wietka 09.01.06, 20:40 to bez siebie życ nie mogą ;) gonią się, szukają, wyciągają wątki z archiwum, cały czas pilnują, gdzie "ulubieniec" się schował, z kim pisze,komentują jego wypowiedzi... tylko po co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fika_mika Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:42 ja tu nowa, ale widzę, że ciekawe obyczaje tu macie Odpowiedz Link Zgłoś
takasobie_ja Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 21:09 ja tez jestem tu nowa i zaczyna mi się tu bardzo podobac!! mam nadyieje, ze sie wkrece Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:42 psychopatyczni frustraci, lecza tu kompleks malego siusiaka, tak jak Schizoo :) Odpowiedz Link Zgłoś
fika_mika Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:48 wolałabym pazernego, ale jeśli pazerna to też nie pogardzę żeby życie miało smaczek - raz chłopaczek, raz zwierzaczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
fika_mika Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:49 na bycie pazernym? czy na fiku miku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:51 na wszystko co ma cos wspolnego z malolatami :) Odpowiedz Link Zgłoś
fika_mika Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:53 a to taki ludź co mało lata czy inszy zwierz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:53 to taki ludz, ktory dopiero co dowod osobisty dostal :) Odpowiedz Link Zgłoś
fika_mika Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:57 ale ty z tych co już dużo latają, mam nadzieję ;) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:43 Czy wszędzie musisz tryskać jadem ??? Daj wreszcie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:44 Witaj sumienie forum. A teraz oiddech i przegladnij watki, wtedy zrozumiesz :) Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:48 Zajmij się czymś pożytecznym panie pazerny. Nie wtykaj brudnych łapek w każdy kąt. Odpowiedz Link Zgłoś
pazerny Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:51 czyscioszku o sumieniu tylko w jeden kierunek zwroconym, a moze obiektywizmu troche? Widze, ze nie stac cie na niego. No nie dziwie sie. O belce w oku perorowac nie mam zamiaru, bo to rzucanie perel przed wieprze. Powiem ci tylko, ze w nosie mam co sobie piszesz, bo stajesz sie nudny. Dlatego nie mam zamiaru wiecej z toba deliberowac. Bywaj Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Chłopaki 09.01.06, 20:56 nadmiar adrenaliny wykorzystajcie w bardziej sensowny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:44 Wietka, nie odwazylam sie zadac tego pytania ... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:52 mozna kogos skrytykowac, mieć inne zdanie, ale bluzgac? upokarzac? tylko dlatego,ze ktoś mysli inaczej? bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:54 Chyba czas bedzie sie rozstac z ft, bo na takie spory nie mam ochoty... Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Niektórzy na forum 09.01.06, 20:58 myśle,ze nikt nie ma. moze czasami jest potrzebna burza forumowa, oczyszczająca atmosferę , ale powinna się odbyć bez personalnych wycieczek . Odpowiedz Link Zgłoś
agent006 Otóz to 09.01.06, 20:58 Klka nicków miesza brudnymi łapkami we forum. A może by tak ignorować? (ciężko mi to przychodzi ale da się :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Otóz to 09.01.06, 21:00 czasami nerwy puszczają..ale można bez chamstwa chyba powyjasniac pewne sprawy/ Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: Otóz to 09.01.06, 21:03 a szkoda..czasami jest tu całkiem sympatycznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Otóz to 09.01.06, 21:06 Dziekuje i wzajemnie :-)) Dobrze ze poruszylas ten temat, juz dawno mi lezal na sercu kamieniem... Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Zwykle przywiazanie i przyjazn. 09.01.06, 20:57 a niekiedy nawet milosc :) gdy ktos nam sie podoba, to ludzka rzecza jest przechodzenie od przedmiotowego do podmiotowego traktowania i przechodzenie od kontaktow wirtualnych do realnych. Dlaczeo UDAJESZ, ze tego nie wiesz, skoro wiesz to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
bettina75 Re: Zwykle przywiazanie i przyjazn. 09.01.06, 21:03 Takie szukanie, napewno nikomu nie przeszkadza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fika_mika Re: Zwykle przywiazanie i przyjazn. 09.01.06, 21:03 przechodzenie od kontaktów wirtualnych do realnych? myśłę, że to rzadko kiedy ma szansę Odpowiedz Link Zgłoś
facettt BZDURY Internet, to takie samo medium jak...Wietka 09.01.06, 21:37 jak kazde inne :) tylko kolejnosc jest tu odwrocona. na dyskotece, w klubie, poznajesz najpierw cielesnosc, a potem dusze. tu odwrotnie. szanse sa takie same. selekcja koncowa i tak musi nastapic. PS. czekam na zdanie Pani Wietki :) - tylko dlatego umiescilem jej zdanie w tytule watku :) Odpowiedz Link Zgłoś
fika_mika Re: BZDURY Internet, to takie samo medium jak...W 09.01.06, 21:41 przepraszm,że się wtrącam, ale jakie to łącza, przez które można poznać duszę drugiej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: BZDURY Internet, to takie samo medium jak...W 10.01.06, 15:12 Facett, hm, nie wiem o co Ci chodzi..sprecyzuj swoje pytanie, to pogadamy, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: BZDURY Internet, to takie samo medium jak...W 10.01.06, 15:14 wyczuwam agresje... a pisalas ze juz ci przeszlo.... tak to juz jest na tym forum: NIKOMU NIE UFAC!!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: BZDURY Internet, to takie samo medium jak...W 10.01.06, 15:18 zapytałam wyjatkowo łagodnie :) a mogłam tak: Ty , pip pip pip pip pip pip i to by było agresywnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
facettt Re: BZDURY Internet, to takie samo medium jak...W 10.01.06, 15:15 wietka napisała: > Facett, hm, nie wiem o co Ci chodzi..sprecyzuj swoje pytanie, to pogadamy, ok? W zasadzie nie mamy o czym... Moja uwaga dotyczyla tylko tego, ze w necie mozna Poznac REALNIE ciekawych ludzi - by potem sie z nimi spotkac... a Tobie sluzy on tylko do pogadania... myle sie? Odpowiedz Link Zgłoś
wietka Re: BZDURY Internet, to takie samo medium jak...W 10.01.06, 15:21 mylisz się:) net sluży mi do zabawy, jako komunikator, wykorzystuję go w pracy, no i do pogadania tez, nie zaprzeczam. Dodam jeszcze, ze przez net poznalam kilka fajnych osób, z którymi utrzumuję REALNE kontakty :) Odpowiedz Link Zgłoś
pistolett Re: Niektórzy na forum 10.01.06, 23:26 wietka napisała: > to bez siebie życ nie mogą ;) > gonią się, szukają, wyciągają wątki z archiwum, cały czas pilnują, gdzie > "ulubieniec" się schował, z kim pisze,komentują jego wypowiedzi... > tylko po co? ******************************************************************************** ******************************************************************************** Dla utrzymania czystości płci. Odpowiedz Link Zgłoś