bad_habit 13.01.06, 18:10 Jeśli któraś/yś z forumowiczek/ów z Kopytka jest za: -zorganizowaniem wyjścia na piwo w realu(termin wstępnie proponowany-druga połowa lutego,po 12.02),niech się podpisze pod tym postem. Dziękuję za uwagę! Pozdroofka, Bad Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: no zesz mowilam,ze sie zgadam:) 13.01.06, 18:12 ale ja tak oficjalnie chciałam ogłosić:) no więc ja też chcę! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:32 jeśli będzie nutopia to i ja sie zjawię;) ale będę potrzebował noclegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:34 makbrajd napisał: > jeśli będzie nutopia to i ja sie zjawię;) > ale będę potrzebował noclegu:) Nutopia jakiś czas temu deklarowała chęć,ale spotkanie nie doszło wtedy do skutku,bo źle je zorganizowaliśmy:( Kurczę,fajnie by było! Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:40 całkiem możliwe...zwłaszcza, że z Nutopią zawsze jest fajnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:41 makbrajd napisał: > całkiem możliwe...zwłaszcza, że z Nutopią zawsze jest fajnie:)) Tylko trzeba pozostałych Kopytczan przekonać:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:45 makbrajd napisał: > ale ja szukam noclegu:) > może coś wymyślimy,tylko niech ewrybady na Kopytku się zjawią:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:47 bad_habit napisała: > makbrajd napisał: > > > ale ja szukam noclegu:) > > > może coś wymyślimy,tylko niech ewrybady na Kopytku się zjawią:) nekro jest władny;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:48 > nekro jest władny;) Słoneczko już śpi!Jutro Mu przekażę:) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:50 bad_habit napisała: > > > nekro jest władny;) > Słoneczko już śpi!Jutro Mu przekażę:) niechaj więc nekro zostanie twym słoneczkiem jak najdłuzej;) tylko uważajcie boście młodzi ;))) i nie róbcie głupstw:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:54 > niechaj więc nekro zostanie twym słoneczkiem jak najdłuzej;) > tylko uważajcie boście młodzi ;))) i nie róbcie głupstw:) Ekhem,ja Ci tylko piszę,że poszedł spać,bo tworzyliśmy nowe forum kulturalne:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:55 bad_habit napisała: > > > niechaj więc nekro zostanie twym słoneczkiem jak najdłuzej;) > > tylko uważajcie boście młodzi ;))) i nie róbcie głupstw:) > Ekhem,ja Ci tylko piszę,że poszedł spać,bo tworzyliśmy nowe forum kulturalne:) Eh ta dzisiejsza młodzież.... Jednego z usztwniaczem proszę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:57 > Eh ta dzisiejsza młodzież.... > Jednego z usztwniaczem proszę ;) dzisiejsza młodzież niczym się nie różni od tej sprzed kilku lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:58 Ale z przed kilkunastu a i o wszem...:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 13.01.06, 23:58 morfeusz_1 napisał: > > Ale z przed kilkunastu a i o wszem...:) > a jakie różnice zauważasz?bo mnie to ciekawi Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: OGŁOSZENIE 14.01.06, 01:57 Za dużo wynalazków pijesz Wodzu. Nie w modzie woda ognista z baniaków po mleku zbunkrowanych gdzieś w lesie. Trza spirytnyje napitki w szopach albo markietach kupować. I zarzywać popijać pivem gorzałkie przyjmując do łorganizmu i to w trakcie, nie po fakcie,to nie będzie bolała. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: OGŁOSZENIE 14.01.06, 01:59 Tym razem nie mam kaca:) To od huku kontówki, a także od zapylenia w jakim dziś przebywałem:( Chyba spadywowuje, bo rano do terakoty jadę:( Niby mało układania, ale podłoga, jak to w starych blokach jest prosta inaczej i niestety szybko nie da się położyć:( Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: OGŁOSZENIE 14.01.06, 02:01 To naraziętus. Ja też zjeżdżam do zajezdni,jeszcze tylko browca dokończę. Odpowiedz Link Zgłoś
koczisss Re: OGŁOSZENIE 14.01.06, 02:03 Odpowiedz tylko na pytanie w innym wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: OGŁOSZENIE 14.01.06, 16:22 > ale ja szukam noclegu:) no problemo, Nutopia ma wille na przedmieściach Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 14.01.06, 16:42 nekroskop88 napisał: > > ale ja szukam noclegu:) > > no problemo, Nutopia ma wille na przedmieściach o widzisz,mówiłam że problem się szybko rozwiąże! To możemy teraz konkretyzować plany:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: OGŁOSZENIE 15.01.06, 13:50 koczisss napisał: > Dlaczego dopiero za miesiąc? > bo ja i tygrysio mamy zaniedługo sesję,12lutego kończę ferie i wtedy mogłabym gdzieś wyjść na browca,ale jeśli macie jakiś inny termin jako propozycję,to słucham!:) Odpowiedz Link Zgłoś