nekroskop88 14.01.06, 14:27 co ona tak wyjeżdza często? ktoś wie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bad_habit Re: Nutopia wyjechała 14.01.06, 16:01 Nekro,problem o którym Ci napisałam dotyczy Maka i jest poruszany w wątku p.t. OGŁOSZENIE Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Nutopia wyjechała 15.01.06, 12:38 Nutopia ma częste misje do wypełnienia dziś wróci, jak nie bedzie zmęczona za bardzo to zda relację i powie to co będzie mogła ujawnić publicznie Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Nutopia wyjechała 15.01.06, 12:40 a o tym czego nie będzie mogła wyjawić, przeczytamy w Fakcie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Nutopia wyjechała 15.01.06, 13:00 nekroskop88 napisał: > a o tym czego nie będzie mogła wyjawić, przeczytamy w Fakcie? :) > > mozliwe..ale jako przedruk z New York Times'a i Jerusalem Post ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopia wyjechała 15.01.06, 19:38 makbrajd napisał: > nekroskop88 napisał: > > > a o tym czego nie będzie mogła wyjawić, przeczytamy w Fakcie? :) > > > > > wróciłam!:) wszystko co wyprawiałam będzie opisane w wielce prestiżowej i opiniotwórczej gazecie "Głos Siemiatycz":) > mozliwe..ale jako przedruk z New York Times'a i Jerusalem Post ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopia wyjechała 15.01.06, 19:39 Poza tym widziałam straszny wypadek pod Bielskiem Podlaskim ja nie wiem jak ci ludzie przeżyli jeśli... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Nutopia wróciła >> 15.01.06, 20:16 burak-cukrowy napisał: > a co się tam stało ? zderzyły się dwa samochody w jednym było chyba pięcioro młodych ludzi w drugim jakiś dwóch facetów Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Nutopia wróciła >> 16.01.06, 13:26 a mnie denerwuje reklama jednej z marek samochodowych (nie pamietam jakiej), w ktorej facet wyprzedza na trzeciego dwa tiry, a potem umyka z powrotem na swoj pas przed jadacym z naprzeciwka autobusem. to tak, jakby pokazywano, ze tym samochodem mozna tak jezdzic, bo to super-extra marka... Odpowiedz Link Zgłoś