fantka 13.01.06, 17:06 Ja jestem autentycznie urodzona w czepku. Jednak życie zamiast obdarzyć mnie samymi szczęśliwymi zdarzeniami nie poskąpiło mi negatywnych przeżyć. Czy jest coś prawdy w tym powiedzeniu? Napiszcie Wy, w czepku urodzeni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fantka Re: Urodzeni w czepku 14.01.06, 21:19 Chińska astrologia mówi że ludzie w czepku urodzeni są weseli, inteligentni, pełni radości życia, zawsze gotowi wziąć się za bary z kolejnym problemem. Na ogół wiodą dostatnie życie. Robota aż pali im się w rękach. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 14.01.06, 21:24 To co mówi chińska astrologia o ludziach w czepku urodzonych nawet pasuje do mnie (skromna jestem co nie?). Ale ja zawsze myślałam, że urodzeni w czepku to szczęściarze. Ja szczęściarą nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 21.01.06, 13:00 Czy nie ma ludzi w czepku urodzonych? Czy po prostu nie wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 12.04.06, 22:37 Podrzucam do góry. Szukam w czepku urodzonych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Urodzeni w czepku 12.04.06, 22:42 Chińska astrologia mówi że ludzie w czepku urodzeni są weseli, inteligentni, pełni radości życia, zawsze gotowi wziąć się za bary z kolejnym problemem. Na ogół wiodą dostatnie życie. Robota aż pali im się w rękach. -------------------------------------------------------------------- wesola,inteligentna,z problemami mam doczynienia codziennie,Z życiem jest nie zle,chora posprzątałam 3 pokoje i łazienke sama ocen jaka jestem Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 12.04.06, 23:01 z problemami bierzesz się za bary i już wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia Re: Urodzeni w czepku 12.04.06, 23:05 jakbyś wiedziała jakie mam problemy, zdziwiłabyś się ,że jeszcze żyje Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Urodzeni w czepku 13.04.06, 18:25 nie, do szczescia trzeba dązyc uparcie i wierzyc:)))))))))))))))) a marzenie sie spelni:))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 13.04.06, 18:27 Więc znowu: bez pracy nie ma kołaczy :( Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 13.04.06, 19:48 wesola_kicia napisała: >jakbyś wiedziała jakie mam problemy, >zdziwiłabyś się ,że jeszcze żyje więc spytałam czy chcesz się licytować z innymi, np ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Urodzeni w czepku 13.04.06, 20:01 licytacja odwołana bez podania przyczyny, wadium do zwrotu Odpowiedz Link Zgłoś