Dodaj do ulubionych

Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny

IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:01
tylko tyle chce wiedziec.....
Obserwuj wątek
    • mario2 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny 05.10.01, 11:06
      tak zagladaja- nawet dosyc czesto- tylko niestety nic nie pisza :o)))
      • Gość: kev Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:10
        Teraz juz rozumiem jak to wszystko dziala... Mam jednak nieustajaca nadzieje ze
        ktoras w koncu cos napisze....
        • hazir Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny 05.10.01, 11:12
          I co Ci z tego przyjdzie, że napisze?

Raf
        • Gość: nickia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:19
          Gość portalu: kev napisał(a):

> Teraz juz rozumiem jak to wszystko dziala... Mam jednak nieustajaca nadzieje ze
          >
          > ktoras w koncu cos napisze....

A co chciałbyś żeby napisała?
        • Gość: nickia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:19
          Swoje wymiary?
          • woland? Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny 05.10.01, 11:25
            nooooo ! :))
          • Gość: kev Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:25
            A jesli ma te wymiary fajne to czemu by miala nie napisac...?
            • Gość: nickia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:47
              A jak niefajne to niech spada?
          • Gość: kev Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:47
            A wiec nie maja fajnych wymoarow.... Nawet.... A moze Ty nickia?
            • Gość: gosia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 11:49
              a może mają fajne wymiary ?
              tylko Ty chyba nie jesteś fajny skoro oceniasz dziewczyny po wymiarach, que ?...
              • Gość: Qourton Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.pde.philips.com 12.10.01, 07:54
                ......
            • Gość: nickia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.darlowo.sdi.tpnet.pl 05.10.01, 11:53

> A wiec nie maja fajnych wymoarow.... Nawet.... A moze Ty nickia?

Co ja?
              • Gość: kev Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 12:05
                Nio moze Ty napiszesz o tych wymiarach...?

Choc Gosia krzyczy ze to nieladnie...

Wiec jak mam ocenic Cie Gosiu? Moze napiszesz cos o sobie....
                • Gość: gosia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 14:20

> Nio moze Ty napiszesz o tych wymiarach...?
                  >
                  > Choc Gosia krzyczy ze to nieladnie...
                  >
                  > Wiec jak mam ocenic Cie Gosiu? Moze napiszesz cos o sobie....

myślę, że możesz mnie ocenić na 9/10 ...
                  wystarczy ?

• Gość: Iza Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 12:05
                a czy do macania potrzebne sa od razu normalne i fajne?
                nie za duzo bys chcial?
                ja znam miejsca gdzie mozesz spotkac o odpowiednich wymiarach jakich sobie zyczysz
                • Gość: elle Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: 212.160.117.* 05.10.01, 12:10
                  aha, ja znam jedna:)
                  lubi jesien,
                  Ally mcBeal,
                  ostatnia plyte Diany Krall,
                  i...tyle na poczatek.
                  moze byc?;)
                • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 12:11
                  Coscie takie nie w sosie dzisiaj kobitki? Slonko swieci cieplutko....:))szefi !
                  ja jestem fajna ale...nienormalna niestety! ;)
                  • Gość: kev Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 12:14
                    No hej i dzieki za pomoc samanta.... Chociaz Ty masz dzis humor...A jak bardzo
                    i czemu jestes nienormalna...

Co do innych zauwazcie ze ja nic o macaniu nie pisalem a Wy sie tego wyraznie
                    domagacie....

Moze to i dobrze....

Wiec czekam na te realne namiary.... hihi...
                    • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 12:18

> No hej i dzieki za pomoc samanta.... Chociaz Ty masz dzis humor...A jak bardzo
                      > i czemu jestes nienormalna...
                      ***Bardzo mocno nienormalna a dlaczego to nie wiem !;))
                      A paniom sie tu lepiej nie narazaj bo Cie zjedza z kasza!!!:)))

• Gość: gosia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 05.10.01, 14:30
                        wolę z kluskami śląskimi ;-)))
                        • Gość: Janek Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 23:31
                          Po pierwsze umysł, czy można z Nią porozmawiać. Na drugim planie ciało. To
                          właściwa kolejność.
                          Do autora wątku: zaglądają, oj zaglądają!
                          Jest ich tu wiele.....
                          Nie powinieneś być zawiedziony. Chyba, że masz wygórowane wymagania.

