuuuuuudneeeeeeeeeegoooooooooooo strzeli nam do łbów Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha Re: oooooooooo nudnooooooooooo 03.11.02, 18:32 Gość portalu: gość napisał(a): > co trzy głowy to nie jedna > a nuż coś mniej nuuuuuuuuuuudneeeeeeeeeegoooooooooooo strzeli nam do łbów Cos nie bendem w tym zbyt pomocny - nawet nie mogem wymyslic sygnaturki na dzis... A na worze zimno, az mi uszy odpadaly, jak wysatwilem glowe za okno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 18:34 co trzy znudzone osoby to nie dwie,brrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 18:37 _grucha napisał: ... A na worze zimno, az mi uszy odpadaly, jak wysatwilem glowe za okno... żeby sprawdzić temperaturę za oknem wystawia się palec a nie całą głowę, bo a nuż nuuuuuuuuuudyyyyyyyyyyyy wywieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 18:39 wywieje nudę i nie będzie tematu do nudzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 18:48 i wyjątkowy wątek wywiejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
_grucha To moze sie na chwile usmiechniemy?:) 03.11.02, 18:49 Śnieżka, Herkules i Quasimodo chcieli sprawdzić, czy to, co o nich mówią jest prawdą, tzn. Śnieżka najpiękniejsza, Herkules najsilniejszy, a Quasimodo najbrzydszy. Postanowili zapytać o to zwierciadełka. Pierwsza od zwierciadełka wychodzi Śnieżka i się cieszy: - Hura, jestem najpiękniejsza! Potem kolej na Herkulesa: - Hura, jestem najsilniejszy! Na to wychodzi Quasimodo i mówi : - Kurwa! Kto to jest ten Cugowski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 18:59 a z nim wyjątkowych nudziarzy,czyli nas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 22:04 jeszcze trochę i kooooniiiieeeeeeec nuuuuuuuudyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
ulalka Re: oooooooooo nudnooooooooooo 03.11.02, 22:12 eeeeeeeeeee.... tam... trzeba bylo gdzies wyjsc... np. do kina :)))))) nosy by Wam z zimna pourywalo i bylo by o czym nuuuuuudzic ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 22:23 dobranoc nudziarzom / nudzie / nudzącym się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 22:23 Gość portalu: gość napisał(a): > jeszcze trochę i kooooniiiieeeeeeec nuuuuuuuudyyyyyyyyyyyyy eeeeeeee taaaaam,jutro wrócą i też będzie nudnooooooooo, z nimi nudno ale bez nich jeszcze nuuuuuuuuudniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 22:30 booooo tooooo taaaaaakiiiiiieeeeee nuuuuudneeeeee fooooooruuuuuum coooooo tooooo uuuuuumiiiiieeeeeraaaaa śmieeeeeeeeerciiiiiiiiąąąąąąąąąą naaaaaaaatuuuuuuuuuuraaaaaaaaalnąąąąąąąąąą RIP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 22:36 straaaaaaasznie długoooooo trwaaaaaa taaaaaa aaaaagoniaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 22:45 booooooooo iiiiiiiiii pooooooooooteeeeeeeeeeeencjaaaaaaaaaaaalnyyyyyyyyyyyych niiiiiiieeeeeeeeeeboooooooooooszczyyyyyyyyyyykóóóóóóóóóóóóóóow wiiiiiiięęęęęęęęceeeeeeeeej niiiiiiiiż naaaaaaaa noooooooooormaaaaaaaaaalnyyyyyyym fooooooooooruuuuuuuuuuum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 22:48 maaaaaaasooooooooochizm jakiś czyyyyyyyyyy cooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 22:54 to nie masochizm. Wpadam tu co jakiś (bardzo rzadki) czas żeby namieszać albo popsuć komuś dobry humor (wątek) Pewnie jutro już tu mnie nie będzie (bo wszystko wróci do normy). Dzięki za trzydniowe smęęęęęęęędzeeeeeeeeeeniiiiiiiiiiiieeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: oooooooooo nudnooooooooooo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 22:59 mnie równiez miiiiiiiiiiiło byyyyyyłoooooo razem się nudzić i marudzić, i obawiam się,że mimo wszystko ja tu zostaję:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość aaaleee byyyłooo faaajniiieee IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 23:07 nuuudnaaawooo iii ciiieeekaaawiiieee iii iiinaaaczeeej niiiż nooormaaalniiieee jaaak naaa tyyym foooruuum do dopiero był majstersztyk liczenia nudnych samogłosek... miłego następnego tygodnia kolejny znów nas uraczy trzema wolnymi dniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona Re: aaaleee byyyłooo faaajniiieee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 23:16 ojej,rzeczywiście,znów zostaniemy uszczęsliwieni trzydniowym weekendem:( również życzę miłych dni w oczekiwaniu na...kolejną porcję nuuuuudyyyy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość paaa, paaa IP: *.acn.waw.pl 03.11.02, 23:24 dooo naaapiiisaaaniiiaaa iii przeeeczyyytaaaniiiaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oona paaaaaaaaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 23:28 doooobreeeeeej nooooooocyyyyyyy i nie nuuuuuudnyyyyyyych snów:) Odpowiedz Link Zgłoś