Gosiu, przeczytałem Twój post. Zastanawiam się, co wzięłaś pod uwagę nadając
                          sobie tak wysoką notę? Jako mężczyzna jestem ciekaw.

Pozdrawiam
                          Janek
                          • Gość: Jazon Re: do Janka IP: 213.25.166.* 06.10.01, 00:01
                            Jak tacy goście mnie denerwują.
                            • Gość: samanta1 Re: do Janka IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:02
                              Ooo!Czarny Jezdziec zawital!:)
      • Gość: onzo Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny/Do Maria IP: *.chcgilgm.covad.net 12.10.01, 19:59
        Hej Mario!
        A o mnie zapomniales?!!!
        Pozdrawiam
        Onzo
    • Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.10.01, 00:07
      ja zagladam, bardzo chetnie, pieprza mi sie nicki i wymiary, ale wybaczysz, bo
      wlos moj w naturze nie najciemniejszy, fajna jestem, ale czy normalna ?
      • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:12
        Oooo!bede miala kolezanke tez wariatke?:)))Czesc Niunia!
        • Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.10.01, 00:29
          to jakbys mogla i mi pomogla, bo mi sie czasem watki myla i nie wiem po co i do
          kogo pisze, ale fajnie tu jest
          • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:34
            Gość portalu: niunia napisał(a):

> to jakbys mogla i mi pomogla, bo mi sie czasem watki myla i nie wiem po co i do
            >
            > kogo pisze, ale fajnie tu jest
            *** A czy to wazne ze sie myli?wazne ze fajnie Ci z tym pisaniem!:))Ja pisze co
            popadnie i gdzie popadnie i tez mi fajnie!:))

• Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.10.01, 00:43
              no wiesz, ja bym chciala cos madrego powiedziec, a jak sie gdzies odezwe to sie
              watek konczy, a miller jakie ma wlosy?
              • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:46
                Matko swieta a co Cie na Millera wzielo???? :)
                • Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.10.01, 00:48
                  ladny
                  • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 00:51
                    Cha,cha,cha!Dobra jestes Niunia! :) Niezle Ci to wychodzi! Gorzej jak to
                    przylgnie do Ciebie:)
                    • Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.10.01, 01:04
                      wisi mi co do mnie przylgnie, fajna kolezanka jestes ale musze isc spac
                      • Gość: samanta1 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.01, 01:06
                        Wisi Ci?To Ty nie jestes dziewczynka???
                        Ja tez juz ide! ;)
                        • Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 06.10.01, 07:50
                          rano mi nie wisi i lece na pociag, jeszcze kiedys do ciebie zajrze, jak trafie,
                          czesc
      • mario2 Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny 06.10.01, 02:16
        Mnie sie nicki nie pieprza :o))- mam asexualny stosunek do Forum:o))- Ale witaj-
        kimkolwiek jestes i z kadkolwiek przychodzisz :o)) Dokad zmierzysz- bybierajac
        te droge- wiem doskonale ;o)))
        • Gość: Jazon Re: Zjazd czarownic IP: 213.25.166.* 06.10.01, 08:35
          Uważaj Janek żebyś się nie nabawił zespołu nabytego kobietowstrętu.
          Konfrontacja marzeń z rzeczywistością bywa bolesna.
    • Gość: Nancy Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 17:13
      Jestem nienormalna i niefajna! Pasuje? Pewnie, że zaglądają! Tylko nie
      wszystkie "normalne" mają Internet!!! A jak się dorwią (tak jak ja) to szukają
      też normalnych i fajnych facetów! I tyle...
      • Gość: niunia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.opole.dialup.inetia.pl 10.10.01, 17:31
        nie napinaj sie tak, tu sami fajni i normalni, tylko tak udaja zeby bylo
        smieszniej, ja samama czasami musze rznac przyglupa, zeby nie wypasc z watku,
        "forum szkola przyszlych parlamentarzystow", a jaki sejm mamy, to wiesz
    • Gość: Kasia Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 12:13
      a ty jesteś normalny fajny chłopak? no to napisz coś o sobie:)))
      • hazir Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny 11.10.01, 12:22
        Daj adresik... to coś skrobnę.
    • Gość: magda Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.wszib.poznan.pl 11.10.01, 14:09
      jestem tutaj pierwszy raz ale wydaje mi sie ze jestem normalan dojrzala
      dziewczyna,ktorej czasami imaja sie wyglupy i kawaly.Ale przeciez to normalane
      w koncu na tym polega mlodosc aby moc sie wyszalec>Bo jak juz bede stara i
      schorowana przynajmniej bede mogla spojrzec wstecz i powiedziec ze na prawde
      uzylam zycia tak jak chcialam ,nie koniecznie zgodnie z tym co mowili mi inni!
      • Gość: KEV Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.*.*.* 11.10.01, 14:36
        Witajcie! Tak sie skalda ze to ja zaczalem ten watek... Pare dni temu... No i
        nie zagladalem... A jak zajrzalem to sie niezle zdziwilem... Jakaz zywa
        dyskusja... DZIEKI WSZYSTKIM szczegolnie tym fajnym i normalnym choc tym innym
        tez dzieki, szczegolnie niuni i samancie bo sporo tu wniosly.... Az strach
        poyslec jak jeszcze sie to moze rozwinac... I teraz jestem przekonany ze
        pojawiaja sie tu rozne... Ale chociaz jest wesolo.... Aha i chcialyscie zebym
        napisal cos o sobie.... wiec zapraszam do napisania do mnie na pryw na
        kevy@wp.pl Bo tak przed wszystkimi.....?
        • Gość: Janek Do Jazona IP: *.ipartners.pl 11.10.01, 16:23
          Pomarzyć sobie nie można?
          Zespół nabytego kobietowstrętu to chyba Ty masz Jazon, bo mi jak na razie się
          nie przytrafił. Wręcz przeciwnie.
          Nie musisz mnie lubić, ale widzę po ilości poświęconych mi listów (Twoje dwa
          wobec mego jednego i tak skierowanego nie do Ciebie), że lubisz komuś przyłożyć.

Pozdrowienia
          • Gość: Kasia Re: Do Kev IP: *.polkowice.sdi.tpnet.pl 13.10.01, 07:58
            co ty za mroczne i nienormalne tajemnice skrywasz Kev,że chcesz uciec z forum
            na prywatną korespondencję? my tu wszyscy przed wszystkimi i wszystko:)może w
            końcu przyznasz się po co ci te fajne i normalne dziewczyny, bo podobno nie do
            macania:)))
    • Gość: pomerank Re: Czy zagladaja tu normalne fajne dziewczyny IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.01, 12:09
      Normalnych dziewczyn, w rozumieniu przez facetów tego słowa, nie ma! :)))
      Wszystkie są na swój sposób pokomplikowane. I jeśli szukasz nieskomplikowanej,
      dobrodusznej, rozumiejącej, ciepłej, mądrej, inteligentnej i ładniutkiej
      kobietki, to pewnie ktoraś sie taka okaże. Tylko, uważaj..... my, kobiety,
      jesteśmy demonami i anielskiej skórze....:))))
      • grapefruit_dead skórzane demonki?:) 14.10.01, 19:48
        Gość portalu: pomerank napisał(a):

> Normalnych dziewczyn, w rozumieniu przez facetów tego słowa, nie ma! :)))
        > Wszystkie są na swój sposób pokomplikowane. I jeśli szukasz nieskomplikowanej,
        > dobrodusznej, rozumiejącej, ciepłej, mądrej, inteligentnej i ładniutkiej
        > kobietki, to pewnie ktoraś sie taka okaże. Tylko, uważaj..... my, kobiety,
        > jesteśmy demonami i anielskiej skórze....:))))

anielskiej skórze? o to dobrze ze nie w pomaranczowej! ;)

PS. czy anielska skora to jakis rodzaj ekologicznego wdzianka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka